Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW, Mike Tyson, Chris Jericho, urodziny TNA i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Tradycyjnie zaczynamy RAW:

:arrow: WWE w ciągu najbliższych tygodni próbować będzie byłych GM'ów na stanowisko obecnego GM'a. W tym tygodniu Smackdown poprowadzi Mick Foley, którego zobaczyliśmy na RAW.

:arrow: Na RAW wystąpił Alberto Del Rio, który po krótkiej kontuzji pokonał Santino Marellę.

:arrow: Dolph Ziggler pokonał Jacka Swaggera i dzięki temu to JEGO menedżerką będzie Vickie Guerrero.

:arrow: W spoilerze zobaczymy notkę z twittera odnośnie tego drugiego spoileru w wykonaniu Vickie Guerrero:

"Today Is the end of all the fighting between @HEELZiggler and jack swagger....dolph won my admiration"

:arrow: Również w spoilerze najczęściej tweetowane wyrażanie na ostatnim RAW (daję w spoiler, gdyż niektóre osoby z tej listy niestety zaliczyły występ na RAW):

Chris Jericho, Heath Slater, Roddy Piper, Cyndi Lauper, Paul Heyman, Brock Lesnar.

:arrow: W Dark Matchu przed RAW Dean Ambrose pokonał Archa Kincaida.

:arrow: Za tydzień na RAW powróci Chris Jericho, któremu zakończy się zawieszenie.

:arrow: Na No Way Out PPV łatwo było znaleźć wiele pustych miejsc. Z relacji kilku fanów wynika, że widzów było od 11 do 12 tysięcy.

:arrow: Z kolei Sheamus po swojej walce na tymże PPV bardzo pochwalił Dolpha Zigglera twierdząc, że był to jeden z jego najtrudniejszych pojedynków.

:arrow: THQ ogłosiło, że w grze WWE '13 grać będzie można Mike'm Tysonem! Nie wiadomo, czy będzie dostępny w grze od razu, czy w DLC.

:arrow: WWE zastanawia się nad daniem Big Showowi pasa WHC! Proszę., oby nie...

:arrow: Na najbliższych show Ryback ma w swoich squashach dostawać już 3 rywali.

:arrow: Istnieje szansa, aby na dzisiejszym nagraniu Smackdown wystąpił Triple H! Nie jest to jednak informacja potwierdzona.

:arrow: Z kolei ostatni taping Smackdown osiągnął rating 1.78 z ilością 2,411,000 widzów przed telewizorami.

:arrow: Paul Guay, znany scenarzysta pracuje nad filmem poświęconym Bruno Sammaritano, który ustanowił rekord najdłuższego reignu, który wynosi ponad 7 lat i ponad 2800 dni. Zapewne ten rekord nigdy nie zostanie już pobity.

:arrow: Do sklepu WWE trafiły nowe koszulki Christiana:

446christian_front.jpg

http://wrestleshare.com/images/446christian_front.jpg

:arrow: Justin Roberts dokładnie wczoraj obchodził swoją 10 rocznicę pracy w WWE. Spóźnione gratulacje od Kotleta!

:arrow: Z kolei Dokładnie DZIŚ Total Nonstop Action obchodzi swoje 10 urodziny! Ze swojej strony życzę 100 lat i powrotu do dawnego poziomu.

:arrow: Kontrakt Morgana z TNA dobiegł końca i wydaje się, że zawodnik trafi do WWE. Aby do tego doszło, WWE i TNA muszą zakończyć obecny proces sądowy.

:arrow: Ostatnio na backstage'u TNA widziano byłą divę WWE, Nidię, która ponoć przyjaźni się z Tarą.

:arrow: A poza TNA, dziś urodziny obchodzi Sandman. Sto lat!

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Evan

1

• Kotleten

1

• Deep

1

Top użytkownicy w tym temacie

Co tydzień spotykać będziemy na RAW innego GM'a. Czy to jest normalne? Znowu będziemy przez kilka miesięcy bawić się w znalezienie normalnego, konkretnego GM'a? Powrót niektórych faktycznie może być interesujący, ale jak tak faktycznie ma wyglądać RAW przez kilka tygodni jak np. dzisiaj to ja sobie to wszystko odpuszczę. Ziggler & Vickie - a już myślałem, że chłopak odpuścił sobie, a tu niespodzianka. Jednak liczę na to, że przez obecność Vickie, Dolph nie będzie zepchnięty na dalszy plan.

Na PPV nie było kompletu publiczności? Oj, Vince pewnie był zawiedziony. No ale trzeba wyciągnąć wnioski, bo wątpię, aby w tym momencie największym fanom zabrakło pieniędzy. Albo bilety są za drogie albo powoli WWE idzie w dół. Jeśli mają zamiar robić wydarzenie na miarę dzisiejszego RAW to życzę powodzenia :) Sheamus chwali Ziggler'a, a Vince pewnie jeszcze tego nie widzi, że ten chłopak powinien znaleźć się w takich walkach. Big Show i pas wagi ciężkiej? Powtórka z rozrywki. Oby to była tylko plotka, bo nie trzeba nam po raz kolejny przechodzić przez taką "burzę".. Ryback ma się bawić w 3 rywalami? No pewnie. Co to dla Ryback'a wzięcie 3 chudych gościu na plechy.. TNA obchodzi 10 lat!!! :who:

Dzięki :t_up:

Cieszę się z powrotu Chrisa na następnym Raw,być może poprawi to tygodniówki,zwłaszcza Smackdown!.Według mnie po powrocie mógł by tam zostać przedraftowany i zgarnąć nawet pas WHC,tylko wtedy gdy nie pojedzie w trasę z Fozzy.Niepełne hale na gali ppv pokazują że WWE nie jest aktualnie zbyt ciekawe co może zdenerwować Vince`a który będzie szukał każdej drogi która podniesie oglądalność i liczbę fanów przybywających na gale.WWE`13 na pewno kupie,jestem ciekawy czy THQ w końcu zrobi porządną grę,ciekawi mnie też rozwiązanie z erą Attitude.Nie chciałbym zbytnio Big Showa jako mistrza wagi ciężkiej,lecz wolę go bardziej niż Sheamusa.Nie lubię Rybacka,jego streak kompletnie nie ma sensu a pewnie będzie on poruszany przez komentatorów już niedługo jaki on jest niezniszczalny.Powinni dawać mu 1 wrestlera z mid cardu,a nie 3 lokalnych jobberów,wtedy jego streak stałby się bardziej wiarygodny.Nie podoba mi się nowa koszulka Christiana,Hit the Switch była zdecydowanie lepsza.Wszystkiego najlepszego TNA :)

Dzięki za newsy.

Sceptycznie jestem nastawiony do cotygodniowych byłych GM'ów na RAW i SD ! Boję się, że może to być coś na wzór gości specjalnych jacy byli kiedyś. Mam nadzieje, że nie będzie się to przekładało na durne segmenty tak jak to było na ostatnim RAW spod władzy Foleya (dokładniej segment pomiędzy Slaterem i tymi paniami...). Dziwi mnie to, że Alberto mógł wystąpić na gali dzień po PPV, a na No Way Out akurat nie. Mam, jednak nadzieje, że dostanie jeszcze swój czas i szansę. Z jednej strony nie chciałem, aby Dolph przegrał z kimś pokroju Swaggera, a z drugiej nie chciałem by wciąż pałętał się z Vickie. Niestety, ale nadal pozostaje w tym samym miejscu i póki się od niej nie odłączy o głównych pasach może zapomnieć.

Jako Face Show z głównym pasem niebieskiego brandu nie był dobrym pomysłem, ale jako Heel myślę, że naprawdę by się sprawdził. Podobnie było z Henrym. Z przyjemnością znowu zobaczył bym powtórkę z rozrywki w postaci niszczącego wszystko i wszystkich olbrzyma.

deathnotep.png

angle_02.gif

Dobrze,że Jericho powraca.Pewnie powalczy na razie nie o główne złoto.Jak wróci Orton to może wyniknąć fajny feud.Show mistrzem WHC?No nie wiem jako face na pewno mi by on nie pasował ale jako heel to już prędzej.Zobaczymy co Vince poradzi na puste miejsca na PPV.Koszulka Christiana nie wyróżnia się.Jeśli Ryback ma dostawać trzech rywali to znaczy,że na razie nie ma na niego pomysłu.Życzę TNA by się poprawili bo mają dobrych wrestlerów tylko ich nie doceniają.I oczywiście 100 lat.

The Miz jest niesamowity.Wprowadzenie...

Jak dla mnie to ta sytuacja z menadzerami obu brandow bedzie wygladala nastepujaco: czesc z wymienionych bedzie naduzywac wladzy i dawac title shoty dla swoich pupili np Vickie da walke o pas dla Dolpha. Inni moga sie spelnic w tej roli dobrze ale Vincus i zarzad WWE podejma decyzje ze WWE potrzebuje zmian i wybiora jakiegos nowego menadzera. Kto moglby nim pozostac? Nie mam pojecia ale mam nadzieje ze WWE nas zaskoczy i to pozytywnie :P Dobrze ze Y2J powraca, fajnie by bylo jakby przeszedl face turn i zaczal jakis program o pasy Tag Teamowe ale jest to niestety malo prawdopodobne bo kto mialby zostac jego partnerem? Sto lat TNA! Mam nadzieje ze kiedys bedziecie godnymi rywalami dla WWE bo oni juz raczej zapomnieli co to rywalizacja :)

17.07.2011 - CM Punk is the best wrestler in the world!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No mi też jakoś to nie przeszkadza ale będę szczery jednak wolałbym Drew/Cody w Hell in a Cell Matchu i to w takim brutalnym niż to coś co dostaliśmy teraz, jestem uwierzyć że panowie daliby brutalny Main Event WM jakby im tylko pozwolili, a tak to oni myślą że jak zestawili Orton/Cody to nagle wzrosną bilety, nie nie wzrosną dlatego że są w chuj drogie i ogólnie całe Las Vegas jest drogie stąd słabo schodzą im te bilety, przy okazji też nikt nie chce płacić kupe siana aby zobaczyć jak Cody wygr
    • HeymanGuy
      Status Jordynne Grace uległ zmianie z powodu urazu. Miała wystąpić w Triple Threacie z Giulią i Stratton o pas Women's US. Albo zrobią z tego singles Giulia vs. Tiffy, albo wcisną jakąś Chelsea.
    • Grok
      AJ Francis przedłużył kontrakt z TNA Wrestling do końca 2026 roku. Ogłoszono dziś, że Francis — wcześniej znany jako Top Dolla w WWE — przedłużył umowę z TNA. Skubie Mageza z ESPN podaje, że deal obowiązuje do końca 2026 roku. Francis to były gracz futbolu amerykańskiego, który studiował na University of Maryland, zanim w 2013 roku trafił do NFL z Miami Dolphins. Występował w kilku zespołach, aż do zakończenia kariery w 2018 roku. „Były zawodnik Maryland Terrapins i NFL Defensive Linema
    • Grok
      Swerve Strickland jest wielkim zwolennikiem swojego kolegi z AEW, Buddy'ego Matthewsa. Od lutego 2025 roku Matthews jest poza akcją z powodu urazu kostki, który nie zagoił się prawidłowo i ostatecznie wymagał operacji. Nadal przechodzi rekonwalescencję, a nie wiadomo, kiedy wróci do ringu. Strickland w podcaście Battleground Podcast stwierdził jednak, że z niecierpliwością czeka na powrót Matthewsa i chciałby stoczyć z nim pojedynek. Matthews był członkiem House of Black, które rozpadło
    • Bastian
      Przecież kilka miesięcy temu Rhodes sam o sobie mówił, że w WWE jest QB1. 😜 
  • Dodaj nową pozycję...