Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

SCSA na Raw, Rock, Ezekiel Jackson, Tessmacher o WWE i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Alex Guerrero Jr. z San Antonio stał się 100.000.000 (bilion? xD) człowiekiem, który polubił fan-page WWE na facebooku. Otrzymał on od federacji bilet na 1000 epizod Raw!

:arrow: Gwiazda FCW, Xavier Woods będzie w nadchodzacym tygodniu w drodze na live eventach rosteru SmackDown!

:arrow: Wczoraj na live event'cie Raw występował kolejny gwiazdor rodem z FCW - Roman Leakee. Wygłaszal on swoje promo, które przerwał Hawkins co skończyło się walką i wygraną Romana.

:arrow: Na tym samym live event'cie podczas walki Miza z Marellą o pas United States, mniej więcej w połowie walki zarwała się górna lina. Po walce oczywiście defekt naprawiono.

:arrow: Podczas ostatniej nocy FCW Heavyweight Title zmienił posiadacza! Zdobyl go Richie Steamboat pokonując Ricka Victora. Gratulacje.

:arrow: Poniżej "Backstage Fallout" po SmackDown:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oLa9diYARmM#!

LINK: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... a9diYARmM#!

:arrow: Poniżej notka z Twittera Reya Mysterio, w której podziękował on fanom za wsparcie:

To już prawie rok jak nie było mnie w ringu, ale teraz chcę podziękować każdemu z osobna, który mnie wspierał. Dzięki, że wierzycie, ale przede wszystkim dziekuję Bogu, że pozwalasz mi robić to co kocham!

:arrow: Mark Henry jest po za granicami USA i prowadzi działania promocyjne dla WWE. Napisał on, że ma już TYLKO 404 funty, a pracuje nad tym aby mieć 375. Mówi, że ma trochę mniej siły, bo nie może podnosić ciężarów, ale z jego ramionami jest coraz lepiej. Poniżej fota:

344henry_slimmer.jpg

:arrow: Bret Hart będzie towarzyszył Nick'owi Ring'owi przy wejściu do ringu podczas UFC149, które już dzisiaj w Calgary!

:arrow: Rey Mysterio na SmackDown! To oficjalne! Oczywiście po to, aby ratingi skoczyły w górę, chociaż ostatnio i tak nie są najgorsze.

:arrow: @BPMattMorgan to nowe konto na Twitterze byłego zawodnika TNA - Matta Morgana, który jezeli przez miesiąc nie dogada się ze starą federacją zapewne zasili szeregi WWE, które widzi go w swojej kadrze! A Wy widzicie dla niego robotę w federacji Vince'a?

:arrow: Obecnie na Raw i na starcie Punk-Cena szykowane są 2 opcje. Jedna to zachowanie walizki mimo interwencji, a drugie to interwencja Rocka czy też Showa i strata walizki. Jednak Vince lubi szybko zmieniać decyzje o czym news ponizej, tymczasem tu link do dyskusji o Cenie, walizce i tym co odbędzie się w poneidziałek wokół właśnie walizki i pasa WWE: /viewtopic.php?p=268718#p268718

:arrow: Otóż jeszcze na dobę przed MitB z czerwoną walizką latałby Chris Jericho... No własnie nie do końca by z nią latał bo jeszcze na tej gali wykorzystałby on ją po starciu Bryan-Punk, które w przy takim obrocie spraw byłoby Main Event'em tej gali. Żałujecie, że tak się nie stało?

:arrow: Nie wykluczone, że na 1000 Raw Heath Slater powącha Stone Cold Stunnera! Tak! Austin na Raw! Co więcej jego cichy powrót zepsół Road Warrior Animal, który w wywiadzie powiedział, że zapewne zobaczymy tę akcję, a miało być to nieoczekiwane, bo powrót był nie zapowiedziany jak do tej pory.

:arrow: Y2J na Tout wrzucił filmik, w którym zapewnia nas, że na 1000 Raw nie zostanie pominięty i niezauwazony jak to było dotychczas.

:arrow: Wczoraj informowałem, że Rock może mieć jeszcze styczność z pasem WWE. Otóż najpewniej oprócz jego walki na WrestleManii (w przypadku dojścia do pasa to z mistrzem, niedawno mówiło się, że na największej gali roku ma być nim Punk) zobaczymy go jeszcze w ringu minimum 2 razy! Niewykluczone, że chodzi o Survivor Series i Royal Rumble!

:arrow: Ezekiel Jackson był za kulisami SmackDown! jednak nie został on użyty. Jackson w czerwcu i lipcu stoczył tylko 3 walki, wszystkie przegrał. Co więcej nawet nie był używany podczas live eventów, a mimo to wrestler ma pozytywne nastawienie, a ostatnio poinformował, że cieszy sie że zbliza się do 200.000 fanów na Facebooku.

:arrow: Poniżej 13 odcinek WWE "Outside the Ring":

LINK:

:arrow: WWE Inbox, epizod 25: "Who has the coolest ring gear?". Oczywiście poniżej:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6CjKCcHapjc

LINK: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... CjKCcHapjc

:arrow: A jeszcze niżej WWE Toyz z Kelly Kelly w roli głównej:

LINK:

:arrow: Japoński zapaśnik, były WCW Cruiserweight Champion - Shinjiro Ohtani kończy dzisiaj 40 lat! Wszystkiego Najlepszego!

:arrow: Oto jak Brooke Tessmacher zjechała pytania o swój powrót do WWE na Twitterze:

Dlaczego miałabym wracać do WWE, gdzie na walki przeznaczone są 3 minuty, które zazwyczaj nie mają znaczenia? Potencjał kobiet nie jest wykorzystywany, nikt się nimi nie przejmuje ani nie są one żadnym priorytetem.

:arrow: Eugene występował przed ostatnim odcinkiem Impact Wrestling w Dark Matchu, za co bardzo podziękował federacji na Twiterze.

:arrow: Dziś na live event'cie TNA w Brooklynie do ringu wraca Sting, który stanie w nim z Bully Ray'em!

:arrow: A znów niżej "Santino's Foreign Exchange", tym razem z Williamem Regalem:

LINK:

:arrow: Xcite Wrestling organizuje dzisiaj event w Binghamton w Nowym Yorku, a w walce wieczoru zmierzy się Matt Hardy z Johnnym Gargano!

Zapraszam do przeczytania i skomentowania newsów!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Fan ta liczba to 100 milionów, a nie bilion (bo bilion ma 12 zer :P). Gostek za szczęśliwe kliknięcie dostał bilecik na 1000 odcinek RAW. Pewnie Vince dał mu ten najtańszy bilet, a miejsce będzie miał na samej górze, ale to i tak ładny gest, a na dodatek ten szczęśliwiec nazywa się Guerrero.. Mark chudnie i jest to raczej dobra inicjatywa, bo bycie za grubym zawsze wiąże ze sobą niebezpieczeństwo. Vince, by podwyższyć ratingi SD specjalnie przeniósł tam Orton'a, Sheamus'a i innych. Jakoś nie widzę zadowalających rezultatów, a tutaj nagle mały Rey ma sam podnieść poziom SD? Nie wiem czy to wielka wiara czy kompletna głupota.. Slater ostatnio spotyka się z legendami w ringu, więc nie zdziwiłbym się jakby tego szczególnego dnia na 1000 odcinku RAW otrzymał Stunner'a :roll: Bardzo spodobał mi się filmik z serii "Outside the Ring". Praktycznie nigdy tego nie oglądałem, ale teraz z ciekawości kliknąłem i jestem z tego całkiem zadowolony. Tessmacher na Twiterze pisze bardzo mądre rzeczy, które w 100% zgadają się w realnością.

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• HeymanGuy
      Przeczytałem wlasnie że dużo zależy od stanu Brona Breakkera względem WrestleManii. Gdyż jeśli dojdzie do zdrowia to dostaniemy Rollinsa z młodym Steinerem. Jesli nie, to Lesnar tak naprawdę może zmierzyć się z Obą, z Rollem i nawet z LA Knightem. Najmniej pewny miejsca w tej karcie niestety ale musze to napisać chyba jest LA Knight. Femi pewnie poleci w szranki z Lesnarem, innej opcji nie widzę. Rollinsa wcisną gdzie chcą i z kim chcą i będzie to dobre. A Knight za wiele opcji nie ma, może z Vi
    • Grok
      Paul Heyman nie pojawi się na Raw w najbliższym czasie. W trakcie poniedziałkowego odcinka Michael Cole ogłosił, że Heyman doznał stłuczenia kręgosłupa szyjnego, rozcięć twarzy i skrzywienia przegrody nosowej po ataku Rollinsa z zeszłego tygodnia. W efekcie Heyman jest poza akcją na nieokreślony czas z powodu tych urazów. W zeszłotygodniowym Raw Heyman wyszedł na ring i nawyzywał Rollinsa, który powrócił podczas Elimination Chamber, by zepsuć Loganowi Paulowi wygraną w walce. Rollins kontynu
    • HeymanGuy
      Gang zamaskowanych chłopów imieniem Triple H’a znów atakuje, nie uważamy że ta formuła lekko się wyczerpała? O ile nie lubię The Vision te podchody z zamaskowanymi zaczynają mnie męczyć niczym piłka Polską reprezentacje. Heymana trochę w TV chyba nie będzie, jakaś kontuzja po tym ataku się wkradła, albo po prostu dobrze sprzedają atak Rollinsa. Bayley idzie na AJ Lee o pas IC, no spodziewałem się wygranej Raquel, była ostatnio na fali i miała prawo to wygrać ale Bayley chyba jest lepszą decyzją,
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Monday Night RAW #1711 Data: 09.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Seattle, Washington, USA Arena: Climate Pledge Arena Format: Live Platforma: Netflix Komentarz: Corey Graves & Michael Cole Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoiler
    • Grok
      Michael Oku jest najbardziej znany na świecie z serii meczów z Willem Ospreayem. Teraz dostanie szansę, by pokazać, na co naprawdę go stać, w starciu z inną gwiazdą AEW. Właściciel Revolution Pro Wrestling Andy Quildan i Tom Campbell ogłosili na kanale YouTube RevPro, że Oku zmierzy się z Ricochetem, mistrzem AEW National Championship, na gali RevPro Live in Coventry w niedzielę, 22 marca. To będzie ich pierwszy w historii singles match. Spotkali się wcześniej tylko raz: Ricochet połączył s
  • Dodaj nową pozycję...