Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Przyszłość?

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Informacja od Króla - pzdr. :8

Interesuję mnie kolejna ważna sprawa, czy zaczynamy całkiem od nowa? Czy też kontynuujemy? Czy też jakaś opcja stosunkowo inna? Tzn. Zostajemy przy ekipie tj. komentatorzy, zapisujemy się od nowa - jedziemy na starej marce, czy zależy Wam na jakiś innowacjach, typu nowa tygodniówka? Nazwa? Chociaż tutaj musicie mieć solidne kandydatury, bo ja jako CRASHDAY ORIGINAL będę stał murem za nimi.. ;) Proszę poważnie do tego podejść, a nie jak do tego czy gramy w wakacje, bo zaproponowałem kompromis House Showy, to tacy zwolennicy, jak Shrekomir na BS się nie odezwali. Nie daję żadnej ankiety, bo to bez sens chcę Waszych postów.

Obecnie ten temat ma nam zastąpić wolną dyskusję w celu podejmowania decyzji co z WCE. Będzie regularnie odświeżany i będzie można znaleźć tutaj nowe informacje, które przed wznowieniem BS będą jakoś zlepione w tym co ustalimy w newsy. :)

• Odpowiedzi 17
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

5

• fanfanfan

4

• CezarMVP

3

• T0meq

2

Top użytkownicy w tym temacie

Nadal chętnie piszę się na granie. Nie miałbym nic przeciwko zaczęciu wszystkiego od nowa, bo trzeba przyznać, że trochę mnie nuży obecna atmosfera. Jak zawsze mogę pomóc z nazwami, logami, intrami, itd. Byle by tylko znaleźli się chętni gracze i.. można jechać.

Jakakolwiek chęć na granie mnie opuściła i w obecnym stanie nie widzę żadnych szans na powrót. Obiecującą inwestycją w przyszłość mogłoby być rozpoczęcie wszystkiego od nowa, jednak bez ludzi niczego się nie zrobi. Orientuję się w byłych stosunkach między booker'ami i zdecydowanie jeśli "piszący" nie spiszą jakiegoś regulaminu czy zasad dla siebie, których będą przestrzegać to nawet nowa federacja po jakimś czasie powtórzy historię starej.

Co do zmiany nazwy federacji jestem na NIE, bo od tego można byłoby przecież zacząć, ale wszystkie zapisy od nowa, nowe pomysły, nowy rozkład pisania itd....

Jeśli miałbym jakoś pomóc to mógłbym wrócić do pisania, bo być może zmieni mi się rozumowanie i będę z tego czerpał przyjemność.

Ja do pisania walk i do grania myślę, że nadal mam głowę, można by się spiąć, popróbować różnymi sposobami zachęcić nowych do gry i zrobić coś, żeby było lepiej niż dotychczas. Jak pisałem, ja mam pomysły na pare postaci, mam wenę, a i na pisanie walk i segmentów obecnie do AF znajduję czas. Także ja od Września jestem chętny do gry, można by zacząć od nowa i nie wiem czy nie byłoby lepiej gdyby pomyśleć np. o galach co tydzień, łatwiej jest zbudować program, a i jak ktoś nie pisze to go zwyczajnie wyJ***ć. Takie moje zdanie, ale rozumiem i to, że na naszym forum niektórym na napisanie jednego łaskawego posta potrzeba trochę czasu. Trudno. Ja osobiście zwiększyłbym obroty, wziął ludzi gotowych do częstego pisania i zaczął od nowa, ostatni raz od nowa, może z ShowTime?

P.S. Alberto Del Rio jest gotowy! ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Kuurcze, zaczynanie wszystkiego od nowa nie byłoby dla nie przyjemną sprawą, tym bardziej ze ostatnio sporo osiągnąłem i nie wiem czy w związku z tym po powrocie mógłbym liczyć na push czy coś takiego ... w każdym razie myślę, że co się nie stanie będę kontynuował grę Ceną. Więc jeśli o mnie chodzi, to póki co jestem otwarty na nowe propozycje i będę na bieżąco komentował decyzje bookerów :)

Myślę, że 'hierarchia pushu' zostałaby zachowana - ale czy aż tylu graczy, którzy grali dotychczas kontynuowało by grę? No nie wiem. Co do zmian to nie chodziło mi o samą nazwę federacji tylko właśnie tygodniówki, jakiś całkiem nowy sposób prowadzenia - wymienione wyżej gale co tydzień są dla mnie trafione w dziesiątkę. Limit 1 posta i liczy się czysty skill.

Bardzo mnie tu leży ta podrasowana koncepcja fana przez Pietrka. :lol:lol Naprawdę trafnie, bro! Oczywiście, że jeśli znam Twoje umiejętności czy coś w ten deseń to inaczej będę patrzał, tutaj chodzi ogólnie od nowa, że nikt nie ma pasów coś w tym stylu, a nie że zaczynasz grę i budujesz sobie u nas nazwijmy to "rolę" od zera. ;) Tygodniówka, co tydzień - geniusz. ;) Bardzo proste, ale bardzo dobre - tylko tutaj pada pytanie, czy to będzie pasować większości? Limit jednego posta? Może dwa? Max. Wtedy faktycznie będzie się liczyć skill, a nie pisanie 10postów na 4dni i pretensje, że poświęciłeś czas, a ktoś napisał 3 posty, a jest lepszy - limit słów?

Ja bym dał limit 3x700, i tak mało ludzi to pisze aż tyle postów, a mimo wszystko wymiany zdań na BS szczególnie u góry jak bylo dotychczas wyglądają fajnie, a po 1 poscie to się zacznie gadanie itp. itd. Ja swoją strone przedstawiłem, mało ludzi pisało 3 posty w 2 tygodnie, to w 1 tym bardziej. Takie moje zdanie, bo napisać i nie móc odpisać to też nie dla każdego będzie kolorowe. Underson i tak ciężko będzie wrócić w stare buty, bo pare osób odejdzie i zaczynać od środka nie ma sensu. Wróćmy od nowa, ew. z tym ShowTime chyba, że zaczną padać inne ciekawe propozycje. Gala co tydzień co jest moja zajebistą innowacją i ten limit słów okrojony, ale na pewno nie z 1 postem, bo to raczej przeciętne, bo jak ktoś ma pomysł to 1 post w dodatku krótki mu nie starczy itp. itd.

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Po dość długiej przerwie stwierdzam, że chętnie znów pobawiłbym się w WCE. Przez najbliższe trzy miesiące mógłbym pojawiać się regularnie na backstage, od października może być troche trudniej, ale myślę, że dam rade. Nie czytałem wcześniejszych wypowiedzi dlatego przedstawię tylko moje propozycje. Rozpoczęcie wszystkiego od nowa według mnie byłoby dobrym pomysłem, tzn. pamiętamy o historii związanej z brandami, z posiadaczami pasów i takie tam (takie nowinki na gali wypowiadane przez komentatorów zawsze są mile widziane). Co do nazwy tygodniówki to jest raczej mniejszy problem, jednak osobiście zostałbym przy CrashDay czy tam Showtime. Sama zmiana nazwy federacji nie wchodzi zupełnie w gre. Nie po to napieprzaliśmy PPV i "dwutygodniówki" żeby teraz zmieniać nazwę i wypieprzyć WCE do śmieci. Podsumowując jestem za, co więcej jeśli będzie potrzeba to mogę pomóc przy tworzeniu gal, wystarczy się tylko odezwać. No to teraz pozostaje czekać.

Znaczy ta wiadomość o tworzeniu nowej federacji to chyba została wyczytana między wierszami bo Xeb w swoim poście otwierającym dyskusje pisał ciągle o nowych brandach, przynajmniej ja tak to odczułem i możesz być pewny, że nikt tak łatwo tej roboty do kosza nie wyrzuci. Czekam na dalszy odzew, bo póki co to nie wygląda źle ;)

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Nie no sama nazwa WCE zostaje nietknięta, chodzi mi raczej o takie niuanse pod nią. ;) Sytuacja jest poważnie klarowna, ale ewentualne przyśpieszenie powrotu WCE to dopiero początek-połowa sierpnia. Dla mnie wprowadzenie tygodniówek cotygodniowych to już tylko kwestia wybrania dnia tyg. ;) Tylko wiążę się to dla mnie przynajmniej z zwiększeniem ekipy - mamy Tuptusia od segmentów - Steka, Fana, Pietrka, mnie - od walk? + Tomek? Byłaby nas 5, czyli wychodziłoby na to, że każdy by miał po jednej walce ew. czasem wolne? Co jest świetnym układem, kiedy zacznie się szkoła/praca bo nie będzie sytuacji, że gali nie będzie, czy coś bo zawsze będzie ktoś w obwodzie - poza tym bacznie będę się przyglądał turniejom bookerskim na forum i może jakiś diamencik znajdę. ;) Im liczniejsza ekipa tym lepszy poziom gal, nie będzie pisania na siłę, tylko czy Wam by to pasowało? :>

Mnie wszystko pasi, akurat w sierpniu mnie nie ma bo wyjazd z rodzicami, potem znowu coś, a na koniec obóz, ale przecież i beze mnie dacie radę ruszyć. Najlepiej jakby było nas właśnie 5 do walk, taka właśnie liczba ich zazwyczaj jest, a mając az 5 osób do pracy można tę liczbę walk przy aktywnych ludziach na BS zwiększać i dawać im coraz więcej szans.

Dla mnie dzień tygodniówki to mógłby być poniedziałek. Po pierwsze jest to zaraz po weekendzie podczas którego można sobie coś na spokoju napisać, a nawet jak weekend jest imprezowy to jest ten 1 dzień alternatywy do napisania swojej działki.

Już z tymi imprezami nie przesadzaj i tak wiemy, że siedzisz w domu. ;**/ Xeb

b9e3d6d02a.png

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Nazwy? Jedziemy:

Monday Wrestling Battle. Monday Night Massacre. Monday Wrestling Mayhem. Wrestling Battle Zone. Monday's Main Events. Spectacle of Champions/Warriors. Monday Night Spectacle.

Jeśli demokratycznie wygra nowa nazwa to ją wezmę z tego, co tu nasz Pietrek wypisał mnie najbardziej podobają się: Wrestling Battle Zone. Monday's Main Events. Spectacle of Champions/Warriors, a że mam tu troszkę władzy. :evil: To będę na razie krążył przy tych nazwach, of cors czekam na dalsze propozycje sądzę, że nawet jeśli nie wybierzemy nazwy Pietrka to logo nam zrobi. :lol Naprawdę jednak proszę żeby większa ilość użytkowników się tutaj odezwała.

Jak dla mnie to mogę grać, sorki że się nie odzywałem w poprzedniej dyskusji ale miałem troszkę nerwowy okres a nie chciałem wprowadzać nerwowej atmosfery. A teraz do rzeczy, gala co tydzień z małym limitem słów dla mnie bomba. Jeśli zaczynamy od nowa ok ale już na serio ostatni raz bo ileż można. Nazwy dla tygodniówki hmmm jak na razie nie potrafię nic wymyśleć. więc lepiej niech zostanie ShowTime.

sig.png