Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE SummerSlam 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV WWE SummerSlam 2012. A oto walki:

0.

WWE United States Championship

Santino Marella © vs. Antonio Cesaro

1.

Chris Jericho vs. Dolph Ziggler

2.

Kane vs. Daniel Bryan

3.

WWE Intercontinental Championship

The Miz © vs. Rey Mysterio

4.

WWE World Heavyweight Championship

Sheamus © vs. Alberto Del Rio

5.

WWE Tag Team Championship

Tag Team Match

R-Boom (Kofi Kingston & R-Truth) © vs. The Primetime Players (Titus O'Neil & Darren Young)

6.

WWE Championship

Triple Threat Match

Big Show vs. CM Punk © vs. John Cena

7.

The "Perfect Storm" Match

Triple H vs. Brock Lesnar

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!
  • Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

2

• Luba

1

• Kotleten

1

• Kryszczyn

1

Top użytkownicy w tym temacie

Szczerze mówiąc, zawiodłem się na każdej walce poza jedną. Każda duża walka zawiodła, a ponad oczekiwania wzniósł się WWE Tag Team Championship Match. Szału może i nie było, ale walka zaskoczyła pozytywnie. Z kolei cała reszta walk mimo ogromnych zapowiedzi, była jedną wielką lipą.

Jedynym wyróżniającym się pojedynkiem, a przynajmniej nie odstającym od innych ( :8 ) był Opener czyli Jericho vs. Ziggler. Oczekiwałem od nich o wiele, wiele, wiele więcej i piszę to bardzo poważnie, jednakże patrząc na inne walki to ta miała swoje tempo, dobre akcje, a także ciekawe zakończenie.

Również zagłosuję na tag-team match. Reszta walk zawiodła, jedne w mniejszym drugie w większym stopniu. Każdy z wrestlerów pokazał się z dobrej strony, nawet trochę drewnowaty Titus. Głos głównie dlatego że pojedynek nie był aż tak promowany jak pozostałe a mimo to wzniósł się nad przeciętność

8028_4c7313c30617.gif

Zaskoczyło mnie na plus Miz vs Mysterio. Głos dla nich.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Rey wyciągając z Miza tyle ile się dało pokazał że nie ma rzeczy niemożliwych i zrobił walkę gali :waving:

Mój głos poleciał na walkę o pas WWE, John Cena vs. CM Punk vs. Big Show. Liczyłem tutaj strasznie na walkę Y2J vs. Dolph, ale jakoś nie za bardzo mnie ta walka przekonała, spodziewałem się czegoś o wiele i to wiele lepszego. A dlaczego walka o pas WWE? Ciekawy pomysł z odklepaniem Bog Show'a, małe zamieszanie, decyzja AJ Lee i sprytne zakończenie przez CM Punka - według mnie bardzo dobrze pomyślana walka.

Hmm żadna walka jakoś specjalnie się nie wyróżniła w sumie, wszystkie były przeciętne, po ME spodziewałem się chociaż emocji, totalnej demolki jak na ER i mega napięcia na koniec aaa też się zawiodłem. Ringowo było pare dobrych walk ale wszystkie z nich były po prostu no hmm dobre i tyle. Wacham się między openerem a walką o pas WWE ale ostatecznie głos leci na starcie o pas. Walka była niezła, parę fajnych akcji było, Punk się kolejny raz wykazał, jakies tam emocje były, motyw z podwójnym submissionem hmm no oryginalny aczkoliek srednio mądry no i w sumie tyle w temacie ;)

• 2 tygodnie później...

Walką gali okazał się mega opener. Mogliśmy w nim ujrzeć dwie wielkie gwiazy. Jerchio i Ziggler, oraz jak zawsze stojąca z boku Vickie. Niby taki zwykły "tygodniówkowy" pojedynek, a okazał się walką gali, czy to nie jest coś pięknego, jak dwóch wrestlerów nawet w singles matchu mogą pokazać sie z dobrej strony i skrść widowisko. Magia! <3 Wybraliśmy:

Singles Match

Chris Jericho vs. Dolph Ziggler

Zapraszam do tematu z wynikami:

viewtopic.php?f=228&t=26246

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
  • Dodaj nową pozycję...