Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ AF: Friday Night Smackdown - 30.07.2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

smackdownlogobgzaf.png

Michael Cole: Witajcie państwo na Friday Night Smackdown! Prosto z Bostonu! Wraz ze mną za stołem komentatorskim Matt Striker. Witaj Matt.

Matt Striker: Witaj Michael! Nie przeciągajmy, zaczynamy od pierwszej walki i to nie byle jakiej bo będzie to Tag Team Match! Masz głos Lilian!

http://www.youtube.com/watch?v=_g3SMap9wN8

Lillian Garcia: Zaczynamy pierwszą walkę dzisiejszego Smackdown. Będzie to Tag Team Match! Jako pierwsi na ring wychodzą Justin Gabriel i Tyson Kidd!

http://www.youtube.com/watch?v=9JAGZLKOcDs

Lillian Garcia: A ich przeciwnikami będą bracia Jimmy i Jey… The Uso’s!

GONG!

Rozpoczynają Kidd i Jey. Na początek jednak uścisk dłoni. Mamy zwarcie, Tyson zakłada dźwignie na rękę. Odbicie od lin… Uso popisuje się Shoulderblockiem, Jey odbija się od lin… Dropkick od Tysona. Uso ucieka w narożnik, Kidd bierze rozbieg… Jey w ostatniej chwili unika Corner Splashu i dokonuje zmiany! Jimmy wchodzi z serią Chopów i razem z bratem wykonują potężny Double Uppercut. 1…2… Nie ma. Tyson próbuje uciec do zmiany, ale Jimmy łapie go w ostatniej chwili i zaczyna bezlitośnie atakować jego nogę. Kidd uwalnia się spod dźwigni i zadaje serię kopnięć drugą nogą. Back Kick sprawia, że Uso odbija się od lin… I Spinning Heel Kick od Kidda! Uso pada na matę ringu! Obaj zawodnicy czołgają się w stronę swoich narożników… Podwójna zmiana! Gabriel i Jey wskakują na ring i rozpoczynają zaciekłą wymianę ciosów. Jey wyrabia sobie przewagę poprzez mocne Headbutty. Odbija się od lin i Clothesline. I znowu to samo. Szykuje się Hiptoss… Gabriel w porę to zablokował i wykonuje Russian Leg Sweep. 1…2… Nie ma. Justin udaje się na krawędź ringu. Szykuje się Springboard Crossbody… Udaje się! Jednak nie! Jey się przekręca i trzyma Justina w pozycji na Samoan Drop… Gabriel kontruje! Wykonuje fantastyczne Tornado DDT! Justin idzie za ciosem, odbija się od lin… Springboard Moonsault! 1…2… Nic z tego! Uso walczy dalej! Jimmy motywuje brata do zmiany, lecz ten jest bezradny. Justin dokonuje zmiany i wchodzi Tyson. Kidd zaczyna od Springboard Dropkicku, następnie dokłada serię kopniaków. Odbicie od lin… I Niski Dropkick. Kidd od razu przechodzi do Single Leg Boston Crabu. Jey krzyczy z bólu, jednak jest na środku ringu! Próbuje użyć drugiej nogi, aby się uwolnić. Zadaje parę kopniaków w głowę Kidda… Tyson musi odpuścić! Kidd jednak nie zwalnia tempa. Bierze rozbieg… Back Body Drop od Jeya! Kidd za ringiem! Bracia w końcu dokonują zmiany! Biorą rozbieg… I wykonuję Kiddowi Suicide Dive za ring! Gabriel patrzy na to wszystko na krawędzi ringu i… Flying Dropkick dla Uso’s!

Striker: W tej chwili wszyscy leżą za ringiem! To się nazywa pojedynek!

Cole: Wszyscy są już zmęczeni, a walka nie trwa wcale długo.

Kidd i Jimmy powoli wracają na ring. Rozpoczynają powolną wymianę ciosów… Ale Kidd nagle zaskakuje Dropkickiem i dokonuje zmiany! Gabriel zaczyna od Springboard Crossbody! Uso jednak szybko wstaje. Justin wskakuje mu na barki i szykuje się Hurricanrana… Jimmy jednak wspaniale kontruje to na Power Bomb! Zmiana z Jeyem. Ten wchodzi z serią ciosów i Clothesline’ów. Ponadto Headbutt, Irish Whip i… Alley-Us! Justin ucieka do narożnika, ale tam inkasuje Running Butt Splash! 1…2… Kidd przerywa pin w ostatniej chwili! Jimmy wbiega na ring i wykonuje Suplex! Gabriel doskakuje do Uso i wykonuje mu Blue Thunder Driver! Jey z kolei powala Justina Superkickiem! Sędzia nie panuje nad sytuacją w ringu! Kidd popycha Jeya, a ten trafia w sędziego! Arbiter za ringiem! Tyson idzie za ciosem i wykonuje Russian Leg Sweep ze środkowej liny! Jimmy chce pomóc bratu, ale otrzymuje Hurricanranę od Gabriela! Tyson i Jimmy w końcu opuszczają ring, a Justin wykonuje Jeyowi 450 Splash! Jednak nie ma kto odliczać! Gabriel jest zrozpaczony! Krzyczy do sędziego, aby ten wrócił na ring… Ale nagle otrzymuje Bridging Double Underhook Suplex! Uso wraca do gry! Wchodzi na narożnik, a w międzyczasie sędzia wrócił na ring. Jey szykuje się na Butterfly Splash… Enzuigiri od Kidda! Enzuigiri! Uso spada na matę ringu z górnej liny! Justin ostatkiem sił dokonuje pinu: 1………2……… KICKOUT! Jey odkopuje! Gabriel nie ma już na nic siły. Zawodnicy dokonują zmiany ze swoimi partnerami. Kidd spokojnie czeka na przeciwnika na narożniku… Jimmy dał się jednak nabrać i inkasuje Tornado DDT! Nie ma już żadnego ratunku dla Uso! Kidd znów dokonuje zmiany ze zmęczonym Gabrielem. Nagle Tyson wynosi Uso, a Justin wykonuje Hart Attack! Kidd i Gabriel wykonali Hart Attack, którego zwykle używała tylko rodzina Hartów! Justin ponownie dokonuje zmiany z Tysonem. Ten wykonuje Springboard Splash i od razu przechodzi do Sharpshootera! Jimmy próbuje jeszcze się uwolnić… Ale Kidd zakłada Dungeon Lock! To musi być koniec! Jey próbuje przerwać Submission… Ale Justin w porę go ubiegł poprzez STO! Jimmy już nie ma żadnych szans i……. ODKLEPUJE!

Lillian Garcia: Zwycięzcami walki przez Submission zostają Justin Gabriel i Tysoooon Kiiidd!

Tyson i Justin cieszą się z wygranej, ale nagle zostają zaatakowani przez A-Traina i… Marka Henry’ego! Gabriel i Kidd nie mają siły z nimi walczyć i są miażdżeni przez napastników. Train wykonuje Chokebomb Justinowi, a Kidd załapał się na World Strongest Slam! Train ma jeszcze w ręce mikrofon.

A-Train: Gabriel i Kidd leżą u mych stóp już drugi tydzień z rzędu! Jednak nie chce mówić o tym… KANE! Co to miało znaczyć?! Byliśmy umówieni! Razem mieliśmy zdobyć pasy Tag Teamowe, a ty ot tak odszedłeś na RAW! Mnie się tak nie zostawia! Wkrótce się na tobie zemszczę! Jednak moim celem nadal są pasy Tag Team. Więc Kane… Zamieniłem cię na lepszy model. Moim nowym partnerem jest World Strongest Man, Mark Henry! Razem z nim zdobędę pasy Tag Teamowe! A co do ciebie Kane, to jeszcze nie koniec!

Cole: Wow, Train szybko znalazł zastępstwo Kane’a. I znów brutalnie pobił Justina Gabriela i Tysona Kidda.

Striker: Jestem ciekaw, co z tego wyniknie. Teraz jednak czas przejść dalej. Wszyscy wiemy, co wydarzyło się na ostatnim Smackdown w walce o pas Interkontynentalny. Otóż dziś Christian i Damien Sandow znów się skonfrontują. Czeka nas Peep’s Show ze specjalnym gościem. To już za chwilę.

--------------------------------------------------REKLAMY-------------------------------------------

http://www.youtube.com/watch?v=lyH_6DegMQs

Christian: Witajcie w Peep’s Show! Jestem dziś tu z wami, gdyż mam do omówienia jedną ważną kwestię. Dwa tygodnie temu, gdy walczyłem z Damienem Sandowem, miał już mnie na tacy. Nagle jednak zadał mi cios krzesłem i wygrałem przez dyskwalifikację. Cała sytuacja bardzo mnie zdziwiła, dlatego chcę to wyjaśnić tu i teraz. Panie i panowie, mój dzisiejszy gość, Damien Sandow!

http://www.youtube.com/watch?v=nrfblaAarRs

Damien Sandow: Pozwólcie mi zająć wasz czas na jeden moment. Nazywam się Damien Sandow i jestem tutaj, aby wam wszystkim pomóc. Uważam, że show takie jak to tylko ogłupiają społeczeństwo, a ja jako wasz wybawca muszę to przerwać.

Christian: Chwila, chwila, Sandow. Nie jesteśmy tu, aby słuchać jak masz na imię. Chcę wiedzieć, dlaczego zadałeś mi cios krzesłem, skoro mogłeś spokojnie zdobyć pas?

Damien Sandow: Christian, Christian, Christian… To ty jesteś sprawcą tego całego ogłupiania społeczeństwa. To wszystko, co teraz widzimy dzieje się przez ciebie. Jesteś w tym biznesie około 18 lat. Czas na zmiany.

Christian: Nadal nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie.

Damien Sandow: Czemu cię uderzyłem? Czy jesteś już na tyle głupi, aby tego nie rozumieć? Nie chciałem zdobyć pasa na Smackdown. To jest zwykła gala, która jest pełna głupoty. Ja mam wyższe cele. Zbliża się gala, na której wypada zdobyć pas i dobrze wiesz, że jest to Summerslam. Właśnie tam znów cię zniszczę, ale tym razem zdobędę pas.

Christian: Jestem ciekaw, jak chcesz to zrobić, skoro nie masz tytułu pretendenta. Przegrałeś ze mną 2 tygodnie temu i nie masz już więcej szans na walkę o pas.

Damien Sandow: Doprawdy? To da się szybko zmienić. Steph, chodź tu szybko i uratuj to show, zanim całkowicie ogłupi społeczeństwo.

Stephanie McMahon: Panowie, jako GM mam naprawdę wiele spraw na głowie, ale jestem zmuszona tu interweniować.

Damien Sandow: Nieważne ile masz obowiązków. To twój obowiązek rozwiązywać konflikty! Do obowiązków GM’a należy prowadzenie show i niedoprowadzanie do głupienia społeczeństwa. Tobie jednak to się nie udaje. Widać, że jesteś niekompetentna i na stanowisku trzymasz się tylko dzięki ojcu.

Stephanie McMahon: Damien, nie brnij tak daleko. Widać, że masz potencjał i mogłeś zdobyć pas 2 tygodnie temu. Wasza walka mi się podobała i chcę to samo zobaczyć na Summerslam!

Damien Sandow: I o to mi chodziło! Dziękuję, możesz już sobie iść.

Stephanie McMahon: Christian może jednak poczuć się pokrzywdzony, więc to on wybierze stypulację waszej walki na Summerslam!

Christian: Wspaniale! Do kiedy mam czas na decyzję?

Stephanie McMahon: Dzisiaj Damien stanie do walki w ringu. Nie miałabym nic przeciwko, gdybyś po jego walce ogłosił swoją decyzję.

Christian: Załatwione!

Damien Sandow: Oj, Stephanie… A wydawałaś się być mądrą osobą. Przecież ten idiota wybierze stypulację, przez którą społeczeństwo całkowicie zejdzie na psy.

Stephanie McMahon: Nie podważaj moich decyzji Sandow. A teraz to już wszystko żegnam.

Stephanie opuszcza rampę, a w ringu Damien i Christian patrzą na siebie nawzajem. Ostatecznie nie dochodzi do bójki i Sandow pierwszy opuszcza ring.

Lilian Garcia: Panie i panowie następna walka to One Fall match a zmierzą się w niej jako pierwszy wchodzący na ring... CODY! RHODES!

Ricardo Rodriguez: Señoras y señores, aquí está su oponente, el invicto única, el mayor luchador de todos los tiempos! ALBERTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLL! RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Michael Cole: Jest i Alberto Del Rio! Największy zapaśnik w historii WWE! Zobacz czym on wjeżdża! Spójrz tylko! Klasyczny Rolls-Royce! To się nazywa klasa!

Matt Striker: Wow! Nie widziałem jeszcze tak białego auta!

Gong rozpoczynający walkę i ... Del Rio wchodzi do narożnika i krzyczy coś po hiszpańsku... Rhodes spokojnie czeka, nie chce podejmować pochopnych decyzji... Del Rio schodzi z narożnika, podaje swój ręcznik Rodriguezowi i zaczynają! Sędzia zaprasza do klinczu i taki otrzymujemy, panowie przepychają się z jednego narożnika do drugiego aż w końcu Cody mocnym kolanem w brzuch zdobywa przewagę i wykonuje szybkie DDT, Del Rio szybko jednak wstaje i atakuje nic nie spodziewającego sie Rhodes'a powalającym clotheslinem... Cody też długo nie leży i wstaje ale nie rusza na Alberto, który spodziewał się ataku rywala, panowie mierzą się wzrokiem i Alberto chce przejść do klinczu ale Cody przechodzi mu pod ręką i ładny neckbreaker... Del Rio aż złapał się za szyje ale wstaje, obraca się w poszukiwaniu rywala, jednak Rhodes odbija się od lin tuż za nim i wykonuje one hand bulldog... Del Rio znów na deskach ale znów się podnosi i tym razem Rhodes upada na plecy ale ciągnie za sobą linę co w efekcie przynosi nam wypad z ring Alberto... Cody teraz pokazuje Ricardo żeby podniósł swojego pracodawcę i wrzucił go do ringu! Publika ma swojego faworyta w tej walce i jest nim Cody Rhodes, który nie ukrywa zdziwienia iż słyszy swoje imie chantowane przez publikę, wchodzi na narożnik i tauntuje...

Michael Cole: Oooooooooh... Posłuchaj tylko! Publika kibicuje Alberto Del Rio!

Matt Striker: Klasyczny Lawler...

Michael Cole: You Know It!

Rhodes'owi najwyraźniej spodobało się to że publika opowiada się za nim i bez uwagi na rywala bawi się z nimi, ale Alberto stoi już za nim i... BACKSTABER! Oh... To bolało, prosto z narożnika! Rhodes miota się teraz po ringu trzymając się za plecy a Del Rio krzyczy coś w stronę publiki po meksykańsku i nadziewa się na spory heat ze strony publiki... Cody tymczasem wstaje za pomocą lin, Del Rio to zauważa i podchodzi do swojego rywala i pomaga podnieść mu się jeszcze z kolan... Rhodes tymczasem atakuje go punchami! Jeden za drugim! Del Rio się chwieje! Cody nie marnuje okazji i... Beautiful Disaster! To chyba koniec Del Rio! Cody przechodzi do pinu! 1...2..RODRIGUEZ! Ricardo Rodriguez! Ricardo wbiega do ringu i kopie Rhodes'a, sędzia przerywa liczenie i odciąga ring announcera Alberto... Del Rio tymczasem siada przy narożniku a Rhodes podchodzi do sędziego i zaczyna mu tłumaczyć że Del Rio powinien zostać zdyskwalifikowany! Sędzia jednak tłumaczy że tego nie zrobi, Rhodes staje się nerwowy odwraca się i... diving clothesline! Del Rio is back! Alberto teraz nie zwleka i podnosi rywala i wpycha go do narożnika po czym okłada go punchami, sędzia odciąga Alberto ten odchodzi ale momentalnie doskakuje do Rhodes'a i sytuacja się powtarza! Grad ciosów spada na Cody'ego... Sędzia znów odciąga Alberto, ten się odsuwa ale znów doskakuje do Cody'ego ale tym razem sadza go na narożniku, sam także na niego wchodzi, dokłada dwa punche i... Superplex! Superplex na Rhodesie! Del Rio przechodzi do pinu 1...2..Kick Out! To za mało na Cody'ego...

Michael Cole: 10 dolców na Del Rio!

Matt Striker: Stoi!

Del Rio nie ma zamiaru kłócić się z sędzią i szybko doskakuje do rywala i zakłada mu balachę! Piękny submission hold! Cody aż wyje z bólu! Rhodes próbuje jakimś dziwnym sposobem dostać się do lin a Del Rio coraz mocniej zaciska! Zaraz złamie mu rękę! Nie! Rhodes zahacza nogą linę! Cody uratowany, Del Rio wstaje i wchodzi na narożnik, czeka aż rywal wstaje! Skacze i... Cross Body! NIEEEEE! Cody się usuwa! Rhodes daje krok w bok i Del Rio ląduje na klatce piersiowej na macie... Rhodes wyczuł moment i wsiada na rywala i zaczyna go okładać punchami! jeden za drugim! Publika doliczyła się już 15 po czym Rhodes schodzi z rywala, uśmiecha się szyderczo do Ricardo i zakłada balachę na rękę Del Rio! Teraz Alberto cierpi! Czyżby Cody miał go pokonać jego własną bronią?! Del Rio krzyczy z bólu ale nie chce się poddać i zaczyna się miotać co skutkuje puszczeniem uchwytu! Cody jednak zwęszył okazję, Alberto wstaje ale jest zamroczony! Mocny kopniak w brzuch i Del Rio zgięty w pół... Ale to nie koniec! Cross Rhodes! Cross Rhodes! To musi być koniec! 1...2.. Rodriguez ponownie przerywa liczenie... Jednak tym razem Cody doskakuje do niego i Cross Rhodes! Ricardo padł na matę! Del Rio wstał ale przyszło mu to z trudem, Cody podbiega i ... Beautiful Disaster! To musi być koniec! 1...2...3! Cody zwycięzcą! Rhodes szybko ucieka pod titantron i tam celebruje swoje zwycięstwo...

Matt Striker: Dawaj dyche!

Michael Cole: I znów przegrałem... Eh.

http://www.youtube.com/watch?v=1uF2v8RqiFw

To Booker! Booker T staje na rampie za Codym! Ten oniemiał z wrażenia i powoli się odwraca! Booker uśmiecha się tylko i pokazuje mu pięć palców, Cody chce uciekać ale Booker T na to nie pozwala i... Book End! Book End! Cody leży na deskach, jednak na tym się nie kończy Booker idzie w stronę ringu a Del Rio ucieka w publiczność wraz z poobijanym sługą! Booker T ku uciesze publiki wykonuje Spin-A-Roonie i pokazuje Rhodesowi że to jego koniec!

-------------------------------------Reklamy------------------------------------------

Chris Jericho: Coś tutaj nie gra... Kennedy No.1 Contender... Zaraz po nim Barrett, czegoś tutaj nie rozumiem... Dlaczego to ja nie jestem pretendentem!? Pytam się dlaczego ktoś taki jak Kennedy czy Barrett mają szansę na moje mistrzostwo!? Przecież to wiadome że prędzej czy później zdobędę ten pas i nie trafi on już nigdy do nikogo innego... Tak... Tak buczcie sobie, ale widzieliście co zrobiłem z Rockiem w jego walce! Rock odpadł jako pierwszy? Nie wiem dlaczego mi żal... Chociaż nie, w sumie to czuję satysfakcję, satysfakcję że to nie on ma tę szansę, satysfakcję że został zniszczony tydzień temu i nie ma tutaj już czego szukać i może wracać sobie do swoich filmów klasy "z"! Chociaż dam mu szansę rewanżu! Dalej Rock! Masz mi coś do przekazania!? DAWAJ! ZRÓB TO TERAZ! COME ON!

Jericho czeka aż ktoś się pojawi jednak nikt nie wychodzi z za titantronu a Jericho uśmiecha się i zaczyna mówić dalej.

Chris Jericho: I co? Gdzie wasza gwiazda filmowa?! Gdzie The Great One! Gdzie wasz PEOPLE'S CHAMPION!? No gdzie...

http://www.youtube.com/watch?v=CZzkgE_My1E&list=UUI0ZDUlihTOZu6m1k2uAGmQ&index=8&feature=plcp

Matt Striker: No i jest! THE ROCK!

Michael Cole: Stare dobre czasy!

Chris Jericho: A wiec jednak... Co Cię nie zabije to Cię wzmocni tak? Chyba jednak nie... popełniłeś błąd Rock przychodząc tutaj... Spójrz prawdzie w oczy zawsze byłeś tym "najlepszym" a ja byłem tym pomijanym ale teraz koniec z tym... Spójrz prawdzie w oczy Rock! Kiedy ostatni raz rozbiłeś to na pełen etat?! No kiedy?! w 2003 roku? Nie... Za dużo przerw, chyba jednak 2002! To jest 10 lat! Czy Ty wiesz że przez 10 lat można wyszkolić setki takich jak Ty? Tak samo miernych, tak samo słabych, mocnych w gębie aktorów, którym śni się kariera wrestlera? Zastanów się co Ty tutaj rob...

The Rock: KNOW YOUR ROLE AND SHUT YOUR MOUTH JERICHO! Widzisz Chris... To co zrobiłeś w zeszłym tygodniu wcale Rocka nie zaskoczyło, Rock był wręcz pewny że Ty to zrobisz... Jesteś tak przewidywalny jak Monday Night Raw ... Oh Aries? Really... To chyba Ty jabroni nie zastanowiłeś się co robisz... Zrobiłeś błąd dokładnie jak 13 lat temu wchodząc Rockowi w słowo i debiutując na RAW, z resztą to jest nie ważne... Teraz najważniejszy jest rewanż Jericho...

Chris Jericho: Rewanż?! Ciekawa sytuacja Rock... Chociaz nie, to nie jest ciekawa sytuacja to jest SMACKDOWN! IS! JERICHO! ...

The Rock: Czekaj... Finally! THE ROCK HAS COMEBACK! TO BOSTON! Widzisz Jericho, Rockowi chodzi po głowie to że dziś wieczór...

Chris Jericho: Wiesz co nie obchodzi mnie co masz do powiedzenia, nie obchodzisz mnie Ty i ten twój cały Brahma Bull's Ass czy te twoje Just Bring It! Może lepiej Chris Jericho powie Ci coś w stylu... PLEASE! SHUT THE HELL UP! Bo widzisz to po co tutaj jestem to to że chcę byc ogłoszony No.1 Contender do pasa World Heavyweight Champio...

The Rock: Czekaj Jericho... Rock rozumie tylko to że łudzisz się ze zostaniesz No.1 Contender do World Title, jednak co dziś jest najważniejsze to dziś! Bo dziś Rock zamierza...

Chris Jericho: Nie nie nie nie nie Rock... Jesteś w błędzie, jedyne co się liczy to World Heavyweight Championship, który był na tym ramieniu i wiem jak to smakuje... Wiesz jak to smakuje Rock?! NIE! Przecież nigdy nie miałeś tego pasa i nie wiesz jak to jest być World Heavyweight Championem! Ja wiem jak to smakuje i wiesz co? Kocham to i chcę tego jeszcze raz! Więc jedyne co się liczy to moje pragnienie na World Title i każdy Jerichoholic w tym budynku i przed telewizorem chce tego samego! Just Smell What Y2J! Is cookin'...

The Rock: Smell what Y2J is cookin?! You want The Rock to smell what you're cookin?! Hmmmmmmmmm... Ah Tak Jericho! Rock teraz to czuje, to jeden zawszony kanadyjczyk, który chce to co nie jego! Bo widzisz Jericho! Rock chce dokładnie tego samego i dziś! Ty i The Rock! No.1 Contender...

Chris Jericho: Nie bądź śmieszny Rock! Zabiorę Cię z powrotem do szkoły bo widać że niczego sie nie nauczyłeś

Stephanie McMahon: Czekajcie chłopcy... O czym wy tutaj rozmawiacie?!

The Rock: ee! Nie teraz... Czekaj Jericho mówisz że zabierzesz Rocka z powrotem do szkoły?! Ale Rock może sobie wyobrazić jak z tobą było w szkole! To chyba było najgorsze co świat mógł zobaczyć! Stoisz przy tablicy i nauczycielka pyta Cię ile to 2+2... Więc ile to jest 2+2 Jericho? ... Oh tak wiem co to jest 2+2! 2+2 ISSSSSSSSSS JERICHOOOOOOO!

Chris Jericho: Naprawdę zabawne Rock ale nie zapominaj że jesteśmy tutaj sami ... Chodzi o to że jaki to ma interes mówić wszystko ludziom i Dziw...

Stephanie McMahon: Shut Up! Shut Up! Wystarczy, wystarczy, wystarczy! Rock! Jericho! Jeżeli obaj chcecie posmakować World Heavyweight Championship to dlaczego nie zmierzycie się na summerslam!? Dlaczego nie zmierzycie się w No Disqualification Matchu na Summerslam o miano pretendenta?

Chris Jericho: Wiesz co... To chyba jest to co Y2J i Rock chcieli... So... Thank You Stephanie! You're breast... Oh i mean best!

The Rock: Więc Jericho! Summerslam! You and The Rock! No DQ Match! After This Match These This Will NEVER! EVER! EVER! EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEVER! BE TE SAME AGAIN!

IF YA SMELALALALALLALALALALAU! WHAT THE ROCK! IS ... Cookin'

http://www.youtube.com/watch?v=nrfblaAarRs

Lillian Garcia: Zaczynamy kolejny pojedynek dzisiejszego Smackdown! Jako pierwszy na ring wychodzi Damien Sandoooow!

http://www.youtube.com/watch?v=0XjbGsZ3iGw

Lillian Garcia: I jego przeciwnik. Jako drugi na ring wychodzi Yoshiii Tatsuuuu!

GONG!

Yoshi chce ruszyć do ataku na Damiena, lecz ten ucieka za liny! Sytuacja powtarza się parokrotnie. Yoshi w końcu nie wytrzymuje i zasypuje Sandowa serią kopniaków. Sędzia musi odciągnąć Japończyka, zanim ten przegra przez dyskwalifikację. Tatsu na chwilę traci czujność… I Sandow zaczyna okładać go potężnymi kolanami w brzuch. Damien od razu przechodzi do Nellsona… Tatsu łapie się lin, więc Sandow jest zmuszony go puścić. Yoshi bierze rozbieg… Ale Sandow wiedział co się święci i wykonuje Double Underhook Suplex. Nasz wybawca idzie za ciosem i… Cubito Contemptricem! Yoshi od razu wstaje, ale to jest ogromny błąd! Damien tylko na to czekał i… Izolizer! 1…2… Nie ma! Tatsu nie rezygnuje i walczy dalej! Widać, że Sandow jest już lekko podenerwowany. Czy jednak zakończy walkę tak samo jak 2 tygodnie temu? Spokojnie czeka na Tatsu i… M14! M14 dla Tatsu! Damien jednak wciąż nie decyduje się kończyć walki. Stoi nad przeciwnikiem i spokojnie czeka aż ten się podniesie. Yoshi to robi i… Curb Stomp! Kolejna potężna akcja, która całkowicie niszczy Japończyka! Mamy pin: 1…2… KICKOUT! Tatsu odkopuje! Sandow wychodzi z ringu i bierze do ręki krzesło! Szykuje się na Chair Shot dla Tatsu… Ten jednak kopie rywala w brzuch! Yoshi się uratował. Tatsu odbija się od lin… Low Blow! Damien wykonał Low Blow, gdy sędzia pozbywał się krzesła z ringu! Sandow udaje, że nic się nie stało i przechodzi do Idol Locku! Yoshi już się nie uwolni! Jest na środku ringu i… Poddaje się!

Lillian Garcia: Zwycięzcą walki przez Submission zostaje Damien Sandoooooow!

http://www.youtube.com/watch?v=Tk2sJyZDEbs

Christian staje na rampie z mikrofonem.

Christian: Gratulacje Damien, imponująca wygrana. Tak łatwo jednak nie będzie ze mną na Summerslam! Wiesz jakie walki są moją specjalnością, prawda? To Tabbles, Ladders and Chairs Matche! Spokojnie, spokojnie… Jako, że jesteś jeszcze żółtodziobem w tym biznesie, postanowiłem wybrać walkę ze stołami, walkę z drabinami, lub walkę z krzesłami. Wybór wcale nie był prosty. Dawno jednak nie walczyłem w jednej z tych stypulacji, a dodatkowo…………. Muszę ci się zrewanżować za cios krzesłem sprzed dwóch tygodni! Wiesz co to oznacza?! Christian vs Damien Sandow w Chairs Matchu o pas Interkontynentalny na Summerslam!

Cole: WOW! Christian wybrał znakomicie! Może zrewanżować się Damienowi tym samym, co Sandow zrobił na ostatnim Smackdown!

Striker: W tej walce na pewno nie zabraknie emocji! Damien Sandow i Christian w Chairs Matchu już na Summerslam!

----------------------------------------------REKLAMY--------------------------------------------------------------

Kennedy w swojej szatni przygotowuje się do podpisania kontraktu na walkę o pas World Heavyweight Championship. Odwiedza go Booker T.

Booker T: Siemka, stary. Jak tam przed podpisaniem kontraktu?

Kennedy: Jest mały stresik. Nigdy jeszcze nie zdobyłem mistrzostwa świata wagi ciężkiej. Teraz mam ku temu dobrą okazję i postaram się ją wykorzystać.

Booker: Rozumiem cię. Musisz jednak poczuć, że walczysz w normalnej walce. Uwierz mi, to działa i na Summerslam na pewno złoisz Barrettowi tyłek.

Kennedy: Dzięki, Book. Masz jakąś konkretną sprawę, że przyszedłeś?

Booker: W sumie tak. Jak wiesz Barrett to cwany lis. Podpisywanie kontraktu rzadko kiedy nie kończy się bójką, więc Wade może próbować jakiś sztuczek. Chcę, żebyś wiedział, że w każdym momencie jestem gotów rzucić wszystko w cholerę i ci pomóc.

Kennedy: Dzięki stary. A ty masz coś do roboty jeszcze dziś?

Booker: Tak się składa, że nie. A co?

Kennedy: To łap pada i gramy! Tag Team Match Ken & Book – Barrett & Rhodes! Co ty na to?!

Booker: OK! Book Time Suckaaaaaaaaa!
http://www.youtube.com/watch?v=JXn3aT1e9eY

Lilian Garcia: Panie i Panowie! Pora na ostatnią walkę dzisiejszego wieczoru, a zmierzą się w niej jako pierwszy wchodzący na ring wraz z Tiffany... DOLPH ZIGGLER!

Michael Cole: Wow! Ziggler zamienił Vickie na Tiffany... Dobry ruch!

Matt Striker: Dobry?! Dobry?! PIĘKNY!

http://www.youtube.com/watch?v=FH4sGViu9yM

Lilian Garcia: Oraz jego przeciwnik! Nowy nabytek Friday Night Smackdown! SAMOA JOE!

Michael Cole: A ten to kto bo nie rozumiem?

Matt Striker: Samoa Joe? Zakładam że nie oglądasz konkurencji?

Michael Cole: Konkurencji? To jakąś mamy?

Gong! Zaczeli! Ziggler z szybkim atakiem clothesline'm ... Joe unika, odbija się od lin i crossbody dla Zigglera, Joe odrazu przypina 1.KickOut... To nie mogło zaimponować Dolphowi... Tiffany dopinguje blond włosego przyjaciela a publika jednogłośnie i nieprzerwalnie krzyczy JOE! JOE! JOE! Samoa Joe jednak nic sobie z tego nie robi i odrazu rusza na Zigglera, który uchyla liny i Joe ląduje za ringiem... Ziggler nie zwleka schodzi z ringu i przybija piątkę z Tiffany po czym podnosi rywala i irish whip w bandy... Joe aż złapał się za plecy ale wstaje o własny siłach i rusza na Zigglera z clothesline, ale ten unika i neckbreaker do Dolph'a! Tiffany aż podskoczyła z radości... Joe znów to poczuł a sędzia kończy liczenie do 10! Ziggler chyba zostawi rywala i pozwoli dokończyć liczenie ... Ale nie... Dolph podnosi Joe i wrzuca go do ringu po czym sam wchodzi do kwadratowego pierścienia ale nadziewa się na dropkick od Samoa Joe, który teraz szybko dosiada rywala i okrutnie go obija a publika liczy ile jeszcze dokłada... Sędzia ściąga Samoa Joe z rywala i poucza go że nie może tak robić ale Joe nie robi sobie nic z tego i dalej go bije a sędzia dolicza do 4 i ściąga Samoa Joe z Zigglera mocnym szarpnięciem i znów poucza go w narożniku... Tymczasem Tiffany uderza dłonią w matę by Ziggler szybciej się ocknął...

Michael Cole: Ty widziałeś! Sędzia jest silniejszy niż oni a ten grubas jeszcze skacze i robi dropkicki...

Matt Striker: Nie przesadzaj... Cena też robi dropkicki...

Michael Cole: Tak to nazwij.

Ziggler wstaje przy linach a Joe bierze rozbieg i Ziggler przerzuca go nad sobą ale Joe ląduje szczęśliwie na ringu za linami i wchodzi na narożniku... Ziggler nie widzi rywala, odwraca się i ... Dropkick z narożnika, Joe znów zadziwia... Podnosi Dolpha i rzuca go na liny... Ziggler leci prosto na rywala i... Samoan Drop od Samoańskiego Joe! Samoa Joe teraz w natarciu, rzuca rywala do narożnika, ten chyba już nie wie gdzie jest, Joe wskakuje na drugą linę i wymierza punche w twarz Zigglera... Ale zaraz co to Dolph łapie rywala i... Oh My! Powerbomb! Ziggler jednak nie przypina bo nie ma siły... Tiffany uderza pięścią w matę ale Dolph nie wstaje tylko wyturlał się z ringu... widać że ma poobijaną głowę i chyba nie chce tego kontynuować... Joe wstaje i to widzi, bierze rozbieg i skacze pomiędzy drugą trzecią liną ale prosto na Tiffany! Ziggler szybko ją odpucha i Tope Elbow od Joe dla Zigglera! Uła... To musiało zaboleć! Tiffany szybko podbiega do Dolpha i go podnosi ale widząc że Joe wstaje odsuwa się szybko i CCS Enzuguri! Dolph już chyba nie jest z nami ale sędzia doliczył już do pięciu a Joe podnosi rywala i wrzuca go do ringu... i sam wchodzi ale chyba na gotowe... przypina 1...2..Kick Out! Dolph jeszcze odkopuje własnymy siłami! Joe jest strasznie zdziwiony! Podnosi go i irish whip do narożnika, Joe jeszcze tauntuje i biegnie na Dolpha, wyskakuje i Clothesline do narożnika! NIE! Dolph się odsuwa i chyba nabrał nowych sił! Wow! Joe ląduje łową prosto w narożnik! Ziggler nie owija w bawełnę i podbiega zaraz do niego i German Suplex... Kolejny... I trzeci z kolei! Ziggler nabrał wiatru w żagle ale widać że jest poobijany bo te ruchy nie są już tak sprawne jak na początku walki...

Michael Cole: Haha! Ten grubas skacze lepiej niż Jeff Hardy!

Matt Striker: Mówiłem...

Ziggler szybko podnosi Joe i pomaga mu wstać, Joe stoi przed narożnikiem ale wyraźnie się chwieje, Ziggler szybko wchodzi na narożnik, skacze i... Super DDT! Dolph od razu przechodzi do pinu! 1...2.Kick Out! Joe szybko odkopuje... Ziggler bez chwili wahania wbija rywala w narożnik i sadza go na nim, po czym sam wychodzi za liny i wchodzi na narożnik z drugiej strony... Cholera co on planuje... Łapie Joe pod suplex ale on chyba nie chce tego zakończyć na ringu ... To chyba nie może być prawda... Michael Cole i Matt Striker zwinęli się już z za stołu do kolegów z meksyku... Ziggler jeszcze coś krzyczy a publika chyba nie wierzy w to co widzi! SUPERPLEX! SUPERPLEX NA STOŁ KOMENTATORSKI! SUPERPLEX! To musi być koniec! Ziggler jakoś się pozbierał i zmierza do ringu! Sędzia doliczył do 3 a Joe zdaje się ruszać i chyba nawet próbuje się zbierać... Sędzia dolicza do 5 a Samoa Joe czołga się w stronę ringu i próbuje się na niego dostać... Ziggler położył się na narożniku i patrzy na wszystko z niesamowitym spokojem a sędzia dalej liczy i ma już dziewieć, jeżeli Joe w tym momencie nie wejdzie do ringu to przegra w debiucie! Udało się! Samoa Joe już w ringu, Ziggler podchodzi spokojnie i wymierza mu kilka punchy! Chce zaatakować standing clotheslinem ale Joe przechodzi mu pod ręką i... ZIG ZAG! ZIG ZAG! Samoa Joe wymierza Zig Zag dla Dolpha! Tiffany zadrżała! Joe ostatkiem sił kładzie się na rywala i... 1...2...3... KONIEC! Samoa Joe! Nie dał się pokonać! Ależ sytuacja!

Michael Cole: Ziggler! Kupujesz stół!

Matt Striker: Uspokój się Cole... Panowie Meksykanie się bardzo gościnni...

Carlos Cabrera Gracias Senior.

To jednak nie koniec... Ziggler wstaje i Tiffany podaje mu krzesło... To już druga porażka Dolpha na Smackdown od kiedy rządzi tutaj Stephanie a rządzi drugi tydzień... Dolph chyba nie może sobie tego wybaczyć i okłada teraz Samoa Joe krzesłem aż ten zaczyna krwawić ... Joe już jest w innym świecie a Ziggler nie przestaje! On go zniszczy, niech ktoś mu przeszkodzi!

http://www.youtube.com/watch?v=P5jbo7lxPqc

Christian! To mistrz interkontynentalny! Christian biegnie na pomoc z krzesłem ale Ziggler widząc to ucieka, nie będzie się poświęcał dla sprawy, którą i tak przegrał... Christian odgraża się jeszcze Dolphowi... Ale ten nic sobie z tego nie robi i opuszcza arenę wraz z Tiffany...

Christian: Samoa Joe! Witaj na Friday Night Smackdown!

Samoa Joe: Dzięki ... Christian ... Miło mi że mnie witasz ale jest pewien problem...

Joe kopie Christiana i ... Muscle Buster! Oh My! WHY!? WHY?!

Samoa Joe: Tym problemem jesteś Ty! Chrsitian... See You at Summerslam.

-------------------------------------------Reklamy-----------------------------------

Na ringu widzimy Stephanie McMahon i Wade'a Barrett'a, który usiadł już za stołem, za chwile nastąpi podpisanie kontraktu na walkę o World Heavyweight Championship na Summerslam pomiędzy Wadem a Kennedym...

Mr. Kennedy: Ladies and Gentelman! Please welcome your next World Heavyweight Champion! Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrr... Aaaaa.... Heh... KEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEDDDDDDDDDDDYYYYYYYYYYYYY!

Wade Barrett: Ta... Ta... Podpisujemy?

Stephanie McMahon: Witajcie panowie... Przed wami leży kontrakt, w którym w punktach zawarte są warunki kontraktu walki o World Heavyweight Championship na Summerslam! Zgodnie z zasadami "Interest Of Fairness" muszę teraz odczytać każdy z punktów... Po pierwsze: Walka odbędzie się w stypulacji Hell In A Cell gdzie można wygrać jedynie poprzez przypięcie rywala lub jego poddanie... Po drugie: Czas walki jest nieograniczony... Po trzecie i chyba najważniejsze: Żaden z was nie może zaatakować swojego przeciwnika po podpisaniu kontraktu gdyż grozi to dyskwalifikacją i zastąpieniem go jednym z wrestlerów z rosteru... I po czwarte: General Manager Smackdown czyli Ja Stephanie McMahon może dodać do walki jeszcze jedną osobę lub też specjalnego sędziego... Czy wszystkie zasady są dla was zrozumiałe?

Mr. Kennedy: Ta... Podpisuj pierwszy Wade...

Wade Barrett podpisuje kontrakt i podaje go Stephanie, która oddaje go Kennedy'emu, a ten wydaje sie bez wahania go podpisuje i oddaje w ręce Stephanie, Panowie mierzą się wzrokiem po czym Kennedy bierze mikrofon i mówi...

Mr. Kennedy: Aha... Zapomniałbym... Mam dla Ciebie mały prezent.

Mr. Kennedy atakuje Wade'a Barrett'a! Czy on postradał zmysly?! Przecież właśnie stracił możliwość walki o pas na Summerslam! Kennedy okłada Barretta ale to nie koniec, Wade leży teraz na ringu a Mr. Kennedy bierze stół i ustawia go pod narożnikiem... Co on chce do cholery zrobić?! Kennedy sadza Wade'a na narożniku po czym sam na niego wchodzi i bierze go na barki... On chyba nie... KENTON BOMB! KENTON BOMB! OH MY GOD! Stół połamany! Barrett zniszczony a Kennedy bez szansy na walkę o pas na Summerslam!

Stephanie McMahon: KENNEDY! Właśnie straciłeś swoją szansę! Teraz muszę wyznaczyć kogoś na twoje miejsce...

Mr. Kennedy: Głupia kobieto... Spójrz jeszcze raz na podpisy i przypomnij sobie swoje męża przy podpisywaniu kontraktu na walkę z Austinem na No Way Out w 2001... Spójrz tylko, przecież ja jeszcze nic nie podpisałem... Zrobiłem to dokładnie tak jak Triple H... Teraz Barrett nic nie może mi zrobić a leży tutaj na połamanym stole, czyż to nie piękne?! Daj mi teraz te papiery...

Michael Cole: Mr. Kennedy podpisuje papiery i udaje się do szatni przy okrzykach Kennedy! Kennedy a Stephanie wzywa lekarzy do Barrett'a! I tym akcentem żegnają się z państwem... Michael Cole...

Matt Striker: I Matt Striker... Dobranoc państwu.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Tuptuś

1

• Ulicznik Xeb

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Świetne. Zjedliście SD i RAW, pokazując, że cholerna długość nie ma żadnego znaczenia przy takim wykonaniu, segmenty były po prostu mistrzowskie, chociaż brakowało jakiegoś jebnięcia na sam koniec żeby wszystko było jeszcze piękniejsze. Jeszcze troszkę więcej pikanterii słownej w wypowiedziach Chrisa bym dodał i miód. :) Brawo chłopcy. :lol:lol

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Masz głos Lilian!

Na pewno ma głos, tylko jaki? Lekki czy ciężki? Następnym razem odpuście sobie taki komentarz :P

Walka otwarcia porządna, ale jak to pierwsza walka, ma za zadanie dobrze zapowiedzieć galę, co zrobiła. Henry & Train? Jestem ciekawy jak długo, bo z Kane'm to sobie nie powalczył. Faceci jak na razie chcą dominować co im się udaje, ale po walce. W następnym show to niech Tyson skopie Henry'ego :8 Peep Show z Sandałem i wkraczającą GM całkiem fajny. Stephanie ustala walkę na SS, a więc Sandał dostaje to co chce i dość szybko się odwdzięcza: " I o to mi chodziło! Dziękuję, możesz już sobie iść." =)) Cody w realnym WWE nie dostaje szansy, a tutaj nawet wygrywa z Del Rio. Ricardo jak zwykle obrywa za Alberto, lecz tym razem obaj zostali skarceni. Walka krótka, przez co była przyjemna :) Czyżby szykowała się kolejna walka na SS? Booker T aż się pali, by zmierzyć się z Cody'm i chyba byłby to dobry pomysł. A gdyby do tego doszedł jeszcze Del Rio to walka z ciekawą stypulacją gwarantowana. Segment z Rock'iem pewnie pisał sam Tuptuś bo jakżeby inaczej. Jericho jak zwykle nonszalancki, ale takiego go lubimy najbardziej. GM ma dziś sporo pracy, za każdym razem musi interweniować, ale to raczej idzie na plus bo mamy kolejną walkę na SS :) Walka Sandała z Tatsu to taki raczej zapychacz gali, ale na każdym show coś takiego być musi. Nie ma chyba co komentować, ale pewien sukces jest, gdyż na SD niektóre takie walki są krótsze...Christian ustala rodzaj walki na SS, która może być ciekawa, a jest to nie byle co z użyciem krzeseł. Ziggler porzucił Vickie na rzecz Tiffany. Oj, szkoda, że to nie jest rzeczywistość. Coś mi się wydaje, że mamy kolejnego zawodnika, który ma chrapkę na pas Interkontynentalny - Samoa . Piękne zakończenie gali. Spryt Kennydy'ego pozwolił mu osłabić przeciwnika i podpisanie kontraktu w stylu HHH było pomysłem genialnym.

Show bardzo dobre, a więc ocena musi być taka: 5+/6. :t_up: