Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 26 06 2007

Undertaker_4don

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ECW 26 06 2007

Na ring wchodzą Sandman i Tommy Dreamer zdobywcy WWE Tag Team Championship świętują zdobycie pasa całą zabawę przerywa Shane McMachon.

Shane: Gratuluję wam zdobycia pasów. Jednak te pasy należą do Smackdawn co z tym idzie wy jak mistrzowie powinniście przejść do Smackdown.

Tommy: Nie ma szans prędzej zginiemy niż pójdziemy do Smackdown.

Shane: Wiem ale tydzień temu mówiłem, że postaram się aby ECW odzyskało dawną świetność, a pozbycie się was na pewno by nam w tym nie pomogło. Wpadłem na inny pomysł oddacie wasze pas na Smackdown.

Sandman: Dlaczego przecież hm... uczciwie je zdobyliśmy.

Shane: Nie skończyłem w zamian ECW dostanie nowe pasy ECW Tag Team Championship jednak nie będziecie ich mieli musicie je zdobyć ale dostaniecie na nie Title Shot.

Tommy: To my się podoba.

Sandman: No mi się podoba idę napić się piwa.

Shane: Za tydzień odbędzie się walka o te pasy na gali ECW, a do tego czasu macie wolne.

Single Macth

Mike Knox vs Kevin Thorn

Przebieg: Kevin wchodzi na ring szybko sprzedaje Clothesline zawiesza Knoxa na liny Original Sin pin 1...2...3

Zwycięzca: Kevin Thorn

Po meczu Thorn bierze mikrofon i mówi

Thorn: Widzicie co potrafię muszę zmienić brand abym mógł się rozwijać tutaj nie ma dla mnie miejsca.

Here Comes the Money

Shane: Dobrze się składa, że chcesz zmienić brand. Dzisiaj przyszła do mnie osoba z taką samą prośbą stoczysz z nią dzisiaj mecz tym chyba się za bardzo nie zmęczyłeś jeśli wygrasz będziesz mógł wybrać sobie brand do którego chcesz iść, a jeśli przegrasz ja ci go wybiorę. Zapraszam twojego przeciwnika nowy nabytek ECW. Który jest zmęczony monotonią swojej wegetacji w Smackdown. Stoczysz z nim mecz którego stypulacją będzie Hardcore Match

My name is Finlay. I love fight

Hardcore Match

Finlay vs Kevin Thorn

Końcówka: Obaj zawodnicy krwawią Finlay wylądował już na jednym stole. Thorn robi na Finlaym Spinebuster i idzie po krzesło, kładzie je na Irlandczyka i wchodzi na narożnik Leg Drop nie tafia Finlay zdołał uciec. Finlay szybko łapie swoją Shillelagh i zaczyna bić ją Thorna ten z wycięczenia pada na ziemie Finlay idzie po drabinę kiedy jednak wchodzi na ring dostaje z krzesła od Thorna. Kevin szuka pod ringiem stołu ale został przez kogoś uderzony i leży koło ringu. Kto to? Hornswoggle wychodzi z pod ringu trzymając w rękach swoją mała drabinkę wchodzi na nią Frog Splash i zadowolony patrzy jak Finlay rozstawia stół na ringu. Thorn z ledwością wchodzi na ring Celtic Cross pin 1...2.Shoulder Up. Hornswoggle wchodzi na dużą drabinę znajdującą się na ringu Finlay kładzie Kevina na stole Leg Drop trafiony stół się łamie, a Mały Horn skacze z radości pin 1..2..3

Zwycięzca: Finaly

Shane: Niestety pani Thorn przegrałeś więc ja wybieram brand do którego idziesz witamy w Smackdown.

Backstage: Chris Benoit spotyka Cm Punka mistrza ECW. Wymieniają spojrzenia Benoit żąda rewanżu Punk miał szczęście na Vengeance. Punk oczywiście zgadza się na rewanż ale jego przeciwnik musi udowodnić, że jest godzien walczyć o ECW Championship. Na następnym ECW rozpocznie się turniej w którym udział weźmie osiem osób co tydzień ich liczba będzie zmniejszała się o połowę z powodu eliminacji, a zwycięzca zmierzy się z nim 22 Lipca na Great American Bash 2007. Więc Chris zobaczymy się może na kolejnym PPV.

Dobrze ale ja chce walczyć z tobą dzisiaj dobrze ale to będzie mecz No-Title. Chris zgadza się ale jednak nie jest zadowolony. Spotyka ich Shane słyszałem coś o Main Evencie walczycie ze sobą to świetnie zaraz, zaraz ECW dobra to będzie Cage Match uwielbiam ECW. Mina Benoit’a teraz znacznie się poprawiła.

Tornado Handicap Match 3 on 2

Eijah Burke & Marcus Cor Van & Matt Striker vs Viscera & Boogeyman

Końcówka: Boogeyman wraz z Viscerną oczyścili ring chłopcy z New Breed nie za bardzo chcą wchodzić na ring obmyślają plan wszyscy wchodzą i rzucają się na Viscere, Boogeman bierze Strikera i robi BoogeyBomb.

Pomaga Viscerie pozbyć się balastu. Viscera łapie Elijaha i robi Viscera Driver. Marcus który już wstał biegnie na Olbrzyma Pounce ale na Viscernie nie robi to warzenia stoi jak stał Marcus nie wiedząc co robić jeszcze raz odbija się od lin ale na jego drodze staje Boogeyman robi Powerslam, a Viscera skacze na biednego Marcusa przygniatając go swoim ciężarem pin 1..2..3

Zwycięzcy: Boogeyman i Viscera

Boogeyman chce poczęstować Viscere swoimi smakołykami ale Viscera grzecznie odmawia bo ma swoje wyjmuje półmisek pałek od kurczaka razem zajadają się w najlepsze ale Boogey przypomina sobie, że nie jest sam i częstuje pokonanych ale oni nie wyglądają na zadowolonych.

Backstage: Nitro i Dykstra chcą zdobyć nowe pasy ECW Tag Team. Pytają się Shane czy mogą o nie walczyć z Sandmanem i Dreamerm ten mówi, że musi przemyśleć ten wybór. Bo ma wielu chętnych na ten tytuł.

Main Event

Cage Match No-Title

CM Punk vs Chris Benoit

Końcówka: Punk krwawi Chris wyżywa się na nim. Punk ląduje w narożniku Chris łapie go Belly to belly Suplex i zakłada SharpShooter ale Punk łapie się lin Chris kłuci się z sędzią, a Punk częstuje go Dropkikiem teraz to Chris jest w narożniku atak kolanem i Bulldog. Punk podnosi Chrisa i parę razy uderza nim o klatkę kopie w brzuch GTS ale Benoit łapie go za rękę i zakłada Crippler Crossface widząc, że Punk zbliża się do lin ten wstaje i Triple German Suplex. Benoit chce uciec jest już na szczycie ale decyduje się na skok Diving Headbutt pin 1...2...3

Zwycięzca: Chris Benoit

Po meczu Chris pokazuje, że to on na GAB będzie miał pas.

Edytowane przez Undertaker_4don
  • Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

3

• Undertaker_4don

3

• Biggmac

2

• Przemk0

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

nalezy nadmienic ze gala byla napisana gdy Benoit jeszcze zyl

• Reputacja:   41
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Właśnie sie zastanawiam jak rozwiążecie sprawę Benoita, może u was Vince powie coś ciekawszego niż w realnym WWE. Może przyzna się do błędów, przestanie pushować sterydziarzy.

No i szczęście u was Tribute show nie było :)

btw. dobra robota, narazie wszystkie gale na czas i WWE Fantasy rozwija się aż miło patrzeć.

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

co do Benoit to ja bym ten fakt poprostu pominal tak jak zrobilismy ze "smiercia" McMahona... ale zobaczymy co Undertaker na to bo w koncu u niego Benoit miał titleshot dostać

Witam. Wruciłem ale nie na długo myślałem aby pozostawić Chrisa ale zabardzo bym go faworyzował i to mogło by mieć zły wpływ na gale lecz jeszcze nie powiedziałem jeszcze tak lub nie zastanawiam się cały czas nad tą kwestią może ktoś ma jakieś pomysły pomoc mile widziana.

W sumie ja bym zostawił Chrisa ale pewnie wiele osób może to razić.
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

nie mozemy go zostawic to jest pewne... sprawa w tym jak sie go pozbedziemy, bez slowa czy jakies story

Chyba bez slowa a jak już to krótka notka nie będziemy mu mszy odprawiać

To może po prostu musiał odejść z WWE i tyle....żeby się nie bawić w żadne szopki.
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg