Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW, Jerry Lawler, Goldberg z kontraktem WWE? i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

CZĘŚĆ 1

:arrow: Rating ostatniego Smackdown wyniósł 1.95, co daje 2,950,000 widzów przed telewizorami.

:arrow: Źródła związane z WWE donoszą, że Bill Godlberg jest bardzo blisko podpisania kontraktu Legend z WWE. Na razie nie wiadomo, czy kontrakt Goldberga będzie wiązał się z jego występami w ringu.

:arrow: Nieunikniony jest powrót Rica Flaira do WWE. Nie wiadomo, czy zostanie menedżerem Dolpha Zigglera lub GM'em obu brandów. Prawdopodobnie ujrzymy Rica w jednej z tych dwóch ról.

:arrow: WWE zastanawia się nad dodaniem Internet Title! Walki o pas miałyby się toczyć podczas Pre-Show PPV. Pas miałby być przeznaczony głównie dla Zacka Rydera.

:arrow: Mark Henry jest coraz bliżej powrotu do WWE. Planuje się jego powrót około za miesiąc.

:arrow: Niedawno zwolniona z FCW Sofia Cortez zastanawia się nad powrotem do walk w formule MMA.

:arrow: Jak wiadomo Jack Swagger wziął sobie urlop od TV. Mówi się, że po powrocie Jack ma zostać facem! Ja go zupełnie nie widzę w tej roli...

:arrow: CM Punk odniósł się w niedawno udzielonym wywiadzie do The Rocka:
"The Rock walczy tutaj dwa dni w roku i mówi, że tu jest jego rodzina. Cóż, ja przebywam z rodziną tak często, jak tylko mogę."

:arrow: Dzisiaj swoje 47 urodziny obchodzi Paul Heyman! Sto lat!

CZĘŚĆ 2 - SPOILERY Z RAW

:arrow: Na RAW zawału serca dostał Jerry Lawler! Został on przetransportowany do szpitala, gdzie przez 20 minut był w śmierci klinicznej! Jerry miał za sobą Tag Team Match oraz występy w ringu podczas weekendu i prawdopodobnie to jest przyczyną zawału.

:arrow: W związku z tym wydarzeniem Michael Cole odmówił dalszego komentowania RAW.

:arrow: Zarz po incydencie Lawlera, na backstage'u zebrała się pewna grupka pracowników WWE, którzy modlili się o zdrowie Lawlera.

:arrow: W związku z incydentem Jerry'ego, scenariusz gali był kilkakrotnie zmieniany podczas samego RAW.

:arrow: Na RAW pojawił się Bret Hart, gdyż RAW odbywało się w jego rodzinnym Montrealu.

:arrow: Właśnie Bret, John Cena oraz CM Punk zostali bardzo pochwaleni za swój profesjonalizm podczas gali. Pod wielką presją brali udział w końcowym segmencie gali.

:arrow: Kane i Daniel Bryan pokonali The Prime Time Players i to oni zmierzą się na Night of Champions w walce o pasy Tag Team. Stało się tak, gdyż WWE jest bardzo zadowolone z feudu pomiędzy dwójką tych zawodników i niewykluczone, że ich połączenie w Tag Team nie będzie tylko na jedną noc.

:arrow: Pre-Showem Night of Champions będzie Battle Royal o miano pretendenta do pasa United States Championship.

:arrow: Do karty PPV dodano także pojedynek Randy'ego Ortona oraz Dolpha Zigglera. Ma to być ostatni pojedynek Ortona przed wyjazdem na plan filmowy.

:arrow: Booker T poinformował, że jeśli Sheamus użyje kiedykolwiek swojego Brogue Kicka, zostanie pozbawiony swojego pasa! Stało się tak, gdy na RAW Sheamus znokautował Brogue Kickiem Davida Otungę.

:arrow: Na gali pojawiła się Beth Phoenix, która wbrew wcześniejszym zapowiedziom, prawdopodobnie nie uda się na dłuższą przerwę po śmierci bliskiej osoby.

:arrow: Na RAW ponownie nie ujrzeliśmy Brodusa Claya z powodu zawieszenia Cameron. Jej zawieszenie wygasa za 3 dni i za tydzień powinniśmy ujrzeć Clata w akcji na RAW.

:arrow: Na zakończenie najnowsze Backstage Fallout:

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Kotleten

1

• Clown.

1

• Viiiiper

1

Top użytkownicy w tym temacie

Trzymam kciuki za Jerry'ego, mam nadzieję, że z uśmiechem na twarzy będzie opowiadał o świetlistym tunelu robiąc sobie małe preview tego co go czeka, miejmy nadzieję za nie mniej niż 40 lat.

Pod koniec segmentu RAW było widać prawdziwe napięcie.

Zdziwiłbym się, gdyby Cole dał radę komentować.

Skoro dziewczyny Brodusa były zawieszone to nie było zamiaru walki, to czy ten cały twiiter i głosowanie to ustawka?

Ja właśnie uważam, że głosy oddają pracownicy WWE, którym WWE każe głosować na to czy na to. Stąd 75% na drewnianego Ortona, a zapewne te 12% Claya to już głosy fanów. - Ktl

Godlberg raczej podpisze ten kontrakt i kilka wejść na RAW zaliczy, jednak czy to będzie związane z jego występami w ringu się okażę. A może WWE coś planuje w jego kierunki? Brock vs. Bill? :roll: Flair jak dla mnie mógłby zostać managerem Ziggler'a oraz GM, choć na tym drugim stanowisku ciągle widzę Stone Cold'a! Internet Title? Dajcie spokój. Niech oni lepiej skupią się nad obecnymi pasami, a nie chcą dodawać nowe, kompletnie niepotrzebne. Pasy TT, pas US, IC i nawet Div stoi w marnym poziomie, więc pas całego internetu będzie, a właściwie to nie będzie, bo to zwykła głupia plotka. Punk po raz kolejny dowala Rock'owi i to w pewien sposób może świadczyć o tym, że na RR zobaczymy pojedynek Rock vs. Punk. Jerry nie jest już młody i sam doskonale o tym wie, a pakując się na ring i walcząc z młodymi zawodnikami nie jest w stanie nadążyć przez co organizm coraz bardziej się osłabia. Tym razem było to ostrzeżenie od Boga, ale następnym razem może okazać się, że tuż po RAW ujrzymy na wwe.com, Jerry "The King" Lawler nie żyje, a tego raczej można uniknąć.

Dzięki :t_up:

Goldberg w WWE ? No cóż jeśli podpiszę ten kontrakt bo będzie bardzo ciekawie, ale wątpię aby występował w ringu, raczej kilka przemówień i może jedna walka i na tym koniec. Ric Flair nadaje się na GM i menadżera Dolpha, cieszyłbym się gdyby znowu występował w WWE. Z nim zawsze były ciekawe feudy w których nie brakowało emocji oraz zaskoczeń. Oby to doszło do skutku bo chcę aby Dolph wreszcie został mistrzem. Cóż ten pas Internetu to całkowita porażka i jeśli mają być walki o ten pas do dla mnie to niepotrzebny pomysł. Już sobie wyobrażam takie walki Zack Ryder vs ??? po 3minuty. Nie chcę takiego czegoś. Mam nadzieje że Jerry szybko wróci do zdrowia i jego atak serca nie był poważny. Po krótkiej rehabilitacji Jerry powinien wrócić do komentowania ale na tym tyle bez żadnych walk bo po prostu nie nadaje się już na wrestlera, wiek mu na to nie pozwala. Dzięki za newsy. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...