Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA No Surrender 2012 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

TNA No Surrender

No_Surrender_%282012%29.jpg

9 Września 2012

Orlando, Florida, Impact Wrestling! Zone

Promo:

http://www.youtube.com/watch?v=6rT8nRsNpxI

http://www.youtube.com/watch?v=6rT8nRsNpxI

Theme song: "Be What You Want" by Robin Loxley & Oliver Jackson

http://www.youtube.com/watch?v=Ssrfio7e1Ig

Music Video:

Oficjalna karta

TNA World Tag Team Championship

Tag Team Match

ppv4.jpg

AJ Styles & Kurt Angle vs. Christopher Daniels & Kazarian ©

TNA X Division Championship

Singles Match

ppv6.jpg

Sonjay Dutt vs. Zema Ion ©

Austin Aries Challenges Singles Match

ppv1.jpg

Austin Aries vs.członek Aces & Eights

Bound For Glory Series - Półfinał 1

ppv2.jpg

Samoa Joe vs. Jeff Hardy

Bound For Glory Series - Półfinał 2

ppv3.jpg

Bully Ray vs. James Storm

Bound For Glory Series - Finał

Zwycięzca walk 1 vs. Zwycięzca walki 2

Singles Match

ppv5.jpg

Magnus vs. Rob Van Dam

TNA Women's Knockout Championship

Singles Match

ppv7.jpg

Tara vs. Miss Tessmacher ©
lig48.jpg

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Brem

1

• Nathan1674325991

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No Surrender juz jutro a tu pusto. Karta wygląda ponownie bardzo dobrze, napewno jeżeli chodzi o poziom ringowy zawieśc gala nie powinna, niektóre walki sa totalnie z dupy wzięte i to mi trochę przeszkadza no ale niestety zawsze jakies takie walki sie znajdą więc sie jakos bardzo czepiać nie będę. BfG Series zostawie sobie na koniec więc zaczynamy od reszty.

AJ Styles & Kurt Angle vs. Kazarian & Christopher Daniels: Tag Team Championship

Bardzo ale to bardzo mi się nie podoba że znowu wracają do tego teamu. Ok, Aj jak najbardziej powinien dostać rewanż za to co mu zrobili, i dobrze że jeszcze pociągneli ten feud zeby go ostatecznie zakończyć ale zdecdowanie nie powinna byc to walka o pasy. Ok, skoro Hulk nie chciał dać AJ'owi walki handicupowej zeby za bardzo nie poniżać jakby nie patrzeć mistrzów TT to powinien dac mu opcje doboru sobie partnera, niech nawet to będzie Kurt, czemu nie ale walka nie powinna się odbywac o pasy. Bo teraz co? AJ no raczej powinien to wygrać, żeby się zemścić, zatriumfowac i w ogóle ale za to musi przy okazji zdoby pasy TT z Kurtem a ich team jest totalnie jak dla mnie z dupy wzięty i skoro TNA chce odbudowywac dywizje tagów to nie powinni dawać pasów dwóm zawodnikom przy których reszta, dobrych sensownych i konkretnych teamów które sie tam przewijamy na ostatnim impactcie wugląda niepowarznie i nie dorasta im do pięt. Dlatego licze że jednak mistrzowie jakoś pasy obronią, oczywiście skończa na ziemii, zniszczeni totalnie, AJ będzie triumfował ale mimo wszystko mam nadzieje że pasy uratują jakąs DQ, CountOutem czy cos takiego i potem stracą je na rzecz meksykanów którzy jak dla mnie mogą feudować z Gunnerem i Kash'em.

Zema Ion vs Sonjay Dutt

Hmm wróciłem do oglądania TNA od Hardcore Justice, ogladałem kazdy impact i nie przypominam sobie żadnej, chociażby najmniejszej i najdrobniejszej podbudowy albo chociaż wspomnienia o tej walce. Nagle pojawiła się w karcie, ogólnie fajnie, napewno będzie mega dobra ringowo ale jeżeli to ma tak wyglądać że Ion co miesiac na ppv dostaje sobie jakiegoś innego, nowego przeciwnika, nie podbudowanego i po prostu robią super walkę zeby się przez miesiać nie pokazywać to ogólnie bardzo słabo to widze. No i tez w związku z tym typowanie tutaj jest strzelaniem w ciemno i ja strzelam że pas zostanie u obecnego mistrza bo dawanie go komuś kto nie miał nawet raz w ręku mikrofonu a przynajmniej ja tego nie widziałem nie uważam za dobre posunięcie.

Austin Aries open Challenge

Fajnie ciągnął to story, znaleźli Ariesowi sensowne zajęcie puki nie pozna swojego przeciwnika na BfG tylko kwestia czy będzie to wreszcie jakkas walka czy kolejny brawl. Niby A&8 obiecało walkę w zamian za wypuszczenie swojego człowieka ale w sumie na koniec impactu tego człowieka sami chyba zabili waląc mu młotkiem w łeb więc chyba jednak im na nim zbytnio nie zależało więc nie mają też niby powodów żeby dotrzymywac słowa. Fajnie by było gdybysmy przy okazji poznali tożsamość którego z A&8 i to kogoś konkretnego a nie kolejnego noname'a. Mógliby do walki wystawić kogoś, kto jest znany, niech nawet będzie to Gallows skoro nie mają tam nikogo "większego" kto by był dużym zaskoczeniem no chyba że maja to na niego liczę. No i wątpie żeby ktoś to wygrał, raczej napewno zrobi się z tego zadyma i nocontest.

Magnus vs RVD

Ja pierdziele... Juz TNA serio mogłoby sobie darowac tego typu akcje z RVD. Po raz kolejny, niawiadomo juz który RVD dostaje walke na ppv, w ostatnim momencie, totalnie z tyłka wyciagnietą... Magnus który zdawałoby sie że w sumie rozpoczyna feud z Joe nagle ni z tego ni z owego wtrąca się do wywiadu RVD, zaczynaja się lać iii mamy z tego walke na ppv żeby Rob sobie mógł kolejny raz wygrac walke o nic i z niczego wziętą... Co prawda sa tez plusy bo np to troche zmniejsza szanśe ze Magnus sie będzie wtrącał do walk/i Joe i nie będzie powodem dla którego Joe przegra turniej chociaż bardzo sie obawiam że tak własnie mimo wszystko będzie. No ale mam pewien pomysł który by ta walkę uratował moim zdaniem. Skoro Devon się pożegnał z TNA... No to chyba zwakatował pas TV tak? Swoja drogą skoro federacja wiedziała że mu sie kończy kontrkat i ze nie bedzie go przedłużać to czemu nie zabrali mu tego pasa wcześniej... -.- No ale nie o tym ta dyskusja, jak dla mnie ta walka mogłaby się odbyć o ten pas, obaj panowie by się z nim dobrze prezentowali chociaz Rob pewnie się za wysoko ceni i nie byłby zachwycony z tego no ale jak dla mnie to by było swietne rozwiązanie.

Tara vs Tessmacher

Uczeń vs nauczyciel. Tara pokonała Brooke już raz i zapewne pokona ja i drugi raz. Tak przynajmniej bym obstawiam. Brook sie wkurzy i przejdzie heelturn chociaz nie jestem przekonany czy jej talent aktorski jest wystarczający żeby być heel'em... Chociaż w sumie co za różnica, teraz ma też tyle wyrazistości że hoho... No, nie ma sie tu co rozpisywac, pas zgarnia Tara, Brooke heelturn i solidny feud. No chyba ze przed BfG chcą zrobić coś lepszego z ta dywizją, i Brook sobie odpuści, bez turnu a heelturn przejdzie... Mickie James! I na BfG Tara vs Mickie i to by było najlepsze co TNA mogłoby nam w tej dywizji zaprezentować.

BfG Series

Tutal walki omówie naraz. Pewne jest jedno, Storm napewno swoja walkę wygra i znajdzie się w finale, co do tego wątpliwości nie mam, wybrał sobie chyba najsłabszego przeciwnika, zemści się za to że Rey wyeliminował go w zeszłym roku i za te wszystkie oskarżenia. Jeżeli chodzi o druga walkę to sprawa nie jest juz taka oczywista. Hardy na ostatnim impactcie pokonał Joe, i to pokonał go przez submission. Joe markuje kontuzje ręki po oberwaniu krzesłem od Magnusa i napewno wątek z ręką będzie bardzo wykorzystywany, dodatkowo jest jeszcze opcja że Magnus jednak będzie interweniował więc kurcze wszystkie znaki na niebie i ziemii wkazuja na Hardego chociaż ja osobiście zdecydowanie wolałbym Joe. No a jeżeli chodzi o finał. Hardy vs Storm bym obstawiam i zwycięsca bardzo niewiadomy. Pamiętajmy że mistrzem jest Aries, on napewno nie przejdzie żadnego heelturnu teraz a w finale ma walczyc dwóch czołowych faców federacji. Tak więc zapowiada się turn, i ja bym się bardziej jednak skłaniał ku Storm'owi. Hardy obecnie jako heel to zły pomysł, co prawda uwielbiałem jego gimmnick antychrysta ale niewiem po tych wszystkich akcjach i w obecnej sytuacji Hardy heel by sie przyjął. Prędzej Storm. Dlatego obstawiam Strom'a i to przechodzącego turn. James wygra przy pomocy A&8, wejda do niego na ring i gdy wszyscy będą się spodziewać zadymy oni zaczna się cieszyc gratulować itp i James stanie sie oficjalnym przywódcą. To ze go tam raz kiedyś obili to bez znaczenia, mogło to byc ustawione żeby odwrócić podejrzenia. I wtedy wszystko sie ładnie składa, Aries zostaje w story A&8 które obecnie głównie on ciagnie, Strom się tam idealnie wpasowuje i wszystko jest cacy. Zwłaszcza że Storm mówił ostatnio że po porażce z Roode'm na Lockdown dużo myślał, doszedł do jakichs wniosków ale w końcu nie powiedział co wymyslił więc to tez ładnie pasuje. No i sam harleyowy gimmnick Asów tez jak najbardziej pasuje do Storm'a! No jest jeszcze opca że wygra Joe i wtedy obyłoby sie bez turnów ale niestety to by było troszke nijakie a walka Aries va Joe na BfG to by nie był szczyt emocji i podbudowy mam wrażenie więc mimo wszystko zostaje przy Stormie!!!