Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Newsy ze Sceny Niezależnej 10.06.2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   66
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

newsyq.png

:arrow: Japonii odbywają się już ostatnie dni turnieju NJPW Best of Super Juniors XIX. Dwa pojedynki wybiorą nam finałową dwójkę która spotka się wkróce w ostatniej walce tego tunieju.W spoilerze półfinałowe walki:

PAC vs Ryusuke Taguchi

Low Ki vs Prince Devitt.

:arrow: CZW zaprezentowało nam ostateczną kartę na Tournament of Death który odbędzie się już 23 Czerwca!

First Round:

*Drunken Scaffold Match: Lucky tHURTeen vs. Danny Havoc vs. Devon Moore

*Ultraviolent Ladders Match (In the Memory of JC Bailey): Drake Younger vs. Rory Mondo

*Pain in the Glass Match: CZW & UVU champion MASADA vs. Scott Summers

*Ultraviolent Bats: BJW Deathmatch Heavyweight champion Abdullah Kobayashi vs. Matt Tremont

:arrow: EVOLVE powraca ze swoim "Style Battle Tournament Shows" ! Będzie to druga edycja tego turnieju i odbędzie się 28 Czerwca w Ybor City, 29 Czerwca w St. Petersburg oraz 30 Czerwca w Jacksonville. Wiemy że w turnieju ma wystąpić AR Fox który będzie reprezentował high-flying oraz Lince Dorado który będzie reprezentował Lucha Libre.Pozostali 2 reprezentanci są jeszcze nie znani. W Pierwszej z trzech nocy w Yabor City zadebiutuje Colt Cabana! Jego rywalem będzie Chuck Taylor.Na gali również odbędzie się walka El Generico vs. Samuray del Sol. Na 29 Czerwca zapowiedziana jest walka Johnny Gargano vs. Chuck Taylor, El Generico vs. Silas Young oraz walki turniejowe. 30 Czerwca odbędzie się finałowa walka turnieju oraz pojedynek Chuck Taylor vs. Samuray del Sol. Zapowiada się całkiem ciekawie :)

:arrow: 24 Czerwca odbędzie się kolejne iPPV od ROH o nazwie "Best in the World". Oto jak wygląda obecnie karta na tą galę:

ROH champion Kevin Steen vs. Davey Richards.

Finlay vs. Michael Elgin

ROH Tag Team champions Charlie Haas & Shelton Benjamin vs. The All Night Express

ROH TV champion Roderick Strong vs. Tomasso Ciampa vs. Jay Lethal.

Eddie Edwards vs. Homicide.

Kyle O'Reilly vs. Adam Cole under Hybrid Fighting Rules.

:arrow: Wielka gratka dla fanów Ring of Honor.Federacja robi w swoim internetowym sklepie wielką wyprzedaż. Live Eventy na DVD z lat 2005-2009 można kupić za 5$,z lat 2010 za 10$ i wszystkie Straight Shootin DVD za jedyne 1$ !

:arrow: Gwiazda ROH-Jimmy Jacobs pojawił się na tappingu FCW. Jednak nie udało mu się na nim wystąpić. Natomiast Matt Taven miał tyle szczęścia i wystąpił na tej gali(nie wiem czy będzie można go zobaczyć w FCW TV).

:arrow: Chodzą plotki że AAA ma zamiar ściągnąć na Triplemanię XX gwiazdę TNA-Kurta Angle który miałby stoczyć na największej gali roku pojedynek z L.A Parkiem.Jednak na razie nic nie jest oficjalnie potwierdzone.

:arrow: 30 Czerwca odbędzie się kolejna gala federacji Extreme Rising(Wcześniej znana jako Extreme Reunion). Oto karta na to show oraz promo:

"Main Event" JERRY LYNN vs. HOMICIDE

"Extreme Revenge" THE GANGSTAS vs. BLK OUT

"Respect Extreme" STEVIE RICHARDS vs. LUKE HAWX

THE FBI vs. THE DRAMATICS

More matches to be announced.

Plus: MATT HARDY, DEVON STORM, BLUE MEANIE, PITBULL GARY WOLF, BALLS MAHONEY, CW ANDERSON, BESTIA 666, PESADILLA, and more!

http://www.youtube.com/watch?v=K0og_a7_gUk&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=K0og_a7_ ... r_embedded

:arrow: Wrestler ze sceny niezależnej Andre Davis znany w ringu jako "The Gangsta of Love" został aresztowany na 30 miesięcy w więzieniu za uprawianie seksu z kobietami bez zabezpieczenia wiedząc że jest nosicielem choroby HIV.Pewnie nikt go niezna więc tu daje jego walkę:

:arrow: 16 Czerwca odbędzie się kolejne iPPV od WSU o nazwie "Rumble 5" oto karta na tą galę:

* Jessicka Havok vs. Mercedes Martinez in a casket match for the WSU Title

* Sassy Stephanie vs. Brittney Savage

* Alicia vs. Lexus

* 25-woman battle royal to become No. 1 contender to the WSU Championship

* Terra Callaway vs. Allisyn Kay

* Kalamity vs. Sweet Cherrie for the NCW Title

* Tina San Antonio vs. Annie Social

* Leva Bates vs. Lufisto

* Jenny Rose, Jessie Brooks, Jana, and Latasha vs. Jennifer Cruz, Ezavel Suena, Nikki Syx, and Cherry Bomb

:arrow: I na koniec bonus który pokazuje dlaczego lubię oglądać Lucha Libre:

#SmartFanZone
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Yao

1

• Droopi

1

• Hacjend

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Jasny

BOSJ już się kończy ?? Kuźwa troszki przespałem :) Oby to było jak najszybciej do pobrania, ale o to zadba już pewnie Patryk :) Co do półfinałów

Cała trójka mi pasuje, ale Taguchi'ego nie chciałbym oglądać tak wysoko, no ale wyboru większego nie było, no bo kto niby miałby być - Kendrick ?? To już wolę Taguchiego. Co do walk to nie trzeba się wysilać, że ta czwórka zrobi świetne show. Gorąco czekam na walkę Low Kiego z Devittem. Mam nadziejęm, że dostaną sporo czasu aby pokazać fantastyczny pojedynak na jaki obu tych zawodników stać. PAC i Taguchi również nie powinni zawieść. Mimo, że nie lubię Taguchiego, to trzeba przyznać, że talent facet ma. PACV natomiast to wiadomo - będzie szybko i efektownie i Taguchi powinien się dostosować. Póółfinały zapowiadają się świetnie, a zwycięzcy - ja chciałbym zobaczyć finał Low Ki vs PAC, ale coś mi się wydaje, że będzie feud między Taguchim i Devittem co oznaczało by rozpad Apollo 55 co było by cholernie przykre.

CZW nei oglądam więc mnie żaden TOD czy COD czy inne imiona nie interesują :D No to 3dniowe show od EVOLVE zapowiada się pómki co znakomicie, a znych jest raptem kilka walk. Ja najbardziej wyczekuję a pojedynek Samuray'a Del Sol'a z El Generico. Del Sol robi bardzo dobre wrażenie i świetnie walczy, a przy Generico mógłby się nieco wypromować. Chuck Taylor z Cabana to z pewnością będzie większy ubaw niż walka, ale trochę technicznej zabawy zobaczymy. Karta na "Best In The World" jest niezła, ale jak dla mnie jakiejś wielkiej rewelacji nie ma. Oczywiście wdarzeniem wieczoru będzie walka Richards'a i Steen'a i mam nadzieję że pokażą dużo więcej niz to co działo się ba "Border Wars" gdzie szału nie zrobili. Teraz liczą na co najmniej 30minutową walkę, może jakieś NoDQ :thinking: z pewnością dodało by smaczku. Ciekaw jestem również walki Cole vs O'Reilly. Ostatnio opuściłem kilka tapingów ROH, więc nei bardzo wiem jak ich feud się rozwija, ale patzrać na umiejętności jakie posiadają obaj zawodnicy w ringu powinno być dobrze. Ja pierdolę ale promocje od ROH - gale za 5, 10 dolców czy symbolicznego dolca - przecież to śmieszna cena. Szkoda, że nie jestem przy kasie :) No ciekawe jak wypadnie kolejna edycja show Douglas'a bo to co było w kwietniu to była masakra.

No ten manewr z Lucha zrobił niezłe wrażenie, mimo że już widziałem to wcześniej :D

Dzięki za newsy :)

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Turniej w NJPW zbliża się ku końcowi, a ja niestety narzekam na brak czasu... Zapewne jest on bardzo interesujący, więc żałuję tego, że nie mam go jak obejrzeć. Na całe szczęście zbliża się nam kolejny turniej, tyle że w federacji CZW. Wtedy już powinienem mieć więcej czasu i zamierzam go obejrzeć z wielką przyjemnością jak co roku oczywiście. Mam nadzieję, że poziom będzie wyższy od tego przed rokiem. Karta na pierwszą rundę jest całkiem niezła. Dobra stypulacja pierwszej walki z zawodnikami, którzy mogą wykręcić coś dobrego. Liczę też na pojedynek Kobayashi'ego z Tremontem. Czy mam jakiegoś swojego faworyta? Owszem, chciałbym by cały tegoroczny turniej wygrał zawodnik występujący na co dzień w BJW - Abdullah Kobayashi. Lubię tego zawodnika i uważam że zdecydowanie należy mu się zwycięstwo.

Chętnie zobaczyłbym na TripleManii Kurta. Jeśli AAA zdoła go ściągnąć na tę galę, to z wielką przyjemnością obejrzę walkę z jego udziałem.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      Właśnie tak moim zdaniem Barrett czy Corey o wiele lepsi na komentatorce, Cole to też klasa sama w sobie w sumie już legenda tego biznesu, niestety drugiego takiego teamu jak Jim Ross/Jerry Lawler nie dostaniemy, ogólnie najlepiej zapowiadał się Mauro Ranallo szkoda że to się tak potoczyło ze musiał odejść, ogólnie też nikt nie ma podjazdu do Tazza czy Joey Stylesa, szczerze powiem wam że nawet Renee Young właśnie się słuchało jak sprzedawała emocje i moim zdaniem jakby tak została przy komentow
    • Grok
      Ostatni main event Johnny'ego TV w CMLL pomógł mu na nowo zakochać się w wrestlingu — nawet jeśli kosztował go utratę włosów. Dawny John Morrison przegrał z Angélem de Oro w meczu hair vs. hair na piątkowej gali CMLL w Arenie Meksyk 27 lutego. W najnowszym odcinku programu Insight with Chris Van Vliet podzielił się przemyśleniami na temat tego doświadczenia i jego znaczenia dla siebie. Johnny TV czuje się obecnie „niewykorzystany” w AEW, co — jak sam mówi — dotyczy wielu ludzi w świecie wrestl
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan To, co początkowo było plotką, stało się rzeczywistością – przedstawiciele legendarnej areny wrestlingowej Shinjuku FACE potwierdzili, że obiekt zamknie podwoje na stałe pod koniec września 2026 roku. Z oficjalnego konta Shinjuku FACE na X: W kontekście wrestlingu w Japonii niemal każda promocja organizowała gale w murach Shinjuku FACE przez ostatnie 21 lat. Po ogłoszeniu zamknięcia liczne gwiazdy Puroresu wydały oświadczenia w tej sprawie. Od Miyu Yamashita: Od W
    • Grok
      JD McDonagh wyjaśnił, dlaczego zdradził Finna Balora na WWE Raw. Na drodze do WrestleManii w poniedziałkowy wieczór rozegrał się kluczowy segment, w którym Judgment Day zaatakowało Balora i wyrzuciło go z grupy. Początkowo wyglądało na to, że McDonagh próbuje załagodzić sytuację między Balorem a Dominikiem Mysterio. Jednak gdy Balor rzucił się na Mysterio, McDonagh powalił go clothesline'em. McDonagh opublikował tweet w roli postaci, obwiniając ego Balora o narastające napięcia w Judgment Da
    • Grins
      Widziałem RAW w skrócie i kolejna dobra tygodniówka od czerwonych, nie wiem co jest grane ale co RAW coś się dzieje, o wiele lepiej mi się to ogląda niż w zeszłym roku gdzie dostaliśmy tylko dwa dobre programy na RAW a reszta to był jeden wielki kicz.  Rollins w tej nowej odsłonie na prawdę wygląda świetnie, prowadzą to na spokojnie i bez zbędnych rewelacji, świetnie że nie porzucili motyw z masked man'em kto wie może rzeczywiście Rollins utworzy z tego swoją stajnie a pod maskami będą s
  • Dodaj nową pozycję...