Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Powroty, Sheamus, CM Punk, MitB i inne ...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zaczynamy od wyników wczorajszego PPV od WWE Money In the Bank

Pre-show

Tag Team Match

Kofi Kingston i R-Truth pokonali Hunico i Camacho

1 Match

Smackdown Money In The Bank Ladder Match

Dolph Ziggler pokonał Christiana, Tensai'a, Sin Care, Damien'a Sandow'a, Tyson'a Kidd'a, Cody'ego Rhodes'a & Santino Marelle

2 Match

World Heavyweight Championship Match

Sheamus © pokonał Alberto Del Rio

3 Match

Tag Team Match

Primo and Epico pokonali Titus'a O'Neil'a & Darren'a Young'a

4 Match

WWE Championship Match

Special Guest Referee - AJ

CM Punk © pokonał Daniel'a Bryan'a

5 Match

2 on 1 Handicap Match

Ryback pokonał Curt'a Hawkins'a & Tyler'a Reks'a

6 Match

Six Divas Tag team match

Layla, Kaitlyn & Tamina Snuka pokonały Beth Phoenix, Natalya & Eve

7 Match

RAW Money In The Bank Ladder Match

John Cena pokonał Kane'a, Chris'a Jericho, Big Show'a & The Miz'a

:arrow: Sheamus w wywiadzie wypowiadał się odnośnie MitB. Szczegóły w spoilerze :

Odnośnie zwycięstwa nad Alberto Del Rio :

Widziałem najbardziej okrutną twarz Del Rio spośród tych które widziałem, ale to nadal nei wystarczało by dać mu mistrzostwo. Chodzi o to by pokonać wszystkie trudności, co udało się mi.

Odnośnie Zigglera próbującego wykorzystać walizkę :

Kiedy wygrasz MitB Ladder Match walizka jest najważniejsza na świecie i chcesz wykorzystać ją jak najszybciej. Nie byłem zaskoczony gdy zagrała jego muzyka, ale nie byłem w pełni wycieńczony. Ziggler sądził że wybrał najlepszy moment, lecz się pomylił. Boję się jednak, że następnym razem wybierze bardziej dogodna dla niego chwilę.

:arrow: - W spoilerze informacje odnośnie Reya Mysterio :

Na kolejnym SmackDown Rey Mysterio oficjalnie wraca do akcji! Póki co będzie to Dark MAtch, a konkretnie Main Event Tag Team Dark Match, w któ®ym Team składajacy się z Johna Ceny i Mysterio zawalczy z Big Showem i Johnem Laurinaitisem.

:arrow: Chris Jericho wypowiedział się odnoścnie MitB matchu :

- Świetna walka! Jestem bardzo zadowolony ze swojego występu, jak i z występów swoich kolegów! Bardzo gratuluję Cenie zwycięstwa. Wygrał w bardzo oryginalny sposób, co się ceni.

:arrow: Triple H ogłosił, że aktualnie WWE podjęło politykę zatrudniania młodych talentów ze sceny n niezależnej i najbliższym czasie w FCW pojawi się wiele twarzy z Indysów. Stwierdził, że zbyt wiele rozpoznawalnych gwiazd odeszło i w WWE potrzeba nowych Supergwiazd.

:arrow: JBL wypowiedział się odnośnie ADR :

Życzę powodzenia Alberto Del Rio, jest przystojny, bogaty, ma fajne auta i jest bardzo utalentowany … ehh, przypomina mi kogoś znajomego … jednya różnica pomiędzy nim a mna jest taka, że to nie ja prowadziłem swoje samochody, ale on za to nadrabia swoim własnym konferansjerem.

:arrow: John Cena ma wygłosić coś baaardzo ważnego na nadchodzącym Raw.

:arrow: Ostatnio dużo się mówi o przejściu Miss Tessmacher do WWE. Sama zainteresowana stwierdziła, że w federacji Vince’a kobiety są za mało docenione, więc póki co jeszcze nic nie wiadomo, lecz raczej nei ma co liczyć na powrót Miss do WWE. Przypominamy, że Brooke występowała już w WWE w 2007 roku.

:arrow: AJ Styles na spotkaniu z fanami w ten weekend, jednemu z nich, chcącemu zrobić sobie z nim zdjęcie, kazał zdjąć wcześniej koszulkę CM Punka która miał na sobie. Punk odpowiednio skomentował całe zdarznie :

Chciałem zachować milecznie, jednak wypowiem się na temat zachowania Stylesa. Wydawało mi się że to jakieś jaja, a jednak AJ był poważny karząc fanowi schować koszulkę. Wydawało nam się, że żartuje, tymczasem teraz jest jasne że tak nie było. Myślałem że ja i AJ jesteśmy kumplami …

:arrow: W spoilerze informacje odnośnie pewnego gościa który powrócił na MitB :

The Miz powracając do WWE zrobił bardzo dobre wrażenie na oficjelach, co ma odbić się na pushu. Fani bardzo dobrze przyjęli Niesamowitego w jego nowym wizerunku. Mówi się o tym, że Miz miałby zakręcić się wokół pasa WWE w ciągu najbliższych miesięcy, a może nawet go wygrać …

:arrow: W spoilerze najprawdopodobniejsza walka na SummerSlam

Bookerzy planują umieścić WHC Sheamusa, ADR oraz zdoby6wcę walizki Zigglera w Triple Threat Matchu. Co ciekawe, walka o pas prawdopodobnie nie będzie dla Zigglera wykorzystaniem walizki.

:arrow: WWE planuje wydać specjalną wersję gry WWE 13 o nazwie “Austin 3:16″. W spoilerze okładka tej edycji :

269austin_316_wwe_13_pre_.jpg

:arrow: Najnowsza nutka zespołu Fozzy o wdzięcznej nazwie “Sandpiper” już jutro będzie dostępna na iTunes.

:arrow: WWE ujawniło zawartość DVD CM Punka Best In the World, które ujrzy światło dzienne najpewniej 9 października 2012. Oto jego fragment :

Disc 1

A New Day

Spaceboy

Backyard Fame

Taking to the Road

Launching Pad

Constantly Learning

Dark Cloud

Not the Prototype

Outcast Champion

Having Fun

A Challenge

Saving Society

Frustrated Beyond Belief

Hometown High-Pressured Situation

The MAN

Special Features

High School Sports

CM Punk – the Name

Skull Fracture

OVW vs. Albright

From Extra to Champion

December to Dismember

1st Impressions

In-Ring Style

It’s Clobbering Time

The Hat

“The Most Insulting Thing You Could Say To Me”

A Conversation with Lars

Title in the Fridge

Natalie’s T-Shirt

“Teenage Anarchist”

Disc 2

Finals Match in the OVW World Heavyweight Championship Tournament

Brent Albright vs. CM Punk

Ohio Valley Wrestling 1st March, 2006

CM Punk vs. Justin Credible

ECW 1st August, 2006

ECW Championship Last Chance Match

CM Punk vs. John Morrison

ECW 4th September, 2007

Money in the Bank Ladder Match

Chris Jericho vs. Shelton Benjamin vs. John Morrison vs. Carlito vs. CM Punk vs. MVP vs. Mr. Kennedy

WrestleMania XXIV 30th March, 2008

World Tag Team Championship Match

CM Punk & Kofi Kingston vs. Cody Rhodes & Ted DiBiase

RAW 27th October, 2008

No Disqualification Match for the Intercontinental Championship

CM Punk vs. William Regal

RAW 19th January, 2009

Disc 3

Tables, Ladders, and Chairs Match for the World Heavyweight Championship

Jeff Hardy vs. CM Punk

SummerSlam 23rd August, 2009

Rey Mysterio Joins the SES vs. CM Punk’s Hair

Rey Mysterio vs. CM Punk

Over the Limit 23rd May, 2010

WWE Championship Match

John Cena vs. CM Punk

Money in the Bank 17th July, 2011

WWE Championship Match

CM Punk vs. Chris Jericho

WrestleMania XXVIII 1st April, 2012

WWE Championship Match

CM Punk vs. Daniel Bryan

Over the Limit 20th May, 2012

Blu-ray Exclusive Content

No Plan B

Saxophone

Easter Greeting

Chicken Wings and Apple Pie

Most Recognizable Tattoo

Fish Tattoo

Traveling with Ace

No Microphone

ECW Arena Match

Hanging with Eddie Guerrero

Trainer

Driving Away With the Title

Wrestling Camp

“They’re Gonna Hate Me”

Six People, One Room

I’m a Paul Heyman Guy

The Marathon

@CMPunk

The Bus Tour

Kofi’s Challenge

WrestleMania Day

A Day at the Ball Field

True Respect

Finals Match in the Intercontinental Championship Tournament

Rey Mysterio vs. CM Punk

Armageddon 14th December, 2008

:arrow: Poniżej przedstawiam Batistę w odcinku Comic-Con mówiącego o swoim najnowszym filmie:

http://www.g4tv.com/videos/59828/the-man-with-the-iron-fists-with-rza-at-comic-con-2012-live/

http://www.g4tv.com/videos/59828/the-man-with-the-iron-fists-with-rza-at-comic-con-2012-live/
  • Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Mr. Underson

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Rey miał oficjalnie powrócić na SD w Dark Match'u, ale jak wszyscy wiemy, kurdupel wrócił na RAW i jak dla mnie to była niezła niespodzianka.

Jestem ciekawy ilu jeszcze młodych zawodników sprowadzi zarząd do WWE, bo jak na razie tylko gadają o tej nowej polityce. Wszyscy zdziwimy się jak pewnego dnia na RAW zawita mnóstwo nieznanych zawodników :8 CM Punk myślał, że AJ Styles jest jego przyjacielem... Jakie to słodkie. Widocznie TNA ma dosłowny zakaz rozdawania autografów, bądź spotykania się z fanami, którzy mają na sobie coś związanego z federacją Vince'a, czyli konkurencją.

Miz miałby dostać push na pas WWE? Wg mnie to powinien skupić się na dobrych walkach, a nie od razu po powrocie pchać się w ME, no ale ja nie jestem tym "kreatywnym".

Ziggler vs. Sheamus vs. Del Rio na SS? YES!YES! Chociaż dziwi mnie to, że Ziggler może dostać szansę na pas, nie wykorzystując walizki. Tak myślę i to może być faktycznie dobry pomysł, gdyż Sheamus mógłby wygrać walkę, aby później Dolph wykorzystałby walizkę i zostałby nowym mistrzem wagi ciężkiej :lol

DVD o Punk'u w początkowej rozpisce wydaje się kusząca i zapewne tak też będzie, a więc czekać i pobierać ;)

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
    • HeymanGuy
      Pozdrawiam z Dnia Mężczyzny  
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Universe Magic 2026 Data: 09.03.2026 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...