Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ AF: Friday Night Smackdown - 11.8.2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

smackdownlogobgzaf.png

Michael Cole: Witamy państwa na ostatnim Smackdown przed Summerslam!

Matt Striker: Dzisiaj będzie się działo bardzo dużo! To ostatnie show przed najważniejszą galą lata, a wiele zawodników ma wciąż niewyrównane rachunki!

Cole: Zgadza się! Na przykład Samoa Joe, który zaatakował Christiana 2 tygodnie temu. Za chwilę panowie staną w ringu do walki. Zapraszamy na show!

Lillian Garcia: Zaczynamy pierwszą walkę wieczoru! Będzie to Non-Title Match! Jako pierwszy na ring wychodzi Samoaaaa Joooooooe!

https://www.youtube.com/watch?v=lyH_6DegMQs

Lillian Garcia: A jako przeciwnikiem będzie Intercontinental Champion…. Christiaaaaaan!

GONG!

Christian próbuje zwarcia, lecz Joe z łatwością go odpycha. Champion nie ma pomysłu, jak dobrać się do przeciwnika. Próbuje kopnięć, ale Samoa łapie jego nogę i wykonuje potężny Clothesline. Christian ucieka do narożnika. Joe bierze rozbieg… Ale nie trafia Corner Clotheslinem! Christian ma swoją szansę! Próbuje Flap Jacka… Ależ błąd! Christian nie unosi Joe’go i inkasuje potężny Exploder Suplex! 1…2… Nie ma. Joe od początku ma przewagę. Szykuje się Elbow Drop… Chybiony! Samoa Joe od początku walki jest zbyt wolny. Christian i Joe powoli wstają… Dropkick od Christiana! Joe się zachwiał… Kolejny Dropkick! Jednak Joe wciąż stoi! Christian wskakuje na trzecią linę i… Missile Dropkick! Joe powalony! 1…2… Nie ma! Joe odkopał z niepowtarzalnym impetem! Capitain Charisma znów wędruje na narożnik. Szykuje się na Frog Splash… Nadziewa się jednak na kolana rywala! Champion mocno odczuł tego skutki, lecz wstaje szybciej niż Joe. Bierze rozbieg… Atomic Drop! Christian bezlitośnie skarcony! Ole Kick! Ole Kick od Joe! 1…2… Nie ma! Joe podnosi rywala i… Samoan Drop! To musi być koniec! 1…2… Nie ma! Christian walczy dalej! Champion stoi zmęczony w narożniku. Joe bierze rozbieg… Flip Kick od Christiana! Samoa zamroczony i… Diving Reverse Elbow od Championa! 1…2… Nie ma! Nie da się pokonać Joe! Christian chce już zakończyć ten pojedynek. Wędruje do narożnika i szykuje się na Spear! Bierze rozbieg… STJoe! STJoe! Ależ kontra! 1…2… Nie ma! Christian również się nie podaje! Joe ustawia rywala w narożniku i… Corner Clothesline! Christian został zmiażdżony! Joe jednak nie ma dość i… Chimera-Plex! To koniec! 1…2… Christian odkopuje! KICK-OUT Christiana!

Cole: Jak on to zrobił?! Co Joe ma zrobić, żeby wygrać?!

Striker: Christian nie bez powodu jest mistrzem! Tak łatwo nie da się go pokonać!

Joe bierze przeciwnika na barki i wchodzi na drugą linę! Szykuje się na Muscle Buster! Czy mu się to uda?! Nie! Christian uwalnia się serią łokci i zrzuca Joe na matę! Aż zatrząsł się cały ring! Capitain Charisma dokłada Diving Crossbody z górnej liny! 1…2… Nie ma! Christian od razu przechodzi do Cloverleaf! Czy Joe odklepie?! Nie! Samoa wstaje jak gdyby nigdy nic i zrzuca Christiana! Ten bierze rozbieg… Ale otrzymuje Island Driver! To koniec! 1…2… Christian kładzie nogę na linie! Joe jednak myśli, że wygrał! Kłóci się teraz z sędzią, ale nie widzi, że Christian wstaje i… Inverted DDT! Joe nie wie, co się dzieje! Christian siada na narożniku, czeka na rywala i… Tornado DDT! Na dodatek FROG SPLASH z górnej liny! Christian jednak nie decyduje się na pin! Wskakuje Joemu na barki i szykuje się Hurricanrana… Jednak Samoa kontruje to na potężny Power Bomb! 1…2… Nie ma. Joe od razu wrzuca sobie przeciwnika na barki i… Muscle Buster! To musi być koniec! Samoa zbiera się do pinu… Jednak Christian sprytnie ostatkiem sił turla się za ring! Joe jest wściekły! Wychodzi z ringu po Christiana… Ale ten wykonuje Dropkick w schodki, które trafiają w nogę Joe! Ten teraz wyraźnie kuleje, więc Christian dokłada Snap DDT! Nie ma jednak siły wrzucić rywala na ring i sam wraca na ring! Czeka aż Joe zostanie wyliczony! 1…2…3…4…5…6….7…8… Joe wraca na ring, ale nie może stanąć na nogach! Christian wykorzystuje ten fakt i… Niski Dropkick w nogę Joe! Samoa nie może wstać!

Striker: To jest doświadczenie Christiana! Ma tę walkę w garści!

Cole: Joe jest jednak wielkim wojownikiem i sądzę, że nie powiedział ostatniego słowa!

Damien Sandow: Pozwólcie zająć mi wasz czas na jeden moment. Nazywam się Damien Sandow i jestem tu, aby wam wszystkim pomóc. Jako wasz wybawca uważam, że decyzja Christiana o Chairs Matchu na Summerslam była strasznie złą decyzją. Chairs Match całkowicie ogłupi społeczeństwo, a ja nie mogę do tego dopuścić, dlatego domagam się zmiany stypulacji. Robię to dla was i dla nowej ery oświecenia. YOU’RE WELCOME!

Christian jest zły! Krzyczy coś w stronę Damiena, lecz przez to Joe zyskuje cenne sekundy! Sandow udaje się za kulisy, a Christian szykuje się na Spear… Muscle Buster! Muscle Buster po raz drugi od Joe! To musi być koniec! 1…2…3! Samoa Joe wygrywa głównie dzięki Damienowi Sandowowi!

Lillian Garcia: Zwycięzcą tej walki zostaje Samoaaaaaaa Joooooooe!

Cole: Damien jest świetny! Dopiął swego! Dzięki niemu Joe pokonał Christiana!

Striker: To straszne, że ludzie tacy jak Sandow zabijają zasadę fair-play.

Cole: Ja zaraz zabiję ciebie, jak się nie zamkniesz! Joe był znacznie lepszy niż Christian i zasłużenie wygrał! Przenosimy się teraz na backstage, gdzie wywiadu udziela nikt inny, jak A-Train wraz z Markiem Henrym!

Backstage

Josh Matthews z A-Trainem i Markiem Henrym

Josh: Panie i panowie, wraz ze mną są tu A-Train i Mark Henry. Mark, zaraz staniesz do walki z bardzo utalentowanym Tysonem Kiddem. Nie obawiasz się tego pojedynku?

Henry: Josh, nie rozśmieszaj mnie! Jestem najsilniejszym człowiekiem na tej planecie! A Kidd? Co on takiego osiągnął? Nic. Dlatego to ja jestem murowanym faworytem i dzisiaj to udowodnię!

Train: Mark, idź już przygotować się na swoją walkę. Ja mam coś jeszcze do powiedzenia!

Henry ochodzi.

Josh: Tak więc, Train. Do karty Summerslam dodano walkę Kidd & Gabriel vs Train & Henry. Jak to skomentujesz?

Train: Jak to skomentuję? To proste! 2 i 4 tygodnie temu zdominowałem Kidda i Gabriela! Dzisiaj Henry pokona Tysona, a na Summerslam zostaniemy mistrzami!

Josh: Nie obawiasz się przegranej? Przecież 4 tygodnie temu Kidd i Gabriel pokonali ciebie i Kane’a.

Train: Wtedy byłem z Kanem, a teraz mam Marka Henry’ego! Zapomniałeś też, że na ostatnich dwóch Smackdown niszczyłem Kidda i Gabriela. Na Summerslam stanie się to samo.

Josh: A masz jeszcze jakieś słówko do Kane’a?

Train: Na Kane’a przyjdzie czas później, gdy już zdobędę pasy Tag Team!

Josh: Dobrze, dziękuję, a my przenosimy się już na ring.

https://www.youtube.com/watch?v=9D7ulZKu5VY

Lillian Garcia: Zaczynamy drugą walkę wieczoru! Jako pierwszy na ring wychodzi wraz z Justinem Gabrielem, Tysoooon Kiiiidd!

https://www.youtube.com/watch?v=E0O9i2FJVKU

Lillian Garcia: I jako drugi na ring wychodzi wraz z A-Trainem, Mark Heeenry!

GONG!

Kidd nie wdaje się w starcia siłowe. Próbuje serii kopnięć, odbicie od lin, przechodzi pod ręką Henry’ego… I Spinning Heel Kick. Henry jednak nawet się nie zachwiał. Kidd próbuje Dropkicku… Jednak Henry z łatwością wypycha go za ring! Ależ siła! Tyson leży obolały za ringiem, a Train chce go dobić… Gabriel jednak woła sędziego, aby ten nie tracił z oczu Traina! Kidd wraca na ring, ale Henry od razu łapie go w Bear Hug. Kidd złapany na samym środku ringu! Próbuje się uwolnić… Ale Henry tylko wzmacnia Submission! W końcu jednak mamy serię łokci i… Niski Dropkick. Henry na jednym kolanie, więc Tyson dokłada Snap DDT. 1... Henry z wielką łatwością odkopuje. Tyson szybko dopada do Marka i zadaje mu serię kopniaków. Ten jednak wstaje, jak gdyby nigdy nic! Tyson odbija się od lin… Big Boot od Henry’ego! 1…2… Tyson się nie poddaje. Kidd wstaje… Lecz jest to błąd, gdyż Henry wykonuje Fall-Away Slam i Tyson wypada z ringu! Mark odwraca uwagę sędziego… A Train powala Kidda Big Bootem! Justin rusza na pomoc i powala Traina Dropkickiem! Tymczasem sędzia wylicza Tysona: 1…2…3…4…5…6…7…8… Kidd wraca! Henry od razu powala go Clotheslinem i szykuje się na Splash… Ale nie trafia! Tyson w ostatniej chwili się odsunął! Henry leży, a Kidd próbuje zapiąć Sharpshooter… Udaje się! Henry złapany w Sharpshooter! Kidd mocno go trzyma, ale nagle… Big Boot od Traina! Sędzia znów nic nie widział! Tyson powalony! Gabriel próbuje powiedzieć sędziemu, co się stało, ale nagle… Chokebomb od Traina! Gabriel wyeliminowany! Kidd jest w tarapatach! Henry wynosi go na World Strongest Slam… Kontra! Tyson genialnie kontruje to na Jumping DDT! 1…2… Nie ma! Henry odkopuje! Tyson nie daje za wygraną. Czeka aż Henry wstanie, bierze rozbieg i… Headbutt od Henry’ego! Kidd pada! Ależ się nadział! Mark dokłada jeszcze… Splash! Kidd zgnieciony! Mark jednak nie decyduje się na pin. Wchodzi na drugą linę i… Splash z drugiej liny! Kidd jest już bezbronny! 1…2… KICK-OUT! Kidd odkopuje! Jak on to zrobił?!

Cole: Co?! Jak to możliwe?! Kidd już powinien przegrać!

Striker: Tysona nie da się tak łatwo pokonać! Henry musi dać z siebie znacznie więcej!

Henry nie wierzy, że jeszcze nie wygrał! Ustawia Kidda w narożniku i… Corner Clothesline! Tyson brutalnie pobity! Szykuje się jeszcze jeden Clothesline… Jednak Kidd wykonuje unik w ostatniej chwili! Henry zamroczony! Tyson idzie za ciosem i… Code Blue! Code Blue z narożnika od Tysona Kidda! To musi być koniec! 1…2… Nie ma! Henry odkopuje! Kidd nie może w to uwierzyć! Tymczasem za ringiem Justin powoli podnosi się po laniu od Traina… Lecz Train wykonuje mu potężny Big Boot i Justin znów pada powalony! Tymczasem w ringu Tyson nie wie już, co ma zrobić. Wychodzi na krawędź ringu i… Springboard Elbow Drop! 1…2… KICK-OUT! Henry znów nie daje się odliczyć do trzech! Kidd jednak nie traci czasu i zakłada Dungeon Lock! Czy Henry zdoła się uwolnić?! Tak! Henry wstaje, wynosząc Kidda w górę i… Gorilla Press Slam! Henry jednak nie ma siły przypiąć i łapie oddech po Dungeon Locku. Odbija Tysona od lin i… Powerslam. Szykuje się jeszcze raz ta sama akcja… Ale Kidd nie daje się podrzucić i wykonuje Snapmare Neckbreaker! Kidd czeka na przeciwnika na drugiej linie i… Russian Leg Sweep z drugiej liny! Aż zatrząsł się cały ring! 1…2… Train wyciąga sędziego z ringu! Kidd jest wściekły i powala Traina Baseball Slidem. Następnie rzuca się do pinu na Henry’ego: 1…2… Nie ma! Henry odkopał, lecz gdyby nie Train, mogłoby już być po wszystkim! Tyson zasypuje Marka całą serią kopnięć. Odbicie od lin… Jednak Henry łapie Kidda i… WORLD STRONGEST SLAM! To koniec! 1…2… Kidd kładzie nogę na linie! Sędzia to zauważył! Henry zaczyna kłócić się z sędzią! Wciąż myśli, że wygrał! Kidd ma jednak czas na dojście do siebie i wykonuje Markowi Dropkick. Następnie udaje się na narożnik i chce po raz drugi wykonać Code Blue… Jednak Train odwraca jego uwagę i Henry łapie Tysona w pozycji na Superplex! Kidd nie daje za wygraną, ale nagle Train atakuje go w plecy! W tym samym momencie Gabriel wbiega na ring i atakuje nogę Henry’ego! Sędzia podejmuje decyzję, że wynikiem walki jest No-Contest!

Train chce wykonać Tysonowi Chokebomb z narożnika, jednak Kidd nie daje za wygraną. Tymczasem Justin wykonuje Markowi Spinning Heel Kick! Henry jest zamroczony, a Gabriel doskakuje do narożnika i pomaga Tysonowi z Trainem! Kidd spycha Traina z narożnika i… Code Blue! Code Blue dla Traina, który uderza Henry’ego! Gabriel i Kidd upiekli dwie pieczenie na jednym ogniu! Justin jednak daje sygnał, że to nie koniec! Ustawia się na trzeciej linie i… 450 Splash dla Henry’ego i A-Traina! Fantastyczne!

Cole: Ależ emocje! To jest świetna zapowiedź walki obu Teamów na Summerslam!

Striker: Zwykle Train dominował nad Tysonem i Justinem, ale teraz role się odwróciły i przez to nie mamy pewności, kto zdobędzie na Summerslam pasy Tag Team! Czas trochę ochłonąć, więc zapraszamy na reklamy.

-------------------REKLAMA--------------------------

kamera przenosi się do szatni Mr. Kennedy gdzie jest właśnie on wraz z Eve Torres

Mr. Kennedy: Bo widzisz Eve... Chodzi o to że 26 sierpnia zostanę mistrzem świata wagi ciężkiej i nic nie będzie już takie samo a dobry mistrz musi mieć kobietę przy sobie... Najważniejsze jest jednak to że ta kobieta nie może być byle jaka, musi być piękna i takie tam... Więc zaprosiłem Cię tutaj by zapytać Cię czy nie chciałabyś czasami gdzieś wyjść z przyszłym mistrzem?

Eve: Jesteś bardzo pewny siebie ale w sumie czemu nie... Jeżeli chcesz to mogę Cię prowadzić do ringu na Summerslam... W sumie i tak nie mam nic lepszego do roboty...

Mr. Kennedy: Czekaj, twierdzisz że coś byłoby lepsze niż spotkanie się ze mną?!

Do szatni wchodzi Booker T

Eve: Ja...eee...

Booker T: Kennedy... Eve... Widziałem co zrobiłeś podczas podpisywania kontraktu Ken... Szczerze to było mistrzowskie! Stary nie wiem jak to robisz ale oglądalność poszła w górę... Ludzie nie chcą już oglądać czarnoskórych wrestlerów co jednak nie znaczy że nie skopie Ci dupska w walce!

Mr. Kennedy: To chyba propozycja nie do odrzucenia... Jakaś stypulacja?

Booker T: A więc podejmujesz wyzwanie... Co powiesz na Parking Lot Brawl?!

Eve: Chłopaki wy chyba nie zamierzacie ...

Mr. Kennedy: Ciiii... Zasiadaj Sucka!

Kennedy i Booker siadają przed Xbox'em i zaczynają grać w grę WWE 12 a Eve nie może uwierzyć własnym oczom... Do szatni wchodzi także The Rock...

The Rock: Cześć... Chłopaki, co robicie? No nie... Jesteście aż tak głupi? Macie tutaj kobietę i to nie byle jaką kobietę a wy gracie w gre na pieprzonym xboxie?!

Eve: Dzięki Rock...

Mr. Kennedy: Booker rzucił wyzwanie!

The Rock: Dalej przypinaj! ONE! TWO! THREE! I Booker wygrywa...

Mr. Kennedy: Znów... Wiesz co... Wal się Booker, grasz na czitach!

Eve: Eh... Jak dzieci... GRAMY TAG TEAM MATCH! JA Z ROCKIEM!

Cała czwórka siada przed telewizorem i grają w WWE 12 a kamera przenosi nas na arenę...

Backstage

Damien Sandow przychodzi do szatni Samoa Joe’go.

Damien Sandow: Czy nie sądzisz, że masz mi coś do powiedzenia?

Samoa Joe: O co ci znowu chodzi?

Sandow: Widzisz, gdyby nie ja przegrałbyś dzisiaj z Christianem. Jedynym powodem, dla którego wygrałeś, jestem ja. Sądzę, że należą mi się podziękowania.

Joe: Jedyne, co ci się należy to solidny łomot, jeśli zaraz nie opuścisz tego pomieszczenia.

Sandow: Po co te nerwy? Ja tylko stwierdziłem fakty. Nieważne… Ostrzegam cię, żebyś nie próbował mieszać się do mojej walki na Summerslam. Już i tak źle, że będę walczył w Chairs Matchu.

Joe: A ja cię ostrzegam, że masz 3 sekundy, aby się stąd wynieść. 3…2…

Sandow: Chwila! Co ty chcesz zrobić?

Joe: 1!

Joe wrzuca Damiena w ścianę, a następnie wykonuje mu Muscle Buster na stół!

Joe: Ostrzegałem cię…

http://www.youtube.com/watch?v=sfabArErrb0

Lilian Garcia: Panie i panowie pora na kolejną walkę dzisiejszego wieczoru a zmierzą się w niej jako pierwszy wchodzący na ring... Y2J! Chris Jericho!

Lilian Garcia: Oraz jego przeciwnik ... Cody Rhodes!

Gong! Zaczeli, Rhodes nie czeka i szybko atakuje doświadczonego Jericho punchami w twarz... Cody sprzedał mu 4 prawe proste i biegnie na liny, odbija się i Clothesline za ring... Jericho chyba się tego nie spodziewał... Cody szybkim atakiem doprowadza Jericho do wypadnięcia z ringu... Cody schodzi za Chrsiem i irish whip na bandy ochronne! Ale Chris jest sprytniejszy i kontruje ten Irish Whip, łapie rywala i Belly to Belly back suplex! Sędzia doliczył do trzech a Jericho wrzuca Rhodes'a do ringu i sam wchodzi na narożnik... Czeka aż rywal wstanie i ... Crossbody! NIE! Rhodes robi krok w bok i Jericho ląduje prosto na macie... Cody nie próżnuje i kopie Jericho to po rękach to po nogach tak jak to robił kiedyś Randy Orton... Jericho na pewno to odczuwa... Cody bierze rozbieg i wykonuje elbow drop i od razu przechodzi do pinu 1...2.Kick Out! Chris odkopuje co chyba było oczywiste... Rhodes staje w narożniku i czeka aż Jericho... Y2J wstaje za pomocą lin, Rhodes podchodzi do niego i wymierza 3 prawe proste po czym kopie go w brzuch i mamy DDT ... Cody jednak nie poprzestaje na tym i podnosi Jericho po czym wbija go do narożnika i cofa się do tego na przeciwko, krzyczy coś do publiki, która nie jest zbytnio zainteresowana tym pojedynkiem ale chyba bardziej obstają za Jericho... Rhodes nie przejmuje się reakcją publiczności i biegnie na Jericho i wbija się barkiem w Chrisa... NIE! Jericho usuwa się i Bark Cody'ego ląduje prosto na metalowym słupku... Jericho tauntuje i spotyka się z malutkim popem ...

Michael Cole: To się rozkręci czy będą tylko gadać z publiką?

Matt Striker: Daj spokój Summerslam już za pasem a chciałbyś nie wiadomo czego.

Jericho podchodzi do Cody'ego, który trzyma się za bark, podnosi go i irish whip na liny... Rhodes wraca i piękny powerslam od Jericho... Chris siada teraz na Cody'ego i obija go punchami po czym wstaje, bierze rozbieg i lionsault! Nie trafia! Rhodes znów sie odsuwa a Jericho ląduje na macie... Cody wstaje za pomocą lin i dalej trzyma się za bark, widać że bardzo ucierpiał, Chris próbuje wstać ale przychodzi mu to z trudem... Cody pomaga mu ale chyba ma w tym interes... Chair Shot! Co do... To The Rock! Rock sprzedaje Chair Shot'a dla Rhodes'a! Ale czemu dla Cod... Drugi Chair Shot! Tym razem od Booker'a dla Jericho... Booker T podnosi Chrisa a Rock podnosi Rhodes'a i... Book End dla Jericho! Rock Bottom dla Rhodes'a! Rock spogląda teraz na Rhodes'a i trochę się zdziwił, tak samo Booker T... Panowie przybijają teraz sobie piątkę i równocześnie krzyczą TAG! Cholera to nie tag team match! To Jericho vs. Rhodes! Rock podchodzi teraz do Jericho a Booker T do Rhodes'a! Rock przygotowuje się do People's Elbow, ściąga swój ochraniacz, bierze rozbieg i... People's Elbow dla Jericho! Ale to nie koniec, Rock biierze drugi rozbieg i People's Elbow dla Rhodes'a! WOW! Booker i Rock czyszczą ring po czym Booker T wykonuje Spin-A-Roonie!

Lilian Garcia: Panie i panowie! Zwycięzcą tej walki poprzez dyskwalifikacje jest Cody Rhodes!

Michael Cole: No i Rhodes wygrywa bo Rock się pomylił...

Matt Striker: No tak... Gratulację Cody... My tymczasem zapraszamy na reklamy a zaraz po nich Main Event gali.

----------------------REKLAMA------------------------

http://www.youtube.com/watch?v=hwCwe36bTus

Wade Barrett: Pozwólcie że nie będę się na początku rozwijał lecz zaproszę tutaj mojego gościa i umilę wam czas... Eve zapraszam!

Michael Cole: Wow! Eve wygląda świetnie

Matt Striker: Taaaak!

Eve Torres: Witaj Wade o czym chciałeś ze mną porozmawiać?

Wade Barrett: Widzisz Eve... Jestem pretendentem do World Heavyweight Championship tak jak twój chłopak Ken Kennedy... Widzisz problem w tym że twój "chłopak" jeżeli można go tak nazwać zalazł mi za skórę...

Eve: WOW! Zwolnij trochę ok? Ken nie jest moim chłopakiem ok! Nie przyszywajmy sobie partnerów!

Wade Barrett: Heh... Nikt nikomu nic nie przyszywa lecz Kenowi będzie trzeba przyszyć to i owo po naszej walce na summerslam... Jednak wróćmy do dnia dzisiejszego a raczej do zeszłego tygodnia... Jak pewnie dobrze wiesz Kennedy zaatakował mnie po tym jak udał że podpisuje kontrakt na naszą walkę po czym go podpisał i przeszło mu to płazem... Śmiejesz się... Więc uważasz to za zabawne... Heh, wydawało mi się że kobieta taka jak Ty zna się na żartach ale jednak się przeliczyłem bo jak widać bawi Cię to co nie jest śmieszne a to Eve... Nie było zabawne w żadnym stopniu! Czy jest mi do śmiechu?! Czy ja się uśmiecham? Czy widzisz uśmiech na mojej twarzy?!

Eve: Nie...

Wade Barrett: Więc jak pewnie się domyślasz ta sytuacja nic a nic mnie nie śmieszy... Prawda jest taka że jedyną osobą, która będzie się śmiać po Summerslam będę ja... JA! TYLKO JA! Zostanę nowym mistrzem świata i zniszczę Kennedy'ego jednak to dopiero na Summerslam bo nie mogę nic mu zrobić, jednak muszę zrobić teraz coś innego i muszę Cię z góry przeprosić bo... Chyba sama rozumiesz... Nie mogę zrobić nic jemu, ale nie było nigdzie wzmianki o bliskich mu osobach...

O mój Boże! Wade Barrett atakuje Eve Torres i okłada ją w parterze po czym podnosi ją i wrzuca do narożnika z wielkim impetem aż ta usiadła! Wade nie kończy natarcia i kopie Eve po każdej części ciała! Ten facet chyba postradał zmysły! To kobieta! Niech ktoś coś zrobi! No dalej! Stone Cold! The Rock! Ultimate Warrior! Ktokolwiek! Niech będzie to nawet sam Hulk Hogan ale niech zrobi to prędko! Eve już chyba odjechała do ciepłych krajów ale Barrett nie kończy i dalej kopie Eve Torres...

To Kennedy! Kennedy! Kennedy! Publika aż zawrzała a Barrett odusnął się od Eve i czeka na niego! O cholera Kennedy z wielkim impetem wbija krzesło w klatkę piersiową Barrett'a! Wade to poczuł i złamał się w pół! Kennedy nie poprzestaje i okłada go teraz krzesłem... Wade leży już w parterze! To niesamowite! Mr. Kennedy właśnie stracił swoją szansę na pierwszy w swojej karierze tytuł mistrza świata wwe! On chyba postradał zmysły! Kennedy cały czas obija swojego chyba już byłego rywala z nadchodzącego Summerslam! Eve cały czas leży! Co ten Barrett zrobił...MIC CHECK! Kennedy wykonuje Mic Check na krzesło! Wade został zniszczony ale Kennedy zakłada jeszcze Le-Bell Lock! Ale co to ... BOOKER T! Booker ściąga swojego przyjaciela z Wade'a i puszcza go a ten znów siada na Wade'a i okłada go niemiłosiernie! Booker powtarza sytuację i wpycha Kennedy'ego do narożnika i coś mu tłumaczy po czym wskazuje na Eve! Kennedy oniemiał i szybko podbiegł do Eve Torres...

Stephanie McMahon: STOP! Kennedy! Czy Ty widzisz co zrobiłeś!? Nie mogłeś wytrzymać jeszcze paru dni!? Co ja mam teraz zrobić?! Wszyscy są obsadzeni! Kogo mam dać tam za Ciebie! Spójrz tylko! Wade ma jeszcze dziś walkę!

Booker T: Wooooooooow! Stop right there... Wade ma jeszcze dziś walkę?! Kogo to obchodzi?! Czy Ty widzisz co on zrobił?! Zaatakował bezbronną kobietę! Spójrz tylko co z nią zrobił i zastanów się przez moment Stephanie...

Stephanie McMahon: Może masz rację... Więc może anuluję walkę o World Heavyweight Championship albo nadam miano walki o pas wagi ciężkiej twojej walce z Rhodes'em! Tego chcesz Booker?! Tego chcesz?!

Booker T: Nie zależy mi na mistrzostwach Stephanie! Chodzi mi tylko o to że Barrett wyprawia sobie co chce i atakuje bezbronną kobietę! Powtórzę... KOBIETĘ! A Kennedy leci jej na pomoc i jest tym złym... coś tutaj nie gra... Zastanów się o co Ci chodzi i powiedz mi dlacz...

Mr. Kennedy: Daj mi to Booker! Słuchaj Stephanie! Pani "General Manager"! Nie obchodzi mnie twoja decyzja! Dobrze wiesz że jeżeli będę chciał a tego chcę to znajdę Barrett'a w jego samochodzie! W jego domu! Nad morzem! W górach a nawet na Summerslam i zrobię z nim to co mam do zrobienia! Nie unikniesz tego Stephanie! Może nie pisane mi zostać mistrzem świata wagi ciężkiej ale jeżeli ja nim nie zostanę to tym bardziej nie on! Chcesz dać szansę na pas Bookerowi! Świetnie! Zrób to a będziesz miała tego tutaj stojącego czarnego mistrza i nic na to nie poradzisz! NIC!

Stephanie McMahon: Okay... okay... okay! Może troche przesadziłam ale w takim razie obaj powinniście zostać zdyskwalifikowani a pas wagi ciężkiej nie będzie miał właściciela na co nie mogę pozwolić! Chyba że.... Dobra! Zróbmy to tak! Obaj nadal jesteście w tej walce ... ale... Do waszej dwójki dołączy jeszcze Dolph Ziggler!

Mr. Kennedy: Świetnie! Szczeniak też dostanie to na co zasłużył!

Stephanie McMahon: Aha... I jeszcze jedno... Będziecie mieć sędziego specjalnego, którego poznacie dopiero po tym jak wejdzie na rampę... Aha... Booker! Wade miał się zmierzyć z Rockiem ale jeżeli jesteś już w ringu to Ty i The Rock stawicie czoła Barrettowi i Zigglerowi!

http://www.youtube.com/watch?v=zF8d_68H6BA

Lilian Garcia: Panie i panowie pora na Main Event dzisiejszego wieczoru a będzie to Tag Team Match, w którym zmierzą się Wade Barrett & Dolph Ziggler oraz Booker T i The Rock! Wchodzący na ring z Tiffany to partner Wade'a Barretta... Dolph Ziggler!

Gong rozpoczynający walkę rozbrzmiał i Booker zaczął z Zigglerem, który z dużym impetem wbił się w czarnoskórego przeciwnika i obija go teraz w parterze a Wade Barrett leży poza ringiem i dochodzi do siebie... Ziggler podnosi rywala i sprzedaje mu dwa prawe proste ale Booker T blokuje i próbuje irish whip, jednak Ziggler kontruje i to Booker odbija się od lin i biegnie w stronę rywala i ... Drop Kick! Piękny Drop Kick od Zigglera! Booker T leży teraz na deskach ale Ziggler nie marnuje czasu na jakieś głupie taunty... Tymczasem Mr. Kennedy siada za stołem komentatorskim gdzie gościem jest już Tiffany... Ziggler wynosi rywala i... Duży Suplex! Ponownie podnosi rywala, obiega go łapie w pół i german suplex! Drugi! Trzeci! Booker odjechał do krainy marzeń... Ziggler jednak na tym nie poprzestaje i wypcha rywala do swojego narożnika gdzie Barrett już czeka ale widać że jest zmęczony, Ziggler obija jeszcze troche Bookera po czym zmienia się z Barrettem a ten odpycha Bookera przed narożnik i sam na niego wchodzi, łapie rywala stojącego przed narożnikiem za głowę i... DDT! Ależ ładne DDT... Wade nie czeka i szybko przechodzi do pinu 1...2..Kick Out! Booker T odkopuje ale gdzie jest Rock do cholery?! Wade podnosi teraz Booker'a i chce zaatakować prawym sierpem ale Booker T blokuje i to on atakuje punchami! Jeden! Drugi! Trzeci! Czwarty! Publika aż zawrzała ale Ziggler! Dolph Ziggler wbiega kolanem w Bookera i powala go... Wade odzyskuje przewagę a sędzia wygania Zigglera do swojego narożnika gdzie Wade Barrett wykonuje irish whip i Booker T znów w narożniku przeciwników... 5 time WCW Champion teraz ostro obrywa a Barrett zmienia się z Zigglerem i bierze Bookera na barki po czym Ziggler wchodzi na narożnik... Skacze i... Diving Clothesline! Ale to nie koniec, Barrett podnosi rywala i odbija się od lin, to samo robi Ziggler ale z drugiej strony! i... Clothesline od Barretta a Ziggler w tym samym momencie podcina nogi Bookera i ten z wielkim impetem upada na matę... Wade wraca do swojego narożnika a Ziggler jest gotowy by przypiąć! Sędzia liczy 1...2..Kick Out! Booker T jeszcze odkopuje!

Michael Cole: No Booker bez Rocka to dużo tutaj nie zdziała...

Matt Striker: Ależ akcja! Cóż za pomysł...

Tiffany: Myślałeś Cole że Rock i Booker mają jakiekolwiek szanse?!

Mr. Kennedy: Co jest... Gdzie jesteś Rock... Gdzie jesteś! Booker Cię potrzebuje! Dalej Rock wyłaź!

http://www.youtube.com/watch?v=CZzkgE_My1E

Mr Kennedy: Zobacz tylko idzieeeeeeeeeeeeee!

To Rock! The Rock wbiega na arenę i biegnie w stronę ringu gdzie Ziggler obija Booker'a w parterze ale Wade Barrett staje przed nimi a Rock wbiega do ringu i unika clothesline'u od Barrett'a, odbija się od lin i flying clothesline! Barrett powalony wyturluje się z ringu a Ziggler biegnie na Rocka, ten się odwraca i ... Spinebuster! Spinebuster od Rocka dla Zigglera! Sędzie teraz czepia się People's Champa że to nie on powinien walczyć tylko Booker T... Rock nie ma zastrzeżeń i ciągnie Bookera do swojego narożnika po czym wychodzi za liny i zmienia się z 5 time wcw champem! Booker T wyczołguje się z ringu i odpoczywa poza nim a Ziggler wstaje przy pomocy lin ale Rockowi nie sprawia to wielkiej różnicy bo już podchodzi do rywala i wymierza mu kilka prawych prostych! Jeden! Drugi! Trzeci! Czwarty! Rock coś poczuł! Iiii... People's Right Hand! Ziggler aż wyleciał z ringu... Rock tauntuje i odwraca się za siebie a tam jest już Wade Barrett, który atakuje nic nie spodziewającego się Rocka! Jedne punch, drugi, trzeci, czwarty! I jeszcze do tego dokłada clothesline! Rock leży na macie a Barrett robi kilka kroków w tył i odwraca się... SUPER KICK! Super Kick od Bookera! Barrett nie upada ale odwraca się... Rock Bottom! Rock Bottom! Rock Bottom! Barrett leży trupem ale to nie on jest tym walczącym... Booker T schodzi z ringu gdzie podnosi Zigglera i wrzuca go na ring, a Rock układa go sobie i przymierza się do People's Elbow! Ziggler leży trupem a Rock zdejmuje ochraniacz, rzuca go w stronę Tiffany, która nie wie co się dzieje, Rock odbija się od lin z jednej i drugiej strony ringu i... People's Elbow! People's Elbow! NIE! Ziggler unika i szybko wstaje! To samo też czyni Rock ale Ziggler stoi za nim i... Zig-Zag! Zig-Zag! Dolph przypina 1...2..Kick Out! Rock jeszcze odkopuje... Ziggler szybko podnosi rywala i wpycha go swojego narożnika gdzie ledwo trzyma się Wade Barrett ale Ziggler zmienia się z nim a Wade wchodzi na ring i okłada Rocka w narożniku... Sędzia znów musi interweniować bo Barrett już przesadza ale na kłopoty Booker T! 5 time WCW Champion podbiega do Barrett'a i wymierza mu kilka prostych aż ten upada... Ale cholera zaraz... Tiffany odchodzi od stołu komentatorskiego i podaje Barrettowi kastet! Ziggler wszystko widział i zwraca uwagę sędziego... Barrett wstaje i atakuje Bookera! 5 punchy z kastetem prosto w twarz! Booker nie jest teraz czarny ale czerwony! Booker T leży na macie i trzyma się za głowę a Barrett idzie w stronę Rocka i wymierza mu niezliczoną ilość punchy! Rock też krwawi a publika zamarła... Barrett nie przestaje ale...KENNEDY! Mister Kennedy sprzedaje Chair Shota Barrettowi prosto w plecy i ratuje swoich przyjaciół! Sędzia każe zabić w gong!

Lilian Garcia: Panie i Panowie, zwycięzcami tej walki poprzez dyskwalifikację zostają Wade Barrett i Dolph Ziggler!

Kennedy jednak nie kończy i obija Barretta krzesłem... Za nim jednak pojawia się Dolph i... Zig-Zag! Zig-Zag! Kennedy pada jak rażony piorunem i nie zanosi się żeby stał... Ziggler cieszy się teraz jak dziecko ale Rock jakimś cudem wstaje i zaczyna uderzać Zigglera prawymi sierpami! Oh ho! Rock znów coś poczuł! People's Right Hand! Ziggler odwraca się i... Book End! Book End! Booker i The Rock grają jako tag team... JERICHO! Codebreaker! Rock pada trupem! Booker biegnie na Jericho! Beautiful Disaster! Cody Rhodes! Rhodes i Jericho odwdzięczają się Rockowi i Bookerowi za to co zrobili wcześniej... Barrett wstaje i widzi co się dzieje... Podnosi krzesło z myślą że Jericho i Rhodes chcą go zaatakować ale Y2J wskazuje na Kennedy'ego a Barrett zaczyna uderzać go krzesłem! Mr. Kennedy nie jest już z nami, chyba odjechał na Kubę a Barrett nie kończy... Tymczasem Tiffany podnosi Dolpha a ten nie wierzy co się dzieje i podchodzi do Barretta i mówi żeby ten skończył i ten tak właśnie robi... Wade i Dolph dziękują Rhodes'owi i Jericho za pomoc a Rock, Kennedy i Booker T leżą na macie jak trupy! To jednak nie koniec... Ci panowie spotkają się na Summerslam! To będzie coś wielkiego...

Michael Cole: Panie i panowie i tym akcentem kończymy dzisiejsze Smackdown i widzimy się ponowie 26 sierpnia na wielkim Summerslam! Żegnają się z państwem Michael Cole oraz...

Matt Striker: Oraz Matt Striker... Dobrej nocy!

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Kotleten

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Kolejne świetne SD. Nie wiem kto jest odpowiedzialny za te segmenty, ale najlepszy wydaje się gdzie Eve chce przeprowadzić wywiad, a Ci sobie grają w Xbox'a, na dodatek wchodzi Rock i cała czwórka gra na "czitach" =)) Barret kopie Eve po różnych częściach ciała.. Chłopaki czy wy jesteście aż tak pokręceni? Dlaczego Eve? :lol Znów pokazaliście klasę, ME wyszedł trochę jak połamaniec poplątaniec, ale w końcówce wszystko się wyjaśniło, a długość walk po prostu powala. ;)

Dzięki :t_up: