Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Plany dla Zigglera, HoF 2013, Christian, Powroty i inne ...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zgodnie z tradycją na kolejnym Raw pojawi się były Main Eventer. Po raz kolejny będzie to ktos bardzo specjalny, a najprawdopodobniej będzie to :

Diamond Dallas Page!

:arrow: Officjele WWE snują aktualnie plany dotyczące tego, z kim aktualny WWE Champion CM Punk miałby zawalczyć na WrestleManii 29. W tym momencie pojawia się nazwisko Austina, prawdopodobieństwo tego że Punk zawalczy właśnie z nim stale rośnie. Faktem jest zaś to, że obaj panowie chcą by to starcie się odbyło.

:arrow: Na dzisiejszym Raw możemy spodziewać się odpowiedzi „Obozu Lesnara” na wyzwanie Triple H’a, oczywiście via sattelite.

:arrow: Na 1000 odcinek Raw planuje się powroty takich gwiazd jak Bret Hart, The Undertaker, Ricky Steamboat czy Dusty Rhodes, więc może być ciekawie.

:arrow: WWE chce by w 2013 roku do Hall of Fame został wprowadzony ktoś naprawdę wielki. Pierwszym w kolejce wydaje się być … Bruno Sammartino. No cóż, lepiej późno niż wcale.

:arrow: Christian wypowiadał się w wywiadzie na temat swojej kontuzji, opuszczeniu Wrestlemanii oraz zdobycia IC Championship z rąk Cody’ego Rhodes’a. Oto co powiedział :

Po rozmowie z kilkoma róznymi lekarzami, poprosiłem ich by określili skalę mojej kontuzji w skali 1-10. Każdy z nich dał mi 10. Skręcenie było tak poważne, jak to tylko możliwe. Ciężko było mi dojść do siebie, ale cieszę się że nawet po ciężkiej rehabilitacji mogę znowu tu być.

Zawsze widziałem IC Championa jako kogoś, kto wkrótce się wybije. Mam to szczęście, że jestem mistrzem IC po raz drugi, ale mam nadzieję że nie ostatni.

:arrow: Na dzisiejszym show poznamy kolejnego uczestnika Raw MitB, najprawdopodobniej możemy spodziewać się jakiegoś powrotu.

:arrow: Pojawiły się kolejne plany odnośnie postaci Zigglera oraz Alberto Del Rio. Ten pierwszy ma odegrać ważną rolę w drugiej części 2012 roku, zaś jeśli chodzi o Del Rio, to na ostatnim House Show’ie zaatakował swojego announcera Ricardo Rodrigueza. To zachowanie miało póki co sprawdzić reakcje tłumu na taki obrót sprawy, ale planuje się wplątać ich w jakieś niewielkie story

:arrow: Cody Rhodes miał małe spięcie z oficjelami WWE, powiązane z ich decyzją odnośnie MitB. Otóż brokerzy chcą, by Cody zamiast wziąć udział w MitB miałby stanąć w walce z kimś innym. Czy jego prośby spełnią się – zobaczymy.

:arrow: Na okładce kolejnego magazynu PowerSlam ma znaleźć się Randy Orton.

:arrow: Oto lista video które zostały wrzucone na WWEclassic.com i można je obejrzeć za darmo (niestety nei wiem czy w naszym pięknym kraju :

The Big Events

* Insurrextion 2003

Classics Rewind

* Legends of Wrestling Roundtable: The Soul of Wrestling

* One Night Only 1997

* Tuesday Night Titans 6/7/85

* WWF World Tour 1992

Int'l Intrigue

* Ladder Match: Bret Hart vs. Bad News Allen Stampede Wrestling 7/22/83

* Ric Flair vs. Antonio Inoki Collision in Korea 4/25/95

* WWWF World Championship: Ivan Koloff © vs. Pedro Morales MSG 2/8/71

* Mr Saito & Great Muta vs. Steiner Brothers Starrcade 1990

* Santino & Beth Phoenix vs. John Cena & Trish Stratus Raw 12/22/08

Mil Mascaras

* WWE Hall of Fame: Mil Mascaras

* WCCW Tag Team Championship: Mil Mascaras & Al Madril vs. Frankie Lancaster & Brian Adias © WCCW 12/4/87

* Mil Mascaras vs. Tim Brooks WCCW 2/22/81

* Mil Mascaras vs. Paul Vachon WWWF Championship Wrestling 3/14/78

* Mil Mascaras vs. Joe Turco WWWF Championship Wrestling 2/21/78

TV Classics

* Monday Night Raw 9/21/98

* WCW Worldwide 4/24/93

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Mr. Underson

1

• fanfanfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

O taaaak! Co jak co, ale DDP to nie byle stary dziadek i napewno jeżeli pokażą go z kimś innym niż Slater (licze na kogoś na poziomie Miza) to może wypaść naprawdę fajnie!

No Austin vs. Punk to napewno miałoby być coś na skalę historyczną, oby tylko nie wpadli na taki pomysł, aby Punk co WM i do tego starcia cały czas był mistrzem. Ponad to taka walka nie potrzebuje podbudowy w postaci pasa, dlatego też dajmy się wykazać młodszym na największej scenie, a oni niech zastąpią nudnego aktora z Ceną i wyjdzie zajebiście! Szkoda, że tylko via satelitte, bo wieje tutaj Rockiem, ale o tym juz informowałem, więc ta wiadomość nową nie jest. Pojawienie się Udnertakera najlepiej w jakiejś walce mogłoby być całkiem spoko, chociaż ja sądzę, że może to być tylko słowna ingerencja w feud Lesnar-HHH i gdyby na 1000 odcinku Brock się pojawił to myślałem nad tym, że Undertaker zwyczajnie się na niego rzuci po mocnej prowokacji. Ponad to hart, Rhodes, Steamboat - oby tylko nie pchali ich wszystkich do ringu, bo to przerodzi się w WWE Raw Old School, które już kiedyś było i efekty nie zawsze były powalające. Christian dla mnie mógłby już zostać z tym pasem, ale gdyby chociaż dostawał o niego walki na PPV, a nie on ma miejsce w MitB Matchu i z pasem nic się nie dzieje, a na wygraną walizki i tak nie ma szans. Co innego Rhodes. Kiedy zobaczyłem, że jego drużyna przegrywa z Kanadyjczykiem i Marellą to załamałem się. . . upatrywałem Cody'ego do wygranej tej walizki, bo patrząc na to jak Ziggler i Del Rio nieporadnie o nią walcza i biją głową w mur to wygrana Rhodesa moglaby wiele zmienić, a on przegrywa walkę o miejsce w walce o walizkę. No ludzie, toż to jakaś żenua jest. Niedługo pewnie pojawi się Goldust (myślę, że własnie na 1000 odcinku Raw) i wreszcie dostaniemy jego feud z Codym. Co do powrotu na Raw to pewnie Mysterio, jego pojawienie się w Raw MitB Matchu jest prawie pewne, chodź ja na to specjalnie nie czekam bo wolałbym go jak Takera, na miesiąc przed SS i git. Atak del Rio na Rodrigueza nie wiem czy ma sens, Ricardo co rusz mu pomaga, a jest tez dobry do pomiatania i podbija status Del Rio, a zaatakowanie go może przynieść tylko Ricardo to, że pokaże, że ma jakieś jaja i umie uderzyć swojego patrona. Typowe. Nie potrzebne. Dzięki za krótkie, ale treściwe newsy! ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
    • HeymanGuy
      Pozdrawiam z Dnia Mężczyzny  
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Universe Magic 2026 Data: 09.03.2026 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...