Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE NXT 05/09/2012 - Wyniki + Raport

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Richie Steamboat pokonał Kassiusa Ohno via DQ

Match 2

Paige pokonała Audrey Marie

Match 3

Leo Kruger pokonał Percy'ego Watsona

Match 4

Brodus Clay pokonał lokalnego Jobbera

Match 5

Tag Team Match

The Ascension pokonali The Uso's

Zapraszam na kolejne NXT!

Na początek dostaliśmy video odnośnie Setha Rollinsa, który został pierwszym w historii NXT Championem.

Walka nr 1

Richie Steamboat – Kassius Ohno

Richie wyrobił sobie przewagę mocnymi Chopami. Ohno odpowiedział potężnym kolanem w narożniku, po czym całkowicie zdominował Richiego. Kassius bezlitośnie obijał Richiego i nagle zaatakował jego oko na oczach sędziego, który zarządził dyskwalifikację!

Zwycięzca: Richie Steamboat przez DQ – Słabo. Spodziewałem się dobrej walki, a tymczasem był to pojedynek, który zapoczątkował pewnie feud obu zawodników – Nie oceniam walk trwających poniżej 3 minut – Czas: 2:40

Kassius długo nie mógł pogodzić się z wynikiem i Big Bootem wyrzucił Richiego z ringu. Tam wrzucił Steamboata w barierkę, po czym wrócił na ring i dołożył KO w tył głowy. Kassius oddalił się już za kulisy, a w ringu stan Richiego sprawdzali sędziowie oraz ojciec, Ricky Steamboat.

Walka nr 2

Audery Marie – Paige

Walka strasznie nudna. Początek to typowa walka dla div, czyli tarzanie się po ringu. Następnie Paige zyskała łatwo przewagę i po Knight Light zyskała 3 count.

Zwyciężczyni: Paige przez Pinfall – Słabiutka walka, panie nic nie pokazały – Nie oceniam walk trwających poniżej 3 minut – Czas: 2:44

Na backstage’u wściekły Ricky Steamboat odmówił wywiadu i spotkał Kassiusa Ohno, który kulturalnie się przedstawił. Ricky był zły na Ohno za to, co zrobił jego synowi i go odepchnął. Ohno chciał zaatakować „Dragona”, lecz obu panów powstrzymali sędziowie.

Jeszcze dziś na NXT wystąpi… Brodus Clay!

Walka nr 3

Percy Watson – Leo Kruger

Kruger wygrał ten Squash po Neckbreakerze.

Zwycięzca: Leo Kruger przez Pinfall – Nie oceniam walk trwających poniżej 3 minut – Czas: 2:56

Walka nr 4

Brodus Clay – Local Jobber

Brodus oczywiście wygrał Squash po Splashu.

Zwycięzca: Brodus Clay przez Pinfall – Można się zastanawiać, dlaczego Cameron była obecna przy ringu. Otóż to nagranie NXT miało miejsce przed incydentem z jej udziałem – Nie oceniam walk trwających poniżej 3 minut – Czas: 0:49

Przypomniano atak The Ascension na The Uso’s z ostatniego tygodnia.

Walka nr 5

Tag Team Match

The Uso’s – The Ascension

Wściekli bracia zaczęli znacznie lepiej i już po chwili Kennetha oraz Conora nie było w ringu. Po reklamach Cameron wciąż był atakowany przez rywali. Jimmy nie zauważył jednak zmiany rywali i nadział się na potężny Clothesline od O’Briana, co zepchnęło go do defensywy. Ascension przeważali nad Uso przez dość długi czas. Jimmy co jakiś czas próbował zmiany, lecz ostatecznie Conor i Kenneth pomyślnie go powstrzymywali. W końcu O’Brian nadział się na Big Boot w narożniku i mamy zmianę po obu stronach. Jey oczywiście wykonał swoje combo i zajął się również Conorem. Na dodatek Jimmy wykonał O’Brianowi Suicide Dive za ring. W ringu Kenneth strącił rywala z narożnika, po czym odłożył Velvet Noise, co dało mu zwycięstwo.

Zwycięzcy: The Ascension przez Pinfall – Momentami walka była naprawdę nudna i na plus możemy zaliczyć jedynie szybką końcówkę – Ocena: * - Czas: 8:26 (Pokazane)

Wyświetlono promo Night of Champions.

Na ringu był już Jim Ross, który zaprosił do siebie Setha Rollinsa. Pierwszy NXT Champion rzekł, że niedawno Jinder Mahal nazwał go urodzonym przegranym. Rollins potraktował to jako motywację do ciężkiej pracy każdego dnia. Po tym, co powiedział Jinder, nic nie mogło już zatrzymać Setha. Rollins domyśla się, że teraz wszyscy będą na niego polować. Jeśli ktokolwiek będzie zasługiwał na walkę o pas, Seth przyjmie wyzwanie, gdyż jest walczącym mistrzem. Tymi słowami zakończyliśmy kolejne NXT. Co przyniosą nam kolejne odcinki? Przekonamy się już niedługo!
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Kotleten

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No tak. Po raporcie można stwierdzić, że to nie był najlepszy odcinek. Szczerze to po zeszłym tygodniu spodziewałem się czegoś lepszego. Jedyne co mnie nurtuje to po co tam dali Brodus'a? Przez takie jego krótkie walki (o ile to można nazwać walką), show idzie w dół. Być może dla publiczności jest to mały rarytas, jednak jeśli chcą go gdzieś dać to bardziej na Superstars niż na NXT.. Rollins trochę przypomina mi Cenę (za czasów mistrza), który jest obecnie panującym mistrzem i każdy kto zasłuży na walkę o pas ją dostanie, bo najważniejsza to ciężka praca :lol No ogólnie zawiodłem się, walki przeważnie były krótkie, obsada także nie była wymagająca (Brodus :roll: ) i zdecydowanie zabrakło mi takiego ognia w tym co piszesz jakie to miało miejsce w zeszłym tygodniu. Gdybyś mnie zachęcił raportem do obejrzenia gali to jeszcze mógłbym to przeboleć, a tak to nie ma co przeciążać łącza.

Dzięki :t_up: