Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

BGZ AF: Monday Night Raw - 12.07.2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

rawlogobgzaf.png

Jerry Lawler: Witają się z państwem! Jerry "The King" Lawler...

Jim Ross: Oraz Jim Ross! Po wielu kłopotach Monday Night Raw powraca, w piątek, wyjątkowo, jednak nie przerwanie!

Jerry Lawler: Z dużo większa energią i jeszcze ciekawszym show, a to wszystko już od dzisiaj na państwa oczach!

Jim Ross: Zacznie ten najwazniejszy, człowiek, który ma łeb na karku i wie co robi! Prezes! Vince! McMahon!

Vince McMahon: Witajcie na Monday Night RAW! Dzisiaj mamy szczególny wieczór. Dzisiaj stworzymy historię a raczej tworzyć tą historię będzie jedna osoba którą zaproszę zaraz na ring! Po wielkiej wpadce jaką było powierzenie roli Generalnego Menadżera Johnowi Laurinaitis długo myślałem nad tym kto mógłby go zastąpić.Nie mogła być to pochopna decyzja, nie potrzebuje kolejnych klaunów którzy spieprzą całą robotę. Potrzebuje kogoś z klasą,rozumiem no i oczywiście z PIENIĘDZMI! Niestety niema wielu takich osób. Na szczęście w ostatniej chwili pojawił się ON! Panie i Panowie powitajcie nowego Generalnego Menadżera Monday Night Raw! Oto i on "The Dirtiest Player in the Game","Wrestling God"! The Nature Boy RIC FLAIR!

Ric Flair:Woooooo! Wooooo! O tak.. to jest to! Brakowało mi tego. Witajcie WWE Universe! Witam również ciebie Vincent i zaraz dziękuje ci za powierzenie mi najlepszego brandu w historii WWE. Widziałem co się działo tutaj przez ostatnie kilka miesięcy, widziałem całą kampanie "People Power", widziałem co Big Johnny zrobił z tą federacją. Jednak niema już ani Johna ani "People Power" od tej pory jest Ric Flair i "Flair Power". Od tej pory liczy się tylko WRESTLING!

Vince McMahon: I pieniądze.

Ric Flair:Racja i pieniądze! Jednak obiecuje wam że podczas mojego "Panowania" zobaczycie coś za czym zapewne wielu fanów tęskniło czyli prawdziwe walki,z prawdziwymi emocjami i z prawdziwym bóle. Pewnie mi nie wierzycie?! Jednak już wam mogę powiedzieć co dzisiaj zobaczycie na Monday Night RAW. Zapewne wicie że jestem patryiotą, kocham ten kraj tak bardzo jak ten biznes. To pewnie dla tego tak ważnej jest dla mnie co się dzieje w tej federacji z tytułem Stanów Zjednoczonych.Obecnie nikt nie posiada tytułu naszego pięknego kraju.Dlatego dziś odbędą się dwa Elimination matche które wyłonią pretendentów do walki o WWE United States Championship! Jednak to nie koniec Panie i Panowie! Nie zapominajmy o czymś co liczy się w tym biznesie najbardziej!

Vince McMahon: yy Pieniądze?

*Flair nie komentuje i kontynuuje dalej swoją wypowiedź*

Ric Flair: coś co świadczy o poziomie wrestlera i pozycji w federacji. Oczywiście chodzi mi o tytuł WWE Championship! Już dziś kolejną szanse o ten pas dostanie Daniel Bryan, jednak takich pojedynków już było wiele i nie chce mi się znowu oglądać jak Bryan dostaje po tyłku, dlatego do walki dołączy jeszcze jeden wrestler. Człowiek w którym tkwi wielki potencjał i jeszcze większa siła! Od wielu lat robi świetną robotę niszcząc wszystkich dookoła i moim zdaniem zasłużył jak nikt inny na ten tytuł. Trzecim zawodnikiem w tej walce będzie "Największy atleta świata" The Big Show!

*Nagle Ric'owi dzwoni komórka*

Ric Flair: Niestety muszę już uciekać, sami wiecie....Biznes taki jest. Bawcie się dobrze

Vince McMahon: I nie szczędźcie pieniędzy na koszulki oraz inne gadżety WWE które możecie dostać na naszych oficjalnych stoiskach oraz wwe.com!

http://www.youtube.com/watch?v=PqUl6n92DJg

*Punk dumnie wznosząc swój pas ku górze wychodzi zza kulis na arenę!*

CM Punk: Hola Hola. Panie Flair! Widzę, że ma Pan już poważne plany co do mojego pasa, ale zastanówmy się, czy... no dobra. Przykaldowo. Daniel Bryan, który nie sprostał swojemu zadaniu od wielu miesięcy nadal zasluguje na tę szansę? Wiem, że wiele się zmieniło od ostatniego czasu, ale to ten sam fałszywy "American Dragon" co sprzed tygodni.

Ric Flair: Nie pouczaj mnie synku, a po drugie, nie za ciężki dla Ciebie ten pas? Widze, że ładnie się zaniedbałeś. Może obwita noc?

CM Punk: Wiem do czego zmierzasz i nawet nie próbuj tego robić Ric. Jestem czysty, nie możesz mi nic zarzucić, za to proponuję Ci się przejść po szatniach niektórych, będzie można sporo tego uzyskać.

Ric Flair: Nie jestem detektywem, a jedyne co białe i ma dla mnie znaczenie to odcień moich włosów! Daruj sobie, dawać mi tu pierwszą walkę, bo wstrzymujesz czas.

*Bryan wykrzykując swoje YES! Wychodzi na arenę i staje koło Punka na podeście. *

Ric Flair: Następny. . .

Daniel Bryan: Czy Wy slyszycie co wygaduje Wasz mistrz, CM Punk? Proszę Was, nie widzicie co on robi? Normalny człowiek tak się nie zachowuje, to zwyła prowokacja. Moje starania o pas WWE może i trwają już trochę, ale jestem coraz bliżej i jestem jedyną słuszną osoba do tego, aby wykopać twój tyłek od tego wspaniałego złota. Zgadzacie się ze mną? Wiecie jak to powiedzieć? Tak? Tak? YES! YES! YES!

Ric Flair: Dobra energia! Wooooooo!

Daniel Bryan: YES! YES! YES!

*Flar szybko wychodzi z ringu pozostawiając w nim tylko Vince'a, po czym kieruje się w stronę stojących na titantronie Bryana i Punka.*

Ric Flair: Woooooooooo!

Ric Flair: Woooooooooo!

*Flair doszedł do Bryana po czym wyciagnął do niego rękę:*

Daniel Bryan: O proszę. Coraz więcej niespodzianek, podoba mi się takie rządzenia!

*Bryan bez wachania uścisnął dłoń General Managera Raw... ale ten drugą ręką sprzedaje mu chopa! Bryan odchodzi na pare kroków, pokazuje do Flaira środkowy palec, po czym szybko znika za kulisy, Ric próbuje go gonić, ale za ramię złapał go Punk:*

CM Punk: Odpuść gnojkowi. Nie przystoi.

*Flair chwilę postał wkurzony, jednak potem zaczął kiwać głową w górę i w dół, po czym w pogawędce z Punkiem udali się za kulisy.*

Lilian Garcia: Panie i Panowie przed nami Elimination Match o pretendenta do tytułu WWE United States Championship! Jako pierwszy na ring wejdzie... Pochodzący z Long Island, New York! Ważący 97 kg i mierzący 188 cm! Panie i Panowie oto "Long Island Iced-Z" Zack Ryder!

Lilian Garcia: Jego pierwszy rywal pochodzi z Chicago, Illinois! Waży 104 kg i mierzy 183 cm.. David Otunga!

http://www.youtube.com/watch?v=9-uWlaiHyUo

Lilian Garcia: Kolejny zawodnik wchodzący na ring pochodzi z Jamajki! Waży 96 kg oraz mierzy 183 cm. Kofi Kingston!

Lilian Garcia: Następny śmiałek który będzie się starał zdobyć tytuł pochodzi z Perry, Oklahoma! Waży 118 kg i mierzy 196 cm! Panie i Panowie o to "The All-American American" Jack Swagger!

http://www.youtube.com/watch?v=wOOD2KHfU7A

Lilian Garcia: Teraz czas poznać ostatniego uczestnika tej walki! Pochodzi z St. Louis, Missouri! Waży 75 kg oraz mierzy 175 cm!Oto "Air Bourne" Evan Bourne!

http://www.youtube.com/watch?v=dwf7z9PUJ2c

Jerry Lawler:Wow to dopiero pierwsza dziś walka a już taki skład! To będzie coś nie zwykłego. Ric Flair nie próżnuje i jak na razie odwala kawał dobrej roboty.

Jim Ross: Co prawda rządzi dopiero 10 minut jednak masz racje, Flair zdecydowanie wie co robi, w końcu siedzi już w tym biznesie wiele lat i wie jak zadowolić fanów.

Jerry Lawler: Warto też pochwalić Vinca McMahona który wybrał Rica na General Menager!

Jim Ross: Dziękujemy ci Vince!

Jerry Lowler: Teraz przejdźmy do oglądania walki gdyż właśnie się zaczyna!

Sędzia bije w gong a natychmiast wszyscy się na siebie rzucają. Panuje niebywały chaos jednak po kilku minutach bijatyki za ring wypada David Otunga w tym czasie dochodzi do małego podziału Zack Ryder walczy z Evanem a Swagger z Kingstonem. Bourne odbił się od lin i biegnie w stronę Zacka jednak ten robi unik przechodzą mu pod ręką a ten nadziewa się na Jumping back elbow od Kingstona! Bourne zsuwa się z ringu zostają tylko Ryder,Kingston i Swagger. Wygląda na to że Ryder połączą siły z Kingstonem gdyż razem idą w stronę Swaggera.Ten jest przestraszony i próbuje uciec jednak obaj wrestlerzy go łapią i rzucają o narożnik w którym zaczynają go kopać. Jack chodzi ogłuszony,chwiejącym się krokiem niedaleko narożnika,Kofi szybko wchodzi na szczyt narożnika i wykonuj na Swaggerze Tornado DDT! Jack pada na matę jednak jakimś cudem szybko się podnosi, nie na długo gdyż zaraz dostaje w prezencie od Rydera jego finisher o nazwie Zack Attack! Kofi jeszcze dobija go legdropem i obaj wrestlerzy na raz przypinają Swaggera! 1...2....3..! Swagger wyeliminowany. Jednak nagle na ring wbiega David Otunga i wykonuje crosline na Kingstonie wyrzucając go poza ring! Ryder próbuje go zaatakować jednak ten robi unik i wykonuje na rywalu Falling Neckbreaker ! Obraca się i tountuje do publiki jednak na linie przed nim jest już "Air Bourne" który z trzeciej liny wyskakuje i wykonuje Standing moonsault! Następnie odlicza Otungę! 1...2....3 kolejny zawodnik odpada z gry!

Jim Ross: Została już tyko trójka zawodników kto to wygra?!

Jerry Lawler: Kazdy z nich ma ambicje na mistrza. Jednak kto ma największe umiejętności to się zaraz okaże.

Jim Ross: Evan Bourne na pewno będzie bardzo się starał wygrać tytuł gdyż bardzo by mu pomógł wbić się na szczyt organizacji.

Jerry Lawler: Racja jednak praktycznie każdemu zawodnikowi tutaj potrzebny jest ten tytuł. Walka będzie cholernie zacięta!

Kofi od razu biegnie by powalić Evana jednak ten go przeskakuje, Kingston odbija się od lin i powala Bourna crosslinem jednak za Kofim jest już Ryder który stara się wykorzystać okazję i wykonuje Hangman's Neckbreaker! Chwilę się cieszy skandując "Woo!Woo!Woooo!" jednak nie wyszło mu to na dobre gdyż Evan zdążył się podnieść i złapał Rydera pchnąc go ku stronę narożnika, ten się w niego wbija mocno a następnie obiera. Evan bierze rozbieg i chyba będzie chciał wbić croslinem Rydera w narożnik jednak jak jest już przy rywalu ten podciąga się i wykoniuje Double high knee przewracając rywala! Następnie szybko wchodzi na narożnik i szykuje się do skoku.. Jednak w ostatniej chwili spycha go z niego Kofi Kingston! Ryder spada poza ring uderzając mocno o ziemię. Kofi chce zaatakować Evana jednak ten szybciej oddaje serię kopnięć w nogi Kingstona i lekko go spowalnia.Szybko wykorzystuje sytuacje i wykonuje dropkick! Kingston pada na matę ale jeszcze szybciej się z niej podnosi i łapie rywala do zwarcia. Kingston zdecydowanie wygra te zwarcie i wykonuje szybko Russian legsweep na przeciwniku.Próba pinu 1...2... nie Evan się wyrywa, Kingston wstaje jednak na ring szybko wbiega "Long Island Iced-Z" i wykonuje na nim Rough Ryder! Kingston pada na ziemie. Evan wykorzystuje sytuacje i szybko wskakuje na 3 linę! Wyskakuje i wykonuje na Kigstonie Headscissors Takedown! Ten pada na ziemię a Ryder szybko odlicza

Hugo Savinovich: Uno...dos...tres! Kingston eliminado de la lucha!! Esta es increíble!

Jim Ross: Tak jak powiedział Hugo! To jest niesamowite!

Jerry Lawler: WTF? Co tu robi Hugo? Myślałem że tylko my to komentujemy...

Jim Ross: A co myślałeś że przy drugim stole kto siedzi? Przecież WWE jest emitowane na cały świat!

Jerry Lawler: Założyciel Taco Bells lub coś ten deseń... Swoją drogą bardzo lubię Taco!

Jim Ross:J.R.'s Family Bar-B-Q i tak jest o wiele lepsze! Teraz możecie kupić za jedyne 5$ specjalną musztardę J.R.'s Main Event ! Dostępna w WWE Shopie!

Jerry Lawler: Jim trwa końcówka walki o pretendenta do tytułu Stanów Zjednoczonych a ty reklamujesz musztardę za 5$. Bez jaj...

W ringu zostali już tylko Evan i Ryder. Patrzą na siebie po czym honorowo podają sobie rękę. Następnie zaczynają zwarcie, wygrywa je Ryder,obraca się.. Co on chce zrobić? Suplex?! Jednak nie ma tyle siły by powalić Evana ten szybko się uwalnia uderzając łokciami w twarz Rydera a następnie robi dropkick! Ryder przewraca się jednak Evan natychmiast go podnosi następnie ogłusza go kilkoma ciosami w twarz po czym wchodzi razem z nim na trzecią linę! Co on chce zrobić! Już wszystko jasne Evan wykonuje Frankensteinera prosto z trzeciej liny! Oczywiście zaraz po tym natychmiastowa próba przypięcia! 1.... jednak Ryder się wyrywa! WTF Evan był w stanie przypiąć tylko do 1 odliczenia? Coś jest nie tak. Wkurzony "Air" podnosi rywala jednak ten oddaje mu potężny cios w brzuch,Bourne się zgina, Zack łapie go za ręce i wykonuje Double underhook powerbomb! Jednak jeszcze go nie odlicza. Następnie Zack tountuje w stronę publiki na śladując ruchy Hulka Hogana! O co tu chodzi? Potem odbija się od lin i mamy Leg drop! Niczym Hulkster wgniata rywala w matę. Przypięcie One....Twoooo... niema Evan odskakuje ostatnimi siłami. Ryder nie jest zadowolony. Ponownie odbija się od lin i znowu próbuje wykonać legdrop jednak tym razem Bourne się odsówa a Ryder ląduje na macie! Bourne się podnosi i okłada serią kicków siedzącego na macie Rydera. Następnie sam zaczyna udawać Hogana! Co tu się dzieje?! Evan podnosi Zacka i wykonuje legendarny Body slam niczym Hulk na WrestleMani III tyle że tutaj jest waga nieco lżejsza! Następnie Bourne wchodzi na narożnik! To chyba będzie już koniec? Stoi wyprostowany i toutuje "Woo Woo Woo You Know It " i chyba będzie wykonywał Air Bourne! Jednak co!? Ryder się podnosi i wbiega na narożnik. Oboje zaczynają się okładać pięściami jednak to Ryder bije mocniej i ostatecznie Bourne stoi ogłuszony! Łapie rywala i wykonuje Moonsault side slam! Skąd on to wogóle zna! Zresztą nie ważne... Czemu on go liczy jeszcze? Zack podchodzi do rywala podnosi go! Tountuje w swoim stylu a następnie wykonuje Lifting inverted DDT! Przypina! Sędzia zaczyna liczyć 1....2..........3! Tak tak tak Ryder jest pretendentrem do WWE United States Championship! Do zobaczenia na Summerslam!

Lilian Garcia: Panie i Panowie walkę wygrywa "Long Island Iced-Z" Zack Ryder i staje się oficjalnym pretendentem do WWE United States Championship!

Jim Ross: Ryder wywalczył sobie przepustkę na SummerSlam! Woo! Woo! Woo!

Jerry Lawler: Tak, mamy pierwszego pretendenta do zwakantowanego pasa United States! Tymczasem przenieśmy się do naszej seksownej reporkerki, Eve Torres!

Eve: Witam nazywam się Eve a dzisiaj w studiu jest ze mną nowa gwiazda WWE- Austin Aries. Austin jak czujesz się na kilka minut przed swoją pierwszą walką?

Austin Aries: Jest świenie. Byłem przed chwilą na hali i panuje tutaj genialna atmosfera.

Eve: Jaki jest twój główny cel na chwilę obecną?

Austin Aries: Mistrzostwo WWE...

Eve: Wow nie za szybko?

Austin Aries: Jestem "The Greatest Man That Ever Lived" i znam swoje umiejętności. Mimo iż nie miałem jeszcze ani jedenj walki w tej federacji to wiem że jestem w stanie wygrać tutaj mistrzostwo, wie o tym również nowy General Menager Ric Flair i nie długo wszyscy będą wiedzieli że to ja jestem najlepszym kandytatem na WWE Championa!

{nagle wtrąca się Orton i wyrywa mu mikrofon}

Randy Orton: Nie wiem kim jesteś,skąd tu przyszedłeś i co mówisz. Jednak wiedź że to ja tutaj jestem największą gwiazdą i to mi się należy tytuł WWE. Pracuje w tym biznesie już kupe lat i nie raz zdobyłem ten tytuł, jednak teraz jestem w swojej życiowej formie i wiem że zdobędę WWE Championship po raz kolejny.

*do studia wchodzi Cena z drugim mikrofonem*

John Cena: Zamknij się Randy! Twoje obietnice są nic nie warte wiem to ja,wiesz to ty i wie to WWE Universe! Żeby być WWE Championem najpierw musicie pokonać mnie!

Austin Aries: Przepraszam.. Kim ty jesteś?

John Cena: Bardzo zabawne doprawdy... Jeżeli chcesz Randy być tym mistrzem możemy sie spotkać w ringu i zobaczymy kto bardziej na niego się nadaje.

Randy Orton: Z wielką chęcią skopie twój tyłek Cena. Widzę że już zapomniałeś z kim rozmawiasz.

John Cena: Rozmawiam nadal z tym samym, zakompleksionym,inwidualnym Randym Orton którego nie raz pokonałem !

Randy Orton: Twoja pasa już minęła teraz to ja mogę powiedzieć! MY TIME IS NOW!

Austin Aries: A ja najwidoczniej "You Can't See Me"....

John Cena: Na prawdę chcesz tego Randy niema sprawy... Zniszczę cię!

*Nagle wchodzi Ric Flair*

Ric Flair:To jest to! Tego właśnie szukam! Ducha walki wygranej. Randy Orton rzeczywiście jesteś w bardzo dobrej w formie i widziałbym cię jako mistrza już niedługo! Jednak to by było za proste i niezbyt udczciwe. Jednak znajdziemy dla ciebie rywala. O widzę tu jednego.

*Austin Aries podchodzi ucieszony do Flaira*

Ric Flair: JOHNA CENĘ! Tak Cena ty też masz to coś co mi się w tobie podoba. Masz styl i charakter razem zasługujecie na WWE Championship. Jednak nie przepadam za singles matchami gdy chodzi o taką stawkę. Dam wam jeszcze jednego rywala... Hmm tylko kogo.. Eve raczej się nie nadaje. Może ten chłopaczek, jak ty się nazywasz?

Austin Aries:"The Greatest Man That Ever Lived" Austin Aries!

Ric Flair: Ahhh tak no przecież. Tak więc match Randy Orton vs John Cena vs "The Greatest Manager That Ever Lived" Austin Airs o pretendenta do pasa WWE! Pytacie kiedy? Już 23 Lipca na Monday Night Raw! Wooooooooooo!

Austin Aries: ARIES!

Lilian Garcia: Rozpoczynamy drugą walkę na zasadach elimination, której stawką jest miano No. #1 Contendera do pasa United States! Pierwszym jej uczestnikiem jest John Morrison!

http://www.youtube.com/watch?v=qWMOrxR4K0Q

Lilian Garcia: Nastepnym uczestnikiem walki jest Curt Hawkins!

Lilian Garcia: Jednym z ich rywali będzie The Miz!

http://www.youtube.com/watch?v=79W-wjcUe8c

Lilian Garcia: Kolejnym zawodnikiem jest Mason Ryan!

http://www.youtube.com/watch?v=0ZeO_9gwKaU

Lilian Garcia: I ostatnim, który wejdzie w tej walce do ringu jest Carlito!

Rozpoczynają, Miz umiejętnie uciekł z ringu, z tego zrobił coś sobie tylko John Morrison, który stanął przy linach i rozłożył bezradnie ręce, za to od tylu zaatakował go Mason Ryan! Do Carlity dopadł Curt Hawkins, który przeciągnął go do narożnika, wyprowadził corner clothesline i skończyl bulldog'iem! tymczasem Ryan trzyma w uchwycie JoMo, ten początkowo słabnie, potem jednak wstaje na nogi i zaczyna uwalniać się ciosami w korpus rywala, jeden, drugi i kolejny! Ryan puścił uchwyt, teraz biegnie na rywala, ktory ustawiony przy linach, nie trafia z ciosem i świetne enzuigiri, po którym Ryan znajduje się za ringiem! DO niego błyskawicznie dopada Miz, który wyprowadza mu jak popadnie kopnięcia, ale w ringu Morrison! John odbił się od przeciwległych lin i świetny suicide dive dla dwóch rywali po za ringiem! Tymczasem w kwadratowym pierścieniu do głosu doszedł Carlito, który powalił rywala swinging neckbreaker'em! Teraz odbija się krotko o lin i dynamiczny elbow drop! Mamy pierwszą próbę eliminacji! 1, 2 i... Kick Out! Carlito wtaje, próbuje kolejnego elbow dropu... jednak nie trafiony! Unik od Curta, który odbija się od lin... nie! W dół zaciągnął je Morrison i Hawkins również po za ringiem! Za to Morrison wchodzi na narożnik, Carlito już powoli wstaje na nogi i missile dropkick! Carlito znowu na macie, a John próbuje zakończyć jego udział w tej walce! 1, 2 i... Kick Out! Tymczasem po za ringiem Ryan urządza sobie demolkę, wyniósł na recę Hawkinsa, wrzuca go twarzą na stół komentatorski, teraz biegnie na niego Miz, ale ten łapie go za szyję, odpycha rywala przed siebie i big boot! Teraz patrzy w stronę ringu, tam na narożniku już mamy ustawionego Morrisona nad ciałem leżącego Carlity! Ryan podbiega do Johna i zrzuca go z narożnika za ring! Ale on nie wchodzi do ringu, tylko sam... podąża na narożnik! Niesamowite, stoi już na narożniku! Szykuje się splash i... nie trafia! Carlito zdążył przeturlać się pod narożnik, a teraz wyleciał z ringu, za to Morrison wraca do kwadratowego pierścienia, po jego twarzy widać, że jest wściekły, staje przed rywalem i fenomenalny standing moonsault! Shaman of Sexy przeciąga rywala przed narożnik, sam szykuje się do akcji kończącej i... Starship Pain! Szykuje się pierwsza eliminacja! Morrison przypina przeciwnika! 1, 2 i...3!!!

Jerry Lawler: Wiedziałem, że to tak się potoczy! Góra mięsa staje na narożniku, w dupie mu się poprzewracało. . .

Jim Ross: Wiele ryzykował, gdyby wyszło pewnie nie mielibyśmy Carlity w stawce, a tak odpada Ryan!

Morrison wstal, wyrzucił z ringu Ryana, ale już na plecy naskakuje mu Carlito! Backstab... nie! Morrison w ostatniej chwili złapał się liny i to jego rywal uderza z hukiem o matę! Ale to nie koneic opresji Johna! Teraz Miz łapie go w nelsona! Sku... nie! Kolejna kontra! Morrison przerzuca rywala przez bark w drugą stronę ringu, teraz wbiega Hawkins i wreszcie powala Johna big boot'em! Na nogach jest już Carlito, który wyprowadza cios Curt'owi, nie trafiony, Hawkins łapie go od tyłu za szyję i backbreaker, a na dodatek elbow drop! Hawkins przypina! 1, 2 i...Kick Out! Od razu po przerwaniu pinu, do Hawkinsa podbiega Miz, łapie go za szyję, podnosi i snap DDT! Morrison już na zewnętrznej części ringu, podchodzi do niego Miz, i zaciąga go głową na górnej linie! Morrison znowu wyautowany! Teraz do Miza podchodzi znów Hawkins, który podkopuje go, łapie go w uchwyt i wynosi w górę, trzyma jak pod vertical suplex, ale Miz zaczyna w górze wyprowadzać ciosy kolanem, Hawkins zrzuca go za siebie, rywal to wykorzystuje, łapie go w nelsona pod finish.. Skull Crushing Finale! Miz przypina Curta!!! 1, 2 i...3!!!

Jerry Lawler: Kolejny odpadł! Została sama śmietanka!

Jim Ross: Liczba uczestników walki wykrusza się jak baranek cukrowy pożerany przez dzieci w świeta Wielkanocne.

Jerry Lawler: Wow. Takich bzdur z twoich ust jeszcze nie słyszałem. . .

Do ringu wbiega Carlito, łapie rywala za głowę w chinlock, ten jednak ze środka ringu spycha go na liny, jednak Carlito nanie naskakuje i springboard back elbow! Teraz nastepuje przypięcie! 1... Morrison naskakuje na górną linę... 2 i... Splash na przypinającego Car... nie! Carlito zdążył uciec i Splash dla Miza, JoMo błyskawicznie podrywa się i inkasuje enzuigiri! W międzyczasie Miz ulotnił się z ringu, Morrison leży w jego środku, a ich rywal znów naskakuje na drugą linę i świetny springboard rolling senton! Teraz Carlito odbija się od lin... ale, ale! Miz łapie go za nogę, jednak potężne kopnięcie od rywala dla "The Awesome One'a"! Teraz Carlito bierze krótki rozbieg, czeka, aż jego rywal się podniesie... Jednak Morrison wskakuje na liny przed przeciwnika i powala go poprzez Flying Chuck! Morrison pryzpina pryeciwnika! 1, 2 i.....Rope Break! Carlito kładzie nogę na linach, cóż za niedopatrzenie! Morrison teraz przeciąga rywala przed narożnik sam staje niewiele przed nim i naskakuje na narożnik... Starship Pain! Na kolana Carlity! Morrison poważnie ucierpiał po tej akcji, aż poderwało go do góry, stara się wstawać na nogi przy narożniku, tak, stoi w nim, a do ringu wpada już Miz i jumping clothesline w narożniku dla rywala, teraz wychodzi z narożnika jak najszybciej trzymając przeciwnika od tyłu za głowę, backbreaker na kolano... łapie Morrisona w nelsona i... Skull crushing Finale! Po tej akcji wyleciał Curt, czy Miz wyeliminuje nia Morrisona? 1...2...i.....3!!!

Jerry Lawler: Miz ostro sobie pogrywa, widać, że zalezy mu na zdobyciu tego pasa po raz kolejny.

Jim Ross: Wyeliminował już 2 rywali z gry! Teraz został mu tylko Carlito!

Miz nie musiał długo szukać Carlity, ten wyskoczył zza jego pleców i zaatakował go krótkimi ciosami, po czym podkopnął go sobie i skończył corkscrew neckbreaker'em, po którym złapał rywala do dziwnego przypięcia! 1, 2 i...Kick Out! Teraz Carlito podąża na narożnik, już na nim stoi, szykuje się Double Foot Stomp, jednak nie trafia! Miz w ostatniej chwili zrobił unik, teraz jest za rywalem i podcina go barkiem w jego prawe kolano. Carlito na deskach, Miz lekceważąco trzepie po głowie rywala, ten jednak wyprowadza cios, kolejny, nastepny, Carlito już na nogach i hurricanrana z przejsciem do przypięcia! 1, 2...i...Miz przerolowuje przeciwnika! 1! 2! Kick Out! Obaj szybko wstają i Sky High od Carlity! Ten teraz naskakuje na drugą linę i moonsault! Efektowny, ale nie trafiony! Kolejna ucieczka ze strony Mizanina, który podnosi w uścisku rywala i shoulder jawbreaker! Szczęka Carlity mocno ucierpiała, ale Miz nie kończy, odbija się przed przeciwnikiem od lin, naskakuje na niego... zapina gilotynę! Tak, zapięty submission na szyi Carlity, ten słabnie, już klęczy na jednym kolanie, ale zaraz... podejmuje jeszcze próbę wybrniecia z tych opresji i przechodzi do narożnika w który wbija rywala, raz, drugi, trzeci, aż ten puszcza uchwyt. Miz teraz oparty o narożnik, Carlito ledwo dochodzi do siebie i knee drop w głowę Carlity! To może byc już jego koniec, Miz przypina! 1, 2 i....Kick Out! To nie koniec! Mike podnosi przeciwnika, zarzuca go sobie na barki, chodzi z nim po ringu... Chwila nieuwagi i Carlito schodzi za plecy rywala, ten odwraca się... Super Kick w wykonaniu Carlity! Miz chwieje się na nogach, ale nie pada na matę, nagle rusza z całym impetem w rywala, ale ten z miejsca przeskakuje nad nim! Miz zatrzymuje się i... BACKSTABBER! Finisher od Carlity! Teraz ten rzuca się do przypięcia! 1....2..............i......3!!! Koniec!

Lilian Garcia: Zwycięzcą walki i pretendentem do walki o pas United States zostaje Carlito!

Jerry Lawler: Ryder będzie miał ciężki orzech do zgryzienia.

Jim Ross: JABŁKO!

*Kamera pokazuje nam szatnię Trutha i Kingstona, w ktorej znajduje się także Sin Cara!*

Truth: Susie, może masz jakieś piątki?

Kingston: Chyba nie ma, bo milczy. A Ty Cara? Masz jakieś trójki?

Cara: Nie rozumiem Was.

*Nagle kamera pokazuje nam na drzwi, w których stoi Rey Mysterio!*

Mysterio: Witajcie panowie. Widzę, że macie mały problem, chodź tu mój zamaskowany przyjacielu, wyjaśnię Ci o co chodzi.

*Sin Cara wstaje, podchodzi do kolegi z Meksyku, ale kiedy idzie do niego zauważa pasy Tag Team! Bierze jeden do ręki, po czym patrzy w niego:*

Cara: Jest piękny!

Truth: Ej Ty, muchacho. To moja własność, dlatego lepiej nie wpatruj się tak w nią, bo machuchasz i stracą blask!

Kingston: Spokojnie. Przecież on tylko chce obejrzeć nasze zdobycze.

Mysterio: Faktycznie, powiem Wam, ze pasy są niczemu sobie. Szkoda, że nie miałem okazji ich jeszcze trzymać w dłoni.

Truth: To prowokacja? Koeldzy, chcecie aby się we mnie gotowało? Bo powoli zaczyna wrzeć.

Mysterio: Bez nerwów. Faktycznie chyba w złą stronę wybiegam myślami. Ale skoro dzisiaj siedzimy bezczynnie, to może warto by to było zmienić za dwa tygodnie. Wy nie musielibyscie bać się o swoje tytuły, bo my z Carą chcemy tylko Non Title Matchu! Si?

Cara: Si! Si! Si!

Kingston: Pasuje nam taki układ. Pasy i tak zostaną u nas czy to po następnej gali, czy po kolejnych, pamietaj o tym Rey. Do zobaczenia w ringu, on i tak nie daje rady w karty.

*Cara rozłożył bezczynnie ręce, a jedną z nich złapał i uścisnął Truth mówiąc: "Adios Muchacho!". Cara powiedział coś do Reya na ucho, po czym panowie opuścili szatnię.*

*Teraz kamera przenosi nas do gabinetu Managera Raw! W nim za biurkiem siedzi Flair, a przed biurkiem skacząc ze złosci krzyczy Miz!*

Miz: Słyszysz mnie? Ta walka o pretendenta była niesprawiedliwa! Carlito wykorzystał to, że każdy na tej hali chciał mojego końca w tej walce, a ja na chwile straciłem czujność!

Flair: Po pierwsze to słyszę Cię bo stoisz nade mną i piszczysz mi do ucha! Po drugie co Ty chcesz zdziałać? Przegrałeś!

Miz: Nie! Nie przegrałem! Zobaczysz! Sam masz dać mi jeszcze jeden match, aby znaleźć się w tej walce!

Flair: Jak niby mam to zrobić? A co zrobić z resztą? Czy Ty naprawdę jesteś taki glupi?

Miz: To nie moja sprawa tylko twoja. W przeciwnim razie możesz martwić się o to jak będziesz jeździł bo twoim wymażonym Raw na wózku!

Flair: Na wózku, tyle, że widłowym to Ty zaraz stąd wyjedziesz. Zabieraj się stąd!

Miz: To nie koniec! Ten pas wróci do mnie!

*Miz z buta otwiera sobie drzwi, a w nich mija się z Johnem Morrisonem którego ignoruje. JoMo z uśmiechem na twarzy wchodzi do gabinetu Flaira:*

Morrison: Hey Ric! Czego chciał?

Flair: Witaj John! Nawet nei pytaj, ego go tutaj przywiało. Ale to nie ważne. Czego Ty tutaj szukasz?

Morrison: Chcę Ci tylko powiedzieć, że dzięki za szansę na pas United States. Nie wygrałem tej walki, ale chcę abyś wiedział, że moje ambicje są większe. Dużo większe i wcale nie związane z poziomem pasa United States.

Flair: Jasne, doceniam to, że umiałeś mi to powiedzieć prosto w twarz.

Morrison: Wiesz co, przyszedłem tu również z prezentem dla Ciebie, a widzisz go na moim tułowiu.

*Morrison idzie za Flaira, zdejmuje swoje futro i zakłada je Ric'owi!*

Flair: Dzięki John. Równy z Ciebie facet.

*Morrison uściskał dłoń Flaira, po czym wyszedł z jego gabinetu, a my przenosimy się na ring do Lilian Garcia!!*

Lilian Garcia: Rozpoczynamy kolejną walkę tego wieczoru! Pierwszym jej uczestnikiem jest Ryback!

http://www.youtube.com/watch?v=6OL-J4zCqfE

Lilian Garcia: Jego rywalem jest wychodzacy do ringu Sheamus!

http://www.youtube.com/watch?v=06mtbP3RHFM

Zawodnicy widać, że czują do siebie respekt, najpierw klepneli się w rece, a teraz krążą po ringu jakby nie wiedzieli od czego tu zacząć. W koncu wchodzą w zwarcie, silniejszy jest ryback, który przepycha rywala do narożnika, sędzia zwraca mu uwagę, ten na trochę odchodzi, ale zaraz potem wymierza cios za ciosem w plecy Irlandczyka, ktory pada na matę. Sheamus zaczyna wstawać przy narożniku, sędzia jeszcze tluamczy cos Ryabckowi oddalając go od przeciwnika, ale ten nawet nie spojrzal na rbitra, bierze rozbieg i szykuje corner clothesline, jednak kontra i big boot od Sheamusa! Ten teraz siada na narożniku, chwyta pod rękę głowe przeciwnika i tornado DDT! Teraz Ryback powoli podnosi się, Sheamus już czeka, odbija się od lin i shoulder block... który tylko ledwo przesunął przecinika. "The Celtic Warrior" próbuje ponowić akcję, odbija się od lin, ale teraz Ryback wynosi go na ręce, mocno zaciąga i spinning sidewalk slam! Teraz dynamiczny corner irish whip i próba corner clothesline'u, znów wykonana za wolno i nie trafiona! Sheamus przeszedł pod ręką rywala i big boot dla rywala, który ustawiony w narożniku, Irlandczyk lapie pod rękę przeciwnika, obraca i irish course backbreaker! Ryback w opałach, bo zostaje przypięty! 1, 2 i...Kick Out! Sheamus podnosi przeciwnika, teraz chce wykonać mu irish whip, jednak skontrowany, Irlandczyk na linach, ale w pore zlapał się ich, za to Ryback nie czeka i biegnie na rywala i wylatuje z ringu! Sheamus w porę obniżył liny! Ryback po za ringiem, za to jego rywal z ringu złapał go za głowę, chce zaciągnąć go na zewnętrzną stronę lin, ale Ryback zaciąga ręką przeciwnika na drugiej linie. Sheamus leży w ringu, wchodzi do niego również Ryback, staje w dużej odległości od rywala, rozgrzewa rękę, ma rywala na nogach i Running Clothesline! Potężnie ściął rywala z nóg, teraz próbuje przypięcia! 1, 2 i... Kick Out! Ryback nie chce traci czasu, zarzuca sobie rywala na bark, teraz przerzuca i mamy świetny spin out powerslam! Sheamus błyskawicznie podążył o narożnika, aby tam wstać, ale znowu przechwycił go rywal, łapie go w uchwyt i fisherman suplex! Teraz Ryback z latwością wynosi na ręce przeciwnika, szykuje się gorilla press slam, ale Ryback wyrzuca przeciwnika za ring... nie! Sheamus zdołał złapać się liny i nie spadł za ring, widzący to Ryback podszedł do przeciwnika, ale zainkasował wejscie barkiem w brzuch, teraz "The Celtic Warrior" bierze rozbig nad pochylonym ciałem rywala i knee lift! Sheamus zostaje za linami, czeka, aż jego przeciwnik wstanie i dokłada mu jumping shoulder block! Po tej akcji ryabck próbuje jeszcze nie zwlekać, szybko wstaje, ale inkasuje Celtic Sword, jeszcze jeden i na koniec big boot! Teraz Sheamus staje na narożniku, szykuje jakąś akcję wysokiego ryzyka, ale Ryback wstaje na nogi, zdejmuje sobie na ręcę przeciwnika, chodzi z nim po ringu, teraz che go sobie przerzucić na bark... ale kontra od Irlandczyka i Counter DDT!

Jerry Lawler: Póki co mięśnie Rybacka nie dają aż takiego efektu co równie wielki, ale sprawny Sheamus!

Jim Ross: Do sekcji gimnastycznej na Igrzyska Olimpijskie raczej go nie wezmą.

Sheamus ma całkowitą przewagę, teraz ponawia wejście na narożnik, stoi już na nim i diving shoulder block! Teraz Sheamus sygnalizuje koniec walki, Ryback jest w zupełnie innym świecie i chyba nie widzi, że Sheamus uderza się w piersi i stoi w przeciwległym narożniku, Ryback już na nogach i Bro... nie! Minięty finisher Sheamusa, za to po obrocie to Ryback wynosi przecinika pod... Muscle Buster! Muscle Buster! To koniec! Koniec! Ryabck przypina! 1............2..............i............What? Kick Out! Ryback nie wierzy w to co widzi, teraz wykłuca się z sędzią, na koniec odpycha go za głowę, ale werdyktu nie zmieni. Irlandczyk w narożniku i inkasuje corner clothesline, teraz jego rywal przeciągnął go w środek ringu i bardzo mocny thrust spinebuster! Ryback próbuje kolejnego przpięcia! 1, 2 i...Kick Out! Kick Out! Teraz Sheamus w kolejnych tarapatach, wyniesiony, z resztą już po raz trzeci podczas tej walki wysoko w górę na rękach, tym razem jednak Ryback zdołał go przerzucić i Gorilla Press Powerslam! Teraz Ryback chce to zakończyć, znów wynosi rywala za siebie, pod Muscle Buster... Ale Sheamus ześlizguje się z pleców rywala, Ryback próbuje jeszcze go uderzyć... ale zostaje podcięty przez rywala i twarzą trafia na narożnik, za to Irlandczyk wykonuje roll up! 1, 2 i... Kick Out! Ryback wyturlał się na zewnętrzną część lin, tam wstaje, ale dopadł do niego rywal, który zaplątał mu ręce na linach i wyprowadza kolejne ciosy w jego klatkę, jeden, drugi, trzeci, czwarty, piąty... Rybackowi udało się oswobodzić rękę i zaczyna wychodzić z łokćmi w twarz przeciwnika! Sheamus odchodzi na pare kroków, ale teraz rusza z impetem i... fuck! Brouge Kick! Kończące kopnięcie Sheamusa! Ma wielką szansę na skończenie walki! 1, 2 i.....i...Kick Out! Tak! Walka trwa nadal! Sheamus jest strasznie rozczarowany. Teraz podnosi rywala i masa kolan na klatkę piersiową rywala, Ryback słabnie, a teraz Sheamus ustawia go za sobą. Wynosi na ręce! Celtic Cross w powietrzu i... rywal schodzi z jego rąk na matę! Irlandczyk obraca się i fantastyczny running clothesline!!! To chyba koniec, Ryback przypina przeciwnika - 1, 2 i...OMFG! KANE! KANE! KANE! Skąd on się tutaj wziął! Ściągnął za nogę sędziego ringu, który odliczył już do 2!!!

Jim Ross: To pewnie byłby już koniec, a tak walka na nowo nabiera emocji!

Kane chwyta za szyję sędziego! Chokeslam za ringiem! Kane stoi na zewnętrznej stronie ringu, ale Ryback dewastuje go świetnym Spear'em, po którym Kane spada z ringu! Ryback wychodzi za rywalem, chwyta go i wrzuca "The Big Red Monster'a" w metalowe schody! Ryback chce wrócić do ringu, stoi już na zewnętrznej stronie ringu, ale budzi się Sheamsu i Bicycle K... nie trafiony! Ryback zdążył odsunąć głowę, teraz krótko policzkuje rywala, bierze szybki rozbieg i running clothesline! Szybko podąża do ringu za przeciwnikiem. Mamy wyniesienie na barki i... Muscle Buster! Kolejny finisher! Ryback woła sędziego! Tak! Jest! Pojawia się Earl Hebner! Może tym razem? Mamy przypięcie! 1........2..............iiiii....................3!!!!!

Lilian Garcia: Zwycięzcą walki zostaje Ryback!

*Widzimy idącego przez backstage Big Showa, który ma skwaszoną minę. Po drodze mija Kelly Kelly w bardzo skąpym bikini. Show momentalnie odwraca się na pięcie za piękną kobietą i krzyczy do niej aby poczekała:*

Show: Oh Kelly, czemu uciekasz mi skoro chcę tylko zamienić słowo z jedną pięknością?

Kelly: Witaj. A, po prostu zamyśliłam się.

Show: Typowe. Ja również mam o czym myśleć, jak zapewne wiesz dzisiaj stanę do ringu w Main Event'cie. Może po wygranej mojego pasa chciałabyś uczcić to ze mną?

Kelly: Nie, przepraszam. Mam... inne plany na wieczór, ale życzę Ci powodzenia.

Show: Oh Kelly, przecież plany zawsze można zmien...

*Nagle w rozmowę wcina się Scott Stanford! Trzyma on w ręce białą kopertę.*

Show: Czemu widzę jakiegoś chudzielca, który bez skrupułów wciął mi się do jasnej cholery w rozmowę?!

Stanford: Przepraszam, przepraszam. Mam coś bardzo pilnego dla Ciebie.

Show: Biała koperta? Łapówka? Ty gnido! No, czego chcesz?

Stanford: Nic takiego, po prostu zwykły list.

*Show wydziera Scott'owi z reki list, Stanford odchodzi, za to Show szybko rozrywa kopertę. Wyciąga z niej kartkę z wielkim sercem na przedzie. Potem kamera pokazuje nam jej wnętsze, a tam npisane jest tylko wielkie "K."*

Show: K.? K? Kelly, czyżby to właśnie były te twoje plany na wieczór?

Kelly: Nie, wybacz, to zupełnie co innego. To nie moja sprawka. Nigdy bym tego nie zrobiła, bo Ty... Ty... Zwyczajnie mnie przerażasz.

*Kelly dość szybko idzie dalej po backstage'u, za to Show zdenerwowany wywraca stół z przekąskami, wchodzi do swojej szatni i trzaska drzwiami od niej.*

Lilian Garcia: Panie i Panowie przed nami Tag Team Match o pretendenta do WWE Tag Team Championship! Jako pierwsi na ring wejdą razem z Rosą Mendes! Primo i Epico!

*Rosa bierze mikrofon*

Rosa Mendes:Escuchares a futuro los campeones!

Primo:Gracias Rosa. Jesteśmy już coraz bliżej do zdobycia mistrzostwa! Dzisiaj wygramy kolejny pojedynek a już na SummerSlam będziemy walczyć o Tag Team Championship!

Epico:Exactamente Amigo! Dawać tu tych Perros!

Lilian Garcia:I ich rywal pochodzący z Brooklynu! JTG!

*JTG wchodzi na rampę*

Primo: JTG? hahaha już wygraliśmy to hermanos!

JTG: Oraz jego Teg Team Partner! Pochodzący z Brooklyn, New York mierzący 201 cm!Shad Gaspard! Cryme Tyme regresos Perras!

Jerry Lawler: Jim widzisz to co ja to Shad Gaspard! On wrócił na Monday Night RAW!

Jim Ross: Jerry widzisz to co to Cryme Tyme! Wrócili na Monaday Night RAW! Niesamowite

Po wyjściu na rampę Shada obaj wrestlerzy szybko wbiegli na ring i zaatakowali rywali szybko wyrzucjąc ich poza ring a następnie tountuje w stronę publiki. Epico szybko wstaje i wchodzi na ring, jest on teraz sam na sam z JTG.Słyszymy gong i zaczynamy oficjalnie pojedynek.Mamy zwarcie pomiędzy wrestlerami które wygrywa zdecydowanie Primo odpycha teraz mocno JTG w strone lin, ten się odbija i biegnie na rywala chcąc wykonać crossline jednak przeskakuje rozpędzonego "gangstera" ten po raz kolejny się odbija ale tym razem nadziewa się na Hurricanranę od JTG ten upada z impetem na matę lecz na tychmiast podnosi go Epico i przybija piątke z Primo następnie odpychają JTG od lin gdy ten do nich dobiega wykonują podwójnego dropkicka, tu upada na matę i zsuwa się z ringu. Szybko na ring wbiega Shad który croslinem wyrzuca za ring Epico. Na ring zostali tylko Primo i Shad. Primo z desperacji biegnie szybko w stronę Shada chcąc go chyba zaskoczyć jednak ten go łapie i robi chokeslam, Primo uderza ze sporym impetem w matę. Gaspard szybko go podnosi,łapie za głowę i podchodzi do narożnika. Uderza kilka razy głową Portorykańczyka o narożnik następnie puszcza,ten pada do tyłu i opiera się o narożnik. Shad jednak jeszcze nie kończy z Primo, kopie go nogą w tułów wgniantając go w narożnik. Primo krzyczy z bólu.

Jim Ross: Shad Gaspard bardzo się zminił od ostatniej wizyty. Widać że wiele doświadczył po odejściu z WWE. Jego styl mocno uległ zmianie. Stał się bardziej brutalny co może być kluczowym elementem w jego karierze, zawsze miał w sobie to coś ale brakowało mu tej pozytywnej agresji.

Jerry Lawler: Też to zauważyłem Jim. Komentowałem wiele walk Shada jednak ta wydaje się wyjątkowa, widać że odnalazł swój styl. Wydaje mi się że mógłby wygrać sam tą walkę jednak miejmy nadzieje że już więcej nie dojdzie do konfliktu w Cryme Tyme gdyż to naprawdę zasłużony team.

Jim Ross: Masz racje. Jednak jestem przekonany że jeżeli Cryme Tyme chce powalczyć o mistrzostwo to udział JTG w tym teamie będzie bardzo widoczny i razem będą się świetnie uzupełniali.

Shad podnosi obolałego rywala i idzie z nim na środek ringu,łapie go i krzyczy do publiczności "Shad Taking Over !" to może oznaczać tylko jedno Shad przymierza się do wykonania swojego finisher! Tak i mamy piękny Thugnificent! Zaczyna odliczać rywala 1.........2.....2,99999999 jednak w ostatniej chwili na ring wbiega Rosa i przerywa liczenie. Rozwicieczony Shad zaczyna się z nią szarpać, jednak nagle od lin odbija się Primo i Running DDT na Shadzie ten pada na matę. Rosa pęka ze śmiechu i każe Primo kończyć walkę. Primo odlicza 1...2.. jednak przed linami stał nie zauważony JTG który wyskoczył wykonując Springboard Headbutt na odliczającego Primo tym samym przerywajac liczenie. Jednak natychmiast pojawia się Epico który okłada wrestlera z brooklynu, jedna z kontratakiem nadciąga Shad który ratuje partnera wykonując Running big boota na Epico a następnie wyrzucając go poza ring.JTG idzie za nim. Jednak na Gasparda nadciąga biegnący Primo chcący wykonać Crossline,jednak Shad robi unik pod jego ręką a następnie go łapie i wykonuje Gorilla Press Slama! Odlcza 1....2.. w między czasie na ring stara się wejść Epico i przerwać odliczanie ale nie pozwala mu na to JTG, no i sędzia dolicza do 3! Koniec!

Jerry Lawler: Cryme Tyme świetnie się spisał. Genialny występ Shada! Coś niesamowitego..

Jim Ross: Jednak trzeba pochwalić też JTG który dużo pomógł i zdecydowanie Shad sam by tego nie wygrał. Dlatego kocham Tag Team Matche niczym Theodore Long!

Jerry Lawler:Tag Team Match PLAYA! Rzyczywiście JTG odgrał tu również znaczącą rolę. Cryme Tyme ma spore szanse wygrać tytuły na SummerSlam czego im życzę! Powodzenia chłopaki!

Lilian Garcia:Pani i Panowie! Walkę wygrywają poprzez pin fall JTG i Shad Gaspard! CRYME TYME!

*Austin Aries siedzi w szatni, w której rozmawia przez telefon. Naglę wchodzi do niej CM Punk.

CM Punk: Proszę proszę kogo moje oczy widzą Austin Aries..."The Greatest Man That Ever Lived"!

Austin Aries: CM Punk "The Best in the World"! Siema bracie! Jak leci?

CM Punk: Całkiem nieźle. A ty jak po wrażeniach pierwszego dnia w federacji? Stresik?

Austin Aries: Stres? Proszę cię nie mam się czego bać. Jestem jednym z najwspanialszych wrestlerów na świecie. Za tydzień to pokażę. Wiem kim jest Cena, wiem kim jest Orton.. I wiesz co jeszcze wiem? Wiem że wygram tę walkę i już nie długo to ja będę nosił twój tytuł.

CM Punk: Miejmy nadzieje że wygrasz swoją pierwszą walkę. Z chęcią zawalczyłbym z Tobą jak za starych czasów w Ring of Honor, cieszę sie że dołączyłeś do WWE gdyż wreszcie będę miał z kim pogdać. Jeżeli wygrasz pretendenta to zawalczę z Tobą kiedy tylko chcesz albo ją wygram albo nie jednak narazie jesteś moim kumplem i nie popsuj tego. Daniel Bryan też był moim przyjaciele do czasu gdy nie zobaczył tego tytułu. Ten tytuł zmienia osobowości i mam nadzieje że jak będziesz miał szanse o niego zawalczyć to nadal będziesz "The Greatest Man That Ever Lived" a nie zamienisz się na ""The Greatest Asshole That Ever Lived".

Austin Aries: Nie porównuj mnie do "American Dragona" ja i on to dwie inne postacie. Ja jestem tu po to by wygrać wszystko on jest tutaj dla pieniędzy. Tak więc CM Punk szykuj się do walki gdyż już po następnym Raw to ja będę No. #1 pretendentem do walki o WWE Championship!

CM Punk: Powodzenia stary! Trzymam za ciebie kciuki..

Panowie przybijają sobie piątkę, a następnie Punk opuszcza szatnie*

*Widzimy szatnię w której znajduje się Ryback i właśnie zarzuca koszulkę. Nagle ktoś puka do jego szatni, Ryback chwyta metalową rurkę w dłoń, po zym wykrzykuje aby wejść. W drzwiach ukazuje się Sheamus! *

Sheamus: Hola hola. Przyjacielu spokojnie, chodź w stu procentach rozumiem twoją reakcję, ja właśnie w tej sprawie.

Ryback: Siadaj na krześle. Póki co zostawię rurkę w ręce jeżeli Ci to nie przeszkadza.

Sheamus: Oczywiście, że nie. rób co chcesz. Chciałem tylko powiedzieć, że źle się czuję z tym, że nasza walka przebiegła w takich a nie innych okolicznościach.

Ryback: Powinienem skończyć tę walkę wcześniej.

Sheamus: Wiem i nawet nie chcę się z tym spierać. Byłeś wyraźnie lepszy, jednak ja nadal mam niedosyt przez to, że musiałeś rozprawiać się z Kane'em. Mam dla Ciebie propozycję.

Ryback: Czego oczekujesz?

Sheamus: oczekuję tylko twojej zgody na moją propozycję. Za 2 tygodnie staniemy do ringu jeszcze raz, tylko tym razem bez możliwości interwencji z zewnątrz. To zakończy tylko pin, submission albo wyjście górą z klatki. Steel Cage Match. Jesteś mi do tego potrzebny, aby stworzyć jeszcze lepsze widowisko niż tej nocy. Więc jak.

Ryback: Już raz Cię pokonałem mimo interwencji z boku. Co prawda nic ona Ci nie dala, bo Kane chyba nie miał celu. Okej, zgadzam się.

*Ryback wyciąga rękę do Irlandczyka, ten przez chwilę się jej przygląda, ale w końcu uścisnął ją, po czym wyszedł z szatni.*

Lilian Garcia: Doszliśmy do Main Eventu dzisiejszej gali, a będzie to WWE Championship Falls Count Anywhere Match! Pierwszym uczestnikiem wlaki jest wychodzący na ring... Big Show!

Lilian Garcia: Jego pierwszym rywalem jest wychodzacy na ring... Daniel Bryan!

Lilian Garcia: Ostatnim uczestnikiem walki, a zarazem obecnym WWE Championem jest... CM Punk!

http://www.youtube.com/watch?v=wMCgrLIM6Z8

I mamy gong! Zawodnicy zwlekają z pierwszym atakiem, jednak niemal w jednym momencie Bryan i Punk rzucają się do Showa, zaczynają go kopać w obie nogi, ten przyklęka na kolana, obaj go łapią i double ddt! Show na deskach, a teraz jego rywale wyrzucają go z ringu! Teraz można zacząć od nowa, wchodzą w zwarcie, które wygrywa Punk, wchodzi za rywala i german suplex! Mistrz szybko wstał, chce odbić się od lin, jednak zauważył, że Show szuka czegoś pod ringiem, złapał się lin i fantastyczny leg drop za ring na Showa! Teraz Punk podniósł się, za to Bryan wykonuje baseball slide dla Pun... nie! Nie trafił, Punk się odsunął i mamy Bryana za ringiem, Punk odpycha go przed siebie, jednak Bryan tylko rozpędził się i High Kick... dla Big Showa! Punk uchylił się, a kopnięcie ląduje na głowie Showa, za to daniel zdążył postawić nogę na ziemi i przechwycił ją Punk zapinając przypięcie! 1...Kick Out! Obaj szybko się podnoszą, Punk wyprowadza kopnięcie w korpus rywala, jeszcze jedno, ale Daniel przechwyca nogę rywala, odpycha go, jednak Punk kontruje to na dragon whip! Punk podnosi Bryana, kładzie go na Big Showa, a sam zaczyna wchodzić na barierki, stoi już bezpiecznie na nich i... fenomenalny moonsault! Punk zrzuca Bryana z Showa i przypina tego drugiego! 1, 2 i... Potężny Kick Out! Big Show wystrzelił swojego rywala w gorę i ten spadł na matę. PIerwszy na nogi podrywa się Bryan, który łapie Punka w chinlock, jednak w międzyczasie podnosi się Show, który łapie za szyję Daniela! Szykuje się Chokeslam... ale nie, jednak Bryan zaczyna wyprowadzać kopnięcia w nogę rywala, ten puszcza jego szyję, teraz niski dropkick dla olbrzyma, po ktrym ten tylko zachwial się na nogach, mamy już Punka na nogach, którego Bryan nawołuje do współpracy i double dropkick dla Showa, jednak... niesamowite! Show dalej stoi na nogach, jego rywale wstają, a ten bez skrupułów wyprowadza im double clothesline! Teraz zarzuca sobie na ręce Punka, trzyma go w górze niepotrzebnie zwlekając, odwraca się zobaczyć co robi Bryan i otrzymuje chair shot! Punk spada z wysokości na ziemię, Show również na nią runął, a Daniel wyjmuje spod ringu stół! Szybko oparł go o słupek od narożnika, teraz podchodzi do Showa, przepycha go przed stół i kolejny chair shot w plecy rywala, ale Show tylko oparł się o stól, jednak... chair shot dla Bryana od Punka w plecy! Punk bierze dodatkowy rozbieg i pędzi na opartego o stół Showa ze swoim knee dropem... Ale nie trafia! Punk łamie stół!

Jim Ross: Wreszcie posypały się przedmioty!

Jerry Lawler: Stół się złamał, a nie posypał!

Jim Ross: Posypaly się wióry z drewnianego stołu! Wraaaaam!

Show i Bryan już na nogach, ten drugi zaczął uciekać a Show go gonić, zrobili jedną rundkę wokół ringu, aż Bryan złapał krzesło, przeszedł pod ręką przy próbie clothesline'u od rywala i podcina krzesłem rywala w nogę! Teraz Daniel podciąga jego nogę, OMG! On zakłada Yes Lock! Yes! Yes Lock! Show walczy z potęznym bólem, stara się przesuwać przed siebie, jednak nie ma żadnych perspektyw aby wyostać się z uchwytu, chyba odklepie i...... Punk! Punk wpada z metalową rurką, którą uderza w kark Bryana! Teraz kładzie ją na ręce Daniela i zaczyna mocno na nią naskakiwać - istna furia! Punk wynosi przeciwnika na barki! Szykuje się finisher, jednak Bryan zdołał złapać się rękami barierek, trzyma się nich za wszelką cenę, ale Punk spuszcza go twarzą na barierki! Teraz wynosi go jeszcze raz, obraca się, ale Big Show łapie go za szyję!!! Chokeslam! Chokeslam! Chokeslam dla obecnego mistrza! Bryan w między czasie ulotnił się do ringu, a Show przypina przeciwnika! 1...2......i.......Somersault Plancha od Danielsona! Pin przerwany w ostatnim momencie! Teraz Bryan bierze krzesło w dłoń i chair shot na plecy przeciwnika, Daniel wtural olbrzyma do ringu, tam czeka, aż ten wstanie. Show już na nogach i kolejny chair... Big Show, KO Punchem wybija krzesło z rąk Bryana. Ten ze zdziwieniem na twarzy spojrzał się na rywala, próbował ucieczki przez narożnik, ale rywal go dorwał, zarzucił sobie na ręce i Powerbomb! Teraz Show trzyma się ręką lin i dokłada jedno nożny leg drop! Zostawia przeciwnika, czeka aż ten wstanie, Bryan powoli, powoli podnosi się przy linach, za to Big Show sygnalizuje już swój ostateczny cios, Danielson na nogach i KO..?! Nie! Bryan zdołał odsunąć na bok głowę, za to sam przechwycił tę część ciała u rywala i zapina Gilotynę! Z całych sił dusi olbrzyma, ten błyskawicznie słabnie, obsuwa się na ring, nie daje oznak życia! Sędzia jest zmuszony sprawdzać jego stan, pierwszy raz ręka opada, drugi raz to samo i trzeci, ostatni... Flying Elbow Drop! Do gry wraca Punk! Przerwał submission lotem z narożnika dla zapinającego uchwyt Bryana! Punk przypina Danielsona...! 1, 2 i...Kick Out! Teraz próbuje pinu dla Big Showa! 1, 2 i...

...http://www.youtube.com/watch?v=wAY3HtnqPEY

Jim Ross: Toż to niemożliwe! To Kane! Sędzia przerwał liczenie, bo zwyczajnie przestraszył się płomieni z narożników! Show nadal w grze!

Jerry Lawler: Zamaskowany facecik przerywa nam już drugą walkę tego wieczora, czego on chce!

Jim Ross: O fuck! Pamiętasz kartkę do Showa? K! K! KANE!

W ringu na środku leży Show, Bryan zdołał wyturlać się z ringu, a z przeciwległej strony z kwadratowego pierścienia zwyczajnie wyszedl sobie Punk! Kane wszedł do ringu, popatrzył co robią zawodnicy a ringiem, w końcu chwycił za szyję Big Showa, którego podniósł na nogi! Nie, teraz przekręca go do góry nogami i... Tombstone Piledriver! Coś niesamowitego! Dobrze, że Kane opuszcza już ring... nie? On suzka czegoś pod ringiem i znalazł nosze! OMG! Przeturlał na nie Big Showa, teraz jedzie w stronę titantronu, fuck, co on szykuje? Rozpędza się i... zrzuca Showa na noszach z podestu! Show leży już kompletnie bez ruchu! Kane'owi to chyba nie wystarcza, zeskoczył do rywala, przeciągnął przed niego metalowy kontener! Łapie wielkoluda za szyję... Nie, nie nie. To już za wiele! Chokeslam na metalowy kontener! Big Show wyje z bólu, za to Kane sprawnie udaje się za kulisy. Do Showa podbiegają lekarze i ochrona!

Jim Ross: Straszny atak desperacji. Nie wiem co chciał osiągnąć.

Jerry Lawler: Kane chyba wykonał swoje zadanie na tę galę, bo po pierwszym nieudanym ataku urządził sobie drugi, tym razem z dużo gorszymi skutkami.

Jim Ross: Holy Shit! Patrz do ringu!

W ringu Punk patrzy na titantron co dzieje się z jego jednym z dwóch przeciwników, za to za jego plecami szykuje sie juz Bryan z... gitarą w ręku! Punk odwraca się do przeciwnika i gitar... kontra! Punk to wszystko widział i w porę zdołał podciąć przeciwnika w nogę, ten upuścił gitarę, a sam spadł twarzą na drugą linę i gitarre shot na tył głowy Daniela! To najpewniej jest koniec! Przypięcie! 1....2........i.......i?.......Nie! Kick Out! Punk strasznie zawiedziony, chce zakończyć tę walkę, wrzuca sobie przeciwnika na barki, ten jednak chce uwolnić się ciosami łokciem, wyprowadza takie trzy i jest na ziemi, po czym wykonuje świetny roll up! 1, 2.....i......Kick Out! Oaj szybko się podrywają, Daniel nie trafia z ciosem, Punk łapie go za głowę i backbreaker na kolano, po czym swinging neckbreaker! "Best In The World" wychodzi z ringu, wziął kolejne krzesło w dłoń jednak on ustawił je tylko na ziemi, teraz podchodzi do rywala, ale kolejna kontra i kip up frankensteiner! Bryan się podniósł, jego rywal chwilę po nim, za to ten peirwszy odbija się od lin i spinning heel kick! Bryan teraz podniósł rywala, chciał wykonać corner irish whip ale został skontrowany i teraz inkasuje running high knee w narożniku! Punk łapie go za głowę i bulldog! Teraz Punk czeka na rywala aż ten wstanie, chce wynieść go pod GTS, ale Bryan znów kontruje... na kolejną gilotynę! Zakłada submission, Punk lekko ugiął kolana i... niesamowite! Wysoko wybił rywala i ten znów spada mu na barki... Mamy Go To Sleep! Bryan spada plecami na krzesło! Jest kolejne przypięcie! Może ostatnie! Sedzia liczy! 1.................2..............i.............i.........i co do cholery..............3!!!!!!

Lilian Garcia: Zwycięzcą walki i stałym mistrzem WWE zostaje CM Punk!

*Punk triumfuje po wygranej walce, woła sędziego by mu podał tytuł mistrzowski.Sędzia wychodzi poza ring w stronę pasa.Jednak nagle ktoś wybiega z trybun i wyrywa mu ten tytuł.To Brock Lesnar! Były mistrz UFC podnosi do góry tytuł a następnie ucieka w stronę wyjścia przez trybuny.Nasza kamera idzie cały czas za nim. Lesnar wybiega na parking! Chyba będzie chciał odjechać z tytułem, podchodzi do swojego BMW jednak nagle ktoś uderza go drzwiami od samochdu w tułów. Z auta wychodzi nikt inny jak "The Game" Triple H! Co on tam do cholery robił?! Odbiera tytuł Brockowi i go uderza nim w twarz ten pada na ziemie. Tytuł kładzie na dachu samochodu a sam podnosi potwora jakim jest Brock Lesnar. Uderza kilka razy jego głową o maskę samochodu jednak ten po kilku ciosach się uwalnia i przejmuje inicjatywę rozpoczynając serię bardzo mocny ciosów w twarz Huntera. Oboje krwawią.. Lesnar otwiera maskę samochodu pod nią kładzie pas mistrzowski WWE a zaraz po tym na tytule kładzie głowę Triple H'a! Oczywiście zaraz po tym kilka razy mocno uderza go klapą od maski! To musiało boleć! Pas WWE jest cały we krwi podobnie jak Triple H. Na parking wjeżdża ochrona jednak rozwieszony Lesnar zaczyna ich atakować mimo iż było ich z 10. Lesnar po krótkiej potyczce z ochroną WWE idzie z HHH na backstage. Tam obija go o wszystko co się da. Nie długo potem zatrzymuje się koło stoiska z gadżetami WWE. Uderza kilka razy głową Huntera o te stoisko a następnie mówi "Nie rozumiesz Hunter? Nie chcę być twarzą tej pieprzonej federacji,nie chcę koszulek z moją podobizną ani opasek. Po prostu mam ochotę ci skopać dupę! To mój cel.." po czym bierze benzynę i zaczyna polewać nią stoisko! Bezradny kaiser ucieka w popłochu a Lesnar podpala stoisko i wszystkie gadżety! Co on chce zrobić oby nie to co mam na myśli teraz.. Podnosi Triple H'a najprawdopodobniej Gorilla press slam! Jednak w ostatniej chwili pojawia się CM Punk i ratuje Huntera atakując Brocka! Okłada go serią ciosów i kopnięć, Lesnar stoi ogłuszony. Punk trochę się cofa, robi rozbieg i wykonuje Inazuma Leg Lariato na Lesnerze ten pada na ziemię.Punk go podnosi i szykuje się do wykonania Go To Sleep ! Podnosi go i wykonuje GTS a ten przewraca się prosto na płonący stół! To musi boleć! Hunter stoi i patrzy z niedowierzaniem. Dziękuje Punkowi za pomoc jednak ten odpowiada z ignorancją "Chyba nie myślisz że zrobiłem to dla ciebie?" a następnie odchodzi. Hunter jednak dalej okłada Lesnara który jest mocno przypalony. Idzie z nim w stronę trybun. Okłada go o barierki, nagle jakiś fan krzyczy do niego by wziął jego krzesło. Hunter z początku się tylko uśmiechnął i okładał dalej byłego mistrza UFC.Jednak po dalszych prośbach fana podszedł i wziął od niego krzesło. Zrobił wielki rozmach i uderzył tak mocno Lesnara tym krzesłem że ten aż spadł na po schodach trybun na sam dół Hunter również tam zszedł i dalej okładał Lesnara.Nagle jednak pojawiła się ochrona oraz prawie cały roster WWE rozdzielający obu wrestlerów.Ci jeszcze kilka razy się wyrwali i próbowali ze sobą walczyć jednak po kilku minutach zostali odciągnięci od siebie. Słychać było tylko jak Triple H krzyczał "SummerSlam!" a Lesnar odpowiadał resztkami sił "I'm Ready!"*

Jim Ross Co to było? W zasadzie pasa WWE raz nie było, a raz był!

Jerry Lawler: Za to na SummerSlam starcie tytanów! Triple H i Brock Lesnar! To jeszcze nie oficjalne, ale czuję, że tego nie może zabraknąć...

Jim Ross: Na najwiekszym evencie tego lata! Żegnają się z państwem Jim Ross!

Jerry Lawler: I Jerry Lawler! Widzimy się 23 Lipca, baby!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Po zostawieniu minimum 3 zdaniowego komentarza do gali wybieramy:

- Wrestler Gali:

- Walka Gali:

- Moment Gali:

- Segment Gali:

- Ocena Gali:

- Fail Gali:

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Yao

1

• Tuptuś

1

• Deep

1

Top użytkownicy w tym temacie

Początek gali, stoi na strasznie przyzwoitym poziomie. Widzę skład pierwszej walki - wiem, że pisze ja stawiam na Evana! Jednak Zack był drugim w kolejce, całkiem niezła walka. Druga walka w, której skład wchodzi aż trzech moich ulubieńców - nieźle. Carlito tak, jak myślałem. Dobry wybór, ale niestety zbyt przewidywalny. Ogólnie gala, całkiem niezła, za długie walki. Widzę, że zgapiłeś mój element:

- Wrestler Gali: Lesnar.

- Walka Gali: Musem ostatnia. Main Event.

- Moment Gali: Tekst Punka: CM Punk: Odpuść gnojkowi. Nie przystoi.

- Segment Gali: Pierwszy.

- Ocena Gali: 4/6. 7/10.

- Fail Gali: -

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Nasza gala może byłą nico krótsza od Smackdown jednak uważam iż wypadła lepiej oczywiście nie mi to oceniać gdyż sam ją pisał.Jednak chciałbym bardzo pochwalić fana który podczas tego RAW odwalił kawał dobrej roboty i dzięki niemu to dziś możecie czytać.Nie będę oceniał gali ani wybierał najlepszych momentów tego eventów gdyż mogło by być to nie fair lecz chciałbym powiedzieć tylko że gala w moim mniemaniu wypadła super i mam nadzieje że kolejne też będą prezentowały taki poziom :)

#SmartFanZone

Flair jako GM co jest bardzo dobrym i trafionym pomysłem. Sam segment nie był na największych obrotach, taki typowy średniak na rozpoczęcie show. Pierwsza walka i już rzucają się w oczy błędy w nazewnictwie. Powinniście to poprawić, bo nie za fajnie się to czyta. Widać, że będziecie pushować Zack'a czego się nie spodziewałem. Sądziłem, że dacie zwycięstwo Evan'owi. W drugiej walce spodziewałem się zwycięstwa Miz'a. Komentarze na przyzwoitym poziomie, nie ma ssących tekstów choć gadkę o musztardzie mogliście sobie darować. Segmenty również na odpowiednim poziomie, choć można by było jeszcze je dopracować. Walki długie, ale powinniście się bardziej skupić na estetyce, bowiem w tym aspekcie SD! wypada lepiej :)

- Wrestler Gali - Lesnar

- Walka Gali - Main Event

- Moment Gali - Jeśli jest taka możliwość to wstrzymam się od głosu. Nikt niczym specjalnym nie błysnął.

- Segment Gali - Niech będzie ... Pierwszy ...

- Ocena Gali - 4/6

- Fail Gali - brak

deathnotep.png

angle_02.gif

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Gala fajna nie powiem ale nie będę się zagłębiał bo wiadomo że wyszła bardzo dobrze ale jedno co mnie boli to KANE! Halo! Umawialiśmy się przecież że Kane jest na Smackdown także daliście ciała i to po całości... Nie będę oceniał bo wiadomo że nie będę obiektywny gdyż Smackdown RULEZ!

Ps. Czekam na kolejne Monday Night Fap.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

Początkowy segment bardzo udany. Wyłoniony został nowy GM i od razu na RAW zagrzmiało. Wstawki Vincenta o pieniądzach były bardzo realistyczne, a przy tym dość ironiczne, także brawo za pomysłowość. Pierwsza walka jak na Elimination nie była długa, ale za to treściwa i zdecydowanie dobry początek gali. W drugiej walce myślałem, że wygra Miz bądź John, ale wygrał Carlito i pierwsza niespodzianka zawitała do WWE. Może chłopak odnajdzie w końcu to, co zgubił kilka lat temu. Ryback dominuje w prawdziwej federacji i dominuje też tutaj. Wywiady niekiedy przynudzały, ale za to wstawki komentatorów na odpowiednim swoim poziomie.

- Wrestler Gali: Zdecydowanie Brock Lesnar!

- Walka Gali: Druga walka elimination.

- Moment Gali: Gadka Sin Cary =))

- Segment Gali: Początkowy, czyli pierwszy.

- Ocena Gali: 4+/6

- Fail Gali: Wg mnie to rozmowa Sheamus'a z Ryback'iem. Rudy zbyt mocno zamienił się w dzieciaka. Nie widzę u niego takiej agresji w wypowiedziach.