Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Henry na IO, Punk, figurka Triple H'a i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Wczoraj pisałem o pobycie Marka Henry'ego na Olimpiadzie. Okazuje się, że nie jest tam bez powodu. Ma on wyłapać młode talenty, które WWE będzie chciało do siebie sprowadzić.

:arrow: CM Punk na razie nie wypowiada się na Twitterze, co do swojego heelturnu. Wczoraj napisał po raz pierwszy od 2 tygodni notkę na Twitterze, jednak nie dotyczy ona heelturnu, tylko pobytu Dory Funka Juniora na House Show RAW:
“Legendarny Dory Funk Jr. jest dziś obecny w Jacksonville FL. Zawsze fajnie jest go zobaczyć. Świetna widownia.”

:arrow: Do sprzedaży wyszła nowa figurka Triple H'a. Jest to jednak figurka w wersji COO, czyli Hunter jest przedstawiony w garniturze.

:arrow: Do sprzedaży wyszła także nowa koszulka Reya Mysterio, która nawiązuje do jego powrotu.

:arrow: Dziś odbędzie się gala, na której wystąpią wyłącznie byli zawodnicy WWE i TNA. Na gali pojawić ma się Bret Hart, który miałby rozdawać autografy. Oto pełna karta:

- Goldust vs. Kid Kash
- Jerry Lynn vs. Harry “D.H.” Smith
- Brian Christopher vs. King Shane Williams
- Shane Douglas in action
- Jillian Hall vs. Jessicka Havoc presented by Maria Kanellis
- Diamonds in the Rough vs. Hot Shots

:arrow: Na kolejne Smackdown zapowiedziana jest już następna walka. Cody Rhodes zmierzy się z Sin Carą.

:arrow: Jimmy "The Snake" Roberts udzielił niedawno wywiadu, w którym wyznał, że chciałby powrócić jeszcze do WWE.

Za fanafanafana. Prawie wszystko z newsów wycisnąłem już wczoraj, także dziś nie byłoby już za bardzo, o czym pisać.

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Droopi

1

• Hardy Boy

1

• Kotleten

1

Top użytkownicy w tym temacie

Zarząd bez powodu nie wysłałby Mark'a tak daleko od domu. Zawsze mają w tym jakiś cel i oczywiście szukają wzmocnień, ale wątpię by coś znaleźli zważywszy na to, że wysłali Mark'a oraz tego, że nic w WWE pewnie nie osiągną.. Mali fani federacji oprócz tego, że będą mogli powalczyć figurką HHH to jeszcze będą mogli nim rządzić jako COO. Gala składająca się wyłącznie z byłych zawodników WWE oraz TNA. Gala na pewno robiona nie po to, by podniecać poziomem walk, ale promocja i ponowne spotkanie "swoich" będzie w pierwszym rzędzie żądań. Rhodes vs. Cara? Dlaczego oni mu to robią? Podobno Cody miał razem z Ziggler'em dostać spory push, a jak na razie to ten drugi jest szczęśliwszy. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie Cody dostanie to co powinien.

Dzięki :t_up:

Mam przeczucie, że Cody na następnym Smackdown! przegra z Sin Carą. Może nie po squashu, ale przegra, Henry na IO mnie nie dziwi, podobno szuka talentu wśród ciężarowców, zamiast wśród zapaśników :applause:. Koszulkę Reya widziałem i jest mocno przeciętna. I tak na koniec, po co komu figurka w garniturze =)).

Kto nie lubi Swanton

Kto nie szanuje Jeffa

Ten Jest Pizd*

Niech Ucieka

Ciekawe czy Henry'emu uda się wyszukać kogoś, kto poradziłby sobie w WWE. Może zauważy naszych ciężarowców lub zapaśników :P. Gdzieś przeczytałem, że chcieliby sprowadzić do WWE Phelpsa, ale to dla mnie byłaby strasznie dziwaczna decyzja. Wiadomo że byłoby to zagranie, które miałoby na celu rozgłos i pieniądze dla WWE. Kotleciku w ostatnim newsie chodziło Ci chyba o Jake "The Snake" Robertsa. Ten jednak raczej nie powróci do WWE jako aktywny wrestler, a jedynie może zostać managerem, komentatorem lub pomóc na backstage'u.

A no jasne, że Jake! Nie wiem, skąd wziąłem tego Jimmy'ego. Dzięki :P - Ktl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...