Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Aces & Eights

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

207ud06.jpg

Kto oglądał TNA Slammiversary X to wie, że pierwszym HOF został Sting i cała uroczystość odbędzie się na Bound for Glory. Na tygodniówce po PPV z dnia 14 czerwca 2012 został przerwany jego speech przez trzech zamaskowanych napastników. I tu zaczęły się spekulacje czy to zawodnicy meksykańskiej federacji AAA w której na czele stoi Jeff Jarrett i zaatakował Stinga, ponieważ nie spodobało mu się to że w jego własnej federacji zamiast niego do HOF wstąpił ktoś inny do federacji ?!.Może są to zawodnicy z szkoły rozwojowej TNA Ohio Valley Wrestling, którzy mają dość czekania na swoją kolej aby wejść do federacji i postanowili to zrobić z wielkim hukiem!?.Jeff Jarrett wysłał kogoś na Stinga aby pokazać mu że sie nie spodobało to że został zwolniony ze własnej federacji po przegranej z jeffem Hardym w Steel Cage Matchu na Final Destination?!. Czas na pytania jak widzicie ja przedstawiłem swoje typy do zaistniałej sytuacji teraz czekam na was o to pytania :

Jak myślicie kto stoi za atakiem na Stinga?

Kim byli zamaskowani oprawcy?

Jak to wszystko się zakończy?

Czy ten atak ma coś wspólnego z Jeffem Jarrettem?

Co tu ukrywać to moja pierwsza dyskusja więc nie jest najlepsza ale mam nadzieję że ktoś to skomentuje i w końcu poruszę serca DZIECIAKÓW WWE aby zaczeli ogarniać TNA. :twisted:

Kto nie widział tej sytuacji tutaj ma filmik.

Zapraszam do dyskusji. :D

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Godzila

7

• Skibus31

4

• Lusik

4

• Yao

3

Top użytkownicy w tym temacie

1. Na 80 % Jeff Jarrett

2. Tego nie wiem, ale sądzę, że jeden z nich to Jeff Jarrett

3. Walką Sting vs Jeff Jarrett, ten kto wygra zostanie dołączony do HoF

4. Tak, pewnie to, że jest zły na federację, że nie on, a Sting został dodany do Hof jako pierwszy.

FilipFilip

Na sto procent są tą wysłannicy Jarett'a, tylko można spekulować kto to jest. Jest kilka opcji. Są to wrestlerzy o słusznych gabarytach także w grę wchodzą m.in:

DH Smith- Kiedyś mówiło się, że może dołączyć do TNA, w MMA i tak pewnie za wiele by nie wskórał to może jednak pozostał w profesjonalnym wrestling'u.

Luke Gallows- Miał już jakieś dark match'e na Impact'ach i niemal pewne jest, że niedługo zasili szeregi TNA, ciekawy tylko czy to właśnie w taki sposób.

Chris Masters- O nim mówi się najwięcej, w kontekście dołączenia do federacji z Orlando. Niewykluczone, że jeden z tej trójki to on, ale myślę, że jednak nie.

Mike Knox- też jest blisko podpisania kontraktu i ma sporo gabaryty tak jak ci, którzy zaatakowali Sting'a.

W grę wchodzi według mnie ta dwójka z OVW: Cliff Compton, & Jay Bradley- i ja stawiam najbardziej na nich+ któryś z wyżej wymienionych.

To wszystko ma pewnie na celu doprowadzić do feud'u Sting vs Jeff, który miałby sens!

Sorry, że tak krótko, ale mi się śpieszy. Dobrze, że chcesz dyskutować o TNA, dzięki!

Dodano:

1. Na 80 % Jeff Jarrett

2. Tego nie wiem, ale sądzę, że jeden z nich to Jeff Jarrett

3. Walką Sting vs Jeff Jarrett, ten kto wygra zostanie dołączony do HoF

4. Tak, pewnie to, że jest zły na federację, że nie on, a Sting został dodany do Hof jako pierwszy.

Gwarantuję Ci, że żaden z nich to nie JJ. Sorry za ten mało znaczący post!

Twitter: dLusik

''For the hundreds of fans who tell me to go to WWE every week, this is for you... COME TO IMPACT WRESTLING MOTHERFUCKERS! Thursdays on SPIKE!''- Rob Van Dam.

No to po kolei:

DH Smith- Odszedł z WWE raczej w indy się nie pokazuje więc jest duże prawdopodobieństwo że to właśnie on, ponieważ przeglądam jego fotki i posturą na pewno nie grzeszy. A co do dark match ów to o nim nic nie znalazłem.

Chris Masters- Jak by był bez koszulki to po cyckach by się go poznało a tak to to nie wiadomo. :twisted: .

Mike Knox- Szkoda że wszyscy z tych trzech typów mają te bandany na twarzach bo by się go poznało po brodzie. Przy mikrofonie go nie widziałem więc jak by to on był to raczej bym nie chciał, aby za majka się brał.

A co do panów z OVW to musi chociaż jeden być bo po co w końcu by była ta szkółka WWE ? :thinking:

Powiedzmy że to 3 typków plus jarrett i tu do was kieruje pytanko.

Czy jest jakaś szansa na założenie porządnej stajni, która by się przebiła w TNA i zgarnęła jakiś ważniejszy pas tej federacji ? :thinking:

Oczywiście jest możliwość, żeby wyszła z tego dobra stajnia, ale czy na pewno chcemy powtórki z historii? Gdyby coś takiego powstało, to pewnie zaraz zawiązałaby się opozycji tej grupy i mielibyśmy coś na kształ Immortal vs Fortune a ja przynajmniej czegoś takiego bym nie chciał. Oczywiście jestem za jakąś dobrą grupą w TNA, składającą się z 4/5 członków, ale to musi być coś specjalnego. Jeśli TNA dobrze to rozegra to może wyjść z tego cos ciekawego. Jak znajdę coś więcej w sieci na temat potencjalnych napastników Sting'era, to od razu tutaj napiszę, bo na razie jednak mało wiemy i należy poczekać na następne epizody Impact'u i cierpliwie śledzić rozwój tego storyline'u. To teraz tak aby podtrzymać dyskusję zadam wam jeszcze pytanie: Czy podoba wam się idea feud'u Stinga z JJ? Co prawda to już kiedyś było, ale chcecie zobaczyć to po raz kolejny?

''For the hundreds of fans who tell me to go to WWE every week, this is for you... COME TO IMPACT WRESTLING MOTHERFUCKERS! Thursdays on SPIKE!''- Rob Van Dam.

Co do stajni jeśli taka by miała powstać to by było dobrze ale jeśli by się nic z nią nie działo to ja podziękuję. Bo jak wiemy w immortal niby ta stajnia była ale jej nie było, ponieważ: dużo jobberów było w teamie, nie walczyli o żaden znaczący pas jak pamiętam to chyba Gunner miał pas TV i wtedy ten pas zniknął i przypominało im się dopiero o stajni kiedy trzeba było zrobić feud tydzień przed PPV. Przynajmniej ja się jaram na takowy feud bo to story można przeciągnąć przez całe wakacje i na pewno dużo sezonowych fanów dojdzie do TNA :twisted: .Tygodniówki TNA oglądam może dopiero z 1,5 roku więc ich feudu nie mogłem oglądać. W ich wykonaniu nie potrzebuje dobrych walk tylko story które przyciągnie mnie przed ekran komputera aby obejrzeć tygodniówkę.

Mam dla was smutną(chyba) wiadomość. A więc tak cała ta akcja z atakiem na Stinger'a miała na celu wykluczyć Sting'a z występu w Bound for Glory Series. Prawdopodobnie Sting i zarząd wiedzieli, że Icon nie będzie w stanie wytrzymać co tygodniowej rywalizacji i postanowili, że nie będzie on członkiem tego turnieju. TNA jeszcze nie wie, kogo uczynią tymi napastnikami Sting'a a ci panowie, których widzieliśmy dwa tygodnie temu, to przypadkowi goście, którzy mieli tylko odegrać tą scenkę. Jak się już pewnie domyślacie, szybko nie dowiemy się kto stoi za tym atakiem. W sumie to jeszcze nie wiadomo kiedy ten storyline będzie kontynuowany, ale mam nadzieję, że z niego nie zrezygnują, bo narobili fanom apetytu i nie wypadałoby tego tak po prostu odrzucić. Ja osobiście liczę na to, że dowiemy się czegoś więcej jeszcze przed najważniejszą galą roku, czyli Bound for Glory.

P.S. Destination X zapowiada się wyśmienicie, czytałem na zagranicznych forach jakie walki zostały potwierdzone i patrząc na dotychczasową kartę, ta gala ma potencjał na PPV roku. Swoją drogą cieszę się, że to już trzecie PPV z rzędu, które z pewnością będzie trzymać poziom, bo co jak co, ale karta jest świetna. Jak ktoś chce więcej informacji to zapraszam na PW! Pozdrawiam, Lusik.

Wielka szkoda, że TNA nie pociągnie tego dalej. Ale w sumie się nie dziwie ponieważ teraz w TNA mamy 3 porządne feudy: joseph parks vs Bully Ray, opowieść niczym z mody na sukces, AJ VS Daniels i oczywiście teraz doszedł jeszcze Bobby Roode vs Austin Aries. Jeszcze do tego wszystkiego dochodzi BFG SERIES, więc gdzie oni by to wszystko upchali na jednej tygodniówce? A może jakiś atak na ceremonii HOF na BFG? :D

TNA znowu pokazuje tym swoją nieporadność. Jak można było zorganizować atak na Hall of Fame'era, nie chcąc się zainteresować kim mogą być ludzie atakujący go, ani nie mając żadnego programu związanego z tym atakiem. Prędzej czy później pewnie i tak coś wejdzie w zycie i to właśnie najpewniej na Bound for Glory przy wprowadzeniu Stinga do HoF, wpadnie Jarrett ze swoimi 3 osiłkami i tyle. Ale robić cały atak tak wcześnie przed BfG nie chcąc go do tego PPV ciągnąć jest głupotą - dodatkowo atak ten przeprowadzony był po to aby się nie czepiać czemu Stinga nie ma w Bound For Glory Series - wszystko wyglada bardzo dziecinnie, a TNA robi ruchy jakby nie umiało obronić swojej decyzji nie dającej Stinga do BfG Series. . .

Co do osób atakujacych Stinga powinno by kontynuowane, że Ci 3 będą bronić Jarretta, Sting zrobi swoją druzynę i w końcu zobaczymy taką walkę. Wydaje mi się, że ten Knox jest bardzo możliwy, ponad to Luke Gallows i DH Smith sądząc po posturach zawodników - ew. ktoś z tego całego Meksyku, jeżeli tam mają dużych ludzi. Tyle ode mnie, TNA zjebało sprawę ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Wydaje mi się, że ten Knox jest bardzo możliwy, ponad to Luke Gallows i DH Smith sądząc po posturach zawodników
ci panowie, których widzieliśmy dwa tygodnie temu, to przypadkowi goście, którzy mieli tylko odegrać tą scenkę.

"Po postruach" to chyba nie ma co sądzić.

Moimi typami na ten moment są DH Smith, Chris Masters, Mike Knox (?) i któryś gość z OVW. Chyba, że wepchną dwóch zawodników z rozwojówki (zamaist Knoxa, bo jego nie jestem pewien).

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Chris Masters, Mike Knox

Teraz tylko pytanie po co TNA takie drewna jak Knox czy Master? Mam nadzieje że to nie będą oni gdyż oprócz tego że walczyli trochę w WWE to są strasznie słabi i kompletnie mi nie pasują do TNA. Bardziej stawiałbym na ludzi z rozwojówki oraz możliwe że to ktoś z Chikary bo niby mają zacząć współpracować(lecz małe są na to szanse). No cóż kto to jest tylko można przypuszczać a i tak nic z tego nie wyjdzie. Jak dla mnie dyskusja trochę bez sensu.

#SmartFanZone

W sumie nie wiem kogo by się tu spodziewać.Coś tam TNA chciało podpisać kontrakt z Gallowsem i Mastersem.Zobaczymy jak to się potoczy na IMPACTACH.Ogólnie obstawiam tu:Masters,Gallows,?

The Miz jest niesamowity.Wprowadzenie...

W sumie nie wiem kogo by się tu spodziewać.Coś tam TNA chciało podpisać kontrakt z Gallowsem i Mastersem.Zobaczymy jak to się potoczy na IMPACTACH.Ogólnie obstawiam tu:Masters,Gallows,?

Wszystko łądnie pięknie, ale Masters przeszedł kolejny try out i nadal nie dostał kontraktu, więc skąd przypuszczenia, że to właśnie on? Ostatnio napisał nawet na Twitterze, że TNA nie postanowiło dać mu kontraktu i raczej się nie zanosi na to, aby miał go dostać.

Atak zrobiony tylko po to, by wyeliminować Stinga z TV. Niby głupi powód, ale mamy przecież i tak cały impact zaklepany na 3 feudy, jakąś walkę KO i BfG Series. Jak na jedną tygodniówkę jest to naprawde sporo.

Całe to story z atakiem Stinga będzie kontynuowane za jakiś czas, bliżej BfG. Wtedy wyjdzie Sting, który przypomni o ataku na niego i wtedy na rampie widzimy 3 zamaskowanych ludzi i Jeffa Jarretta. Ja osobiście tak to widzę, a finał będzie na BfG.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Jest coś nowego w sprawie ataku na Stinga. Na twitterze zostało stworzone konto 3 napastników, na tym portalu możecie ich znaleźć pod nazwą TheAcesAnd8s, oto co napisali:

6-14-12
via @TheAcesAnd8s
This was just the start...
If you love @Sting - we are not sorry.
We are not done! More to come...

Jakby ktoś był ciekawy zamieszczam link do tego konta na ćwierkaczu: https://twitter.com/#!/TheAcesAnd8s

Generalnie to dobrze widzieć, że TNA nie zamierza porzucić tego storyline'u. Ciekaw jestem, czy będzie to na razie tylko jakiś feud na twitterze i dopiero przed Bound for Glory powróci na tygodniówkę. A tak przy okazji to , czy ta nazwa TheAcesAnd8s lub loga z kartami podpowiada wam kto to mógł być? Mi to nic nie mówi, ale myślę. że ta nazwa konta nie wzięła się z przypadku i może coś oznaczać.

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Mi te konto wygląda na fejk. Jest gdzieś potwierdzone że to oficjalne konto? Bo takie konto to i ja mógłbym zrobić i mówić że to konto stajni czy czymkolwiek to jest :D

#SmartFanZone