Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE - Dotyczy każdego gracza!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Obecna sytuacja jest tak cholernie mierna, że aż brak mi słów. Robimy, co możemy, ale czy komuś z graczy na tym zależy? 4 walki na PPV w jednej jest tylko aktywność godna tej federacji, co się dzieje? Nasuwa się jedno, jedyne pytanie: Bawimy się? Czy zawieszamy WCE na czas ojro i wakacji? Bo w roku szkolnym naprawdę pokazywaliście, że macie więcej czasu, a teraz? Rozumiem, że go nie macie, ale postawmy sprawę jasno. Ja nie mam ochoty pisać gal dla siebie, bo to też zajmuje wiele czasu.

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Ulicznik Xeb

5

• GMS

4

• Marcineq

4

• Vejder

3

Top użytkownicy w tym temacie

Osobiście nie mam czasu i chęci na pisanie jakikolwiek postów na BS dlatego zagłosowałem na zawieszenie. Obecna sytuacja rzeczywiście jest do dupy i robienie gal na siłę to nie jest dobra rzecz. Aktywność też nie jest najlepsza i zawieszenie dobrze by zrobiło wszystkim graczom. W tym stanie federacja nie ma żadnych zalet, więc innego wyjścia nie widzę.

Ja osobiście mam czas na pisanie, mam chęci tym bardziej ze mam walkę o pas WCE, no ale sam do siebie pisać nie mogę :( Zdaję sobie sprawę z tego że w razie zawieszenia będę musiał zaczynać wszystko od początku (no chyba że się mylę - to pytanie do was bookerzy), no ale chyba innego wyjścia nie ma. Mamy w tym momencie zdecydowanie za mało graczy, z której większość po prostu nie daje rady. Strasznie szkoda mi tego, że grałem tak długo starając sie o pas, a teraz gdy jest na wyciągniecie ręki szansa może się ode mnie bardzo oddalić. Ja osobiście chciałbym grać dalej, no ale decyzja leży w rękach graczy, jeżeli nikt sie nie ogarnie będziemy musieli zawiesić fedke przynajmniej do lipca.

Dodano:

Jeżeli istnieje taka możliwość wstrzymuję się od głosu

Ja zagłosowałem na zawieszenie ze względu na fakt, że wyjeżdżam, chociaż teraz mogę pisać, napisałem jednego posta nt. mojej walki, żaden z przeciwników mi nie odpowiedział... Może powyjeżdżali? Nie mam pojęcia, ale obecna sytuejszyn jest do rzyci.

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

Ja chetnie bedę dalej pisał, mam jeszcze dwa posty, po prostu chcę je dobrze ułożyć ponieważ przeciwnika nie mam byle jakiego a chę w końcu pas marcinka ;D

sig.png

Ja ostatnio mam dużo spraw na głowie. Ostatnie sprawdziany w celu podciągnięcia ocen, do tego dochodzą raporty i na razie nie mam czasu pisać postów. Myślę jednak, że za jakiś tydzień już spokojnie coś oddam.

Ja jestem całkowicie za zawieszeniem WCE na wakacje i Euro. Teraz zupełnie nie miałem czasu pisać postów. I narazie też nie mam w głowie tego, ważniejsze sprawy są...

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Proponuje ogólne zawiesznie WCE gdyż każdy widzi jaka jest sytuacja. WCE chyba po prostu upada w wakacje niby jest czas ale wątpie czy będą chęci na takie coś.

chę w końcu pas marcinka ;D

Hahahahaha możesz pomarzyć :D

A tak przy okazji, do kiedy trwa głosowanie? Zobaczymy Our World przed zawieszeniem?

WCE RECORD

A tak przy okazji, do kiedy trwa głosowanie? Zobaczymy Our World przed zawieszeniem?

Wiesz co znaczy zawiesznie na Euro ? Kiedy się zaczyna ?

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Sorasy, nie doczytałem.

WCE RECORD

To doczytaj i skończ nabijać posty, bo sobie nie pograsz. Po drugie prosiłbym żeby ta 5-4, która chce żeby WCE działało się odezwało w temacie, bo na razie nie widzę żadnych argumentów za tym żeby tego nie zawiesić. Po milion pięćdziesiąte Our World na razie nie będzie, bo z całym szacunkiem nie będę go pisał dla siebie, dla Tuptusia ;* i dla fana. Po któreś tam Vader ejkej czarek nie wprowadzaj ludzi w błąd, bo nie masz racji. EURO wymieniłem, jako jeden z czynników braku czasu, a decyzję podejmę, jak wypowie się większa liczba graczy, bądź jak temat umrze. Liczyłbym tutaj na jakieś opinie Tuptusi i innych kręgosłupów, serc, płuc WCE. ;)

15 głosów, 7 komentarzy proelo pozdro 300.

INTERESUJĘ MNIE RÓWNIEŻ ZDANIE NIE GRAJĄCYCH OBECNIE!!!

Hmm no to dlaczego tego nie zawieszać hmmm może po prostu dla tego że przez większą część roku fedka i tak nie działa, non stop coś się dzieje albo nie ma bookerów albo coś nie wypala, to znowu wakacje... Jeśli tym razem będzie podobnie to ja podziękuję za grę.

sig.png

Może zrobic tak jak Yao napisał w SB:

Nie mogę napisać w temacie WCE to napisze tutaj.Wiem że nie gram obecnie w to ale po co macie zawieszać fedke na wakacje? Kiedyś też był podobny problem że wakacje się zaczęły i wiele osób wyjechało, wtedy rozwiązano to robieniem House Showów które co prawda nic nie znaczyły ale kto chciał grać ten grał a kto nie to nie i każdy był zadowolony. Czemu teraz nie możecie tak zrobić?

To jest może jakieś rozwiązanie...

CM Punk

No to może Shrek podasz jakieś rozwiązanie? Chyba, że bawi Cię wygrywanie pasów z samym sobą? Nikt Cię tu nie trzyma.

House Showy, ale czy Ty Vader nie rozumiesz tego, że nie ma ich dla kogo pisać? Może się ujawnić 5osób, które jest za tym żeby WCE funkcjonowało? House Showy - ok, mogę pisać, ale nie dla siebie - mogę pisać nawet dla tych 5osób. Byle żeby pisały z te dwa posty na galę.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Ash by Elegance też jednak nie skończyła kariery od początku to było podejrzane żadnych przecieków co jej było.
    • MattDevitto
      Kompletnie mnie te RR nie interesuje, ale będę musiał rzucić okiem na walkę Stylesa to też przy okazji zobaczę pewnie oba RR matche. Nie przekonują mnie jednak te zapowiedzi i obiecanki za pięć dwunasta
    • Attitude
      Nazwa gali: NJPW Road To The New Beginning 2026 - Dzień 3 Data: 28.01.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Event Lokalizacja: Tsugaru, Aomori, Japan Arena: Ito Mining Arena Tsugaru Publiczność: 987 Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • GGGGG9707
      Tak też mi niespodzianki, Belair, AJ Lee, Lesnar, LA Knight, Dom, pewnie ten nowy arab saudyjski którego wzięli.  Ja zawsze na Royal Rumble przyjmuję sobie że chcę co najmniej jedną niespodziankę ale taką której się nie spodziewam. Te wymienione się nie liczą bo i tak prawie pewne że będą i to żadna niespodzianka. Choćby to był nie wiem Hornswoggle to i tak dam na plus bo będę zdziwiony a o to chodzi w Royal Rumble. Chyba na 60 wrestlerów da się zarezerwować 1 miejsce dla kogoś kogo si
    • MattDevitto
      Myślałem, że ona skończyła z wrs
  • Dodaj nową pozycję...