Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Gołota - Bowe III w Łodzi 3.11.2012!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Rivalry Championship Wrestling, czyli szybko rozwijająca się federacja Amerykańska na jedną noc łączy siły z dobrze znanym Do or Die Wrestling organizując event w Łódzkiej Atlas Arenie już 3 Listopada 2012! Gala będzie nosić nazwę "Gołota vs. Bowe III - Unfinished Business". Oto jak na oficjalnej stronie DDW promowana jest gala: "W historii sportu nigdy nie było tyle nienawiści pomiędzy dwoma wojownikami. Teraz będą mieli okazję rozstrzygnąć swój konflikt raz na zawsze, nie jako bokserzy, ale jako wrestlerzy! Żeby upewnić się, że będzie klarowna sytuacja i jasny zwycięzca, mecz odbędzie się w środku stalowej klatki!". Także Steel Cage Match pomiędzy dwoma legendami boksu! W innych walkach m.in. Kevin Sullivan, Rick Fuller czy Jimmy Hart oraz inne gwiazdy obu federacji! Jakie macie odczucia, pojawicie się w Łodzi by zobaczyć tę wielką galę w samym środku Polski?!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 18
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

5

• DonCarlos

4

• Yao

3

• Tuptuś

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Możliwość zobaczenia Andrzeja Gołoty w stalowej klatce podczas walki wrestlingowej byłaby epicka. Termin jest spoko w końcu to sobota, lokalizacja całkiem niezła, do tego jeszcze takie tuzy jak zawodnik spod samiuśkich Tater Jędruś Bułecka. Epic. Czekam na jakieś info biletowe, zbieram starą ekipę i jedziemy. To będzie lepsze niż WWE przecież :8

Swoją drogą nie ma tego na yt, ale Szymon Majewski Show sezon 9, odcinek 12. Rozmowy w tłoku Andrzej Gołota jako wrestler w gimmicku człowieka sarny. Ciekawe czy to wykorzystają na gali :roll:

Pełna karta na galę:

The Merengue Warrior vs Jeff Lewis

Don Roid vs Kamil Alexsander

Rick Fuller vs Jędruś Bułecka

RCW European Title Match - Krusher Kowalski vs Slam Shady

RCW Tag Team Title Match - Igor and Karl Von Hess (w/Kevin Sullivan) vs the Polish Powerhouses (w/Jimmy Hart)

“Dreamachine” Dustin Ardine vs Vinny Poochanelli

Steel Cage Match for the RCW World Title - Andrzej Gołota (w/Jimmy Hart) vs Riddick Bowe (w/Kevin Sullivan)

Odczucia mam bardzo pozytywne. Zapowiedziany jest wielki main event z udziałem byłych bokserów. Pojawi się można spokojnie powiedzieć w roli głównej Andrzej Gołota, lecz tym razem spróbuje swoich sił w pro-wrestlingu. Zobaczymy jak sobie poradzi w nowej roli i ciekaw jestem czy postanowi kontynuować karierę wrestlera. Troszkę boję się o to, że obydwaj panowie nie dadzą rady pokazać dobrego show, obym się jednak mylił. Zobaczymy czy świat pro-wrestlingu wciągnie ich na dłużej. Trudno wyczuć czego będzie można spodziewać się po pozostałych starciach ponieważ powiem szczerze, że większości zawodników nie znam mimo tego, że lubię oglądać mniejsze federacje. Rivarly Championshim Wrestling to nowa, amerykańska federacja, także ta gala wydaje się być tajemnicza. Nie wiadomo do końca czego będzie można się spodziewać. Na pewno cieszy fakt, iż DDW pokaże się szerszej publiczności i o tej jedynek aktywnej polskiej federacji dowie się więcej fanów. Dla DDW to niesamowita promocja i nie ukrywajmy, zapowiada się najlepsza ich gala. Ciekawe czy to wydarzenie będzie szeroko promowane w telewizji. Tak powinno być, Gołotę zna każdy Polak, każdy wie kim On jest i na pewno to nazwisko zachęci dużą grupę ludzi do kupna biletu na tę galę. O to właśnie chodzi, oby to tylko szeroko wypromowali, a może to okazać się wielkim sukcesem dla polskiego pro-wrestlingu. Nawet ludzie niewiedzący czym jest wrestling zainteresują się tym i pojadą, może dadzą wciągnąć się w tę rozrywkę i popularyzacja wrestlingu w Polsce odniesie sukces. W każdym razie ja do Łodzi 3-go listopada się wybieram, raz się żyje.

No wiadomo... Trzeba jednak zrezygnować z Fify 13 i WWE 13 nie wliczając Max'a Payne'a III i GTA V bo trzeba jechać oglądać CZŁOWIEKA SARNĘ! Tak się Carlos składa że widziałem ten odcinek Majewskiego i był epicki! Co tam epicki człowiek sarna był Legen - Wait for it - Darny! (True story :P) na galę na pewno się wybiorę jeżeli rodzice pozwolą :P Bo z kaską żadnego problemu nie mam a tak jak Carlos powiedział że ochoty dodaje zobaczenie Jędrusia Bułecki spod samiuśkich tater nie licząc Andrzeja "Człowieka Sarny" Gołoty i Riddicka Bowe'a, mam nadzieje że bilety nie będą sięgały ceny KSW ani połowy z nich bo to jest tragedia (chciałem jechać na KSW 20 i mieć dość dobry widok ale odpuściłem jak zobaczyłem cennik). Liczę na was chłopaki teraz jak nigdy przedtem i mam nadzieje że nie dacie dupy pisząc "jadę!" "będę na 200%" a potem z tego nic nie wychodzi i jadę głównie Ja z Droopsem i Bremem (pozdrawiam) bo to jest tragedia a ludzie się śmieją! Liczę na was a szczególnie na fana, który ma dosłownie rzut beretem...

Ps. Nie będzie żadnego ślubu! ~ Człowiek Sarna

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Znaczy tak. Jeżeli bilety nie będą kosmicznie drogie, to ja mogę je kupić na miejscu. Co do hoteli/hosteli to jak cos poogladam to będę Was informował, ale szukać też możecie. Raczej nie powinienem mieć żadnych problemów z pojawieniem się na gali i poogarnianiu Was po Łodzi, jakoś się Wami zajmę, szczególnie jakbyście byli własnie nie daleko mnie to mamy do pomocy Mrówkę ;) Mówię, wszystko zależy od biletów, bo jak to będzie tyle co na SmackDown to ja nie wiem czy za 110 chcę sarnę ogladać! :P Ale luz, jest czas, nie ma co się grzać, bo DDW to też jeszcze nie WWE, także zalezy to od reklamy i informacji jakie będą na bieżąco się pojawiać. Szukać hostelu na Radogoszczu Wschodzie! Ja sam coś wrzucę jak się od znajomych podowiaduję. Narazie tyle.

40zł za dobę (z wliczonym śniadaniem) to dla Was dużo?

Tuptak// Dla mnie git, byle warunki były jakiś browar obalić ;)

warunki własnie sa kozackie i w tym rzecz. xD

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Reputacja:   66
  • Styl:  Ciemny

Gdybym nie jechał w Listopadzie na gale WWE to pewnie bym się na to wybrał. Ogólnie walka Bowe-Gołota to będzie jedna wielka porażka ale dobrze że chociaż dali klatkę.Roster tej zagranicznej federacji nie powala jednak z chęcią bym obejrzał tą galę z czystej ciekawości. Mam nadzieje że wypuszczą ją na DVD bo taki produkt mógłby się dobrze sprzedawać.

#SmartFanZone

Z tego co mówił Pawłowski to podobno będzie transmisja w TV (daj Boże w systemie PPV) także nie widzę sensu wypuszczania tego na DVD chyba że ja będę komentował :D

wce.png

• Reputacja:   66
  • Styl:  Ciemny

PPV to głupota. W Polsce takie rzeczy nie przechodzą bo ludzie skąpią siana. Wrestling w Polsce mimo wszystko jest nadal uważany za cyrk i nie wiem czy nawet ten cage matche z Gołotą zachęci ludzi do kupienia PPV.

#SmartFanZone
  • 2 tygodnie później...

Z tego co mówił Pawłowski to podobno będzie transmisja w TV (daj Boże w systemie PPV)

Beka. Skoro mega promowana walka Adamka o pas wagi ciężkiej w boksie okazała się niewypałem w tym systemie to jak sprzedałaby się x-razy słabiej wypromowana walka Gołoty w x-razy mniej popularnym "sporcie"? Nie róbmy z szamba perfumerii, galę w ppv wykupił by chyba tylko Weeman.

Swoją drogą jakieś info o biletach było, będzie? Ktoś się orientuje? Bo ja już ekipę na wyjazd zebrałem :waving:

JA będę wiedział raczej jako jeden z pierwszych, więc jak coś to podam wszelkie informacje w tym temacie. Transmisja w TV ma być, ale nie w systemie PPV

Swoją drogą jakieś info o biletach było, będzie? Ktoś się orientuje? Bo ja już ekipę na wyjazd zebrałem :waving:

Ty lepiej przygotuj kaske bo jak Arek wypierdoli z cenami to na geodezji nie zarobisz tyle :P

wce.png

Ostatnie ceny biletów wynosiły 30 i 50zł, ale skoro będzie Andrzej i Juesej, to można się spodziewać jakieś przyrostu o kolejne 30-40zł. ;) Co już troszkę kosztuje. Sądzę, że jednak nie będzie to wielki koszt, co do TV to nie wiem gdzie miałoby być to emitowane? Jedynym rozwiązaniem jest jakaś powtórka na ESC, bo innej opcji nie widzę. Ma ktoś jakiś link do tego odcinka Majewskiego?

No porównywać tych gal ze sobą nie można. Bilety były wtedy dość tanie ponieważ jedna gala odbyła się w klubie, a druga w Liceum Ogólnokształcącym, a ta nadchodząca będzie w największej hali w Polsce :roll: . Dodatkowo organizuje ją również RCW oraz w ME walczyć będzie Bowe i Gołota, także bilety zapewne do najtańszych należeć nie będą. Jeśli chodzi jednak o telewizję, to jeszcze nie wiadomo na jakiej stacji to wyemitują, lecz ESC bym raczej wykluczył.

Jednak RWC i DDW muszą pamiętac jak niszową rozrywką jest w Polsce wrestling. Jasne WWE udało się w weekend zapełnic 10 tysięcy miejsc, a później 3/4 hali w tygodniu, ale z czym do ludzi? WWE to największa federacja świata z mega promocją i wielkim gwiazdami, tymczasem my mówimy o jakiś dwóch prawie że podwórkowych federacjach który największy szum robią nazwiskiem Gołoty który lata świetności ma za sobą. Jeśli jest jakaś szans na dużą sprzedaż biletów to tylko przy umiarkowanych cenach(powiedzmy +50% od ostatnich evetnów). Ja osobiście chcę jechać, ale jeśli wyjadą mi z ceną na miarę WWE to chyba podziękuję. :roll:

• 3 tygodnie później...

Wiadomo już po ile są te bilety, bo chętnie bym się z wami przejechał.

ahfo.png

luba_049.png