Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Dotyczy każdego gracza!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Ja tam jestem za tym, by to trwało nadal bo ja mam czas, bym sobie pograł, wiadomo, że gale byłyby krótsze itp. ale można by się pobawić w normalne gale, bo HS to tak troche brak motywacji. Poogarniam oceny 2 tygodnie i wakacje luźne, masa czasu, ew. przerwa tydzień na wyjazd, ale da się połączyć koniec z końcem, dla mnie jeszcze troche osób i można zobaczyć jak wyjdzie ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

5

• GMS

4

• Marcineq

4

• Vejder

3

Top użytkownicy w tym temacie

Ja spokojnie mogę od przyszłego tygodnia zacząć pisać, bo teraz trzeba podciągnąć oceny pod koniec, a potem luz. Tak więc jestem za robieniem normalnych gal (mogą być trochę krótsze), ale już po wystawieniu ocen.

Ja mogę grać 3 tygodnie lipca tylko, bo cały sierpień mnie nie ma, a wyjeżdżam jeszcze na tydzień 21 czerwca. Myślę, że te HS'y to byłoby najlepsze rozwiązanie, kompromis między grą a zawieszeniem fedki na czas wakacji, wtedy grałoby trochę osób, a byłoby bardziej lajtowo

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

Xebek skoro tak nalegasz to ja byłem jedną z osób które głosowały za tym by n ie zawieszać fedki.

Co do pomysłu no to niestety tu jest problem bo rozumie cię że malo osób pisze itp, ale może te house showy? a jesli n ie to może chociaż jakieś raporty ;) ?

Nie nie chcę wygrywać pasów sam z sobą do jasnej cholerki... jestem tu już z 2 lata? i co wygrałem w tym czasie?? psy tag teamowe? coś po za tym?? yyy nie chyba nie więc nie wyjeżdżaj mi tu z takimi tekstami....

sig.png

Fan - 1, Kotlet - 2, Marcinek myśl, co piszesz bo już od kiedy coś tam to wiem, że zależy Ci na sobie nie federacji.

Shrekomir, to była przenośna każdemu bym tak napisał, bo sytuacja ma się tak, że sam ze sobą byś rywalizował, bo jesteś jedną z jedynych piszących regularnie osób.

Dobra Xebek co robimy, bo chcę pisać, chcę ci skopać dupsko :D a potem marcinkowi więc może narazie jakieś mini tygodniówki po proastu o ten pas?? WCE Summer international event?

Ludki piszcie tu, bo WCE na prawde nam w końcu zdechnie!!

sig.png
  • 2 tygodnie później...

Ankieta z wyraźną przewagą na nie, więc naprawdę muszę pomyśleć i do 29.06 dostaniecie ostateczną odpowiedź, co robimy!

W wakacje czekają Was dwa House Showy, czekam na jakąś aktywność na BS, House Show'y raczej w połowach miesięcy.

Cały czas możecie pisać na pewno nie pójdzie to na marne, a co najważniejsze pilnować swoich postaci, a co jeszcze ważniejsze WCE wróci 30.09 PPV - "New Age". ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...