Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Credson Raw#1

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE Credson Raw #1

Zapraszamy na Raw tuż po Extreme Rules.Raw Wyjątkowo w czwartek a dlaczego przekonamy się jutro!

Słyszymy muzykę Edga!

Edge:na ER obroniłem po raz kolejny tytuł przeciw Johnowi Cenia.W końcu jestem najlepszy.Cena mówi,że nikt go nie widzi ale jednak to na ER Cena nie zobaczył pasa WWE.Czas Ceny się skończył i nadchodzi era...

John cena pojawia się na arenia!

Cena:Przyznam,że pokonałeś mnie,ale nigdy nie pokonasz moich fanów.Oni mimo porażki wciąż mnie spierają.Mówisz,że nie zobaczyłem pasa WWE ale dziś na oglądam się go jak nigdy dotąd!Jesteś człowiekiem bez szacunku,bez fanów i bez godności.Czy naprawdę potrzebowałeś krzesła i użycia pasa by mnie pokonać.Teraz to ja sprawię koszmar w twoim życiu!Dziś chcę walki o twój pas!

Edge:Nigdy mnie nie pokonasz!Jestem zbyt dobry by walczyć z jakimś Johen Ceną!Nie będzie walki o pas WWE.

Cena atakuje Edga jednak ten ucieka w trybuny.Cena rozpoczyna pościg aż wkońcu wykonuje mu AA na krzesełko na trubynach.

Na backstage DiBiase rozmawiał o jego walce z Kofim Kingstonem na ER z Stevem Austinem.Zażądał rewanżu a Steve ustalił walkę DiBiase i The Miz vs. Kingston i Kidd.

Walka numer 1 R-Truth vs. Antonio Cesaro

Rozpoczeli od zwarcia które wygrał Cesaro.W parterze R-Truth był przyduszany aż wkońcu się uwolnił i wykonał Dropkick.Cloutshline od R-Truth i zablokowany Hippstos.Cesaro wykonuje Back Suplex.Wchodzi na narożnik i flying elbow! 1...2. 2 count.próba wykonania Faithbreakera zablokowana ale udaje się Cesaro wykonać Neckbreaker.1...2... 2 Count!!!Próba superplexu skontrowana i Splash od Trutha.Hippstos,Vertical Suplex,DDT i What's UP!!1...2...3! 3 COUNT!Justin Roberts skomentował to jednym słowem ,,Fuck''.

ZWYCIĘZCA:R-Truth!!!!!

Po walce Ryback zaatakował Trutha i wykonał mu Muscle Buster a Cesaro dołożył Faithbreaker

Walka numer 2 AJ vs. Tamina

Słyszymy gong i czas zacząć!AJ szybko wykonuje Dropkick i zakłada submussion.Tamina kontruje go na Samoan Drop.1...2.. 2 Count!AJ wykonuje szybko rollup! 1...2.. 2 COUNT!!!!!!!!!Cloutshline od AJ.Do tego dokłada jeszcze crossbody z 3 liny. 1...2...3 3 COUNT!!!

ZWYCIĘŻCZYNI:AJ

AJ założyła jeszcze Taminie Camel Clutch.

Steve Austin rozmawiał przez telefon na backstagu .Usłyszeliśmy,że za tydzień odbędzie się walka o pas WWe a dziś zobaczymy Battle royal o miano pretendenta do tego pasa.

Walka numer 3 CM Punk vs. JTG

Squosh dla Punka.Punk wykonał od razu DDT.Próba GTS skontrowana na Dropkick.JTG wchodzi na narożnik i próba Cloutsline skontrowana na High Kick.Punk zakłada Anaconda Vise i JTG odklepuje!!!

ZWYCIĘZCA:CM Punk!!!

Walka numer 4 Kingston i Kidd vs. DiBiase i The Miz

Przed walką Miz i DiBiase zaatakowali Kidda i skontuzjowali go!!Więc walka przemienia się w handicap match.

Miz i Kofi w ringu.Miz poobijał Kingstona w parterze.Irish Whip do narożnika i zmiana z Tedem double Clousthline dla Kingstona!Suplex od DiBiasiego i DDT 1...2. 2 COUNT!!!Wbicie Kingstona w narożnik i headbutt!Do tego typowy dla Teda Clousthline i Shouderblock.Dream Street zablokowany i Monkey Flip od Kingstona!!Czas na combo Kingstona zakończone Boom Dropem.Trouble in Paradise!!!1...2.. i Miz przerywa Pin 2 count.Pojawia się Tyson Kidd i zaczepia Miza który otrzymuje Trouble in Paradise!!!Jednak od tyłu Kingston otrzymuje Dreem Street od DiBiasiego.1...2...3 3 COUNT!!!Justin zaczął skakać po stole komentatorskim a Striker zrucił go ze stołu.

ZWYCIĘZCY:Ted DiBiase i The Miz!!!

Na backstagu ktoś zaatakował Johna Cene i nie wystąpi on w walce wieczoru!!!!!!!!!

Walka numer 5: 19 men battle royal match o miano pretendenta do pasa WWE

WYELIMINOWANY-PRZEZ KOGO

CJ Parker-Chris Jericho

Darren Young-Big Show

Seth Roolins-Ted DiBiase

Ted DiBiase-Chris Jericho

Big Show-Chris Jericho,Tyson Kidd,The Miz,Brodus Clay

Tyson Kidd-The Miz

Zack Ryder-Brodus Clay

Triple H-Shelton Benjamin i Antonio Cesaro

Kofi Kingston-CM Punk

Antonio Cesaro-Ryback

JTG-Chris Jericho

CM Punk-Jeff Hardy

The Miz-Jeff Hardy

Jeff Hardy-Chris Jericho

Evan Bourne-Brodus Clay

R-Truth-Chris Jericho

Brodus Clay-Chris Jericho i Shelton Benjamin

Shelton Benjamin-Chrisa Jericho

ZWYCIĘZCA I PRETENDENT DO PASA WWE:,,Y2J'' Chris Jericho

Na rampie stanął Edge i wzniósł pas WWE do góry.Takim widokiem kończymy WWE Credson Raw.

The Miz jest niesamowity.Wprowadzenie...

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Credson

2

• Yao

1

• FIZ

1

• Kotleten

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Jak na BGZ chcesz dostać jakieś oceny własnych gali to na prawde muszą być dobre. A tutaj cienizna jak cholera. Gala długości jednego segmentu WCE :D ładnie to nie wygląda 0 obrazków 0 filmików. Popraw....wszystko jak chcesz żeby ci sie to utrzymało :)

To pisałem na szybko.Będę pisał następnym razem więcej i prze dłużej.Dzięki za rady. :)

The Miz jest niesamowity.Wprowadzenie...

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Straszny gniot. Speache na zerowym poziomie,walki krótkie i mało ciekawe. Poczytaj trochę WCE bądź stare walki z BotM i spróbuj pisać podobnie.Na początek obmyśl jakieś główne storyline i staraj się je prowadzić. Nie rób gal na szybko i nie idź strategią że gala musi być co tydzień wrzucana jak wielu próbuje.Wrzucaj gale rzadziej ale w lepszej jakości :)

#SmartFanZone

Wiadomo, za pierwszym razem chce się oddać galę bardzo szybko, lecz to jest błąd. Widać tutaj krótkie walki, brak pogrubień, czyli estetyka leży. Yao dobrze mówi - zapoznaj się z WCE i zobacz, jak tam wyglądają walki. Jako że jest to twoja pierwsza gala, wstrzymam się od oceny, lecz druga musi być lepsza.