Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ AF: Monday Night Raw - 23.07.2012 - cz. 2 - Main Event

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Jim Ross: Show powoli dobiega do końca! przed nami walka wieczoru!

Lilian Garcia: Doszliśmy do Main Eventu dzisiejszego wieczoru, a będzie to Triple Threat Match, którego stawką jest miano pretendenta do WWE Title na SummerSlam! Pierwszym uczestnikiem walki jest Randy Orton!

Lilian Garcia: Jednym z jego rywali jest wychodzacy na ring Austin Aries!

http://www.youtube.com/watch?v=QBWq6FGWqww

Lilian Garcia: A ostatnim uczestnikiem walki jest wychodzący przy swojej muzyce John Cena!

Gong i zaczynamy! Cena i Aries rzucają się na Ortona, który przesuwa sie do narożnika, otrzymuje kopnięcia od Austina i ciosy w twarz od Ceny, jednak ten drugi przestaje, bierze rozbieg i biegnie na rywala ustawionego w ringu... Aries wchodzi przed Cenę i flapjack, po którym John trafia na Ortona w narożniku, w dodatku roll up od byłego mistrza TNA na Cenie - 1, 2... Orton przerywa kopnięciem! Teraz łapie za głowę Ariesa, którego wyrzuca za liny... nie! Austin utrzymał się po wewnętrznej stronie lin, Orton zauważyłto i idzie do rywala, ale ten sprytnie zaciąga jego głowę na górnejj linie! Randy odwraca się i cios od Johna, kolejny, teraz irish whip i scoop powerslam od Ortona! Randy znów podchodzi do ariesa, który próbuje wejść nad drugą liną, ale dostaje kopnięcie w klatkę! teraz Viper przechwytuje jego głowę, trzyma ją, a nogi zostawia na linach i... rope hung DDT! Orton przypina przeciwnika... 1, 2 i... Kick Out! Orton rozgląda się, czy Cena mu nie zagraża, ale John nadal powoli zbiera się za ringiem, Randy podchodzi do rywala... i inkasuje kip up frankensteiner! Teraz obaj szybko na siebie ruszają, Aries naskakuje nogami na głowę rywala i świetna hurricanrana! Znów ruszają na siebie, tym razem step up enzuigiri! Aries wyturlał się na zewnętrzną stronę lin, a Orton leży tuż przy nich, Austin skacze i slingshot corkscrew splash! Świetna akcja! Przypięcie! 1...!...2!....I...Cena! John wyciąga za noge rywala z ringu, cios, kolejny i jeszcze jeden, a teraz irish whip wbijający w barierki Ariesa! Jednak to nie koniec, John wynosi na barki przeciwnika!... Ten jednak złapał się lin, kiedy się ich puszcza wykonuje hurricanranę! Wraca do ringu w którym juz podniósł się Orton, Austin próbuje corner irish whipu, ale skontrowany i w powietrzu corner clothesline... nie trafiony, Austin w ostatniej chwili przeszedł pod ręką rywala, łapie go za głowę, przeciąga do środka ringu i pendulum elbow! Przypięcie! 1!...2!...Cena! Znów on! Po raz kolejny ściąga za nogę rywala, tym razem pod liny i... Zakłada STF! Tak! Submission zapięty! Aries próbuje przeciągnąć się do lin, walczy ze wszystkich sił, już wznosi rękę do góry! Chyba będzie klepał i... Nie, obudził się Orton, który łapie za głowę Cenę i uppercutt, kolejny, teraz wykonuje irish whip, ale otrzymuje shoulder tackle! Szybko wstają, Cena kolejny raz się odbija i znów shoulder tackle! Orton nie trafia z ciosem i Proto Bomb! Orton już ustawiony pod You Can't See Me?! Cena odbija się od lin i... jest! Orton szybko podrywa się, Cena ma go na barkach... do ringu wchodzi Aries! Podkopuje Cenę, ten spuszcza Ortona na ziemie, Aries łapie rywala pod finisher... BRAINBUSTER! Tak! Koronna akcja Ariesa! Koniec! Ostatnie przypięcie! 1......2.......K..Kick Out! Cena przerywa liczenie, za to od tyłu Ariesa za głowe łapie Orton i neckbreaker!

Jim Ross: Wow, Cena potrafił odkopać przypięcie nawet po fantastycznym finisherze od Ariesa!

Teraz Randy staje nad Johnem i knee drop, Aries się poderwał, ale inkasuje big boot od Randy'ego... nie, robi unik, łapie go za rękę, sprowadza do parteru niczym Bryan pod Yes Lock, jednak tylko po to, by przy ziemi wykonać niski leg drop, szybko się podnosi i pendulum elbow! Teraz łapie leżącego rywala za szyję, o taaak! Przerzuca swoje ciało i zakłada Horns of Aries! Tak! Submission zapięty! orton cierpi! Nie ma perspektyw dojścia do lin! jedyne co go moze uratować... tak! Cena! Cena łapie Ariesa, niemal zdejmuje go z Ortona... na swoje barki! Fuck! ATTITUDE ADJUSTMENT! Orton wstał zaraz po puszczeniu submissionu, próbuje RKO!... Jednak zepchnięty na liny przez Jasia, a po odbiciu inkasuje shoulder tackle, obaj szybko wstają i Cena, znów wynosi rywala na barki! Nie, Orton łapie sie lin, Cena szarpie rywala aby puscił, ale ten tego nie robi i John wyrzuca go z ringu, po czym pędem rzuca się do przypięcia Ariesa! 1!.......2!.......Ko....Ko...Ko.Kick Out! Nie mamy końca! Aries przerywa pin! Niemożliwe! Orton wchodzi do ringu lekko zdezorientowany, Cena dalej siedzi kooło Ariesa, teraz jednak wstaje, widzi Ortona, rusza na niego, ale nie trafia z ciosem, odbija się od lin i dropkick od Ortona! Cena na ziemi, randy staje nad nim i zaczyna swoje wypełnione jadem Orton Stomp! Kopniaki na całe ciało ceny do okoła, kiedy kończy widzi już wstającego podnoszącego się przy ringu Ariesa, podbiega do niego, potkopuje go i Powerbomb dla Ariesa... na leżącego Cenę! Randy przeciąga Ariesa na środek i przypina - 1...2..Kick Out! Cena w ostatniej chwili wyprowadza cios w plcy Ortona, ten szybko staje i dokłada knee drop, po czym irish whip, i big boot powalający Cenę! Orton ozstawia obu rywali i zaczyna majstrować coś przy narożniku. . . Zdejmuje z niego pokrowiec! Sędzia nie zdążył mu nawet zwrócić uwagi, kiedy nie ma już ochraniacza, wtedy wstał Aries, biegnie na rywala, ale Orton odsuwa się i popycha przeciwnika na narożnik, w tkóym kiedyś był ochraniacz! Randy... chce wykonac RKO, Aries odwraca sie do niego... ale roll up od Ceny przed samym RKO! 1...2! Koniec! Pinu! Orton wyprowadza mcone kopnięcie w plecy Ceny, ten szybko wstał, Orton chce wykonac kopnięcie, ale szybszy byl Cena, który podkopuje rywala, chwyta go jak pod Powerbomb i!... nie radzi sobie z wyniesieniem rywala, a ten kontruje to na back body drop! Cena znów szybko wstaje by nie tracić czasu i... RKO! Tak! Trafione! Orton pretendentem! Pozostało mu tylko przypiąć! Robi to na Cenie! 1......!......2!.......Koniec! Nie? Nie? Nie! Aries podnosi odliczającego sędziego, łapie go jak pod Brainbuster... Jednak nie wykonuje akcji, tylko odpycha arbitra i flapjack dla Ortona twarzą na narożnik bez zabezpieczenia! naskakuje mu na plecy, zaczepiając rękami i nogami o ręce rywala i mamy Crucifix Driver! To powinien... To musi być koniec! Aries przypina niemal w środku ringu! 1......2.....Kick Out!

Jerry Lawler: Kiedy to się skończy?

Jim Ross: Masz coś przeciwko, aby emocje trwały dalej?

Jerry Lawler: Pewnie, że tak! Godzina reklam na tej gali, same tłuste schaby, hot dogi, subway'e, a my dostaliśmy kubek z wodą z facjatą Punka! End!

Austin nie czeka aż jego rywal się podniesie, odbija się od lin, ale wtedy za nogi łapie go Cena, który stoi za ringiem, AA jednak nie pozostał temu bierny, uwolnił nogę i wymierza kopnięcie w głowę rywala, odbija się od przeciwległych lin do tych za którymi stoi Cena i baseball slide! Teraz ponowne odbicie od lin i fantastyczny efektowny i efektywny suicide dive dla Johna! Aries zostawia rywala za ringiem, sam wraca bo widzi, że Orton już się podniósł, ale wraca na narożnik! szykuje akcję wysokich lotów i mamy... missile dropkick!... nie! Austin spada przed rywala, ten go podkopuje i? Guntwrench Powerbomb! Orton próbuje kolejnej szansy na skończenie walki! Raz! Dwa! Cena! W ostatniej chwili wchodzi dwoma rękami w plecy przypinajacego Randy'ego, teraz on podnosi rywala, łapie go i fisherman suplex! Orton wstaje w narożniku, Cena wykonuje mu corner clothesline, po którym pędzi na lin, Orton przesuwa się bliżej środka i inkasuje bulldog! Cena patrzy na swoją rękę, po czym znów wznosi ją ku górze! Szykuje się kolejne You Can't See Me?! Cena odbija się od lin, ale wtedy za nie naskakuje Aries i wchodzi kolanem w rywala! Potem umieszcza go pod trzecią liną, sam szykuje się do skoku i sunset flip powerbomb z przejsciem do przypięcia! 1! 2! Orton przeciąga do siebie Johna, a po chwiili wchodzi w siedzącego Ariesa dropkickiem, po którym ten znów wypada z ringu! Tymczasem Orton szykuje się do czegos gorszego niż finisher... do Punt Kicka! Cena powoli podnosi głowę, Orton przyczajony w narożniku i biegnie na rywala... ale nie trafia! Cena zrobił unik, teraz łapie od tyłu za brzuch przeciwnika i german suplex! Cena szybciej wstaje, przeciaga rywala do narożnika i zarzuca na niego Randalla. Powoli sam dochodzi do rywala na narożnik i wyprowadza ortonowi ciosy, na koniec headbutt, ale teraz to Orton zaczyna wyprowadzać ciosy, łapie rywala za głowę i próbuje ściagnąć go z narożnika na zewnętrzną część ringu, ale Cena mocno blokuje się nogami, Orton znów wraca na narożnik, próbuje łapać rywala pod jakiś rzut, ale Cena kontruje go, przerzuca sobie na barki i... Orton oswobodził się ciosami, znów są po przeciwległych stronach na linach, ale do ringu wbiega Aries, wtedy ściaga za nogę na matę Cenę, a następnie jedną nogą naskakuje na narożnik, a druga... fantastyczny High Kick dla Ortona, po którym ten spada za ring! W kwadratowym pierścieniu Cena łapie Ariesa za rękę, próbuje wynieśc na barki, ale ten jeszcze przed podniesieniem wykonuje rywalowi kopnięcia w głowę, łapie go w uchwyt jak do rzutu... On wyniósł go w górę i....i...?...! BRAINBUSTER! Kolejny! To musi być koniec! Teraz będzie koniec! Aries przypina daleko od lin! Czy Orton zdąrzy to przerwać? Sędzia klepi w matę: Raz! Dwa! I? Czyżby 3? TAK! 3! TRZY! Koniec!

Lilian Garcia: Zwycięzcą tej walki oraz pretendentem do pasa WWE na SummerSlam zostaje Austin Aries!

Austin ucieszony szybko oddala się na backstage przybijając piątki z kibicami. W ringu zostają tylko Cena i Orton. Orton podchodzi do Ceny i zaczyna wykrzykiwać do niego z pretensjami ten go odpycha i udaje się w stronę lin chcąc opuścić lin jednak zdenerwowany Viper łapie go za rękę i niespodziewanie wykonuje scoop powerslam! Następnie rzuca się na niego z pięściami i obija po twarzy. Cena zaczyna krwawić! Orton odsuwa się, wkurzony Cena szybko wstaje i chce zaatakować rywala jednak nadziewa się na RKO! Teraz jeszcze próba punt kicka jednak Cena odsówa się i Orton nie trafia. Zakrwawiony Cena zsuwa się z ringu i ucieka w stronę rampy. Orton nie zamierza odpuścić wybiega z ringu i każe jednemu z kibiców dać krzesło, uradowany kibic bez problemu spełnia proźbę. Wkurzony Orton biegnie z krzesłem goniąc Ceną. Jednak naglę na rampę wybiega Ric Flair:

Ric Flair: Stop! Stop! Orton nie próbuj nic zrobić głupiego. Nie mogę patrzeć na takie sceny które nie prowadzą do niczego. Wasza frustracja jest gówno warta i wygląda co najmniej żałośnie a moje show potrzebuje smaczku i odpowiedniej klasy. Poza tym zaraz któryś z was dostanie kontuzje i skończy jak Big Show. A ja nie mogę sobie pozwolić na takie coś gdyż Mr.McMahon to nie jest Narodowy Fundusz Zdrowia i nie daje chętnie pieniędzy. Ja też za to płacić nie będę! Tak więc odłóż to krzesło. Mimo wszystko podoba mi się twoja chęć do walki Orton. Chcesz walczyć? Dostaniesz ją! To samo Cena któremu pewnie też się nie spodobało twoje zachowanie. Za tydzień Cena zmierzy się z Brockiem Lesnarem! A ty Orton? z dobrym znajomym, który pewnie wpadnie z młoteczkiem do ringu! Ty kontra Triple H! Zwycięzcy walk wybierają stypulacje w swoich walkach na SummerSlam! Jeżeli oba pojedynki skończą się wygraną zawodników z tej samej walki, to macie pecha, dlatego lepiej zachowaj siły na Huntera i wygraj! Woooooooooooooooo! Woooooooooooo!

Jim Ross: Ale sie porobiło! Aries jedyny zachował chłodną głowę i to on dostanie Punka na SummerSlam!

Jerry Lawler: Walka dwóch przyjaciół z Ring of Honor, napewno będzie to kwintesencja techniki oraz szybkości!

Jim Ross: Jednak nie każdemu tak się powodzi, Cena z Ortonem skoczyli sobie do gardeł najpewniej zobaczymy ich walkę na PPV!

Jerry Lawler: Tak, ciekawe w jakiej stypulacji staną naprzeciw sobie, takie samo pytanie tkwi w rywalizacji Lesnara z Hunterem. Będzie się działo!

Jim Ross: Do SummerSlam jeszcze trochę czasu, dlatego czekamy jak rozwinie się sytuacja, tymczasem żegnają się z państwem Jim Ross...

Jerry Lawler: ...I Jerry L...

Jerry Lawler: Bryan?

Jim Ross: Czego on tutaj chce?

Jerry Lawler: Przecież musimy już kończyć do cholery! To nie obora, zdjąć go!

Jim Ross: Chyba nikt się do tego nie odważy. Bryan wbiega do ringu, bierze mikrofon. O nie! Będzie... mówił!

Daniel Bryan: NO! NO! NO! Ludzie są strasznie głupi, ale, że aż tak? Ten Wasz mistrz dał się omamić! Punk! Wyjdź do ringu, a wreszcie usłyszysz prawdę! Nigdy nie byłeś zbyt błyskotliwy, to pewnie przez to twoje niedożywienie, czy w co Ty tam wierzysz, ale to widać na pierwszy rzut oka! Austin Aries, ta kłamliwa świnia oplącze sobie calą federację wokół palca, a twój pas zarzuci na bark! Nie pozwole na to! Nie pozwolę, by ktoś kto wpadł od tak do federacji mógł zdobyć jego główne złoto! Punk, wychodź, bo nie zdąrzysz się obejrzeć, a pas federacji wpadnie w złe ręce! Słyszy...

CM Punk: Słyszę, słysze, nie musisz się drzeć, Ci ludzie mają już dosyć twojego pisku. Właśnie wsiadałem do auta, kiedy przyleciał jakiś chłystek i przekazał mi, że Bryan dostaje orgazmu na ringu z powodu wielkiego oszustwa. Tak, słyszałem wszystko co mówiłeś i nie rozumiem czemu człowiek, który sam okazał się zdrajcą ma mnie przestrzegać przed moim przyjacielem.?

Daniel Bryan: A Ty nadal nie rozumiesz. Jesteś tak samo naiwny jak wtedy, kiedy myślałeś, że masz po swojej stronie wszystkich mistrzów federacji i teraz będzie już tylko lepiej. Nie będzie lepiej. Na SummerSlam zostaniesz wykorzystany, a Ty wcale sie tym nie interesujesz. Nie utrzymasz pasa, bo Aries ma plan, za to Ty zacząłeś wypadać z obiegu i nawet nie czujesz kiedy zostaniesz wypchnięty z torów...

CM Punk: I mówi mi to desperat walący w mur w drodze do mojego pasa. Znalazł sie dobry duszek. Próba daremna.

Daniel Bryan: Daremna? Dokładnie to samo będę mógł powiedzieć o twojej rozpaczliwej próbie utrzymania tytułu na PPV!

CM Punk: Czekaj czekaj. Może po prostu obawiasz się, że Austin uczyni coś, co Tobie się nie udało?!

Daniel Bryan: Otóż bądź zdziwiony, że nie. Ja po prostu przestrzegam starego kumpla, bo też znam Ariesa i wiem, że pozory mylą. Długo go nie widzieliśmy, nie sądzisz, że wiele się zmieniło?

CM Punk: What? Starego kumpla? Chłopie co ty face turn przechodzisz?

Daniel Bryan: Czemu ty mnie k***a nie słuchasz? Skup się na Aries'ie, a nie czytaj pomiędzy wierszami. Tak, starego kumpla, bo chyba pamiętasz jak cieszyliśmy się ze wspólnego sukcesu! Nadal mam Cię za słabego mistrza i chcę Cię zmienić na tym miejscu, ale Austin nie wiadomo skąd wdarł się do pasa i czemu miałby Ci go nie zabrać? Zacznij myśleć! Przechytrzy Cię!

CM Punk: O Austina jestem spokojny. On nie jest Tobą. Nie jest Tobą dlatego tak, może i mnie przechytrzy, ale chociaż wiem, że pas w jego rekach bedzie dobrze trzymany i nie boję się walki z nim na SummerSlam! Wiem, że pas zostanie u mnie. Dodatkowo Aries'owi gratuluję tego, że udało mu się to czego Ty Bryan nie osiągnąłeś, on ma pretendenta i do cholery jedzie na SummerSlam, a Ty zostajesz w domu!

Daniel Bryan: NO! NO! NO! Tak nie będzie! NO! Punk ogarnij się w końcu!

http://www.youtube.com/watch?v=OBKUhjy9Trw&feature=related

Jim Ross: W końcu pojawił się obiekt zarzutów Bryana! Do ringu zmierza trzecia była gwiazda Ring of Honor.

Jerry Lawler: Koniec miał być ju 5 minut temu. Miałem już zamawiać Chicken Burgera w McDrive'ie, a Ci dalej gadają! End!

Austin Aries: Chyba w życiu nie usłyszałem tyle głupstw wygadywanych na mój temat, ranisz mnie Daniel! Nie wiem czemu akurat mnie upatrzyłeś sobie jako obiekt wylania flustracji, jednak możesz być pewien, że jako pretendent do pasa WWE jestem bardzo w humorze i mogę Ci to wybaczyć. Dlatego rozejdźmy s...

Daniel Bryan: NO! NO! Nie pójdziesz do domu, dopóki Punk nie zrozumie, że w obecnej chwili to ty jesteś gnidą, którą trzeba błyskawicznie wyeliminować.

CM Punk: Jak jest Austin? Nasz nikczemny Danielek nakłania mnie abym Cię znienawidził! Powinieneś się bać! <śmiech>

Daniel Bryan: Skończ sobie robić żarty! Nie widzisz, że to wszystko zatacza koło? Najpierw to ja się od ciebie odwróciłem, bo zobaczyłem, że to nie była ta droga jaka była właściwa! Było tak ze mną, będzie i z nim! Widzisz? Nawet już zaczyna zapuszczać brodę! Ale kolor fatalny.

Austin Aries: Broda jak broda, Punk też ją ma. Może i wszyscy jesteśmy podobni, ale ja w przeciwieństwie do Ciebie nie popełnię takiego błędu! ja potrafię zebrać się i schować swoje ego do słoika! Ty potrzebujesz do tego wanny! Czemu nie zajmiesz się tym problemem, tylko próbuejsz na siłę znaleźć coś na mnie?

Daniel Bryan: Nie na siłę, to czyste fakty!

Austin Aries: Ten pas jest wspaniały i zrobie wszystko aby go zdobyć, będę miał jeszcze większą satysfakcję, bo będę patrzył jak Twoja twarz nie moze tego znieść, a złość rozsadza Cię od środka! Z Punkiem stworzę wielkie widowisko i dokonam czegoś czego Ty nie dokonałeś zmieniając mistrza!

CM Punk: Zaraz, może byś wstrzymał się z tym za wszelką cenę co Austin? Rozmawialiśmy przecież już nie raz, chyba nie chcesz dać powodów temu dupkowi do satysfakcji?

Daniel Bryan: YES! YES! YES!

Austin Aries: Co się cieszysz? Punk to chyba normalne, że jako pretendent mam chrapke na ten pas, inaczej klaskałbym Ci przed telewizorem!

CM Punk: Może tak by było jednak lepiej.

Austin Aries: Co? Co ty tworzysz? Zaraz kompletnie rzucisz mi się do gardła, koniec na dziś. . .

CM Punk: Koniec będzie na SummerSlam, zapamietaj to przez najbliższy tydzień!

Jim Ross: Bryan chyba zrobił swoje. Aries opuszcza arenę, Punk zarzuca swój pas, ale chyba będzie kontynuował.

CM Punk: Co? Jesteś zadowolony? To nic nie znaczy? Aries i tak jest mi bliższy niż Ty, a Ty nadal jesteś po za SummerSlam.

Daniel Bryan: Spokojnie mam jeszcze czas, który pracuje na moja korzyść. To tyle chciałem Ci przekazać.

Jerry Lawler: Bryan zostawia w ringu samego Punka, na titantronie odwraca się przodem do ringu.

Daniel Bryan: YES! YES! YES!

http://www.youtube.com/watch?v=qWMOrxR4K0Q

Oh fuck! Morrison pojawia się na rampie, Bryan doskonale wie dlaczego i pędzi do ringu! Morrison go goni! W ringu jednak znów nadziewa się na Punkka, zawraca, ale już otrzymuje dropkick od Johna! Punk opuszcza ring! Za to daniel szybko wstaje, ale inkasuje jeszcze step up enzuigiri! Pada na kolana, stara się jeszcze wstać, a kiedy podnosi się Morrison naskakuje przed niego na liny i Flying Chuck! Morrison staje nad leżącym rywalem i Standing Moonsault! To nie koniec! Morrison ma coś jeszcze w rękawie, przeciaga rywala przed narożnik, stam staje przed narożnikiem, naskakuje na niego i STARSHIP PAIN! Morrison wychodzi z ringu. Czy posłuży się jeszcze jakimś przedmiotem? Nie! On prosi o mikrofon. Wchodzi znów do ringu, staje nad Bryanem i wyjmuje z kieszeni spodni kartkę:

John Morrison Trzymam tutaj spisane przed chwilą słowa od Rica Flaira. Cytuję. "Morrison. To co zrobił z Tobą Bryan było karygodne, od wyładowania zlości są walki i musi go spotkać za to kara pomijając już zdewastowanie mojego gabinetu! Za dwa tygodnie zobaczymy ostatnie starcie, które będzie mogło dać Danielowi promocję do WWE Championship Matchu na SummerSlam. Stanie on do ringu z Tobą, Punkiem i Ariesem w Fatal Four Elimination Matchu, w którym każdy z was będzie nieograniczony przez dyskwalifikacje ani Count Out! Jednak jeżeli Bryan przegra stanie z Tobą do ringu na SummerSlam w 2 out of 3 Falls Matchu. Woooooo! Pokaż mu bracie!" Ok Ric. Pokażę mu!

Jim Ross: Morrison kładzie list na brzuchu Bryana, po czym wychodzi z areny!

Jerry Lawler: Tym razem koniec?

Jim Ross: Chyba tak.

Jerry Lawler: Do prawdy? Ależ nigdzie nam się nie śpieszy! Moje burrito na kolację i tak już wystygło! Możemy kontynuować! Kto natępny! Śmiało!

Jim Ross: Ironia ironią ale to jest koniec. Żegnają się z państwem Jim Ross.

Jerry Lawler: I Jerry "The King" Lawler. Głodny Lawler. Nikt już nie wejdzie! Szybko! Zdjąć to z anteny!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Yao

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Nie będę oceniał bo mi nie wypada jednak napisze co mi się najbardziej podobało w poszczególnych kategoriach

- Wrestler Gali: Austin Aries

- Walka Gali:Lesnar & Bryan vs. Triple H & Punk.

- Moment Gali: Heel turn Sheamusa!

- Segment Gali: Ostatni segment

- Ocena Gali:Brak

- Fail Gali: What? Starego kumpla? Chłopie co ty face turn przechodzisz? :shock:

#SmartFanZone

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Kolejne RAW i kolejne dobre rozpoczęcie gali. Krótka pogawędka kto jest lepszy i ustalenie walki TT, która w moim odczuciu była zdecydowanie wyróżniającą się walką na tej gali. Wywiad pod patronatem Eve dość krótki, ale to chyba dobrze, bo normalnie także mamy możliwość oglądania 30s wywiadu :P Następnie Sheamus atakuje Ryback'a i przez to staje się tym złym. Jest to coś co chciałbym zobaczyć w realu, bo złośliwy Rudy znęcający się nad rywalem przypomina mi jego dobry początek w WWE. Ogólnie to ta walka miała ten jego turn bardziej podkreślić, co się udało. Długi speech Kane'a można zaliczyć do udanych, choć zabrakło mi większego ognia. Hunter oszalał, Paul Heyman pojawia się na hali i Brock łagodnieje. Hah, ale szopka. Niezłe :lol ME całkiem porządny, w zasadzie nie ma się do czego przyczepiać. A nie jest coś, Obsada, chociaż wolę Cenę u Was niż u Vincenta :8 Ostatni segment epicki! Piękne zakończenie gali.

- Wrestler Gali: Austin Aries

- Walka Gali: Daniel Bryan & Brock Lesnar vs. CM Punk & Triple H

- Moment Gali: Heel turn Sheamus'a.

- Segment Gali: Ostatni.

- Ocena Gali: Dobre 4+/6

- Fail Gali: Rozmowa Primo & Epico z Carlito.