Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

General Manager jednego segmentu, czyli AJ najważniejsza.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

RAW_1000_Photo_073.jpg

Na Raw jak wcześniej bylo obiecane prezes federacji, Vince McMahon ogłosił nam nowego General Managera Czerwonej gali! Oczekiwania były wielkie, wszyscy czekali, Tuptuś domagał się Flaira, ale skąd ogłoszenie podczas ślubu AJ z Bryanem po powiedzeniu, że to nie jego ta mała kobietka kocha?! Okazało się, że to właśnie ona od teraz będzie trzymać w rękach całe Raw! Właśnie, trzymac czy może podrzucać sobie podskakując wokół ringu?! Pewne jest, że ta decyzja wiele zmieni, np. szykuje piekło Danielkowi, nie wiadome jest jak będzie się miała wobec CM Punka, oraz raczej pewne jest, że dłużej niż Johnny Ace może nie zabawić. Jednak pytanie główne to to, czy naprawdę nie mozna był owybrać lepiej? W sumie to AJ od dłuższego czasu była w centrum uwagi całego Raw, a w ostatnim miesiącu robiła wokół pasa WWE niezły popłoch, jednak był otyle perspektyw, tyle mozliwości, a wygrała niezrównowazona AJ. Po co? Aby saga niczym w każdym brazylijskim serialu trwala sobie w najlepsze? Aby Bryan już kompletnie zatracił szansę na pokonanie Punka, a AJ stała się jego największym koszmarem?! Ale nie mogę tylko krytykować, bo może Wy macie jakieś inne zdanie odnośnie tego co stało się na historycznym, 1000! Raw, które przejdzie do historii, a jako jedna z największych jego gwiazd zostanie zapamiętana AJ Lee! Sądzicie, że dobrze, że po erze Laurinaitisa dalej werdykty będą raczej komedią niż normalnym programem? Co AJ może pozmieniać, może to krok aby dać więcej czasu divom czy coś? Czy Waszym zdaniem AJ na stanowisku GMa może wnieść cos pozytywnego, może wolelibyście szczęśliwy ślub z Bryanem? Zaskoczyła Was decyzja o przyznaniu takiego stanowiska właśnie dla AJ (chyba gównym pomysłem podejmując tę decyzję było właśnie zaskoczenie, bo nie wiem co mogłoby to być innego)? Może spodziewacie się po niej cudów i będzie nowym objawieniem, które ręką sprawiedliwości będzie dobrych wynagradzać, a złych karać (Nobla za to zdanie poproszę)?! Więcej pytań nie trzeba, tutaj w zasadzie starczyłby sam temat i fotka, tak więc do dzieła!

Dyskusja Otwarta!

Pamiętaj, nie odpowiadaj na same pytania nawet te zawarte w tekście!!! Nie kopiuj ich!!! Dorzuć coś od siebie do dyskusji, a nie tylko odpowiadaj na pytania POMOCNICZE!!! Mówię z góry, że posty w których będziecie odpowiadać na same pytania to będę je prosił o edycję, a może nawet usuwał!!!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

3

• fanfanfan

3

• Kotleten

2

• WojtASR

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Nie będę owijał w bawełnę. Jestem kompletnie zawiedziony tą decyzją! Myślałem że zostanie wybrany porządny General Menager który poprowadzi dobrze tygodniówki ktoś z charyzmą. No okej AJ ma charyzmę ale po pierwsze nie taką jaką potrzebuje dobry GM a po drugie moim zdaniem AJ będzie GM'em jednego storyline a potem bookerzy kompletnie nie będą wiedzieli co z nią zrobić i będzie lipa.Pewnie po tym całym storyline z Bryanem,Kanem i kto wie z kim jeszcze , AJ będzie prowadziła RAW jako GM, podejmowała kontrowersje decyzje jednak potem się wszystkim znudzi i WWE będzie musiało szukać kogoś nowego na to miejsce. Tak więc jestem bardzo zażenowany ta decyzją kreatywnych.

#SmartFanZone

AJ jako GM :t_down:

Lubię Danielsona i liczyłem na zwykły happy end, a tu takie coś. Gdyby odbył się ślub to prawdopodobnie Bryan przeszedłby face turn. W sumie tydzień temu przechodził już coś w stylu face turnu, no ale dzisiaj wszystko zrujnowała AJ, jakoś mam przeczucie, że nie będzie dobrym GM-em. Przez jakiś czas nawet podobało mi się wplecenie jej w storyline z WWE Championship, no ale WWE czasami nie wie kiedy przestać. Ślub byłby idealną okazją do zakończenia pewnego rozdziału, do tego, by okrzyk YES! YES! YES! mógł mieć pozytywny wydźwięk. Zobaczymy na następnym RAW, jak AJ będzie się sprawować w roli GM-a, ale jak dla mnie jest to bardzo rozczarowująca decyzja. Liczyłem na jakąś charyzmatyczną postać.

a po drugie moim zdaniem AJ będzie GM'em jednego storyline a potem bookerzy kompletnie nie będą wiedzieli co z nią zrobić i będzie lipa.

Dokladnie to jest na rzeczy! I to jest ten minus dlaczego nie warto wchodzić do tej rzeki! AJ i co? Pomęczy Bryana, ten sobie poradzi. Ile to potrwa? Max. 5 miesięcy? Albo krócej! I potem nic! Zdejmą ją! Będą potrzebne kolejne nominacje, wybór nowego GMa i na co to robić z niej królową na maximum 5 gal PPV? Przecież to oczywiste, że do Rocka, Showa czy Ceny nie skoczy, a i heelowego Punka jeżeli nie poprze to go nie ruszy. Dlatego kogo ona ma kontrolować. No tylko i wyłacznie Bryana i wbijać mu gwoździe do grobu, najpewniej jeszcze na SS w postaci Jericho, bo to było zapowiadane. Pomysl się skończy i AJ zaraz zmieniać będzie trzeba. Nie potrzebne zawracanie nią glowy.

Lubię Danielsona i liczyłem na zwykły happy end, a tu takie coś.

Już nawet nie chodzi o Danielsona, ale o to, że w końcu mają wspólną przeszłość, czasem udaną, czasem nie i można by do tego naprawdę spoko nawiązać i trzymać ich ręka w rękę. Nie trzeba było robić takiej głupoty. . .

Przez jakiś czas nawet podobało mi się wplecenie jej w storyline z WWE Championship, no ale WWE czasami nie wie kiedy przestać.

+1. Raz z Bryanem, potem przeciw, potem się zgrywa i jakoś to się ciągneło. Dlatego teraz było to pociagnąć w inną stronę, bo super, poutrudnia mu zycie 2 tygodniówki, do SummerSlam, a potem się zacznie powtarzać niczym ataki na siebie Lesnara i Huntera.

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Kreatywni mieli dobry pomysł, wszystko wręcz na wyciągnięcie ręki, ale znowu wyszło inaczej... Niedługo w newsach będziemy mogli poczytać o kolejnej zmienionej decyzji przed samym show.. Żenada.

Nie trzeba było robić takiej głupoty. . .

No oczywiście. Wielki ślub na 1000 odcinku RAW, AJ idzie w sukni ślubnej, w trampkach, które mogli sobie odpuścić, ale to oznacza, że AJ to zwykła dziecinada, a ta nominacja nie ma sensu i nagle zmienia zdanie.. Po co to było? RAW, na którym mieliśmy sporo powrotów gwiazd nagle zmieniło się w uciekającą panną młodą.. Przesada, ale tego można było się spodziewać.

a potem się zacznie powtarzać niczym ataki na siebie Lesnara i Huntera.

Jeśli to wszystko będzie wyglądało jak te zwierzęce ataki to AJ może zostać sobie GM do kiedy chce :lol

Pomysł jest fatalny. Chodzi tu o to, że pomysł na AJ w końcu się skończy i znów nastąpi zmiana GM'a. Najlepszym scenariuszem byłaby Vickie jako GM i Flair jako menedżer Zigglera. Pewnie AJ jako GM nadal będzie miała program z Bryanem, ale to nie będzie trwało wiecznie. Co do ślubu, wiadome było, że nie mógłby on się zakończyć "normalnie". I choć ta informacja jest zaskakująca, WWE miało znacznie więcej rozwiązań, a wybrało najgorsze. Jak na razie niby AJ nie pokazała się jako GM, ale ja tak ogólnie jestem do niej negatywnie nastawiony, gdyż jej postać ani trochę mnie nie ciekawi, a wręcz z każdą galą coraz bardziej denerwuje.

Pewnie AJ jako GM nadal będzie miała program z Bryanem, ale to nie będzie trwało wiecznie.

Bryan teraz będzie na kolanach chodził, by AJ dała mu szansę na pas WWE. Niby chłopak jest zawiedziony, smutny, ale w głębi duszy pragnie miłości AJ, szczególnie, że jest ona GM...

ja tak ogólnie jestem do niej negatywnie nastawiony, gdyż jej postać ani trochę mnie nie ciekawi, a wręcz z każdą galą coraz bardziej denerwuje.

Gdy miała ten program z Punk'iem i Bryan'em to była całkiem znośna i miło było widzieć jakąś kobitkę, która jest włączona w feud panów, ale jej obecny stan nie jest adekwatny do WWE. Skoro robią ciekawe nawet programy to dlaczego dają do nich małolatę AJ, a nie np. Eve? Jak widzę ten jej uśmiech konia i to skakanie to mam ochotę pojechać do Tuptusia i mu nawrzucać :roll:

Na ostatniej audycji, także poruszyliśmy ten temat w sprawie nowego, zaskakującego GM Raw. Wielu zastanawia się czy to jest dobre posunięcie ze strony WWE, czy jednak nie wyjdzie to federacji na dobre... Ja powiem tak... WWE świetnie wie, że fani uwielbiają niespodzianki i właśnie tego typu zagrania w federacji. Osobiście czuję, że teraz czas AJ jako GM Raw będzie jak najbardziej na plus, dlaczego? Jak wiemy Danielek sobie nagrabił u AJ, więc teraz ona jako GM ma otwartą sytuację na zemszczenie się za wszystkie wyczynione jej krzywdy przez Bryana. Nie okłamujmy się i przyznajmy że obecnie AJ jest najciekawszą i najbardziej (przepraszam że tak brzydko się wyrażę) używaną kobietą w federacji. Ta młoda, niewinna, wyglądająca jak nastolatka diva zrobiła dotychczas olbrzymi postęp, bo wątpię aby jeszcze kilak miesięcy temu ktoś spodziewałby się AJ na tak wysokim stanowisku... Może mi się tylko wydawało, aczkolwiek chyba publika polubiła AJ i myślę że publika także będzie miało kupę zabawy w tym okresie gdy mamy GM'ke. Podsumowując, była to zaskakująca sytuacja z ogłoszeniem nowego GM Raw, lecz myślę, że WWE wie co robi i na pewno wykorzystają to najlepiej jak będzie można i czekam na coś mocnego ze strony nowego GM ;-)

Ja także byłem kompletnie zaskoczony i zawiedziony tą decyzją :t_down: . Miałem nadzieję, że pojawi się Ric Flair, SCSA albo jakaś inna wielka legenda... a tu klops! Cóż, trzeba trochę poczekać, zobaczyć jak sobie poradzi w tej roli, choć uważam, że Creative Team tym razem się pomylił i postawił na złą osobę. Ciekawi mnie czy gdy do TV powróci John Laurinaitis to znowu zechce być GM-em?? Może będzie jakiś ciekawy feudzik :thinking::D . Jednakże nadal mam nadzieję, że wkrótce zastąpi ją jakaś bardziej odpowiednia osoba.

brock_lesnar_signature_v2_by_th3epic1-d31mtnv.png

HERE COMES THE PAIN

No no no... AJ jako GM RAW mi przypadła do gustu. Byłem bardzo negatywnie do niej nastawiony, gdyż myślałem, że znów będzie grała "nienormalną" i kompletnie sobie nie poradzi. A co zobaczyłem? Zobaczyłem AJ, która podejmowała słuszne decyzje, mądre decyzje. W sumie AJ poradziła sobie bardzo dobrze jak na pierwszy raz. Właśnie w takiej roli wolę ją oglądać, czyli rozsądnego GM'a. Zapewne będzie jeszcze jakoś powiązana z Danielem Bryanem, ale za wiele na razie nie wiadomo, więc trzeba poczekać do kolejnego RAW.

Na początku gdy, Vince że nowym GM Raw będzie Aj, byłem normalnie w szoku nie wierzyłem w to, myślałem że to jakiś czas i stawiałem na inną osobą że będzie GM Raw. Ale muszę przyznać że Aj w roli GM Raw znakomicie się znajduje i widać że jako GM Raw, nie daje spokoju CM Punk'owi no oczywiście nie tylko jemu, ale jak można było zobaczyć na ostatni Raw, Aj bardzo wkurzyła Punk, przecież dzięki niej może stracić swój pas, ja mam nadzieje że Aj długo będzie GM Raw, bo jak wczesniej mówiłem świetnie radzi sobie w tej roli, i dobrze że podjeli taką decyzje a nie inną, że GM Raw będzie właśnie AJ. Dzięki za dyskusję.

lig48.jpg

No jak pisali panowie powyżej nie było źle jak na pierwszy raz. AJ dalej kiwa się w każdą stronę i wydaje się mieć głowę tańczącą z Teletubisiami, jednak w garniturze to troche się maskuje :P A tak na serio to ja raczej tego pierwszego odcinka podczas jej panowanie nie traktowałbym poważnie, szczególnie odesłania Bryana do psychiatry. Potem również nie zaszokowała, bo co zrobiła? Wsadziła trzech potencjalnych rywali Rocka na RR do walki o pas i nie pozwoliła Punkowi wyjść z całego zajścia bezkarnie. Póki nie zacznie się coś konkretniejszego to może być mało ciekawie. Nie zrobiła wielkiej rewolucji i dobrze, niech zaczyna takimi stopniami jak teraz, a po czasie się przyzwyczaimy do jej stylu, szczególnie jeśli z czasem zacznie się dziać coś ciekawszego i nie mówię tutaj o Charlie Sheen'ie, bo ta obsesja jest tylko na nieco lepszym poziomie od ciąży kobiety z pijusem AJem Stylesem. Entertainment k***a!

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Swój pierwszy dzień jako GM już miała. Czy wypadł dobrze? Na pewno było to coś pozytywnego, ale spodziewałem się większej akcji na RAW, a co za tym idzie zemszczenia się na Bryan'ie za te wszystkie sztuczne "uczucia". Wydawać się może, że to AJ zrobiła go w balona i w pewnym sensie tak było, ale gdy spojrzymy w przeszłość to Daniel kiedy wchodził na sam szczyt porzucił AJ i jej miłość. Jakby nie było, to w połowie nowa GM spełniła moje oczekiwania, gdyż zrobiła z Daniela świra, ale czy to może mieć plan na dalsze tygodnie? W całe to zamieszanie wmieszał się jeszcze Kane i zdecydowanie między nimi w najbliższych tygodniach dojdzie do jakiejś kontrowersji. Ogólnie jej występu jako GM nie można zaliczyć do najlepszych, bo show nie było takie jakie powinno być, ale to dopiero początek i liczę na to, że coś jednak zacznie się dziać, bo niby po co ma wchodzić na halę, gadać same bzdury jak i tak nic z tego nie wyniknie, a ratingi spadają, zwłaszcza jak się daje po raz kolejny walkę Cena vs. Show jako ME. Wiem, wiem, że z tego miała wyniknąć walka na SS o pas WWE, ale bez przesady! Z małej, "słodkiej" dziewczynki szybko zrobili "kobietę sukcesu" i nie wiem czy ta decyzja nie będzie miała negatywnych skutków. Stephanie na nową GM!

A tak na marginesie to Booker T zostanie/został GM na SD.

AJ nie była w tenisówkach :shock:

Czy ja wiem czy jej pierwszy wystep to było coś pozytywnego... Hmm było to totlanie nijakie. Niczym nie zaskoczyła, za każdym razem było dokładnie wiadomo po co wychodzi i co powie. Zupełnie nie rozumiem tego zamysłu ale obstawiam że WWE nie jest na tyle głupie żeby robić z niej GM'a tylko po to by sobie mogła gnębic Bryan'a i jest jakiś konkretnijeszy plan na nią. Zresztą nawet jak jest to napewno nie jest to plan długodystansowy i nie sądze by była tym GM'em dłużej niz John L. Pewnie wymyslili sobie jakieś jedno story i co potem się zastanawiac będa potem... Mam tylko nadzieje że nie będzie jakoś mega udupiac Punk'a bo to by podkopało jego pozycje napewno. Feud z małą nijaką dziewczynką która niewiadomo z jakiej paki została GM'em... Owszem, bardzo dobrze się spisała w całym tym story Bryan Punk Kane i jak najbardziej powinna zostac za to nagrodzona ale prędzej się spodziewał divas championship obecnie i tak bez żadnego znaczenia niż czegos takiego... No nic, jak narazie nic ciekawego nie pokazała i mam powazne wątpliwości czy to się ma zmienić bo raczej nigdy nie będzie traktowana jakoś powaznie i zawsze będzie postrzegana jako dziewczynka zupełnie nie pasująca do powierzonej jej roli. Całe szczęście że SD dostało mega trafionego GM'a ;D

• 4 tygodnie później...

W ogóle się nie spodziewałem tej decyzji. Ale wolałbym, aby była GMA, a nie, żeby miała ślub z Brayan’em. Daniel to nie chłopak dla niej. Znowu ją żuci i… Myślę, że Divy będą miały więcej walk i może częściej będzie zmieniany pas Div. Na RAW będzie się więcej działo. Kochała CM Punk’a a po tym jak on nie obejrzał jej walki to zaczęła go ignorować. Nie wiem co teraz AJ wymyśli. Może postara się, aby CM Punk stracił Pas WWE albo może postara się, aby go NIE stracił! Wydaje mi się, że AJ udaję, że kocha Daniel’a.

To tyle.

Pozdrawiam