Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Money In The Bank 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV WWE Money In The Bank 2012. A oto walki:

0.

R-Truth & Kofi Kingston vs. Hunico & Camacho

1.

Smackdown Money In The Bank Ladder Match

Dolph Ziggler vs. Christian vs. Tensai vs. Santino Marella vs. Damien Sandow vs. Tyson Kidd vs. Sin Cara vs. Cody Rhodes

2.

World Heavyweight Championship

Sheamus © vs. Alberto Del Rio

3.

Tag Team Match

Primo & Epico vs. Titus O'Neil & Darren Young

4.

WWE Championship

Special Guest Referee - AJ

CM Punk © vs. Daniel Bryan

5.

2-on-1 Handicap Match

Ryback vs. Curt Hawkins & Tyler' Reks

6.

Six Divas Tag Team Match

Layla, Kaitlyn & Tamina vs. Beth Phoenix, Natalya & Eve

7.

Raw Money In The Bank Ladder Match

Big Show vs. Kane vs. John Cena vs. Chris Jericho vs. The Miz

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!
  • Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

2

• Yao

1

• Mr. Underson

1

• Deep

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Myślałem nad 1 MitB matchu jednak chyba bardziej podobała mi się walka o World Heavyweight Championship. Mimo iż nie przepadam za Sheamusem to wykręcił razem z Albertem świetną walkę.Do końca nie wiedziałem kto wygra i miałem spore nadzieje że Alberto to zwycięży. Jeszcze dodatkowy smaczek po walce też wpływa na dobre wspomnienia po tym matchu.Tak więc głosuje na Sheamus © vs. Alberto Del Rio

#SmartFanZone

Ja mimo wszystko głosuję na walkę MitB o walizkę niebieskiego brandu. Co jak co ale trzeba przyznać, że pod względem samego wrestlingu walka była na najwyższym poziomie, to co zrobił Tyson Kidd z pewnościa na długo pozostanie w mojej pamięci, no i przynajmniej w moim odczuciu walka baardzo trzymała w napięciu ... przez chwilę serio się bałem że walizkę może ściągnąć Santino -.-. W każdym razie walka wypadła świetnie i oby tak dalej :)

Swój głos oddaje na SD MITB! Walka była na najwyższym poziomie. Każdy z panów dał coś od siebie (może trochę więcej liczyłem od Cary. Tensai nie zasysał). Mieliśmy masę świetnych akcji, ale i także szalonych bumpów, które mogły skończyć się źle dla danego zawodnika (m.in. ten rzut Ziggler'em przez stół komentatorki ...), co ważniejsze dostaliśmy masę emocji ... Serio, były momenty, w których myślałem, że Marella ściągnie walizkę ... Walka była świetna i przynajmniej o klasę przebiła Main Event i walkę czerwonego brandu ...

deathnotep.png

angle_02.gif

Ja również głosuję na SD MitB Ladder Match, gdyż był on w tym roku najlepszy z całej stawki na tym PPV. Walka o walizkę z tego brandu po raz kolejny pokazała wyższość nad RAW i panowie z zarządu powinni pomyśleć nad tym, gdzie są o wiele bardziej obiecujący zawodnicy... No ale do rzeczy. Walka trzymała swój poziom, niektóre akcje zostały powtórzone jak np. upadek Cary na drabinę co było fajnym widokiem, lecz u tego zawodnika brakowało mi akcji z drabinami. Praktycznie każdy z nich coś do walki włożył i była ona ciekawa. Dolph wygrał i z tego trzeba się cieszyć ;)

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

WWE Championship Match - w przeciwieństwie do openera 100% zawodników wiedziało do czego służy wrestlingowy ring, w przeciwnieństwie do openera zabrakło botchy, w przeciwieństwie do openera była to dobra walka od początku do końca. :roll:

Serio wy wybieracie walkę o walizkę SmackDown? Bo tam walczył tylko Ziggler i Kidd? 3 Mega botche, słaba obsada, połowa zawodników nie wiedziała co ma robić w ringu, a te botche dodatkowo to potwierdzały... Również WWE Championship Match, pewnie nie oddałbym na nią głosu, gdyby nie doszła stypulacja, tak zawodnicy dobrze ją wykorzystali, dodatkowo AJ grała na zwłokę i nawet dało się na nią patrzeć, jedyne co było przewidywalne, to to, że wróci :P Dla mnie najlepsza walka i na pewno nie przebije go SD MitB. . .

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Hmm tu miałem dylemat bo wszystkie 4 zapowiedziane walki były dobre. Jeśli chodzi o walki o walizeczki to zdecydowanie więcej w fajnych akcji obejżeliśmy w walce SD a i emocje były, walka Raw może miała emocje i kontrowersyjne zakończenie ale jeśli chodzi o poziom ringowy to ewentualnie Jericho czyms się tam wykazał. Walki o pasy tez były dobre, zwłąszcza ta o pas WWE no ale jednak mój głos leci na walkę o walizke brandu SD! Dużo świetnych akcji ringowych, super zwycięzca, emocje, po prostu bardzo dobra walka.

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Miałem dylemat pomiędzy pierwszą walką(Smackdown LM) a walką miłosnego trójkąta. W pierwszym zawiodłem się na zwycięzcy, po tym co pokazali wszyscy najlepiej wypadł Kidd i Rhodes, ale przynajmniej trzymała w napięciu. W ostatnich momentach wszyscy, oprócz Sin Cary byli tak bliscy zwycięstwa, że za każdym razem myślałem, że to już koniec. Gdyby Santino nie miał lęku wysokości to by walizkę miał w kieszeni hahhaa. Druga walka stała na naprawdę wysokim poziomie, fajnie, że w ruch poszedł kij i krzesło, dobrze, że dużo do powiedzenia nie miała AJ, ale to jednak nie jest five star. Wybrałem więc tę pierwszą.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• 2 tygodnie później...

Tutaj najlepszą walką okazało się Smackdownowe starcie o walizkę. Przyznam, że walka mogła się podobać, bo było w niej sporo wrestlerów, którzy w takich stypulacjach czują się wybornie, plus do tego Tensai aby była osoab która może porozrzucać tych skoczków po ringu. Co tu więcej chcieć, skład walki świetny i sama walka również, więc nie trzeba się dziwić, że została ona walką gali! Wybraliśmy:

Smackdown Money In The Bank Ladder Match

Dolph Ziggler vs. Christian vs. Tensai vs. Santino Marella vs. Damien Sandow vs. Tyson Kidd vs. Sin Cara vs. Cody Rhodes

Zapraszam do tematu z wynikami:

viewtopic.php?f=228&t=26246

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
    • Bastian
      Bohater filmu "Zeroville", grany przez Jamesa Franco, ma swój jeden ulubiony film. Podaj jego polski tytuł.
  • Dodaj nową pozycję...