Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA "Impact Wrestling" 26/07/2012 - wyniki

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Match 1

Knockout's Tag Team Match

Madison Rayne & Gail Kim pokonały Mickie James & Tare

Match 2

Gut Check Match

Douglas Williams pokonał Sam'a Shaw'a

Match 3

Bound For Glory Series Match

AJ Styles vs. James Storm via no contest

Match 4

TNA X-Division Championship

Zema Ion pokonał Kenny'ego King'a

Match 5

Bound For Glory Series Match

Kurt Angle pokonał Bully'ego Ray'a
lig48.jpg

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Tupak

1

• Nathan1674325991

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

Na początku dość przyjemny segmencik z udziałem Stinga, Ariesa, Angle, Roode'a i Storma. Było pewne, że wkońcu musi dojść do jakieś grupki, która będzie chciała powstrzymać Aces&Eights i skład tej wygląda naprawde dobrze. Co prawda kilku napewno się zmieni, ale wszystko powinno pójść ok. Szkoda jedynie, że nie dostaliśmy jednak zawodników z AAA w tej stajni Aces&Eights, bo byłoby zapewne dużo ciekawiej i przyjemniej by się to oglądało później.

Walka KO była chyba jedną z lepszych w tym miesiącu jeśli nie w dwóch ostatnich. Co prawda daleko temu do poziomu z przed paru lat.

Walka z Gut Checku naprawde dobra. Widać w tym kolesiu, że ma spore umiejętności i głupotą by było, aby nie dać go do rosteru. Publika świetnie na niego reagowała i w niektórych momentach to on przeważał w ringu. Jestem ciekaw czy kiedyś jakiś zawodnik pokona wrestlera z TNA. Joey Ryan znów zaatakował, tym razem bezpośrednio uderzył Al Snowa. Ten storyline idzie w dobrą stronę i jestem bardzo ciekaw jak się to zakończy. Szkoda, że Joey nie wpadł do ImpactZone ze swoją armią, bo fajnie by to wyglądało jakby 100 ludzi w koszulkach Ryana weszło jednocześnie do hali.

Te segmenty z wyborem pretendenta nie były tak dobre jak te co wybierał Hulkster ( które moim zdaniem było jednym z lepszych w tym roku ), ale było w miare ok. Wybór pretendenta mnie nie dziwi, ale szkoda troche Dutta, który na Destination X pokazał serce do walki.

Debiut Chavo wypadł całkiem dobrze, publika go ładnie nawet przywitała. Było pewne, że jeśli dojdzie do bójki to z pomocą Chavo przybiegnie Hernandez, ale bardziej podoba mi się połączenie Gunnera z Kidem Kashem. Obaj dobrze grają rolę heeli i w duecie powinni sporo namieszać. Chętnie bym zobaczył ich w walce o pas TT. Walka TT samych heeli wyszłaby napewno dobrze, a mamy w nich całkiem dobrych zawodników.

AJ Styles vs James Storm - bardzo dobra walka jak na tygodniówke, było sporo akcji, emocji i czasu. Kolejny atak asów, ale czemu Storm nie oberwał? Tutaj przez krótką chwilkę przeszła mi myśl, że Roode może mówił prawde, ale szybko w to zwątpiłem :D

Szkoda, że nie dostaliśmy takiej narady w biurze jak zawsze podczas Gut Checku, bo były to jedne z lepszych segmentów impactu. Werdykt wyszedł nawet fajnie, podoba mi się energia w Samie, będą z niego ludzie :D Ciekaw jestem tylko kiedy TNA ich wprowadzi do walk na tygodniówkach, bo narazie poprostu dostali kontrakt, ale nie walczą, a najwięcej szumu robi koleś co nie dostał kontraktu.

Walka Xów na dobrym poziomie, Kenny King w ringu spisuje się dobrze, więc widze w nim przyszłość w X Division. Aktualnie z tego co widzimy będzie on miał program z Ariesem przeciwko Roode'owi i Ionowi. Ciekawi mnie jak zakończy się BfG Series i patrząc na to co teraz widzimy to chętnie bym zobaczył 3 way z udziałem Ariesa, Storma i Roode'a, ale raczej dadzą walkę 1 vs 1.

ME wypadł bardzo dobrze jak na tygodniówke. Może nie dostaliśmy zabójczego tempa, ale było sporo akcji i emocji. Do samego końca nie było wiadome, który z nich wygra. Taką walkę można by spokojnie dać na PPV, żeby zajęła równo 15 min. Kolejny atak asów i ósemek i wkracza ciekawa grupka do obrony, zdziwiło mnie, że pomimo tego, że chwile temu walczyli z 4 zawodnikami na widok Storma wszyscy uciekli. Muszę przyznać, że zaczyna się to robić naprawde ciekawe :)

A tak na marginesie to ta gala odbyła się 26...

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Walka z Gut Checku naprawde dobra. Widać w tym kolesiu, że ma spore umiejętności i głupotą by było, aby nie dać go do rosteru. Publika świetnie na niego reagowała i w niektórych momentach to on przeważał w ringu. Jestem ciekaw czy kiedyś jakiś zawodnik pokona wrestlera z TNA. Joey Ryan znów zaatakował, tym razem bezpośrednio uderzył Al Snowa. Ten storyline idzie w dobrą stronę i jestem bardzo ciekaw jak się to zakończy. Szkoda, że Joey nie wpadł do ImpactZone ze swoją armią, bo fajnie by to wyglądało jakby 100 ludzi w koszulkach Ryana weszło jednocześnie do hali.

Mi tam walka tak sobie się podobała, moze dlatego, że nie trawię Douga, w dodatku ten Sam Show, też mnie nie przekonał, zdecydowanie mniejsze umiejętności od choćby właśnie Ryana, który wbija i mści się. Dobrze, że tak tego nie zostawili, bo póki co to było wywalenie zawodnika i zatrudnianie jobberów, których od czasu, kiedy dostali kontrakt nikt nie widział, co mijało się z celem. Ryan to perełka tej idei i dobrze, że chcą to ciągnąć, szkoda, że najpewniej jeżeli otrzymamy w najbliższym czasie jakąś jego walkę to własnie z Tazem czy Al Snowem, albo jakimś jobberem jak Sliva czy Show, którzy kontrakt dostali. Oby po tym programie mu to odpłacili pasem X-Division, bo teraz będzie się musiał trochę pomęczyć. W każdym razie jak pisałem dobrze, że tego nie zostawili bo strata takiego zawodnika to byłoby wbijanie sobie noża w plecy.

Debiut Chavo wypadł całkiem dobrze, publika go ładnie nawet przywitała. Było pewne, że jeśli dojdzie do bójki to z pomocą Chavo przybiegnie Hernandez, ale bardziej podoba mi się połączenie Gunnera z Kidem Kashem. Obaj dobrze grają rolę heeli i w duecie powinni sporo namieszać. Chętnie bym zobaczył ich w walce o pas TT. Walka TT samych heeli wyszłaby napewno dobrze, a mamy w nich całkiem dobrych zawodników.

Po pierwsze jak przyszłość Chavo ma być wiązana z Hernandezem to mógłby on poprosić o zwolnienie. W końcu co taki wrestler może robić obok takiego wielkiego drewna? Mam nadzieję, że to jednorazowy występ, a Chavo, który mówił o pasie zajmie się wlaśnie nim. Co do zawodników atakujących Guerrero, to na pewno lepsze dla nich to niż nic, ale takie dwa drewna bez solidnego gimmicku przy pasach to by była masakra, kolejny Team z dupy, o ile Gunnera jeszcze kiedyś trawiłem, to teraz nie mogę na niego patrzeć, to samo tyle, że od poczatku kariery w TNA tyczy się Kasha. Obaj nie mają do tego talentu i w ringu nie pokażą nam w Teamie dobrej walki. Porównując ich np. z byłymi mistrzami TT - Magnusem i Joe pod względem techniki i walk to niebo a ziemia.

Te segmenty z wyborem pretendenta nie były tak dobre jak te co wybierał Hulkster ( które moim zdaniem było jednym z lepszych w tym roku ), ale było w miare ok. Wybór pretendenta mnie nie dziwi, ale szkoda troche Dutta, który na Destination X pokazał serce do walki.

Może i jedne z lepszych w tym roku, bo TNA akurat z segmentami wysoko poprzeczki nie stawia, a biorąc pod uwagę to, że segment opiera się na wytykaniu błędów wrestlerowi, który nadmienia, że jest najlepszy nie zwala z nóg. Dobrze chociaż, że nie odizolowują Ariesa od X-Division, tylko dalej go tam angażują.

Szkoda, że nie dostaliśmy takiej narady w biurze jak zawsze podczas Gut Checku, bo były to jedne z lepszych segmentów impactu. Werdykt wyszedł nawet fajnie, podoba mi się energia w Samie, będą z niego ludzie :D Ciekaw jestem tylko kiedy TNA ich wprowadzi do walk na tygodniówkach, bo narazie poprostu dostali kontrakt, ale nie walczą, a najwięcej szumu robi koleś co nie dostał kontraktu.

O tym już pisałem. Dostaną walki na Xplosion w dodatku dopiero po Bound for Glory (Series), a potem będą przydatni do Wild-Card Tournament czy jak to tam było czy do robienia Teamów na wzór Kasha i Gunnera. xD

Walka Xów na dobrym poziomie, Kenny King w ringu spisuje się dobrze, więc widze w nim przyszłość w X Division. Aktualnie z tego co widzimy będzie on miał program z Ariesem przeciwko Roode'owi i Ionowi. Ciekawi mnie jak zakończy się BfG Series i patrząc na to co teraz widzimy to chętnie bym zobaczył 3 way z udziałem Ariesa, Storma i Roode'a, ale raczej dadzą walkę 1 vs 1.

Podoba mi się połączenie walki o główny pas z tą o X-Division. Ciekawe czy Kenny naprawdę będzie się liczyć w walce o to złoto, czy Rhett Titus zaprowadzi go do dywizji Tag Team jeżeli trafi niedługo do TNA. Wracając wygrana Storma jest tak oczywista, że jak dojdzie do skutku to masakra, zero zaskoczenia, w dodatku jego walka z Ariesem jeżeli się nie zakonczy heel turnem Jamesa i powrotem Beer Money, a tym się nie zakończy to nie ma sensu.

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png