Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Del Rio zdegradowany? Kto będzie GM'em? Filmiki i inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Zaczynamy walkami nagranymi na Superstars :

Hunico (w/ Camacho) vs. Ezekiel Jackson

Tag Team Match

Tyson Kidd & Justin Gabriel vs. Curt Hawkins & Tyler Reks

Drew McIntyre vs. Zack Ryder

:arrow: A tutaj wyniki :

Hunico (w/ Camacho) pokonał Ezekiel'a Jackson'a

Tag Team Match

Tyson Kidd & Justin Gabriel pokonali Curt'a Hawkins'a & Tyler'a Reks'a

Zack Ryder pokonał Drew McIntyre'a

:arrow: Po poniedziałkowym RAW na ring wyszedł Triple H, który "podarował" Johnny'emu L. Pedigree.

:arrow: Przed tapingiem Smackdown! odbyły się 2 Dark Match'e, w pierwszym Damien Sandow pokonał Percy'ego Watson'a, a w drugim Sin Cara pokonał Antonio Cesaro.

:arrow: Co wydarzyło się po tapingu SD!? Odbył się następujący pojedynek :

2 on 1 Handicap Match

John Cena pokonał Big Show'a & David'a Otunge

:arrow: Rating RAW wyniósł 3.4 co przełożyło się na 4.963.000 widzów. Jest to wzrost w porównaniu z poprzednim tygodniem.

:arrow: W następnym tygodniu Guest Host'em RAW & SD! będzie.. Vickie Guerrero..

:arrow: Bardzo możliwe, że Metallica wystąpi na żywo podczas Summerslam!

:arrow: WWE reklamuje RAW & SD 30 i 31 lipca, jako, że ma powrócić Randy Orton.

:arrow: Sędzia Scott Armstrong ogłosił przez twitter, iż aktualnie jest niezdolny do pracy, po KO od Big Show'a na NWO. To oczywiście storyline.

:arrow: Brock Lesnar jest zapowiedziany na 13 sierpnia, tydzień przed SummerSlam, w związku z jego walką z Triple H'em.

:arrow: Bardzo ciekawe informacje ukazały się co do postaci Alberto Del Rio. Ponoć WWE nie było zadowolone co do zapisów w kontrakcie i rzeczy, które chciał Alberto. Wystąpiła nawet groźba zwolnienia, bo jak twierdzili i tak jest popularny, więc mógłby dalej zarabiać sporo kasy. Według doniesień, Del Rio nie wystąpił na PPV NWO z powodu wstrząśnienia mózgu, a w poniedziałek walczył na RAW, co nie spodobało się zarządowi a co więcej, spekuluje się, iż na jakiś czas pożegna się z Main Event'em i zostanie zdegradowany do Midcardu...

:arrow: John Cena wraca do walki o pas WWE? Najwyraźniej, a przynajmniej tak głoszą lokalne reklamy. Kiedy? Około września.

:arrow: WWE zastanawia się nad wprowadzeniem systemu premium do WWE Network, działającego na zasadzie takiego jaki jest w HBO.

:arrow: Nowy theme Layli, lekko przerobiony, gdyż w 2009 i 2010 używała go Tiffany :

http://www.youtube.com/watch?v=IoOvTjAQmjs

:arrow: Za 5 dni, czyli 25 czerwca kończy się zawieszenie Rey'a Mysterio.

:arrow: Ted DiBiase ma powrócić w przeciągu 2 miesięcy.

:arrow: Kelly Kelly zapowiedziana jest na najbliższe RAW, oraz na PPV Money In The Bank.

:arrow: Co z przyszłością Eve Torres, a no aktualnie nie wiadomo, wszystko wyjaśni się niebawem, natomiast na ćwierkaczu Zack Ryder napisał wiadomość, że ma nadzieję, iż razem z Johhny'm L. ona też zostanie zwolniona. Eve odpowiedziała krótko : "Chciałbyś". Natomiast samej Eve nie było ostatnio na gali, gdyż jest na planie zdjęciowym do nowego programu NBC "Stars Earn Stripes".

:arrow: Lista osób, które mogą być tymczasowymi GM na RAW & SD! dopóki zarząd nie znajdzie nikogo nowego.

* Mick Foley

* Vince McMahon

* Teddy Long

* Stephanie McMahon

* William Regal

* Mike Adamle

* Steve Austin

* Ric Flair

* Jonathan Coachman

* Bret Hart

* Shawn Michaels

* Vickie Guerrero

* The Anonymous GM/Computer

* Previous Guest GM's

:arrow: Najnowsze RAW Backstage Fallout :

:arrow: Notka od Abraham'a Washington'a :

Wiedza kiedy się wycofać jest równie ważna, co świadomość, kiedy zaatakować. Po co tracić czas z kimś innym, niż obecnymi pretendentami do pasów Tah Team?!

:arrow: WWE Download #21

:arrow: Are you Serious? #20

:arrow: Foreign Exchange #20

:arrow: WWE Inbox #21

:arrow: Zapowiedź najnowszego iMpact'a :

Zapraszam do przeczytania i skomentowania ;).

akerdrugi.png

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Evan

1

• Deep

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

Duża poprawa ratingu Raw,co mnie cieszy pomimo średniej jakości ostatniej gali.Obyśmy za kadencji Vickie zobaczyli 2 fajne tygodniówki,bo gdy kiedyś była już kiedyś GM`ką to było ok.Ale jednak za często byli heelowi generalni menadżerowie i w końcu przydał by się face na tym stanowisku.Ucieszyłby mnie występ Metallici,lubie czasami odpalić sobie ich kawałki i a ich obecność może przyciągnąć troche osób na gale.Nie jestem zbytnio fanem dywizji div,ale theme LayCool który wcześniej używała Layla bardziej mi się podobał.Szkoda że Orton jednak szybko wraca,nie lubię go ale 60 dni bez niego to i tak nieźle.Szkoda Del Rio bo po debiucie i zwycięstwie w Royal Rumble zapowiadał się z niego bardzo dobry zawodnik z przyszłością w WWE,a tak przez kontuzję traci pozycję w federacji.Jeśli jego sytuacja nie poprawi się to nie zdziwię się jeśli odejdzie,w Meksyku pewnie i tak wróciłby jako gwiazda.Cieszy mnie powrót Reya,dawno nie widziałem go w akcji i troche brakuje mi go w WWE,oby powrócił jako zawodnik Smackdown!.Z listy prawdopodobnych GMów najbardziej chciałbym zobaczyć na tym stanowisku Stone Colda ale wcale nie zdziwie się jeśli posadę dostanie Stephanie.

Dzięki za newsy.

Johny L. po tym RAW musi być bardzo poobijany, bo przypomnijmy, że musiał walczyć z Ceną, który zafundował mu 3 AA oraz STF, a na koniec jeszcze wchodzi Triple H i dokańcza pożegnania kochanego GM'a. Rating RAW wzrasta, choć dla niektórych show było najgorsze w tym roku. Nie wiem co wchodzi w skład głosów, ale wydaje mi się, że Vince płaci za oddane pozytywne oceny :lol Dla Del Rio miałoby to być koniec z ME? Jeśli wiadomości okażą się prawdą to coś takiego może być najgorszą decyzją. Nie zawsze Del Rio jest w formie, ale już wolę tego gościa z tym tego kumplem niż Orton'a paradującego po ringu i sprzedającemu każdemu RKO. Można by rzecz wreszcie. John Cena wraca do pasa WWE. Ile to minęło już? Ponad rok? Cena nie pchał się do pasa, ale wiadomo gdy zmieni on wygląd to Jan zapragnie go mieć. W sumie to teraz niby nie ma na to czasu, ale John bez pasa przez taki długi okres czasu w obecnym świecie WWE to dość dziwna sytuacja, ale chyba dobra ;)

Dzięki :t_up:

Naprawdę jestem zdziwiony tak dobrym ratingiem RAW mimo, że gala była wyjątkowo słaba i nie działo się na niej nic wartego uwagi. Mam nadzieje, że chociaż Smackdown spod władzy Foleya spełni dobre oczekiwania (nie wiem, jeszcze nie oglądałem, ale nie będę zdziwiony słabym poziomem gali, bowiem SD ! już dawno nie pokazało nam dobrego produktu, a tym bardziej feudu) i będzie dało się je oglądać. Gdyby Alberto spadł do MidCardu to od razu powinien startować do pasa US i jak najszybciej odebrać, go Santino ! On w porównaniu do Marelli podpromował by swoją osobą tytuł mistrzowski i nadał by mu wreszcie jakiegoś znaczenia, bo obecnie ten pas można porównać do średniowiecznego gówna. Nie mówiąc już, że Santino broni tytułu raz na ruski rok, a jak już nadarzy się okazja to wciskają go do feudu z Ricardo... Cena dłużej niż rok bez pasa być nie może. Teraz powraca i zapewne niedługo pas wróci ''Do domu''. Osobiście nudzi mnie już Cena w głównych feudach federacji i przydało by się jakieś odświeżenie w tym kierunku. Może zamienienie się miejscem z Punkiem ?

deathnotep.png

angle_02.gif

No proszę aż tak wysoki rating Raw ? No to naprawdę duży wzrost ale naprawdę dużo się dzieje obecnie więc nie ma co się dziwić. No cóż nie spodziewałem się że Alberto Del Rio może spaść do Mid-Cardu ! Dla mnie to duże zaskoczenie gdyż myślałem że będzie on gwiazdą federacji a wychodzi na to jednak nią nie zostanie. Szkoda bo to świetny zawodnik ale jak widać dla WWE to za mało. Fajnie że co z tygodnia na tydzień będzie nowy GM Raw i SD. To bardzo ciekawy pomysł, może coś z tego wyjść bardzo fajnego, jedynie co jest dla mnie zaskakujące to że będzie nawet Anonimowy GM czyli nasz komputerek ! Już nie mogę się doczekać. Kolejna informacja która mnie, można powiedzieć że załamała, Cena znów będzie walczył o pas ! Ile można ? Czyli od Września zaczyna się dominacja Cena w federacji. Szkoda bo myślałem że wreszcie mistrzem zostanie ktoś inny. Dzięki za newsy. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...