Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sam na to zapracował ??

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

664lawlerstretchertn.jpg

Powyższe zdjęcie pokazuje sytuację, kiedy jest wywożona z hali jedna z czołowych postaci obecnego (jak i dawnego) WWE. Scena jest mocno niepokojąca i serce od razu mocniej bije, mimo małego rozmiaru.

Jerry Lawler - kariery tego pana opisywał nie będę, bo nawety jej nie znam. W WWE(F) nic szczewgólnego nie osiągnął, ale nie o osiągnięcia tu chodzi. Najważniejszym faktem jest teraz, to co się stało z Jerrym podczas ostatniego odcinka Monday Night Raw. Poczasz walki TT o #1 Contender'a Jerry zasłabł i momentalnie stracił przytomność. Michael Cole porzucił słuchawkę komentatorską, aby zobaczyć i ratować kolegę po fachu, co przeniosło się na kilkuminutową ciszę przy komentowaniu RAW. Stan Jerry'ego obecnie jest ciężki, ale stabilny. Jak tylko jego stan się poprawi, odbędzie się zabieg na sercu.

Ale piszę tą dyskusję nie z powodu jego choroby, która się ujawniła, tylko z samej jego osoby.

Jerry Lawler - emerytowany wrestler, od dawna kojarzony ze stolikiem komentatorskim WWE(F). Świetnie komentujący walki, jak i sprawdzający się w mocnych segmentach z dawnych czasów (jak przemowa na ECW). Ale przejdźmy do tematu samego Jerry'ego.

Jerry mimo swoich lat jest pchany do ringu i to od niemal 2óch lat. Zaczęło się od małego feudu z Miz'em, później feud z Michael'em Cole'em, no i teraz walki z CM Punkiem. Trochę dużo jak na 62latka. Dodatkowo Jerry jeszcze występuje na scenie niezależnej. W ten weekend brał udział w walkach, właśnie sceny niezależnej - zarówno w sobotę i w niedzielę, by po tych występach, polecieć na komentowanie RAW.

I tu właśnie pojawiają się pytania: Po co mu to było ?? Po co są te walki na scenie niezależnej ?? W WWE przecież zarabia bardzo dobre pieniądze, więc po to te występy na scenie niezależnej ?? Można zrozumieć miłość do wrestlingu, ale to już nie te lata, mimo kasy jakie miałby dostawać za walki. A kwoty za te walki astronomiczne nie są. Zamiłowanie można zrozumieć, ale każdy człowiek ma inny organizm i inaczej znosi obciążenie organizmu. Jerry widocznie na to nie patrzył i za przyzwoleniem WWE, występował na scenie niezależnej, na co WWE również powinno zwrócić uwagę.

Stan Jerry'ego jest obecnie ciężki, ale stabilny. Jak tylko jego stan zdrowia będzie odpowiedni, przejdzie zabieg mający na celu wszczepienie stentu do odpowiedniej tętnicy w sercu.

Tym co napisałem wyżej jest właśnie tematem dyskusji. Czy właśnie Lawler sam zapracował na to co właśnie przechodzi i przechodził będzie ?? Przecież zawał serca i powikłania z nim związane łatwe nie są i wiążą poważne okoliczności.

Pytania tu raczej potrzebne nie są, bo znający sytuację user będzie wiedział o co chodzi.

Czekam na wasze zdanie i opinie !!

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Hacjend

1

• DanteKiller

1

• Clown.

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Wiadomo, że jest to wstrząsające dla całego środowiska wrestlingu, ale prawdę mówiąc, Jerry zachował się kompletnie nieodpowiedzialnie. To nie czasy 95, gdzie i tak był stary, ale dawał radę w ringu. Co prawda WWE też nie jest bez winy. Nie mówię tu o tym weekendzie, lecz powinni się domyślić, że 62-latek ma za sobą walki w ciągu 2 dni, a wstawiają go jeszcze na RAW dla publiki. To również było nieodpowiedzialne. Tak samo Lawler informował ze stolika, że nie czuje się najlepiej, ale interesy są dla WWE jak widać ważniejsze. Wydaje mi się, że do całej sytuacji by nie doszło, gdyby nie ta walka na RAW, bo to było kompletne dobicie organizmu Lawlera. O ile walki w weekend to zły pomysł (bo Jerry musiał sobie zdawać sprawę, że będzie to ciężkie wliczając w to lot do Montrealu), to żadna ze stron się nie popisała. Nie chcę tu totalnie hejtować Jerry'ego, ale zarówno on jak i WWE postąpiło nieodpowiedzialnie i bezmyślnie. Mam nadzieję, że King szybko wróci za stół i następnym razem przemyśli występy w weekendy, a WWE przemyśli wstawianie Lalwera do walk na RAW.

Dzięki ;)

Nie chcę być chamski bo współczuje mu bo w końcu atak serca to poważna sprawa jednak Jerry sam sobie to zrobił... W tym wieku nie walczy się już na ringu, dobra to komentowanie nie było złe ale nie potrzebnie walczył na scenach niezależnych ! To właśnie doprowadziło go to sytuacji w jakiej jest teraz. Mam nadzieje jednak że szybko wróci do zdrowia i wszystko będzie z nim dobrze, jednak nie wiadomo co z jego powrotem do WWE bo to w końcu poważna sprawa. Teraz Jerry po wyjściu ze szpitala powinien odpoczywać w domu i wątpię aby w najbliższym czasie pojawił się w WWE nawet w roli komentatora. Jednak to co się stało uświadomi mu że jest już za stary na walki i powinien zająć się tylko komentowaniem. W końcu jego życie nie jest warte kilku dolarów za walkę na scenie niezależnej. Życzę mu szybkiego powrotu do zdrowia i mam nadzieje że jeszcze go zobaczymy w WWE ale już nie w roli wrestlera. Dzięki za dyskusje. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

W sumie to nie ma o czym dyskutować, bo zawał serca może zdarzyć się każdemu, jednak warto przyjrzeć się co było tego przyczyną. Jak wiemy Jerry nie jest już młodym zawodnikiem, który w każdej chwili może wejść na ring i sobie powalczyć na całego. Lata lecą, a WWE widocznie tego nie widzi. Dziwi mnie fakt, że Jerry ciągle zgadza się na takie walki, bo człowiek już stary powinien ostrożnie obchodzić się ze swoim ciałem, a tym bardziej powinien znać swoje możliwości i ich nie przekraczać. Serce jest coraz słabsze, co mnie nie dziwi i jak tak dalej będą robili to niedługo (jak pisałem w newsach) pojawi się komunikat o śmieci Lawler'a. King myśl, bo WWE jak i ty dostaliście ostrzeżenie od Boga (co też pisałem w newsach) i następnym razem to może skończyć się o wiele gorzej. Śmierć kliniczna czyli tak jakby Jerry był na moment w innym miejscu i ciekawi mnie to co on tam zobaczył, ale mniejsza. Już wszystko jest dobrze, lecz nigdy nie wiadomo. Poniżej fotka ze szpitala:

548772_10151065926981235_288240161_n.jpg

Jerry otarł się o śmierć , ale na szczęście utrzymał sie na ziemi ;) podziwiam go za to , że chodź jest już dosyć stary... to jeszcze podejmuje sie walk niełatwych . Ostatnio stoczył walke z WWE Champ Cm punkiem , walka odbyła sie w klatce . Jeszcze wcześniej walczył z Danielem Bryanem w Over the clock matchu , który niestety przegrał . Co jakiś czas dostawał jakiś feud ;(

Ja osobiście uważam , że lepiej by było dla Kinga jakby odszedł z WWE , bo kto wie co jeszcze może mu sie przydarzyć ;(

Wrestling is my life ...