Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE No Way Out 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV WWE No Way Out 2012. A oto walki:

0.

Brodus Clay vs David Otunga

1.

World Heavyweight Championship

Sheamus vs Dolph Ziggler

2.

United States Championship

Tuxedo Match

Santino Marella vs Ricardo Rodriguez

3.

Intercontinental Championship

Christian vs Cody Rhodes

4.

#1 Contenders Match

Tag Team Fatal 4 Way Match

Darren Young & Titus O'Neil vs Epico & Primo vs Tyson Kidd & Justin Gabriel vs The Uso's

5.

Divas Championship

Layla vs Beth Phoenix

6.

Sin Cara vs Hunico

7.

WWE Championship

Triple Threat Match

CM Punk vs Kane vs Daniel Bryan

8.

2-on-1 Handicap Match

Ryback vs Dan Delaney & Rob Grymes

9.

Steel Cage Match

John Cena vs Big Show

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• patryniu

1

• kk1997

1

• Brem

1

Top użytkownicy w tym temacie

Triple Threat Match

Walka była bardzo dobra, dynamiczna, z drobną interwencją AJ, oraz każdy w tej walce pokazał coś od siebie. Walka w żadnym momencie nie była nudna i zdecydowanie okazała się najlepszą wieczoru, lecz reszta pojedynków nie stanowiła dużej konkurencji.

Bezkonkurencyjnie Triple Threat Match ! Dodanie Kane'a do walki nie było złym pomysłem - wręcz przeciwnie, jeszcze bardziej tą walkę urozmaiciło. Każdy pokazał się ze świetnej strony i miał swoje 5 minut. Kilka akcji naprawdę godnych uwagi, i które mogły się podobać. Liczyłem może jedynie na jakąś stypulację. Do tego wszystkiego dochodzi obecność AJ i po segmentach za kulisami w zasadzie nie było pewne komu pomoże i to dodawało dodatkowych emocji podczas trwania tego starcia. Może to nie było to co z Over The Limit, ale walka mogła się podobać i zdecydowanie zgarnia zwycięstwo.

deathnotep.png

angle_02.gif

Do walki o pas WWE podchodziłem sceptycznie, ale jak się okazało było to najlepsze starcie gali. Sądziłem, że Kane będzie tylko nic nieznaczącym dodatkiem, a prawdziwa walka toczyć się będzie pomiędzy Punkiem a Bryanem. A tu niespodzianka, bo to Bryan głównie leżał za ringiem. Poziom samej walki był niezły, choć nie tak jak na OtL. Punk obronił pas, czego się spodziewałem. Obecność AJ też dodała emocji, naprawdę bardzo ciekawe story im wyszło. Nie mogę się doczekać kontynuacji.

Walka nie stała na najwyższym poziomie, ale na tej gali nic lepszego nie było, przez co walka o WWE Championship była najlepsza. Było kilka dynamicznych akcji, wejście AJ, skruszałe serce Kane'a i zwycięstwo Punk'a.

Zdecydoawnie walka o WWE Championship i nie ma tu zbytnio konkurencji. Walka była bardzo dobra, końcówka mega emocjonująca, dużo nearfall'i, finisherów, interwencja AJ znikoma co tez na plus bo spodziewałem się że odegra większą rolę podczas tej walki. No i obrona pasa przez Punk'a bardzo mnie uradowała. No moje wyróznienie zasłużyła też walka o pas IC, oglądałem ją ze znużeniem i z nastawieniem na mega nude a panowie zaskoczyli, nie można powiedzieć że wywołali jakies emocje ale końcówka walki była kawałem dobrego, szybkiego wrestlingu.

Muszę się tutaj zgodzić z kolegami wyżej. Walka o pas WWE okazała się być tą najlepszą. Dobrze się ją oglądało, choć szczerze powiem, że byłem przygotowany na coś więcej. Czegoś mi tam brakowało, może chciałbym kogoś w zastępstwo Kane'a? Nie wypadł on może najgorzej, ale jednak odstawał od Bryana i Punka. Spodziewałem się również czegoś więcej od AJ. Myślałem, że odegra ona większą rolę lecz myliłem się. Ogólnie walki na No Way Out nie powalały poziomem.

Najlepszym straciem na gali była rzecz jasna walka o pas WWE.Nie ma się jednak czemu dziwić ponieważ mieliśmy tam dwóch genialnych techników z przeszłością w Indy,a także charyzmatycznego i mimo wieku dobrego w ringu Kane'a.Walka trwała dobre 20 minut.Zaskoczył mnie trochę zwycięzca,ponieważ sądziłem że będzie to gala na której Punk wreszcie straci pas.Tak się jednak nie stało.

Sheamus vs Dolph Ziggler była super, wiele świetnych akcji, zwrotów. Mógłbym tą walkę oglądać w nieskończoność.

FilipFilip

Poraz kolejny nalepszą walką stało się starcie o główny pas federacji. Jednak tym razem zmierzyli się w nim "standardowo" Punk. Ciekawe kiedy on w końcu straci ten pas, bo normalnie koleżka nabija sobie niezłe rekordy. Zmierzył się z Bryan'em i Kane'm, więc wydawać się może, że walka wypadnie zarąbiście. I tak to się stało, bo jak inaczej można wytłumaczyć to, że została ona walkę gali. Sam jej niestety nie oglądałem, ale bardzo zachęcam resztę fanów wrestlingu do obejrzenia jej. Wybraliśmy:

WWE Championship

Triple Threat Match

CM Punk vs Kane vs Daniel Bryan

Zapraszam do tematu z wynikami:

viewtopic.php?f=228&t=26246

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Oto spoilery z najnowszych tapingów telewizyjnych TNA Wrestling. Po czwartkowym odcinku Impact na żywo z Gateway Center Arena w College Park pod Atlantą (Georgia), federacja nagrała też walki na Xplosion i Impact. TNA wróciła do Gateway Center Arena w piątkowy wieczór. Spoilery z tych nagrań nie są jeszcze dostępne. Spoilery poniżej pochodzą z Cagematch.net i PWInsider. Nagrane dla Xplosion: Mila Moore pokonała Myla Grace Jason Hotch pokonał Ricky Sosa Nagrane dla Impact: Mr.
    • Grok
      W tym tygodniu odcinek AEW Dynamite na TBS przyciągnął średnio 650 tys. widzów, co oznacza wzrost o 2,7% względem poprzedniego tygodnia. To czwarta najwyższa oglądalność programu od 17 września 2025 r. Odcinek z trzema walkami o pasy i debiutem The IInspiration na Dynamite zanotował rating 0,12 w kluczowej grupie 18-49 — wzrost o 20% w porównaniu z zeszłym tygodniem i drugi najlepszy wynik w tej demografii od 12 listopada 2025 r. W porównaniu z tym samym okresem w 2025 r. ogólna widownia wzr
    • Lukasz_Kukas_Tm
      Codas odzyskał tytuł.Oby na WM-ce stracił pas ku uciesze widzów na rzecz ortona i niech Cody robi Hell Turn Romek musi przegrać z Punkiem
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Druga połowa drabinki turnieju STARDOM Cinderella Tournament rozegrała walki pierwszej rundy w Aichi. Podczas gdy pierwszy dzień przyniósł kilka remisów, ten drugi zakończył się jasnymi rozstrzygnięciami w każdym starciu. Siostry Inaba obie odniosły sukces w swoich meczach pierwszej rundy. Tomoka Inaba pokonała Anne Kanaya w pierwszym starciu, a Azusa Inaba zwyciężyła nad Lady C w drugim. Saya Iida zmierzyła się z Kiyoka Kotatsu. Mimo solidnych strike'ów Kotatsu, potęż
    • KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
  • Dodaj nową pozycję...