Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rating RAW, HBK, Linda wygrała, HoF 2013 i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Rating ostatniego RAW, był bardzo niski, gdyż wynosił zaledwie 2.84. To najgorszy wynik, odkąd RAW jest emitowane przez 3 godziny.

:arrow: Shawn Michaels w wyniku ataku przez Brocka Lesnara nie pojawi się na Summerslam! Informacja widnieje na stronie internetowej WWE.

:arrow: Niedawno często mówiło się o występie Charliego Sheena na Summerslam, ale ten wciąż nie jest zapowiedziany na galę i nie wiemy, czy można się go spodziewać na PPV.

:arrow: Z kolei nie wiadomo również, która walka będzie Main Eventem Summerslam. WWE waha się pomiędzy walką Triple H'a z Brockiem Lesnarem a walką o pas WWE.

:arrow: Linda McMahon zwyciężyła w prawyborach Partii Republikańskiej. O miano Senatora już w listopadzie zmierzy się z Christopherem Murphym, z którym obecnie przegrywa o 8% w sondażach.

:arrow: W ostatnich newsach pisałem o konflikcie na linii CM Punk - Kurt Angle. Kurt nie chce tego załatwić poprzez Twitter i zaproponował walkę CM Punk vs Kurt Angle w TNA! Jak na razie Punk nie odpowiedział na żaden wpis Kurta.

:arrow: Pewne jest, że Randy Orton nie zawalczy na Summerslam. Jest to część kary za naruszenie polityki WWE. Creative Team nie chce jednak, aby Ortona zabrakło na PPV, więc być może zaatakuje jedną z gwiazd podczas gali.

:arrow: Władza Triple H'a w WWE wciąż wzrasta. Gdy zastąpi on Vince'a McMahona, będzie chciał odbudować dywizję Tag Team. Hunter nie jest za to zwolennikiem Div. Obecnie w FCW HHH patrzy na wyszkolenie techniczne nowych zawodniczek, a nie na wygląd, co często robił John Laurinaitis.

:arrow: Jak na razie dużo dzieli nas od ceremonii Hall of Fame 2013. Są już jednak pierwsze prawdopodobne nazwiska, czyli Mick Foley i Bob Backlund. WWE wciąż usiłuje wprowadzić do Hall of Fame Bruno Sammaritano, lecz ten mówi, że dopóki Vince McMahon będzie u władzy, Bruno nie wstąpi do "Hali Sław".

:arrow: Michael McGilliuty i Drew McIntyre. Ci dwaj zawodnicy nie są zbyt często wykorzystywani na galach WWE, szczególnie Drew. Triple H jednak docenia talent obydwu wrestlerów i szykuje się dla nich spory push. Jak na razie nie wiadomo, kiedy to nastąpi, lecz jest to nieuniknione.

:arrow: WWE planuje jeszcze większe zyski z Pre-Show PPV. Federacja szuka telewizji, która będzie emitowała owe Pre-Show.

:arrow: Jeśli dziś nie macie humoru, to powinien on wam wrócić dzięki Chrisowi Jericho. W spoilerze zdjęcie jak według Y2J'a wyglądają włosy Zigglera:

1fd5r9.jpg

:arrow: Po odejściu z TNA Matt Morgan zamieścił następujące zdjęcie, które mówi nam, że możemy się go spodziewać w WWE:

829morgan.jpg

http://img221.imageshack.us/img221/4743/829morgan.jpg

:arrow: W TNA nikt nie jest zadowolony z pracy Brooke Hogan. Według wielu pracowników, Brooke ma zbyt wysoką pozycję w TNA. Ponadto nie jest ona zbyt bardzo lubiana i dodatkowo można u niej zauważyć braki przy mikrofonie.

:arrow: Z kolei same pozytywne recenzje zbiera Jeff Hardy. Zawodnik imponuje wszystkim swoim nowym stylem życia, gdyż nie ma już problemów z alkoholem i narkotykami. Kontrakt Jeffa wygasa już w lutym. Wszystko wskazuje na to, że Hardy przedłuży kontrakt z federacją Dixie Carter i jego powrotu do WWE nie należy się na razie spodziewać.

:arrow: Na koniec mały spoiler z Impactu:

Na gali pojawiła się Tiffany, którą możemy znać z WWE, jako GM'a ECW! Tiffany była sędzią specjalnym w walce o pas Knockout's.

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Yao

1

• Droopi

1

• Kotleten

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Rating tylko pokazuje że 3 godzinne RAW na dłuższą metę to nie jest dobry pomysł. Na SummerSlam jestem wręcz pewny że walka Lesnara będzie Main Eventem, Wątpię by Hunter odbudował dywizje Tag Teamów gdyż w obecnej polityce WWE nie jest to realne. Tag Teamy obecnie robią za zapychacze i wątpię by się to zmienił. Co do div to już widać że coś się dzieje gdyż nie oszukujmy się Sara del Rey nie należy do najpiękniejszych wrestlerek jednak pod względem technicznym jest "Królową Wrestlingu". Y2J jak zawsze potrafi rozbawić :). Newsy niczym nie zaskoczyły jednak mimo wszystko dzięki za nie bo ostatnio mało ich :).

#SmartFanZone

Spodziewałem się tego, że ratingi RAW będą malały z odcinka na odcinek. Władze chcą utrzymać to 3 godzinne show, przez co dają dłuższe, nudne walki, a co za tym idzie największe gwiazdy mają jeszcze więcej czasu dla siebie.. Lesnar złamał rękę HBK'owi i nie wystąpi on na SS. Szkoda? Jak najbardziej tak, bo zawsze ta dwójka w jednym narożniku niosła zadowolenie oraz pewną niespodziankę. Zobaczymy jak to będzie, ale myślę, że jeśli coś niedobrego się wydarzy to Triple H kogoś do pomocy będzie miał, Taker? :lol Zarząd WWE niech nie daje w ME walki o pas WWE! Proszę, tylko nie to, a szczególnie, że w niej znajduje się Show. Wiemy, że Vince znany jest z tego, że potrafi zmieniać decyzję w ostatniej chwili, ale jeśli zależy mu na dużych wykupieniach gali to niech walką wieczoru będzie Lesnar vs. HHH, jak to było na Extreme Rules tylko, że z Ceną. Kurt chce walki z Punk'iem na TNA i raczej jest to niemożliwe, by obecny mistrz WWE pojawił się choćby na widowni konkurencyjnej federacji :8 Triple H chce odbudować dywizję TT? Mało prawdopodobne. W WWE jest mało wartościowych TT, a jak to pisałem już wcześniej połączenie Punk'a z Ceną nie możemy nazwać TT na dłuższą metę. Jericho porównuje włosy Ziggler'a do makaronu, ale ja bardziej bym je dopasował do robali ;) Brooke Hogan pewnie w TNA zachowuje się jak królowa, bo jej tatuś to Hulk Hogan i nie dziwię się, że nikt jej tak nie lubi. Poskarż się tacie! Hardy wkońcu skończył z tymi wszystkimi świństwami i oby do nich nie powrócił.

Dzięki :t_up:

Jak widać pomysł z trzygodzinnym Raw nie wykręca dobrych ratingów. W zasadzie w starej ramówce nie było dużo lepiej, ale jednak. Coś mi się wydaje, że rzeczywiście WWE postanowi wrócić do starego czasu na początku 2013 roku. Michaels był potrzebny jedynie do podbudowania feudu na linii Triple H - Lesnar. WWE fajnie to sobie wymyśliło i feud wyszedł nam bardzo ciekawy. Sheen nie jest w ogóle potrzebny na SummerSlam i mam nadzieję, że się nie pojawi na tej gali. Co by dał jego występ? Na pewno nic dobrego by z tego nie wynikło, jedynie Sheen mógłby upokorzyć w jakiś sposób Daniela Bryana, ale nie widzę w tym żadnego sensu. Ja od początku byłem święcie przekonany, iż main eventem SummerSlam będzie pojedynek Lesnara i Triple H'a. Jest to walka, na którą zapewne czekają wszyscy, feud obydwu panów jest strasznie "gorący", więc nie przyjmuję do wiadomości innej walki wieczoru. Bardzo dobrze, że Orton nie pojawi się jako aktywny zawodnik podczas SummerSlam. Nie powinien się w ogóle pokazywać przed kamerami na tym PPV. Podobnie jak Triple H nie jestem zwolennikiem div. Dla mnie walczące modelki nie są niczym ciekawym pod względem typowo wrestlingowym. Jeżeli WWE zaczęłoby zatrudniać prawdziwe wrestlerki, które pokazują nieprzeciętne umiejętności w ringu to na pewno dywizję kobiet w WWE oglądałbym z większym zainteresowaniem. W obecnym czasie również nie lubię oglądać walk tag teamowych w WWE, więc mam wielką nadzieję, że Triple H weźmie się za tę dywizję na poważnie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...