Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE SummerSlam 2012 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE SummerSlam

summerslam-lesnar-205x300.jpg

19 sierpnia 2012

Los Angeles, California, Staples Center

Promo:

http://www.youtube.com/watch?v=cvH10OrFGzE

Theme song: "Don't Give Up" by Kevin Rudolf

http://www.youtube.com/watch?v=CXCRwtI4sy8

http://www.youtube.com/watch?v=CXCRwtI4sy8

Music Video

:D :

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bUhQmx4SRZw

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bUhQmx4SRZw

Oficjalna karta

WWE United States Championship

Pre show Singles Match

20120813_LIGHT_summerslam_santino_antonio_SUN_C.jpg

Santino Marella © vs. Antonio Cesaro

Singles Match

20120814_LIGHT_summerslam_hhh_brock_heyman_HOMEPAGE.jpg

Triple H vs. Brock Lesnar (with Paul Heyman)

WWE Championship

Triple Threat Match

20120801_ARTICLE_SS_triplethreat.jpg

Big Show vs. CM Punk © vs. John Cena

WWE World Heavyweight Championship

Singles Match

20120801_ARTICLE_SS_sheamus_delrio.jpg

Sheamus © vs. Alberto Del Rio

Singles Match

20120627_artciel-FULL_summerslam_template2_kane-bryan.jpg

Kane vs. Daniel Bryan

Singles Match

20120809_LIGHT_ss_jericho_ziggler_HOMEPAGE.jpg

Chris Jericho vs. Dolph Ziggler

WWE Tag Team Championship

Tag Team Match

20120813_LIGHT_summerslam_kofi_truth_ptp.jpg

Kofi Kingston & R-Truth © vs. The Primetime Players (Titus O'Neil & Darren Young)

WWE Intercontinental Championship

Singles Match

20120813_LIGHT_summerslam_miz_mysterio_ARTICLE.jpg

The Miz © vs. Rey Mysterio
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

2

• mlody293

1

• fanfanfan

1

• Kryszczyn

1

Top użytkownicy w tym temacie

Trzeba rozruszać ten temat bo w końcu do Sammersmalca już niewiele czasu. Gala zapowiada się moim zdaniem dość słabo, w ogóle nie można jej porównać np. do Summerslamu z przed roku, gdzie emocjonowaliśmy się shootem Punka i walką o tytuł Unstiputed czy dwa lata temu w feudzie Nexus vs WWE. W tym roku mamy walkę dwóch gości którzy wyróżniają się głównie poziomem ego, a sami zbyt dobrej walki nie zrobią. Co do niej wydaje mi się że zadziała prawo serii- Triple H pokonał Nasha i Punka, to zajobbował Undertakerowi, a teraz Brockowi, który by podbudować wizerunek ,,gladiatora" też musi coś wygrać, tym bardziej że w cztery miesiące stoczył tylko jeden pojedynek. Idąc dalej, walka o WWE Championship, po raz pierwszy chcę zwycięstwa Punka. Show znów występuje jako dodatek, który jest tylko po to byśmy nie mieli powtórki z zeszłego roku, w ten sam sposób zapewnił sobie też miejsce na Wrestlemanii 25. Niby na następnym RAW ma być ,,wielki angle" ale nie sądzę by to coś zmieniło. Ogólnie zabrakło mi inwencji jak to może być dalej z tym pasem, pewnie bookerom tez więc chcą przyspieszyć Rocka. Bo co? Zrobią znów feud Cena vs Punk? Nie sądzę też by WWE chciało dać pas Showowi,Kane;owi czy Bryanowi. Walka o pas WHC to kuriozum, ile razy będziemy jeszcze oglądać ten pojedynek, obydwaj mnie nie przekonują, nie uważam by byli materiałami na mistrza, chyba że Ziggler opuści Summerslam z mistrzostwem. Właśnie, Ziggler vs Jericho, od razu wiadomo że Y2J weźmie w mordę bo odchodzi na jakiś czas, i dobrze bo to był jego najgorszy okres w karierze, może poza początkiem. Bryan vs Kane, feud z dupy wzięty, Kane to kolejny wielki przegrany powrotu i odświeżenia gimmicku, nic ciekawego nie pokazał, nie dostał szansy na tytuł. Mamy jeszcze zobaczyć pojedynek Mysterio vs Miz, może być ciekawie, widać że chcą podbudować pas, mam nadzieję że rozwiną feud na miarę tego z 2009- Jericho vs Mysterio, z korzyścią dla tytułu. Zostaje walka o pasy tag-team, wydaje mi się że nowymi mistrzami zostaną Playersi, o ile nie zaszkodzi im wybryk Washingtona, chyba że WWE zechce by sprawa się ,,przedawniła" i pasy zdobędą na którejś tygodniówce albo na Night of Champions. Zapewne walki nie dostanie Christian... W pre-shole z kolei pewnie zobaczymy Sandow vs Brudas, co nie będzie niczym ciekawym.

8028_4c7313c30617.gif

Walk dużo, czasu mało także zaczynaam. Co do Pre-Show to zdecydowanie Cesaro zasłużył na pas, na zmianę nudnego Marelli, ale myślę, że nie zrobi tego tak od razu, faworyt WWE zostanie przy pasie, a Szwajcar - który jak dla mnie mógłby mieć jeszcze lepszy gimmick - zostanie z niczym, może dlatego, że głownie oglądaliśmy go na SmackDown i pas zdobędzie dopiero jak będzie pełnoprawnym zawodnikiem Raw, aby nie przenosić pasa? Może. Tymczasem zmiany posiadacza raczej nie będzie.

Walka Mysterio z Mizem czyli dla mnie słabe powiązanie, zwolennikiem talentu Reya absolutnie nie jestem i dlatego jak dla mnie Miz to nie osoba, która może mu pomóc w wykręceniu dobrej walki. Co prawda z wygranej pasa przez niego się cieszę, ale potrzeba mu było lepszego feudu niż z Christianem, dostał lepszy, z Mysterio, ale dla mnie to dalej nie to. Nie wiem czy będą próbowali przy tym zostać czy nie, ale Miz'owi ppasa po ledwo miesiącu nie odbiorą.

Walka o pasy Tag Team to starcie które raczej przewinę, oba Teamy nie dają/dadzą pasom świeżości, oba nie są fundamentalnie ze sobą związane i oba jak już stracą pasy to są do rozpadu. Kingston i Truth dość długo się utrzymują w posiadaniu pasów, co prawda jeszcze kiedy był AW to jego Team nie mógł ich dostać, ale teraz niby ma na to większe szanse. O'Neil i Young to ludzie których ja nie kupuję i obojętne mi czy zdobędą tytuły, czy nie, ale myślę, że już jutro mogą po nie sięgnąć.

Walka pokoleń czyli Ziggler z Y2Jem! Dolph mocno zapracował atakiem na Jericho, teraz idąc logicznie w odwecie powinien wygrać Chris, jednak sądzę, że tak sie nie stanie. To, że Jericho nie jest w 100% sprawny zostanie wykorzystane jako argument do zwycięstwa Zigglera, ten w posiadaniu walizki MitB musi mieć jakąś podbudowę przed jej wykorzystaniem, nie to co Bryan kiedy z walizką przegrywał z Barrettem, który w tamtej chwili też Main Event'erem nie był. Jericho w tym feudzie jest świetny, to samo tyczy się Zigglera i myślę, że to młodość wyjdzie z tej walki zwycięsko.

Tym razem na celowniku duży i mały. Bryan swoją ewolucją Yes w No robi świetne show, taka zmiana była mu potrzebna, za to Kane ostatnio bez fajerwerków oprócz tych przy jego pojawieniu się wybuchających z narożników. Wygrana bardziej potrzebna jest Bryan'owi, mając na uwadze to, że to on jest bardziej znaczącą postacią oraz to, że nadal chce się włączyć do walki o WWE Title. Natomiast na jego minus idzie to, że jakaś równowaga na gali musi być, wygra Dolph, w dodatku nie wykluczone jest pojawienie się Charlie Sheena w tej walce, oraz to, że AJ jakoś tutaj zadziała, kolejna porażka Bryana tylko kopała by ten wątek, a jak wygra to może ubiegać się o pretendenta. Wybieram opcję nr. 1 i wygraną Kane'a!

Walka o pas Wagi Ciężkiej, czyli znów powtórka z rozrywki. W zachowaniu del Rio ostatnimi czasy wiele się zmieniło, stał się on bardziej agresywny, Sheamus'owi się nieźle oberwało i niemal przez tę agresję i wychodzenie po za bariery, a tej walki by nie było. Irlandczyk jednak jej chciał, co dla mnie jest pierwszym powodem, ze ta walka może obrócić się przeciwko niemu z jego własnego życzenia. Po drugie ile można czekać i trzymać nudny title run dla Sheamusa? Del Rio zasłużył na ten pas, u Sheamusa nic się nie rusza do przodu po za miesiącami z pasem, tylko przełom podobny co do Punka mógłby go uratować, ale do niego nie dojdzie, nie teraz i nie może być niemal dwóch takich samych mistrzów, bo na przejście na heela to nierealne, dlatego najwyższa pora, aby na dugim kolejnym SummerSlam, ADR zdobył swój drugi, jeden z głównych pasów WWE!

Punk po turnie jak on się zarzeka na tweenera znów jest ciekawy, chce się go oglądać i słuchać. Chwilę w feudzie dostał nawet Show kiedy to pod koniec Raw to on wznosił pas w górę, w walce o niego jednak nie ma kompletnie żadnych szans przy takich tuzach obecnie jak Punk i Cena, między którymi rozegra się dalszy feud. Wszystko wskazuje na to, że Punk powinien jeszcze teraz obronić pas, John zdobędzie go na NoC, przed własną publiką, tutaj Punk wykorzysta jakoś zasady No Disqualification i nie oczekuje zmian na stanowisku mistrza.

Ostatnia walka, ta najważniejsza, która może się nie okazac Main Eventem :x Triple H widać, że od dłuższego czasu pełni rolę tego, który wymierza karę złym, może po za wyjątkiem Takera, ale tu Nash, tu Lesnar itp. Lesnar ma bardzo dużo podstaw do wygrania tej walki, w jego narożniku stanie Heyman, może mu pomóc w odwróceniu sytuacji, szczególnie, że stypulacja powinna zostać dodana do tak wielkiej walki. Lesnar chyba już powinien się opamiętać, chyba dostroił się jeszcze nie na maxa, ale znacznie do stylu nie z MMA tylko z wrestlingu. Sądzę, że Brock dominujący póki co, może to wygrać. Hunter bez Michaelsa będzie szukał zemsty, ale za kolorowo by było jakby wygrał, z drugiej strony przy wygranej AdRa, wygranej Punka, mógłby on triumfować, bo innego uzasadnienia nie widzę. To będzie wielka bitwa najpewniej z dużą ilością krwi i myślę, że arsenał wielu groźnych akcji od Lesnara najpewniej zatriumfuje, ale jak dam w typerze, to się zobaczy :P

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

CM Punk © vs John Cena vs Big Show (WWE Championship Triple Threat Match)

Ciekawa walka, która rostrzygnie się najprawdopodobniej tylko między tymi pierwszymi wrestlerami. Big Show nie jest dobrym mistrzem i nie sądzę, aby federacja dała mu główny pas fedki. Nie sądzę także, żeby Punk stracił pas, a Cena zdobędzie go dopiero na Night of Champions w swoim rodzinnym mieście. Tak mi się oczywiście zdaję i mam nadzieję, że jestem dobrej myśli.

Typ: CM Punk

Sheamus © vs Alberto Del Rio (World Heavyweight Championship Match)

Walka do przewinięcia, chociaż końcówka będzie naprawdę ciekawa. Sheamus powinien obronić tytuł (nawet jeśli nie będzie w 100% zdolny do starcia), ale potem może jednak stracić tytuł na rzecz Zigglera. Wszystko może się rostrzygnąć już w walce Dolph vs. Y2J. Jeśli Ziggler wygra to pewnie będzie chciał pójść za ciosem i zdobyć jeszcze WHC. Jednak znowu pojedynek będzie nudny jak flaki z olejem i powodzenia tym, którzy będą ją oglądać na zywo. ;)

Typ: Sheamus

Triple H vs Brock Lesnar

Letni storyline? Mogli się postarać o lepszy, naprawdę. Jakoś mnie nie poraził, jaj nie urwał ten feud, ale zwycięzca nadal jest nie pewny. Czytałem, że WWE jeszcze nie zdecydowało, która walka będzie ME. Jeśli wygra Lesnar to walka o WWE Title będzie walką wieczoru, a jeśli Triple H to ME będzie właśnie ten pojedynek. Mam nadzieję, że federacja ma na tyle rozumu, że da Brockowi wygrać skoro na WM'ce ma walczyć z Takerem.

Typ: Brock Lesnar

Kane vs Daniel Bryan

Walka nie wiem komu potrzebna, tylko do zapchania jakoś gali. Jednak jestem zadowolony, że przynajmniej ci zawodnicy wystąpią na SummerSlam, bo moim zdaniem taki występ im się należy. Podanie tutaj zwycięzcy jest jak granie w totka. Przynajmniej dla mnie. Stawiam na Kane'a z tego powodu, że nie przepadam za Danielem. Może pojawi się jednak Charlie Sheen? Oby nie.

Typ: Kane

Chris Jericho vs Dolph Ziggler

Po ostatnim SmackDown zaczynam się przekonywać, że to Chris wygra ten pojedynek. Nie wiem, może coś się wydarzy po walce, bo po wygranej lub nawet zwykłej przegranej Jericho nie odejdzie. Nie mam pojęcia, bo niektórzy piszą, że Y2J ma wystąpić na Raw po SS, a niektórzy, że już wtedy wyjeżdża w trasę.

Typ: Chris Jericho

The Miz © vs Rey Mysterio (Intercontinental Championship Match)

Będzie to dobra walka. Jakoś nie pasuję mi Rey z tym nowym pasem IC, a Miz za krótko trzyma ten tytuł, wiec postawię na obecnego mistrza. IC Title często zmienia posiadacza i nie chciałbym, żeby było tak i dzisiaj, a feud się dopiero rozkręcił.

Typ: The Miz

Kofi Kingston & R-Truth © vs Prime Time Players (WWE Tag Team Championship Match)

Nie wiem co myśleć o tej walce. Z jednej strony jest dobrze zapowiadający się Tag Team, jednak już bez swojego menadżera, który ciągnął ten team. Kofi i Truth dla mnie prezentuja się dobrze jako mistrzowie i na nich postawię.

Typ: Kofi Kingston & R-Truth

Santino Marella © vs Antonio Cesaro (United States Championship Pre-Show Match)

Bardzo chciałbym, aby Santino stracił pas i niech stanie się to dzisiaj. Nie lubię tego kolesia a coraz bardziej przekonuję się do Antonio.

Typ: Antonio Cesaro

Gala zapowiada się dobrze i szkoda, że nie będę mógł jej obejrzeć na żywo.

Walki o pas US nie zobaczę, bo pewnie nie będzie czego oglądać, ale fajnie, że ktoś inny wkońcu będzie walczył o ten pas, zważywszy na to, że mistrzem jest Santino. Na tym PPV, Marella zachowa swój pas, ale już na NoC straci go na rzecz innego zawodnika, a nim może być Cesaro. Miz vs. Mysterio to kolejna niepotrzebna walka. Nie ma mowy, by człowiek maska wygrał ten pas, bo jest on po prostu za słaby dla niego i WWE nie miałoby z tego żadnego zysku, ale skoro mógł go zdobyć Miz czyli były WWE Champion to chyba wszystko jest możliwe. W ogóle nie interesują mnie walki związane z tym właśnie pasem, o ile zarząd nie da szansy komuś innemu... O następnej walce krótko, czyli nowymi mistrzami TT zostaną The Primetime Players! Jericho vs. Ziggler może okazać się jedną z bardziej wyróżniających się walk na tej gali. Oba panowie są świetni w tym co robią. Dla Jericho jest to bodajże ostatni występ przed ponowną przerwą, a dla Ziggler'a jest to szansa, gdyż nawet jak przegra tę walkę to może starać się o pas wagi ciężkiej, a więc przez to wszystko robi się jeszcze ciekawsze. Ich feud nabierał tempa od samego początku. Chris przechodził face turn, a Dolph mu w tym pomagał. Kilka starć face to face i mamy oficjalną walkę na SummerSlam. Jak już wspomniałem to może być prawdziwa lśniąca gwiazda tej gali. Idąc dalej, Daniel z Yes!Yes!Yes, które dało mu popularność i odbicie się od dna na No!No!No!, które robią taką samą furorę. Ten gimick jak na razie okazuje się świetnym pomysłem, jednak nie wiem czy walka z Kane'm coś mu da, ale na pewno będzie jakimś zwieńczeniem całej szopki z AJ. A skoro jesteśmy przy AJ to coś wydaje mi się, że swoje 5 min na tej gali także będzie miała i oby były to dobre minuty. Zwycięstwo mu się przyda, jednakże wszyscy wiemy, że ta "dziewczynka" jest nieprzewidywalna i po zakończeniu tej walki, Bryan'a mogą wynieść z hali w białym kaftanie.. Kolejna walka to Sheamus vs. Del Rio. Dlaczego? Dlaczego po raz kolejny musimy przez to przechodzić? To już mnie doprowadza do szału! Sheamus odkąd stał się mistrzem jest do niczego, a przynajmniej nie jest tak dobry jak przed zdobyciem pasa. Niech on traci to mistrzostwo i zaczyna poważny feud, bo wygrywanie z Del Rio na kolejnym PPV jest bezsensowne. WWE Championship, czyli walka tego złego, dobrego oraz tego "niezdecydowanego". Żadnej opcji nie ma jak wygrana Punk'a. I tak wiemy, że na NoC pas wygra Cena, no chyba, że zarząd już na tym PPV da pas Cenie, ale jeśli tak się stanie to na pewno po debilnie żałosnej walce, a trzeba przypomnieć, że rok wcześniej mieliśmy walkę Cena vs. Punk i był to całkiem fajny pojedynek, choć w tym roku został dodany tam Show :| Pora na ostanią walkę i miejmy nadzieję, że będzie to ME! Triple H vs. Brock Lesnar. Starcie dwóch tytanów, legend. Będzie to pojedynek jakiego świat nie widział, a przynajmniej jak chciałbym tak to widzieć. Lesnar jeszcze nie do końca przestawił się z MMA na współczesny wrestling, ale skoro zarządowi nie przeszkadza takie ostre znęcanie się nad przeciwnikiem to co mi do tego? :D Walić się po mordach! HBK'a tam nie będzie, ale w zastępstwie może minimalny udział Taker'a (chwilowe wygaszenie światła)? Mimo to do samego końca nie wiadomo kto wygra, z jednej strony Triple H będzie chciał pomścić przyjaciela jak i siebie, a z drugiej Lesnar jeszcze nie wygrał żadnej walki na PPV. Trzeba czekać, ale na samą myśl o tym pojedynku ślinka cieknie :lol

A może tak wkroczenie w walkę o pas wagi ciężkiej Ric'a Flair'a, a co za tym idzie wejście Ziggler'a, zainkasowanie walizki i współpraca Flair & Ziggler? :roll:

Od kiedy prowadzę audycje nie lubię wypowiadać się w tym temacie ponieważ się powtarzam, lecz ze względu na słabą frekwencję trzeba się poświęcić.

Marella vs Cesaro - Nie można się tutaj spodziewać niczego nadzwyczajnego. Jest to Title Match, lecz mimo wszystko panowie zapewne nie dostaną więcej niż 8 minut. Jest tu jednak ukryta mała niespodzianka. Przypadkiem nadziałem się na pewną informację, może to być spoiler więc ukrywam:

Cesaro powiedział, że jeśli zdobędzie US Title, to zamieni go na European Title, także to jest ciekawa sprawa. Co prawda zmieni się tylko wygląd pasa, ale to zawsze jakaś zmiana.

Kingston & Truth vs PTP - Nuuudy i nic więcej. Spodziewam się najgorszej walki na SummerSlam. Chciałbym by obecni mistrzowie obronili swoje tytuły ponieważ jeśli zdobędą je te beztalencia to można będzie tylko załamywać ręce.

Miz vs Mysterio - Tutaj chyba również nie można spodziewać się czegoś wielkiego. Wynik walki jest bardzo łatwy do przewidzenia. Raczej Miz nie straci swego tytułu ponieważ niedawno go zdobył. Niech dadzą im z 8 minut ponieważ i tak raczej nie są razem w stanie pokazać ciekawego starcia.

Jericho vs Ziggler - I tutaj liczę na bardzo dobrą walkę, może i nawet najlepszą na gali. W ringu spotka się ogromne doświadczenie z młodością i powinno z tego wyjść solidne starcie. Mam nadzieję, że powalczą co najmniej 15 minut i pokażą dobry wrestling. Pokładam wielkie nadzieje w tym meczu, oni nie mogą mnie zawieść. Mówi się, że zaraz po SummerSlam Y2J ma znów zrobić sobie wolne. Jeżeli jest to prawda, to jest duża szansa iż Jericho przegra. Gdyby tak się właśnie stało, to Ziggler zanotowałby bardzo ważne zwycięstwo, które bardzo by mu pomogło w dalszej karierze.

Kane vs Bryan - Mamy tutaj mieszankę stylów i gabarytów. Niestety jest to mieszanka, z której raczej nic dobrego nie wyniknie. Daniel może tutaj podwyższyć poziom pojedynku, ale wiele nie uda mu się zdziałać. Kane jest wolniejszy przez swoją masę ciała i zapewne będzie tutaj słabszym ogniwem. Stawiałbym na wygraną Bryana, ale ogólnie rzecz biorąc panowie mają wyrównane szanse.

Sheamus vs Del Rio - Nudzą mnie kolejne walki tych zawodników. Mogliby dać kogoś innego temu Sheamusowi, a nie pchać ciągle tego Meksykanina. Mimo, iż Sheamus nosi pas już od ponad czterech miesięcy, to dla mnie jest tutaj faworytem. Irlandczyk znów jest storyline'owo kontuzjowany, lecz jak przystało na nieustraszonego babyface'a zapewne sobie poradzi ze wszystkimi przeciwnościami. Panowie są w stanie pokazać przyzwoitą walkę, więc na takową bardzo liczę.

Punk vs Show vs Cena - Można tutaj spodziewać się dobrego pojedynku. Punk i Cena są tu moimi faworytami. Trudno tu wskazać zwycięzcę... Show odpada na wstępie, Punk już bardzo długo jest mistrzem, a Cena? Mówi się o starciu Ceny z Rockiem na Royal Rumble, ale Punka też się nie wyklucza, także ciężko tak naprawdę wyczuć co tutaj WWE planuje. Ciekaw jestem rozstrzygnięcia, więc z wielką ciekawością obejrzę ten mecz. Z niektórych źródeł możemy dowiedzieć się, że ta walka może być main eventem. Jeśli tak się stanie, to zapewne podczas walki lub tuż po niej stanie się coś ciekawego co nadaje smaczku. Pozostaje nam czekać.

Triple H vs Lesnar - Tę walkę chciałbym widzieć jako główną walkę wieczoru i w zasadzie innej możliwości nie widzę. Przecież właśnie o tym starciu mówi się najwięcej, feud obydwu panów jest najbardziej podbudowany i na to starcie czeka chyba większość fanów. Szykuje się długa i mam nadzieję dobra walka. Zastanawiam się jednak nad tym, czy Lesnar podobnie jak w walce na Extreme Rules będzie prezentował styl podobny do walki MMA. Hmmm... chyba tak właśnie będzie, ważne by obydwaj dali nam emocje. Zwycięzca jest według mnie jasny, wygra Brock. Lesnar przegrał z Ceną, więc przy okazji prawdopodobnie ostatniej walki przed WrestleManią nie może pozwolić sobie na porażkę ponieważ jego występ na największej gali roku nie miałoby w zasadzie żadnego sensu. Głośno mówi się o tym, że Brock stoczy walkę z Undertakerem, który w sumie zwyciężył z Triple H'em na WrestleManii aż trzykrotnie. Jeśli Lesnar pokona teraz Tryplaka, to walka z Deadmanem będzie miała naprawdę duży sens.

Podsumowując, liczę na trzy solidne walki, może jeszcze Sheamus z Del Rio coś pokażą. SummerSlam może okazać się bardzo ciekawe jak przystało na największą galę lata. Miejmy nadzieję, że każdy oglądając to PPV znajdzie coś dla siebie.