Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE '13, WWE Title, Khali, kontrakty i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Na początek lista tego, co spotkamy w WWE '13:
* Special referee matches have been added

* New Predator 2.0 technology will create more lifelike and fluid action in the ring.

* Fighting in the crowd, breaking the ring with big moves, countering finishers, moves to the outside of the ring and more have been added to the game.

* Enhanced sounds to better capture the feel of a live WWE event experience.

* Announcers include Michael Cole, Jim Ross and Jerry Lawler, with Ross and Lawler announcing for "Attitude era" bouts.

* An exclusive "Austin 3:16" edition that can be pre-ordered with Austin costuming exclusive content, a playable version of Mike Tyson, a t-shirt, autographed card, exclusive packaging and more.

* An enhanced WWE Universe feature.

* Here is the updated & confirmed roster for the WWE 13 video game…

* CM Punk

* John Cena

* Sheamus

* Mark Henry

* Steve Austin

* Mike Tyson

* Chris Jericho

* Mankind

* Big Show

* Miz

* Undertaker

* Attitude era Mark Henry from the Nation of Domination

:arrow: Mówi się, że Sheamus ma niedługo stać się nowym Triple H'em. Jest bookowany tak samo, jak kilka lat temu Hunter.

:arrow: Pojawiły się plany, aby to John Cena zmierzył się z CM Punkiem o pas WWE na Summerslam. Jeśli do tego dojdzie, John raczej tę walkę przegra, gdyż ma on zdobyć pas w Bostonie na Night of Champions.

:arrow: W jednym z wywiadów Rey Mysterio wyznał, że marzy mu się Tag Team Match; Mysterio & Manny Pacquiao - Del Rio & Floyd Mayweather Jr.

:arrow: Wstępny Buy Rate No Way Out PPV wyniósł 200,000 wykupień. Dokładna liczba znana będzie 2 sierpnia.

:arrow: The Great Khali przeszedł operację, w trakcie której usunięto guz z przysadki mózgowej. Powrót do pełnej sprawności potrwa 2 miesiące.

:arrow: Dolph Ziggler jest jednym z najbardziej lubianych zawodników na backstage'u. Obecnie każdy wysoko postawiony face federacji chciałby z nim feudować. Może to oznaczać, że Ziggler jeszcze w tym roku wykorzysta swoją walizkę.

:arrow: Niedawno w newsach podawano informację o sprzeczce Johna Ceny i Alexa Riley. Ten drugi nie chciał jednak komentować na twitterze całej tej sytuacji.

:arrow: Na tapingach NXT poznaliśmy nowego NXT Championa, a jest nim...

SETH ROLLINS!

:arrow: Chris Jericho jest zapowiadany na Monday Night RAW tuż po Summerslam. Czyżby na tej gali Chris miał odejść?

:arrow: Mark Henry nie pojawił się na 1000 odcinku RAW. Promował on WWE w Irlandii, a jego powrotu możemy spodziewać się w najbliższych tygodniach.

:arrow: Bully Rayowi i Devonowi niedługo kończą się kontrakty z TNA. Wszystko wskazuje jednak na to, że obaj zostaną w federacji Dixie Carter z nowymi umowami.

:arrow: A dzisiaj 43 urodziny obchodzi... Hunter Heart Helmsey! Sto lat!

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Kotleten

1

• Nicko1674326049

1

Top użytkownicy w tym temacie

Gra zapowiada się dobrze kupię na pewno :D. Sheamus jako nowy HHH OMG po co to? Ja nie wiem jest face ma pas odrywa swoją rolę nawet dobrze ale go i tak nie lubię jego walki czasem w pewnych momentach nudzą. On jako nowy Triple H nie pasuje. Król Królów jest nie powtarzalny i

to będzie głupie robić znów kopię tak jak teraz jest z Punkiem i Stone Coldem. WWE chce teraz zrobić podróbki nie wiem po co są przykłady np :

Cm Punk - Stone Cold Rayan- Batista nie trzeba szukać daleko i to jest głupie co WWE robi.Cena vs. Punk na SummerSlam o matko znów patrzeć na starcie tych dwóch panów i co znów nuda ? Niech CM Punk straci już ten pas bo mi wieje nudą jak oglądam walki z jego udziałem o pas WWE i cały czas wychodzi jako wygrany. Za długo trzyma ten pas już ponad 8 miesięcy.WWE nie daje szansy innym ja chciałem zobaczyć Bryana jako mistrza i co?Już nie długo pewnie Cena wygra i zdobędzie pas. Nie wiem po co Y2J wracał jak i tak pewnie po SS odejdzie nic nie wniósł do federacji. Jak było tak jest.Może odejść mi nie zrobi to różnicy.Widzę Zigglera jako mistrza WHC. Niech potrzyma ten pas jak najdłużej bo ma co pokazać w ringu.Wszystkiego najlepszego HHH.Dałem komentarz do tych najważniejszych według mnie.

W WWE'13 będzie kilka nowych innowacji, ale sama gra będzie faktycznie taka sama jak jej poprzedniczki. Gdybym miał kupował gry to co rok na pewno nie wydałbym pieniążków na te niby nowe wydania. Niech zrobią coś w stylu SvR 2008, a wtedy pogadamy :lol Sheamus nie będzie nowym HHH! Tak jak wspomniał Nicko, Król Królów jest tylko jeden i jego następcy nie widzę, ale przecież nie o to chodzi. Niby jest bookowany tak samo, ale to kompletnie inny zawodnik. Nie ważny czy Cena zdobędzie pas na SS czy na NoC, wiemy o tym, że go kiedyś będzie miał i to jest najważniejsze (?) Ziggler powoli staje się jedną z największych gwiazd federacji i to w realnym świecie. Nic dziwnego, że każdy chce z nim walczyć skoro Dolph obecnie prezentuje się z dobrej strony i to jak przyjmuje ciosy innych zawodników mówi samo za siebie. NXT Champion? Nowe show, a więc musiał i być jego mistrz. Przyznam się, że nie oglądam NXT (czytam raporty), ale dobrze, że młodzi zawodnicy mają szansę na jakiś pas w WWE, bo raczej do głównego brandu nie wejdą..

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...