Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 19 06 2007

Undertaker_4don

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ECW 19 06 2007

LET THE BODIES HIT THE FLOOR

Rozpoczyna się pierwsza gala ECW!

Na ring wchodzi Shane McMahon mówi:

Shane: Chcę zmienić oblicze ECW chcę przywrócić mu dawien blask wiem, że to będzie trudne ale możemy temu podołać. Przez wcześniejsze lata cała istota ECW była niewykorzystywana od teraz w ECW będzie więcej meczy Extrem Rules co nie znaczy, że zwykłem mecze nie będą miały miejsca ale postaram się aby na każdej gali był jakiś Extrem match. Dzisiaj na dobry początek wszystkie mecze będą miały stypulację, a w dzisiejszym ME zobaczymy nowy rodzaj meczu one falls=title shot. Teraz opowiem o co chodzi w tym meczu udział w nim bierze 5 zawodników jeśli któryś z nich przyłoży lub zmusi przeciwnika do poddania się jest na PPV, a zawodnik który został przyłożony bądź się poddał walczy dalej ale tylko 3 wrestlerów może przejść dalej. Oczywiście title shot zapewnia walkę o ECW Championship na Vengeance.

Backstage: Sandman i Tommy Dreamer zaczepiają Shane'a pytają się go czy mogliby dostać title shot na WWE Tag Team Championship. Shane mówi, że skoro im zależy to dzisiaj odbędzie się walka o Title shota pas tagów w której zmierzą się z Nitro i Dykstrą oraz Srikerem i Marcusem.

First Blood Match

Boogeyman vs Balls Mahoney

Końcówka: Mahoney rozłorzył stół na ringu i idzie po Bugiego ale ten uderza go z zegara i Balls pada na ziemię. Wtedy ten kładzie go na stół i uderza pięścią wtedy przylatuje Little Boogeyman, duży zajmuje sędziego, a mały skacze na Ballsa jednak stół się nie łamie i zdenerwowany ucieka z ring. Boogeyman widzą to idzie po krzesło jednak go nie używa wchodzi na narożnik skacze ale Balls usuwa się i Boogeyman sam wpada w stół. Mahoney bierze krzesło i uderza nim w Bogeya. Trudno ocenić czy krwawi Balls schodzi z ringu patrzy pod stół ale dostaje z czegoś w głowę to Little Boogeyman uderzył go blachą sędzia tego nie widzi i kolejne ciosy Balls zaczyna krwawić. Boogeyman idzie po niego ciesząc się robi jeszcze DDT w krzesło sędzia zauważa krew i kończy mecz.

Zwycięstwo: Boogeyman jak zwykle po meczu kolacja z robakow.

Backstage: Viscera rozwala drzwi od biura Shane i wchodzi do niego.

TLC Match o #1 Contender do WWE Tag Team Championship

Sandman & Tommy Dreamer vs Johnny Nitro & Kenny Dykstra vs Matt Striker & Marcus Cor Von

Końcówka: Ekipy N&D i S&M razem pracowali nad Sandmanem i Tommym. Kiedy wyrzucili ich za ring nieźle zmasakrowanych choć nie krwawiących nastała sytuacja w która oznaczała koniec współpracy między tymi zespołami. Nitro i Dykstra zdobyli przewagę nad New Breed. Razem wykonali Suplexy i poszli po stoły kiedy zeszli z ringu Sandman już na nich czekał i poczęstował ich Chair shotem. Razem z Tommym rozłożyli stoły na ringu i wpakowali na nich Strikera i Marcusa, Sandman na narożniku kiedy chce skoczyć zauważa Nitro który zwala go z narożnika za ring Dreamer biegnie w stronę Nitro ale dostaje Dropkicki od niego. Ostatecznie Dykstra wykonuje Guillotine Leg Drop z narożnika na Marcusa i Strikera stoły się łamią, a Nitro idzie po drabinę i ustawia ją nad walizką zaraz koło niego pojawia się druga rozłożona przez Sandmana trwają przepychanki i sytuację wykorzystuje Striker który wywala obu z drabiny i panowie wylatują z ring kiedy Striker się odwraca ląduje na nim krzesło od Dykstry. Marcus łapie Dykstre pcha go na liny i wykonuje Pounce. Wchodzi na drabinę ale dopada go Dreamer który wykonuje na nim Dreamer Driver sam schodzi na drabinę i zdejmuje walizkę.

Zwycięzcy: Tommy Dreamer & Sandman

Po meczu dwie przegrane drużyny mają do siebie pretensje i zaczynają się bić. Marcus szybko sprzedaje im dwa Clothesliny, a Striker robi Elbow z narożnika zadowoleni wychodzą z ringu.

Backstge: Shane ma przed sobą czterech zawodników dzisiejszego ME. Chris Benoit, CM Punk, Kevin Thorn, Elijah Burke.

Shane: Jak wiecie w meczu będzie brało udział pięciu zawodników i mam dylemat dlatego pytam was kogo chcielibyście aby walczył przeciwko wam. Cała czwórka uśmiecha się i jednogłośnie postanawiają Miz. Shane również się uśmiech i mówi, że Miz będzie przeciwnikiem Viscerny o prawo walki w ME. Wszyscy zaczynają protestować ale Shane mówi sami sobie go wybraliście.

Table Match

Viscera vs The Miz

Przebieg: Viscera wchodzi jako pierwszy rozkłada stół choć sędzia mu zabrania wchodzi Miz od razu rzuca się na Viscere ale ten sprzedaje mu Clothesline łapie i robi Suplex na stół koniec walki.

Zwycięzca: Viscera

Backstage: W szatni CM Punk pyta się Benoit czy będą współpracować na meczu w ME Chris zgadza się na to, mówi, że pewnie Buke i Thorn będą też mieli jakiś układ ale naszym celem numer jeden jest Viscera.

Tazz przeprowadza wywiad z Sandmanem i Dreamerem

Sandman: Bardzo cieszymy się, że zdobyliśmy szansę na te pasy jak im tam

Dreamer: WWE Tag Team Championship

Sandman: No właśnie nie mam głowy do tych wszystkich nazw. Wracając do tematu napewno wygramy te pasy.

Tazz: Czy jeśli je wygracie będziecie walczyli w Smackdown

Sandman i Dreamer: Czy ci pojeb**o. Pewnie, że nie my jesteśmy ECW Originals i czemu mielibyśmy walczyć w tym śmierdzącym SD.

Tazz: No dobrze dzięki i powodzenia na Vegeance

Sandman: Nie ma za co Tommy masz piwo ?!

Extreme Exspose

One Falls=Title Shot 5 Man Hardcore Match

Chris Benoit vs CM Punk vs Elijah Burke vs Kevin Thorn vs Viscera

Przebieg: Cała czwórka pracowała na Viscerą wiele Chair Shotów kiedy Viscera zaczął krwawić zosta wyrzucony w trybuny. Wtedy nasi panowie podzielili się na dwie drużyny Punk i Benoit oraz Burke i Thorn. Hell team na początku nieźle sobie radził dopóki na ring wkroczył Viscera i zajął się nimi. Benoit wraz z Punkiem kiedy olbrzym wyczyścił ring zaczęli masakrować Viscere razem wykonali Suplex i parę teamowych akcji. Kiedy na ring wrzucił Thorn Benoit zajął się nim, a Punk poszedł po Burka. Chris wykonał Triple German Suplex pin 1..2..Shouder Up zakłada Criplle Crossface Thorn po chwili tapuje ten cieszy się ze zwycięstwa i wychodzi Punk na ringu robi GTS na Thornie pin 1..2.Burke przerywa razem atakują Punka przynoszą stół i rzucają na niego punka Elijah wchodzi na narożnik Diving Knee trafia stół się łamie chłopcy się ciszą ale na ring wraca Viscera ten demoluje ich i zabiera się do pinu Punka 1..2..Kick out Tym razem w trzech jeszcze raz wkładają Viscere na stół i biją go krzesłami. Jednak Burke i Thorn orientują się, że walka trwa i znowu pracują nad Punkiem. Thorn idzie z nim do narożnika, a Burke wchodzi na narożnik robi Moonsault na Viscere stół połamany pin 1..2..3 Burke na PPV doskakuje do niego Thorn ale Burke uspokaja go i razem biją Punka z chwilę na ring wbiega Benoit obu panom po Germanie wchodzi na narożnik Diving Headbutt na Thorna kładzie na nim Punka, a sam jeszcze dobija Burka pin 1..2..3

Zwycięzcy: Chris Benoit, Elijah Burke, CM Punk zmierzą się na Vengeance o ECW World Championship

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Undertaker_4don

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie