Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

REST IN PEACE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

No nie przczytał regulaminu u mnie, nie przeczytał tu wiec czemu sie dziwić że wlazł jak jakiś pan i zaczął bluzgać na kogo się da :)

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

22

• Hartfan

7

• RazorR

6

• Przemk0

5

Top użytkownicy w tym temacie

Pokazalibysmy Ci, że niewłaściwie sie zachowujesz...

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

Oprócz banów są jeszcze ostrzeżenia.. więc okazałem swoją słabość (rotfl) i dałem ci ostrzeżenie o wartości 1.. powód wypisałem tam.. prosta sprawa albo dyskutujemy merytorycznie albo nie tutaj.. od wstawiania argumentow w stylu "jesteś głupi" jest Hyda WF :P

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Przemk0 jak cię czytam mam wrażenie, że zachłysnąłeś się wodą sodową, albo piątą gwiazdką. Wpis mój tutaj uzasadniony był twoimi wpisami w poprzedniej księdze Wrestlefans na temat jakiejś wolności, marzeń i innych pierdół w odniesieniu do jakiegoś partacza o którym Boryss nadmienił. Od tego się zaczęło.

Wszyscy siedli na gościa, który beształ Wrestlefans, na końcu zrobił to sam Boryss. Zacząłeś wtedy wypisywać, że wrestling to też tandeta udowadniając mu, że każdy ma prawo do własnej strony, co nie miało kompletnie sensu. Podał ci przykład, że pewne niuanse są nie na miejscu, a ty twardo dziergałeś kontrargumenty właśnie wtedy machając na oślep (najlepsza była jak pokazał ci stronę wytykającą podobne partactwo, coś o brykach, a ty myślałeś, że to o wygląd strony chodzi). Wróci stara księga gości to poczytamy.

Na koniec - nie wiem, czy ty chciałeś mnie wystraszyć tym ostrzeżeniem, czy pokazać jaki to cienki bolo tu jestem? Kolego, do wszystkiego trzeba dorosnąć. Gwarantuję ci, że trzymanie palca na czerwonym guziku i grożenie, że się go użyje nie jest rozwiązaniem.

• Reputacja:   0

Wiem, że to zabrzmi pompatycznie, ale chciałem podziękować za docenienie mojej wrestlingowej twórczości. Szkoda, że to już przeszłość...

Stinger jesteś ojcem chrzestnym WI ;), który jak do tej pory nie podoba się tylko Kunegundowi, bo nie czyta regulaminu :P.

Kunegund: to jest FORUM, FORUM kurwaaaaaaaaaaaa... tu się rozmawia, a nie kłóci, wiec albo kurwa zacznij sie zachowywać jak każdy inny użytkownik, albo spierdalaj i zacznij prowadzić dyskusje na jakikolwiek temat na księdze WrestleFans. Najlepiej z kolesiem, który myśli że Undertaker umarł. Dobra... markuje, więc niech markuje dalej, taka kolej rzeczy, no ale weź sie opamiętaj. Ban to nie słabość tylko usunięcie kogoś kto wyraźnie przeszkadza w poprawnym działaniu forum, bo wprowadza złą atmosfere, w dodatku nikt go nie zna, a on rzuca bluzgami na prawo i lewo. Ile Boryss dał na księdze banów mnie czy Razorowi? Czemu zablokowal go na GG? Czyli Twój zajebisty kurwa blondwłosy mastah też jest słaby, bo banował i blokował. Pomijam dwa bany na #wcwfans, którymi poczęstował The_Game'a. Poproś Boryssa o założenie własnego forum, na pewno markolandia się zleci więc będziesz miał z kim dyskutować na temat wspaniałości Boryssa, bo innego tematu tam nie będzie, zwłaszcza że 99% ludzi z księgi WF to maksymalne marki! A co do cienkiego bolo... nikt Cie nie zna i Twoje dzialanie typu najeżdżanie Przemk0 jest po prostu śmieszne. To tak jakbyś z patykiem się rzucił na kurwa czołg. Nie to żebym podkreślał role Przemk0 czy coś (bo i z nim kiedyś tam sie gryzlismy, ale to już przeszłość), ale do cholery... od kiedy panuje zwyczaj, że wchodzi się gdzies i bluzga się admina? Ludzie wchodzący na WF przecież nie bluzgali Boryssa za nic. Poza tym Przemk0 nazwał go "łosiem", a Boryss jak go zwyzywał na swoim hyde (czy to może o Razora chodziło.. nie pamiętam). W każdym razie konflikty z Boryssem dotyczą każdego, kto ma inne zdanie niż on. Stinger skrytykował PPWF i stał się nowym wrogiem Boryssa, bo nie myślał tak jak on. O feudach z Bossem możnaby napisać książkę. Jeśli uważasz, że wszyscy z tego forum, którzy nie lubią Boryssa są źli to kurwa zajebiscie zle myslisz, jesli to w ogóle można nazwać myśleniem. To tyle kurwa...

Wszyscy siedli na gościa, który beształ Wrestlefans, na końcu zrobił to sam Boryss. Zacząłeś wtedy wypisywać, że wrestling to też tandeta udowadniając mu, że każdy ma prawo do własnej strony, co nie miało kompletnie sensu. Podał ci przykład, że pewne niuanse są nie na miejscu, a ty twardo dziergałeś kontrargumenty właśnie wtedy machając na oślep

Bla bla bla.. nie chce mi sie wracac do starej ksiegi i ci wszystkiego tlumaczyc.. bo to nie ma w twoim przypadku sensu. Dwie tylko male sprawy :

a) jesli pomyslales ten koles z idola wszedl na ta strone i zaczal bluzgac WF to serio jest mi cie zal..

b) sorry ze uwazam ze kazdy ma prawo robic to co chce.. my mozemy ogladac swego rodzaju tandete zwana Wrestlingiem (przez wiekszosc spoleczenstwa uwazana za idiotyzm).. tak samo koles moze sobie tworzyc co tam sobie chce na swojej stronie.. i tyle..

(najlepsza była jak pokazał ci stronę wytykającą podobne partactwo, coś o brykach, a ty myślałeś, że to o wygląd strony chodzi). Wróci stara księga gości to poczytamy.

jezu..plakac sie chce.. ze co pomyslalem ? mi sie ta strona nawet wmiare podobala.. sam kiedys podobnie pojebana strone zrobilem.. ale whatever.. czytanie ze zrozumieniem to ktoras tam klasa szkoly podstawowej.. widocznie ci jej brak..

Na koniec - nie wiem, czy ty chciałeś mnie wystraszyć tym ostrzeżeniem, czy pokazać jaki to cienki bolo tu jestem? Kolego, do wszystkiego trzeba dorosnąć. Gwarantuję ci, że trzymanie palca na czerwonym guziku i grożenie, że się go użyje nie jest rozwiązaniem.

Ostrzezenie dalem ci dla zartu.. nie mam ambicji tutaj nikogo straszyc ani trzymac za morde.. teraz przynajmniej kazdy kto wejdzie bedzie wiedzial kim jestes.. tylko kilka postow i juz wywolujesz burdy..

A co do zdania "do wszystkiego trzeba dorosnąć".. to chyba tyczy sie ciebie.. zreszta co ja tam bede wiecej pisal.. za mentora przeciez masz 27latka ktory nadal jeszcze czasem zachowuje sie jak dziecko..

to tyle..

ps : mam nadzieje ze to moj ostatni post w tej kwestiiiiiiiiiiiiii.. ot tyle 8)

A co do zdania "do wszystkiego trzeba dorosnąć".. to chyba tyczy sie ciebie.. zreszta co ja tam bede wiecej pisal.. za mentora przeciez masz 27latka ktory nadal jeszcze czasem zachowuje sie jak dziecko..

"czesem" bym wykreślił

Dopiero teraz zajrzałem do tego topicu. Ja tez, podobnie jak Stinger, chce podziękowac tym, którzy mnie tutaj wymielili :) A jeżeli chodzi o Boryss'a to nie chce się nawet na jego temat wypowiadać bo to wszystko i tak zawsze się kończy tak samo. Powiem tylko, że według mnie ten cały angle z zamknięciem WrestleFans był naprawde przykry, ponieważ okazało się, że ktos chciał poczytac trochę dobrych słów na swój temat w hydeparku...

Byłbym w stanie mu nawet pomóc, bo nigdy nie byłem za feudami w polskim świecie wrestlingu, ale okazało się to wszystko jednym głupim, nieudanym żartem...

Wiecie co ? Mam dosc tego pierdolonego walkowania tematu "Boryss i jego strona czy jego angle" Kurwa to juz sie stalo i sie nie odstanie.

Szczegolnie te slowa kieruje do Sixkillera aka Six aka nWo. Malo Ci feudow ?

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

BTW. Pozdowka dla Ciebie Wojtek aka Stinger :) Przyjezdzasz do USA ? :)
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Ja nie skomentuje postu Hartfana żeby nie wyszlo że co jeszcze chce wywołać. Ja już powiedziałem, że z mojej strony to koniec, tylko można było sie do mnie nieco spokojnien zwrócić Hartfan ;). Od dzi "tylko pokój" :).

dlatego zamykamy topic !! :)

koniec gadania o Boryssie.. ogolnie zamykam wszystkie Boryssowe watki :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
    • KPWrestling
      Wywiad z Chemikiem w Radio Gdańsk S.A.! 📻 W najnowszej audycji „Zoom na popkulturę” zanurzyliśmy się w świat wrestlingu – spektaklu na pograniczu sportu, teatru i widowiska kaskaderskiego. Rozmawialiśmy o jego obecności w popkulturze, od filmów po komiksy, a także o historii WWE i rosnącej popularności wrestlingu...Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • MissApril
      Wiem, że pójdzie dalej, ale czas by wokół niej pojawiła się jakaś nowa postać, która wiązałby się z "potencjalną" "kolejną mistrzynią US". Czas zostawić za sobą trio Alba, Piper i Chelsea. 
    • Nialler
      Truth - fajny jako komediant (oglądam WWE regularnie (w sumie to non stop) od 2010 roku. Zawsze gdzieś był w moim sercu czy to jako komediant, czy jako jeszcze lata temu jako poważny w sumie wrestler. Szkoda mi go mimo wszystko. Nie za takie role i niesłusznie został potraktowany. Carlito - meh. Wyjebne mam bardzo bardzo w niego. Nawet w moim 2K universe nie mam go w rosterze bo typa nie trawię. W ogóle to już nawet JD u mnie nie istnieje tylko solówka. (Finn i JORDAN DEVLIN (!)) mistrzami tag team SD.  Czekam na więcej.
    • GGGGG9707
      Mi osobiście Carlito jest zupełnie obojętny, choć kolejny raz się dziwię że znowu w tym roku żegnają kogoś kto regularnie jest w WWE TV (nawet jako statysta). A przecież mają tyle ludzi (znowu pozdro Omos) którzy nic nie robią a trzymają ich dalej... Czyli Kross też zaraz poleci bo nie dość, że zaraz ma koniec kontraktu to WWE strasznie marnuje jego moment. Przecież ludzie tak na niego reagują, jak na antenie widać go w szatni to cała arena wiwatuje a ci nic, ani walki kwalifikacyjnej do MITB ani żadnej walki w ogóle... Marnować takie momentum
  • Dodaj nową pozycję...