Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Kharma, Wysoki rating Raw, Planowane walki na SS i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zaczynamy walkami jakie na obecną chwilę są najpewniejszymi do obejrzenia na SummerSlam, te oczywiście w spoilerze:

WWE Championship Match: CM Punk vs. John Cena

World Heavyweight Championship Match: Sheamus vs. Alberto Del Rio vs. Dolph Ziggler

Chris Jericho vs. Daniel Bryan

Triple H vs. Brock Lesnar

:arrow: Mówi się, że nie każdemu podoba się, że każde Raw od 1000 odcinka będzie trzygodzinne. Pomimo częstych występów na live eventach będzie trzeba maksymalnie wypełnić całe 3 godziny, co może okazać się dla federacji po czasie problemem.

:arrow: Nie wykluczone, że WWE wybrnie z cotygodniowych poniedziałkowych 3 godzinnych show tym, że będziemy mogli obejrzeć 30 minut w internecie w takiej formie jak odbywa się to przed PPV czyt. Pre-Show.

:arrow: To jeszcze nieoficjalne, ale najpewniej Kharma pożegnała się z WWE! ponoć powiedziała ona przyjaciołom, że federacja nie miała na nią pomysłu i zwolniono ją aby "wyczyścić głowę", jednak z otwartymi ramionami są przygotowani na powrót.

:arrow: Tuptuś się ucieszy, za pomocą Twittera nie dosłownie, ale zawsze Stephanie McMahon zapowiedziała, że może pojawić się na 1000 odcinku Raw!

:arrow: Dobra wiadomość dla fanów Brocka Lesnara, a mianowicie będziemy oglądać go aż 3 razy na Raw w sierpniu. Mianowicie 6, 13 i 20 Sierpnia, czyli na 3 kolejnych odcinkach Raw, ta ostatnia data to pierwsza gala po SummerSlam!

:arrow: Raw osiągnęło wspaniał, bo drugi najlepszy w tym roku rating, a mianowicie 3.44 z liczbą 4.880.000 ludzi przed telewizorami. Najlepszy rating odnotowała gala po Royal Rumble (3.55), natomiast trzecie Raw po WM miało o 0.01 gorszy wynik.

:arrow: Plany na wygraną Ceny w Raw Money In The Bank Ladder Matchu pojawiły się na niewiele przed samym PPV, a na dniach po No Way Out w planach było, że Jasiek galę obejrzy w domu.

:arrow: WWE postanowiło nie zmieniać posiadaczy pasów na Money In The Bank z powodu nowej inicjatywy ze strony Triple Ha, ma ona na celu to aby title runy mistrzów były dłuższe niż to bywalo dotychczas.

:arrow: Haku wraca do ringu! Powróci on do kwadratowego pierścienia w połowie Września do federacji CHIKARA z okazji King of Trios. Wraz z nim pojawią się także byłe gwiazdy WWE: The Barbarian i The Warlord.

:arrow: Znamy już pierwsze gwiazdy TNA które pojawią się na tegorocznej gali AAA TripleMania! Są to Kurt Angle i Jeff Jarrett, którzy stoczą pojedynek z LA Parką i Electroshock'iem!

:arrow: Evan Bourne wraca do ringu już za okolo miesiąc! Napisał on, że jest umówiony na 3 sesje rehabilitacyjne w tygodniu i bardzo żaluje, że nie będzie go na 1000 odcinku Raw.

:arrow: Podczas wczorajszego tapingu SmackDown w akcji której nie zobaczymy na ekranach, żalący się Heath Slater zainkasował od Triple Ha finisher - Pedigree.

:arrow: Road Dogg na Twitterze odnośnie pytań czy będzie na 1000 Raw:

"Chłopaki, pracuję dla WWE więc mam zamiar pojawić się na #Raw1000. Jestem rzadko przed kamerami, dlatego nie wiem jak wypadnie moja rola. #DX #OUDK"

:arrow: Poniżej to w jakich ciepłych słowach na Twitterze wyraził się o Heathie Slater'ze, ten który go pokonał w poniedziałek czyli Rikishi!

Nawet #HeathSlaterOMRB dostał #ASSTOFACE ode mnie. Moge powiedzieć, że jest dobrym zapaśnikiem #realtalk Dzięki Ci.

:arrow: Ultimatem Warrior został zgłoszony na policji jakoby oszukał dilera sportowych pamiątek, Christophera eliasa na 28.000 dolarów. Warrior miał sprzedać mu pare pamiątek ze swojej prywatnej kolekcji oraz podpisac 20 pasów mistrzowskich i 10 plakatów WrestleManii, które były własnościa dilera, a mimo to nie otrzymał on nic z rzeczy za ktore zapłacił. Ponad to mówi, że pozwie Warriora jeżeli nie zostaną mu zwrócone pienądze, bądx nie dostanie rzeczy za ktore zapłacił.

:arrow: Wiecie, że Joey Mercury jest trenerem rozwojowym w WWE? Ja się dowiedziałem dzisiaj, ponieważ takie stanowisko widniało przy informacji, ze obchdzi swoje 33 urodziny! Za to Al Snow ma już 49 wiosen, a Carlos Colon Sr - 64. Wszystkiego Najlepszego Panowie!

:arrow: We wtorek aktorka Halle Berry została przewieziona do szpitala po upadku i uderzeniu głowa o beton na planie filmowym WWE Studios. W filmie występuje również David Otunga, ale nie podano informacji czy miał on coś wspólnego z wypadkiem.

:arrow: Na 1000 odcinku Raw zabraknie Todda Grishama, który to za pozwoleniem WWE udaje się do Kanady, gdzie będzie pracowal podczas PPV od UFC na 149 gali tej organizacji!

:arrow: Oto notka z Twittera Rosy Mendes, która zapowiedziala walkę o pasy Tag Team na 1000 Raw pomiędzy obecnymi mistrzami Kingstonem & Truthem, a Epico & Primo:

"#Raw1000 będzie równy zwycięstwu dla nas! Tytuły Tag Team należą do nas! I będą nasze!"

:arrow: Shawn Michaels na Twitterze napisał, że na 1000 Raw zobaczymy nowe t-shity DX!

:arrow: Najwidoczniej Batista zmienił zdanie co do powrotu do federacji! Dla comic-Con powiedział on, że nie ma nic przeciwko powrotowi, ale nie nastąpi to w tym roku.

:arrow: Na tapingu SmackDown obejrzeliśmy aż 3 Dark Matche, kolejno: Brodus Clay pokonał zawodnika lokalnego, Rhodes pokonał Kidda i cena pokonał Showa i Rhodesa.

:arrow: Wczoraj informowałem o zabraniu pasów Tag Team w RoH ANX. Natomiast na dzień dzisiejszy sytuacja wygląda tak, że najprawdopodobniejj ANX pod orginalną nazwa przeniosą swój Tag Team do TNA, bo kontakty Kennego z TNA są owocne na dalszą współpracę właśnie w dywizji Tag Team.

:arrow: Kolejno w 1 spoilerze karta na House Show TNA w Aberdeen, Maryland już 20 Lipca i w 2 karta z 21 Lipca z Brooklynu, Nowy York. Ważne o tyle, że zobaczymy kolejne walki z serii Bound for Glory Series:

TNA WORLD TITLE MATCH Austin Aries vs Bully Ray

"The Icon" Sting vs Bobby Roode

"The Phenomenal" AJ Styles vs Kazarian

BFG SERIES MATCH Rob Van Dam vs Robbie E

BFG SERIES MATCH Jeff Hardy vs Mr. Anderson

Rosita vs Gail Kim

TNA WORLD TITLE MATCH- Austin Aries vs Bobby Roode

Sting vs Bully Ray

BFG SERIES MATCH- Jeff Hardy vs AJ Styles

BFG SERIES MATCH- Mr. Anderson vs Robbie E

Rob Van Dam vs Kazarian

Rosita vs Gail Kim

Newsy dzień po dniu to i mniej ich jest. Zapraszam do przeczytania i skomentowania ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• fanfanfan

1

• Kosaki

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Pojedynki proponowane na PPV są dość oczywiste patrząc na obecne wydarzenia na RAW. W sumie to nie mam żadnych zastrzeżeń, jednak co do jednej walki mógłbym się sprzeczać, ale to tylko niepewne propozycje, więc wszystko może się zmienić. Kharma miała dostać porządny push jako diva, a teraz chcą ją zwolnić? Czy już to zrobili? Aktualnie pas div nie jest ważny dla federacji, a Kharma mogłaby go dowartościować jak i wszystkie kobiety w WWE. Stephanie na 1000 odcinku RAW? Hip hip Hura! :lol Nie myślałem, że RAW osiągnie tak dobry wynik zważając na to, że show miało swoje minusy. Zdarzało się, że RAW było bardzo dobre, a ratingi słabe, więc to wszystko skacze niezależnie od poziomu. Jestem ciekawy kto na początku był faworytem kreatywnych do wygrania walki o czerwoną walizkę. Kolejny raz decyzja została zmieniona w ostatniej chwili. Być może Vince wleciał do biura kreatywnych i kazał im zmienić całe wydarzenie, bo miał sen, że Cena po raz kolejny dla federacji zarobi krocie :roll: To było pewne, że DX będą mieli nowe koszulki i teraz pytanie czy są one lepsze niż te obecne, które mają.

Dzięki :t_up:

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Nie bardzo podoba mi się walka o WHC i ta następna. Szkoda, że mało kreatywni nie mają pomysłu na Kharmę, bo mogłaby się jeszcze pokazać. U bukmacherów powinno się obstawiać, po ilu tygodniach RAW przestanie być 3-godzinne. Co do strojów DX jestem bardzo ciekawy. Lesnar, Lesnar, Lesnar. Jak dobrze go w końcu na raw będzie zobaczyć. To może być walka godna Triple H vs Deadman na Wrestlemani 27. Według mnie, te długie Title runy są bez sensu, bo się po protu nudzą. Sheamus nudzi, nie mówiąc już o CM-ie. Dzięki fan za newsy ;]

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Ian McCord Pierwsza runda inauguracyjnego turnieju UNIVERSE CUP odbyła się na gali UNIVERSE MAGIC 2026 9 marca w legendarnym Shinjuku FACE w Tokio. Na karcie znalazły się 4 mecze pierwszej rundy z udziałem przedstawicieli federacji zrzeszonych w WRESTLE UNIVERSE: Pro Wrestling NOAH, DDT, Michinoku Pro, ZERO1, BASARA, Ganbare Pro, Uptown oraz MONDAY MAGIC. Pierwszy mecz turnieju UNIVERSE CUP zakończył się zwycięstwem Sanshiro Takagiego z DDT nad Great Mummy z MONDAY MAGIC po Stunnerze po
    • Grok
      Po występach w obu federacjach Swerve Strickland stawia na model wynagrodzeń w AEW, uważając go za lepszy od tego, co oferuje WWE. Strickland udzielił wywiadu dla Baller Alert przed galą AEW Revolution, zdradzając, że jego kontrakt obowiązuje jeszcze przez 3-4 lata. Podoba mu się podejście AEW i Tony'ego Khana do negocjacji z wrestlerami – traktują ich jak prawdziwych sportowców. Uważa też, że wypłaty w AEW są po prostu lepsze niż w WWE, bo są „gwarantowane”. Strickland został zwolniony
    • Grok
      Gwiazda Lucha Libre AAA podobno wyleciała po incydencie z fanem na niezależnym show. Bodyslam.net i Lucha Blog donoszą, że Nino Hamburguesa został zwolniony z AAA po tym, jak walnął fana łokciem w trakcie walki we wtorek. Wideo z incydentu obiegło media społecznościowe – nagranie pokazuje, jak Hamburguesa trafia fana trzema lżejszymi łokciami, po czym solidnie go praży. Według raportu Lucha Blog, inni wrestlerzy dowiedzieli się o zwolnieniu Hamburguesy w piątek. Hamburguesa z ciężk
    • Kaczy316
      Standardowo zaraz po WM, czyli praktycznie w okresie gdzie szansa na odebranie złota mistrzowi po WM jest bardzo nikła, szkoda Zayna w takiej sytuacji, znowu poleci do odstrzału jak na Royal Rumble.
    • KyRenLo
      Wymienić Grace na Iyo. Dać trzem Paniom (Tiffy/Giulia/Iyo) odpowiednią ilość czasu i mamy szansę na bardzo elegancki pojedynek. Pamiętam, że Iyo i Giulia miały walczyć w walce 1vs. 1 na jednym z odcinków Smackdown, ale walka finalnie została zamieniona na starcie Ripley vs. Giulia. Iyo to idealna kandydatka, a i tak na WM powinna coś dostać dla siebie, więc byłby to na teraz chyba najlepszy wybór. Steph vs. Liv:
  • Dodaj nową pozycję...