Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV TNA Hardcore Justice 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV TNA Hardcore Justice 2012. A oto walki:

1.

Chavo Guerrero & Hernandez vs Gunner & Kid Kash

2.

BFG Series 20 pkt Match

Falls Count Anywhere

Rob Van Dam vs Mr. Anderson vs Magnus

3.

TNA Television Championship

Kazarian vs Devon

4.

TNA Women's Knockout Championship

Miss Tessmacher vs Madison Rayne

5.

BFG Series 20 pkt Match

Tables match

Bully Ray vs James Storm vs Jeff Hardy vs Robbie E

6.

TNA X Division Championship

Zema Ion vs Kenny King

7.

BFG Series 20 pkt Match

Ladder match

Christopher Daniels vs Samoa Joe vs A.J. Styles vs Kurt Angle

8.

TNA World Heavyweight Championship

Last Chance Match

Austin Aries vs Bobby Roode

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Brem

1

• Piston141674325987

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Bez najmniejszych watpliwości ladder match Angle AJ Joe Daniels. Hmm nie jestem pewien czy nie zaryzykuje stwierdzenia że była to najlepsza walka jaką widziałem w tym roku. Z takim składem spodziewałem się świetnego pojedynku ale panowie przeszli samych siebie, to było po prostu genialne. Tylko zwycięzca mnie troche zawiódł bo to zwycięstwo generalnie nic mu nie dało w sumie ale to drobnostka. Ogólnie była to pierwsza gala ppv jaką oglądalem od Lockdown i jednocześnie najlepsza gala ppv jaką widziałem w tym roku.

Oczywiście Ladder Match AJ vs Daniels vs Joe vs Angle, całą walka była na wysokim poziomie. Stypulacja plus Wrestlerzy, dało to bardzo ciekawy pokaz od którego nie mogłem odciągnąć wzroku. Ta walka z całą pewnością mogłaby dostać miano Main Eventu. Zakończeniem walki nie jestem zbytnio zadowolony z tego samego powodu co Brem. Kiedy ujżałem ten pojedynek w karcie to wiedziałem że to będzie coś i się nie pomyliłem.

Innowacji do głosowania nie wniosę. Przy Ladder Matchu słabo wypadla każda walka z BfG Series, nie można jej też porównać do walki o główne złoto bo to tez byłaby deklasacja. Panowie świetnie dobrani do tej stypulacji, wszyscy sprawdzili się mega, jedyne czego nie rozumiem to zwycięzca ale nic. Brem ocenił walkę na 5 gwiazdek, dla mnie Five Star to to nie był, ale na pewno była to najlepsza walka tego PPV i najlepsza w tym roku.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Bez zaskoczenia najlepszą walką tego PPV jest Ladder Match, w tej walce było wszystko jednego jednak mi zabrakło krwawienia :D .

Tak samo jak panowie wyzej zagłosowałem na Ladder Match, który był według mnie walką gali. Równać mógł się z nim jedynie ME. W przeciwnieństwie do innych mnie wcale nie dziwi wygrana AJa, ani nie jestem zdania, że nic mu nie dała. Otóż dała mu i to wiele, gdyż AJ ma najmniej meczy stoczonych z BFG Series, więc teraz spokojnie nadrobi straty i zobaczymy go na No Surrender.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

• 2 tygodnie później...

Walka gali to stracie o 20 pkt w BfG Series. Jakże ważna walka dla tych panów, bo przecież na szali jest w ogólnym rozrachunku walka o najważniejszy pas federacji na Bound for Glory. Najlepszym starciem okazała się walka czwórki naprawdę wielkich nazwisk, z których wynika, że na bank walka będzie dobra i była. Wyłania się ona na sam szczyt, niszczy konkurencje i tak oto wybraliśmy:

Ladder match

Christopher Daniels vs Samoa Joe vs A.J. Styles vs Kurt Angle

Zapraszam do tematu z wynikami:

viewtopic.php?f=228&t=26243

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
  • Dodaj nową pozycję...