Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Taping SD odwołany, Bruno Sammaritano, powroty do TV i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zaczynamy od dość mocnego newsa. Nagranie tapingu Smackdown w dniu 10 lipca zostało odwołane z powodu pożaru w arenie, na której nagrywany miał być taping! Nie wiadomo teraz, czy w hali, gdzie 9 lipca ma odbywać się RAW nagrane zostanie RAW, a po nim Smackdown, czy od razu na jednej gali scenariusz obejmował będzie oba brandy.

:arrow: Na RAW w sumie nic ciekawego się nie działo. Uległa natomiast karta na Money in the Bank PPV:

Dodaną walką została walka o pas World Heavyweight Championship

Sheamus © - Alberto Del Rio

:arrow: Przed rozpoczęciem RAW Dean Ambrose pokonał Michela McGillicuty'ego, a gdy RAW zeszło z anteny John Cena pokonał Big Showa i Tensai w Handicap Matchu. Po walce John Laurinaitis uderzył zwycięzcę krzesłem, lecz ten odpowiedział mu poprzez Attitude Adjustment.

:arrow: Mark Henry napisał notkę na twitterze odnośnie swojego stanu zdrowia:

"Twitter family I'm good! Healing at a fast rate. Not out of the woods yet!"

:arrow: Jeśli chodzi o powroty Marka oraz Reya Mysterio, ten pierwszy ma powrócić na 1000 odcinku RAW, a Mysterio może powrócić już dziś na specjalnym Smackdown Live! Ponadto Rey był obecny na wczorajszym RAW za kulisami.

:arrow: Wade Barrett po powrocie otrzymać ma spory push. Nie wiadomo, czy powróci na Money in the Bank by zdobyć walizkę, lecz jego osoba po powrocie będzie kręcić się wokół pasa WHC.

:arrow: Creative Team planuje w najbliższym czasie ustalić walkę na kolejną Wrestlemanię. Z dnia na dzień maleją jednak szansę na walkę CM Punk vs Steve Austin.

:arrow: Jedynym 100% - 2013 Hall of Famerem jest na razie Rena Lesnar znana jako Sable. Ma to oczywiście związek z walką Brocka na Wrestlemanii 29.

:arrow: Okazuje się, że jak na razie nikt z WWE nie kontaktował się z Bret Hartem, co do jego pojawienia się na 1000 odcinku RAW. Kanadyjczyk bardzo liczy na swój występ na tej gali i ma nadzieję, że tak się stanie.

:arrow: W miniony poniedziałek do rozwojówki WWE, czyli FCW dołączyło kilku nowych zawodników. Nie znamy ich nazwisk, a o samym fakcie poinformował Bill DeMott.

:arrow: Niedawno mówiło się o wprowadzeniu Bruno Sammaritano do Hall of Fame 2013. Dzisiaj jednak wiadomo, że na 100% to się nie stanie. Poinformował o tym Sal Cornette, który współpracuje z Bruno.

:arrow: Underson pisał o spodziewanym pushu dla Zigglera. Mówi się, że w związku z tym ma porzucić Vickie Guerrero, podobnie jak Alberto Del Rio Ricardo Rodrigueza, a Tensai Sakamoto.

:arrow: Pojawiły się plotki, jakoby WWE zainteresowane było zakontraktowaniem Angeliny Love, która ostatnio odeszła z TNA.

:arrow: I na zakończenie najnowsze "Backstage Fallout":

http://www.youtube.com/watch?v=jtMVCeC2wGM&list=PL79B51ACE90EA3AAE&index=1&feature=plpp_video
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Droopi

1

• Kotleten

1

• Deep

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

O proszę jakie kłopoty! Ciekawe, że jeszcze nie pojawiły się głosy, że to Hogan czy Biszkopt podpalili im halę :8 Ta walka dodana na MitB z dupy jak pisałem w komentarzu po Raw, nie poczyniono za dużo kroków ku temu programowi nie odrębniając od niego Zigglera. No Dean zaczyna już w Darkach, ciekawe czy w końcu go pokażą na tym Raw czy nie. Po tygodniówce standard, Tensai przegrywa kolejny raz w parze z Showem. Laurinaitis tym razem trafił ciosem, a nie został od razu skontrowany na AA? :shock: Chyba jakiś błąd, albo wreszcie w Darkach po Raw coś się dzieje! Żenua -.- Tak! Henry wraca! Ja go chcę zobaczyć już dzisiaj w nocy! Zostaje dodany do Raw MitB Matchu i mamy kolejnego tłuściocha na drabinkach, chociaż nie będą walczyć w 4! Rey też niech wraca do tej walki i już ich jest 6! Jeszcze Miz, może Swagger albo Ziggler (mam swój scenariusz mimo, ze mistrzem nie był) i pewłna baśniowa obsada! Tak! Kolejna świetna wiadomosć to powrót Barretta na MitB! Zgarnia walizkę SD, z Rhodesem ratują tę żenującą walkę z żenująca obsadą i Wade na miszcza! Tak, kontakty Bruno z Vince'm były za złe, aby mógł on zostać Hall of Fame'erem, w dodatku echa walki Lesnara odbijają sie nawet na tej ceremonii. Co się dzieje? To nagle wszyscy pomocnicy wyrzuceni na bruk? Będą mogli zrobić sobie swoje koło i poopowiadać o problemach. Angeliny Love w WWE nie chcemy, w dodatku słyszałem, że ma ona iść w stronę modelingu. I słusznie bo jest piękną kobietą, którą można przestawiać jak dowolny przedmiot z powodu swoich 20kilo. Dzieki za newsy!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Hmmm... A ja słyszałem że pożary grasują w mieście gdzie miał odbyć się taping SD, a nie w samej hali. Teraz sam nie wiem komu tu wierzyć. W każdym razie SmackDown się odbędzie zaraz po przyszłotygodniowym Raw. Henry ma powrócić na tysięczny odcinek Raw. Bardzo dobrze, że to wszystko ułożyło się po myśli Marka. Przypomnę, iż jego kontuzja była poważna i mógł nawet nie powrócić już do czynnej akcji w ringu. Cóż, zobaczymy co się z nim będzie dalej działo, przyznam że w ogóle nie odczułem jego braku. Ciekawe czy Mysterio również powróci na tysięczny epizod czerwonej gali, czy też już za moment dzisiejszej nocy. W każdym razie Raw, które odbędzie się za trzy tygodnie powinno być bardzo wyjątkowe, zresztą każdy zapewne uważa tak samo jak ja.

Szanse na pojedynek SCSA vs Punk maleją powiadacie? Obydwaj zawodnicy chcą ze sobą stoczyć walkę, więc w czym WWE widzi problem? A no właśnie próbuję to rozgryźć i przychodzi mi na myśl w tym momencie tylko jedno - WWE nie chcę przeładować WM'ki gwiazdami najwyższego formatu. Inaczej tego sobie nie potrafię wytłumaczyć.

Sammartino powinien już dawno, dawno temu dołączyć do Hali Sław, ale podobno zawsze odmawiał WWE na wszelkie występy itp. I widzimy, że Bruno nadal separuje się od obecnego WWE. Szkoda, taka legenda nie chce mieć nic wspólnego z Vincem, nie chce by go uhonorowano... no cóż, życie...

Jak widać w WWE szykuje nam się sporo rozstań. Ciekawe kogo weźmie teraz pod swoje skrzydła Vickie, a może zostanie managerem któregoś z brandów, albo i obydwu? Sakamoto mimo ataków ze strony Tensai'a możliwe że jeszcze przez pewien, krótki czas będzie jego poddanym. Już wkrótce jednak ma zadebiutować na ringach WWE. Myślę, że podobnie będzie z Ricardo o ile oczywiście plotki się potwierdzą i postanowią go oddzielić od Alberto. Jeśli Rodriguez nie zostanie zwolniony, tylko będzie pracował w federacji jako wrestler, to mam nadzieję że nie będą pchać do to żenujących walk, tak jak to miało miejsce ostatnio na gali No Way Out. Chciałbym zobaczyć Ricardo jako normalnego wrestlera by zobaczyć co potrafi.

Z plotek wynika, że Angelina Love nie chce kontynuować kariery zapaśniczki, choć jeśli WWE się postara to może coś z tego wyjdzie. W każdym razie ja się pod tym nie podpisuję.

Też słyszałem, że ten pożar nie miał miejsca w samej hali, ale gdzieś w jej obrzeżach. Mam nadzieje, że to nie przeszkodzi w organizacji show, chociaż i tak ostatnio z tymi galami nie za dobrze, więc nie wiem czy było by tu czegoś żałować. Dean ciągle pokazuje się tylko w Dark - ach i widać, że póki co nie ma dla niego miejsca w TV. Podobno planują jakiś specjalny debiut dla tej postaci, ale co to za problem wejść, pokazać się, atakując jakiegoś Face'a doprowadzając przy tym do jakiegoś sensownego feudu, który mógłby go jakoś wypromować ? Skoro Mysterio jak dotąd się nie pojawił to za pewne jego powrót odbędzie się dopiero na 1000 wydaniu czerwonej gali. To oznacza, że ominie, go PPV MITB co na pewno nie wróży dobrze tej walce (MITB RAW). Jak na razie 4 osoby, a sam Jericho poziomu starcia nie podniesie. Do gali mało czasu i nie widać kolejnych kandydatów do zdjęcia walizki. Tak btw. Wydaje mi się, że w tej walce mogą uczestniczyć jedynie osoby, które posiadały WWE Championship! (fanx3. Swagger odpada, bowiem nie posiadał tego pasa to samo Ziggler - On już jest w walce o niebieską walizkę - Dla mnie jeden z faworytów tego starcia). Brakuje jeszcze Miza no i właśnie tego Ryjka - To i tak za mało ... Za pewne dodadzą kogoś by podniósł poziom tej walki, ale kto posiadał jeszcze ten tytuł ? Kurde, nie mogę sobie przypomnieć kto w obecnym WWE miał ten pas (Ortona nie liczę, bowiem na zawieszeniu, a Rudy z Del Rio stykają się w walce o WHC, Punk wiadomo - obecny Champion). Bruno to legenda sama w sobie. Wyróżnił się tym, że jako jedyny trzymał pas ponad 7 lat co jest wynikiem niemożliwym do pobicia. Samo to nadaje mu już status HOF, ale szkoda, że tak się sprawy potoczyły i Sammartino nie chce słyszeć już o WWE, a tym bardziej o McMahonie. Co to za problem podać sobie rękę i puścić wszystko w niepamięć tak jak to było z Hartem i Shawnem. Ego robi swoje...

deathnotep.png

angle_02.gif

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Mało ciekawych newsów ale lepsze to niż nic. W sumie gdzie tapping będzie to mi tam wszystko jedno. Czekam bardzo na powrót Mysterio który już tyle razy miał się pojawić i nadal siedzi na backstagu zapewne będzie też na 1000 RAW.Mam nadzieje że bookerzy nie popełnią znowu tak wielkiego błędu i nie ogłoszą z dupy bez żadnego storyline'u walki na Wrestlemanię.Angelina Love w WWE? W sumie czemu nie.. I tak dywizja div kuleje a Angelina zawsze jakiś tam poziom prezentowała o ile Creative Team będzie miał jakiś konkretny pomysł to jestem za tym by ją zatrudnić.Dzięki za newsy :)

#SmartFanZone

Pożar lekko skomplikował plany Vince'a, o ile ich totalnie nie zawalił. Wspólne show mogłoby być jedynym, dobrym rozwiązaniem, które pogodziło by wszystkie spory, bo nie wyobrażam sobie aby po RAW miało mieć miejsce nagrywanie SD. Wiemy, że w federacji Vince'a wszystko można i na pewno panowie techniczni postaraliby się o nowy, szybki wystrój niebieskiego brandu... Znowu gdy RAW zeszło z anteny publiczność mogła ujrzeć byłego GM'a jak obrywa od Ceny. Chętnie Laurinaitis'a zobaczyłbym w TV w jakieś nowej złej roli, ze swoim "zespołem" atakującego Jana. Mysterio mógł powrócić na SD Live, lecz jak wiemy nie uczynił tego. Być może WWE szykuje dla niego wielki powrót po czym od razu dostanie pas i wkońcu jego figurki, maski, czapeczki, pościele, poduszki, ręczniki, kubki itd. będą się sprzedawały :lol Kolejny powrót z sukcesem podobno ma zaliczyć Wade. Jestem ciekawy czy faktycznie dostanie on szansę na pas wagi ciężkiej, bo teraz sporo ludzi się koło niego kręci, ale to mogłoby być ciekawe, Sheamus vs. Ziggler vs. Del Rio vs. Barret. Fascynuje mnie wiadomość o jednej z walk na WM, gdyż miałoby to być Punk vs. Stone Cold. Niby szanse maleją, ale czemu by nie miało dojść do takiego pojedynku? Dwie wielkie gwiazdy razem w ringu. Cena z Rock'iem zjebali to trzeba dać szansę komuś innemu! Historia WWE Sammartino nie jest jeszcze w Hali Sław. Dla mnie to coś nieprawdopodobnego, bo człowiek, który trzymał najdłużej pas WWE powinien z pierwszej kolejności z HoF się znaleźć. Mam nadzieję, że te wszystkie spory będą zażegnane i będziemy mogli się cieszyć kolejną gwiazdą na tzw "emeryturze". Angelina w WWE? Szczerze mówiąc to nie jest ona przykładem piękna, ale czy tylko to się liczy?

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...