Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Superstars 16/08/2012 - Wyniki + Raport

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Damien Sandow pokonał Justin'a Gabriel'a

Match 2

Tag Team Match

The Usos pokonali Johnny'ego Curtis'a & Michael'a McGillicutty'ego

Match 3

Alex Riley pokonał Drew'a McIntyre'a
lig48.jpg

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Kotleten

1

• Nathan1674325991

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

WWE Superstars 16/08/2012 - raport

Tag Team Match - The Usos vs Michael McGillicutty & Johnny Curtis

Zaczyna Curtis i Jey Uso. Na początku mamy zwarcie, Jey przechodzi do bocznego headlocku, potem shoulder block i zmiana u bliźniaków. Jimmy wykonał double axe handle przy pomocy brata na rękę Johnny'ego. Kolejna zmiana u braci i znowuż widzimy double axe handle na rękę. Irish whip, a po nim bracia wykonali podwójne elbow, a potem elbow dropy. Na ring nielegalnie wkroczył Michael, lecz szybko został zbity z nóg clotheslinem. Jimmy zrobił arm draga i zapiął dźwignię na rękę przeciwnika. Po chwili hot tag u braci Uso. Na ringu mamy Jey'a, który starał się nadal torturować rękę Curtisa. Ta sztuka jednak mu się nieudała i Johnny szybko powalił rywala na matę, pin 1... Curtis dokonał zmiany z Michaelem, który wbijał Jey'a kilkoma kopniakami w narożnik. Hot tag i dwie akcje tag teamowe od McGillicutty'ego i Curtisa. Johnny popisał się kickiem, potem bodyslam i nieudana próba flying knee dropa. Jey nie tracił czasu i zmienił się z bratem, a ten od razu zaskoczył rywala robiąc dwa clothesline, elbow, pin 1, 2... Po irish whipie Jimmy uderzył Michaela, a Johnny szybko zareagował wyrzucając jednego z bliźniaków poza teren ringu. Michael dusił Jimmy'ego, a potem wyrzucił go poza ring. Podczas gdy Jimmy wchodził na ring, to został przywitany dropkickiem. McGillicutty zmienił się z partnerem i wykonali akcję tag teamową. Curtis podduszał rywala przy linach, dodał clothesline i kolejna zmiana. Michael wykonał kilka prostych ciosów i zapiąl headlock. Jimmy szybko odpowiedział jaw breakerem. W ringu zrobiło się zamieszanie ponieważ nagle znaleźli się w nim wszyscy zawodnicy. Sędzia jednak zdołał wszystko jakoś uspokoić. Zmiana McGillicutt'ego z Curtisem. Johnny wykonał irish whip, a Jimmy odpłacił się kopniakiem i posłał swego rywala poza ring. Wreszcie mamy podwójną zmianę i Jey wykonuje dwa clothesline, kick, uppercut, powala Michaela, a następnie wbija go w narożnik. Curtis wtargnąl na ring, lecz Jey poradził sobie z nim robiąc scoop slama. Samoan drop, zmiana z bratem i splash wystarczyły by pokonać Michaela oraz Johnny'ego.

Zwycięzcy: The Usos

Singles Match - Drew McIntyre vs Alex Riley

Zwarcie, przejście Alexa do bocznego headlocka i Drew szybko uciekł w kierunku lin. McIntyre z zaskoczenia wykonał big boota, kick i duszenie przy linach. Kilka ciosów w narożniku, suplex, pin 1... Drew ciągle skupiał sie na kontuzjowaniu ramienia rywala. Riley próbował wykaraskać się z opresji, lecz nie wychodziło mu to za dobrze. Po irish whipie jednak zdołał przypiąć przeciwnika, ale nie dało mu to zwycięstwa. Drew zrobił clothesline, pin 1, 2... Alex odpierał kolejne ataki robiąc elbow, dwa clothesline, spinebuster i to by było na tyle. Drew odzyskał kontrolę kilkoma ciosami, lecz Riley nie dawał jednak za wygraną. Powalił oponenta big bootem, flying clothesline, pin 1, 2... McIntyre korzystając ze swojego cwaniactwa zdołał zribig big boota, potem bodyslam i chybiony flying leg drop. Alex zainkasował kopniaka, dodał spinning neckbreaker i sędzia dolicza do trzech.

Zwycięzca: Alex Riley

Singles Match - Justin Gabriel vs Damien Sandow

Zwarcie, Sandow przechodzi do bocznego headlocka, ale Gabriel szybko kontruje na dźwignię na ramię. Justin wykonał arm draga, przeszedł do dźwigni na rękę, Damien próbował odeprzeć atak, ale Gabriel odpłacił się dwoma dropkickami i bodyslamem. Akcja przeniosła się poza ring, gdzie Justin powalił swego przeciwnika. Po reklamach Sandow sprzedał Gabrielowi puncha, lecz to nie zdołało zatrzymać Justina. Gabriel wykonał back body dropa, potem punch, STO, chciał szybko zakończyć walkę, ale Damien uciekł poza ring. Justin był strasznie wściekły, udał się również poza ringową matę, lecz tam Sandow wykonał kicka i dwukrotnie uderzył rywala o krawędź ringu. Podczas gdy panowie znaleźli się na ringu, sędzia doliczył jedynie do dwóch. Damien dodał kick, trzy knee dropy, ale nawet to nie dało mu zwycięstwa. Sandow zastosował ciekawy submission, ale zawodnik z RPA uwolnił się, lecz nie na długo. Po irish whipie Damien bezlitośnie wbijał Gabriela w narożnik. W późniejszym czasie widzimy russian legsweep, elbow drop, pin 1, 2... Justin bardzo chciał wygrać tę walkę, więc nadal nie dawał za wygraną i wykonał serię kicków, spinning kick, irish whip i kolejny spinning kick. Nawet springboard crossbody nie wywarło większego wrażenia na Damienie. Gabriel ponownie powalił przeciwnika na matę, dodał springboard moonsault, pin 1, 2... Justin zrobił big boota, wyszedł na narożnik, lecz Sandow go z niego zbił. Damien dodał jeszcze kilka knee i idolizer, pin 1, 2, 3 - GONG!

Zwycięzca: Damien Sandow

Ten opener był taki długi czy po prostu tak szczegółowo go opisałeś? Przydałby się czas walk, ale wiadomo, że nominalnym raporterem nie jesteś. Sam raz w życiu napisałem raport z RoH i wiem, że nie łatwo napisać zwięźle raport, aby tego nie wyszło do czytania, że aż porzygać się idzie. Raporciki walk zupełnie spoko, nie widziałem zbędnych błędów w nazewnictwie, oczywiscie lepiej to wygląda ze zdjęciami, opisem segmentów (nawet nie wiem czy tam jakieś są), ale i tak chwała Ci za raport z walk, bo do obejrzenia tego odcinka nic mnie nie pociągnie, a przeczytać coś się działo zawsze spoko. Dzięki! ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

No ja też Superstars nie oglądam, bo po prostu nie mam już na to czasu. Doszło mi sporo zajęć, odkąd pisałem raporty z tejże gali. Jak pisałem w moim "poradniku"* zaprezentowałeś ten pierwszy styl pisania walk, czyli bardzo szczegółowo. To bardzo męczące, więc chwała ci za to. Co do czasu, nie jest to aż tak ważne, chociaż faktycznie, że trochę pomaga w oczytaniu się z galą. Czasu trwania walk nigdzie w internecie się nie znajdzie (albo ja jestem taki leniwy i nie chce mi się szukać), więc ja po prostu obliczam czas samemu ;) Fajnie od czasu do czasu dostać od ciebie raport, a na Superstars zdarzają się czasem dobre walki, więc nie jest to jakaś katorga, jak na przykład często Smackdown ;)

* viewtopic.php?f=229&t=37182