Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

REST IN PEACE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Cóż... dzięki Scorp, ale Tobie takze nie radzę Ci rozmawiać z tym osobnikiem, bo niczego ciekawego się nie dowiesz, a jedynie poczujesz jak rózne są warstwy społeczne w naszym wrestlingowym świecie i jaki poziom prezentuja poszczególne osoby, ja własnie poczułem.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

22

• Hartfan

7

• RazorR

6

• Przemk0

5

Top użytkownicy w tym temacie

SixKiller, ja do ciebie nic nie mam. Przemk0 jest wkurwiający, bo macha łapami na oślep (dokładnie studiując stary hydepark - Boryss wręcz zjadł go na śniadanie, ale nie było to trudne). Z drugiej strony coś tam sobie robisz, podajesz stronę, wchodzę a tam aktualizacja z maja. Co z tego, że ktoś tam cię chwalił, ja jako laik w temacie wchodzę na twoją stronę, która nijak ma się do wrestlefans i znajduje jedno wielkie nic. Piszesz, że na wrestlefans nic się nie dzieje. Również jako laik wchodzę tam i widzę zarówno fajny dział gry, w którym są emulatory i inne takie tam (a są to rzeczy których ze świecą w sieci szukać, ciekawostki w downloadzie, wyniki gal, z czego większość z dokładnymi opisami, ciekawe felietony z czego większość Borysa, które na prawdę zajebiście się czyta, hydepark nie porównywalny do żadnych innych tego typu razem wziętych z tą stroną włącznie (nie wiem już sam, czy nie przez ten cały heat wokół Borysa), newsy przynajmniej pisane normalną polszczyzną, biografie, dupencje i full innych rzeczy o których nawet się nie śni na żadnej ze stron, które przewertowałem od 6 miesięcy (na wrestlefans wszedłem nie tak dawno i wiem, że to meta). W środku tego całego zamieszania siedzi czerwony ze złości gość, którym szczaiłem, że jest niejaki Boryss i pyrga się odganiając od takich pojebanych podjazdów jakie czyni Przemk0. Nie trawisz gościa - nie właź tam. To jest jego podwórko i tam sobie jest panem. Po Wrestlefans widzę, że to kawał dzikiej i zajebistej roboty ciągniętej jak on podaje od 5 lat. Kurwa ludzie. Kiedyś spotkała mnie podobna kwestia, że jeden, czy drugi chuj w sieci siadł na to co stworzyłem. Widząc takie gówno w stosunku do tego gościa nie będę siedział bezczynnie. Stawiasz sobie Przemk0 5 gwiazdek przy nicku. Podaj jeden rozsądny powód dla którego masz takie wyróżnienie? SixKiller przerasta cię z tego co pisze sam o głowę, a ma 3, chociaż też w sumie gówno tworzy oprócz tłumaczenia informacji z innych stron. Wystawiać pierś do orderów to trzeba jak się działa, a nie udaje webmastera na gotowym blogu. Panowie - przy Borysie macie po jednej gwiazdce i to nadgryzionej przez myszy.

• Reputacja:   0

Piszesz, że na wrestlefans nic się nie dzieje... ciekawostki w downloadzie, wyniki gal, z czego większość z dokładnymi opisami, ciekawe felietony z czego większość Borysa, które na prawdę zajebiście się czyta... ...newsy przynajmniej pisane normalną polszczyzną...

...W środku tego całego zamieszania siedzi czerwony ze złości gość, którym szczaiłem, że jest niejaki Boryss i pyrga się odganiając od takich pojebanych podjazdów jakie czyni Przemk0...

...przy Borysie macie po jednej gwiazdce i to nadgryzionej przez myszy.

Hmmm, mialem sie nie wtracac ale jakos nie moglem sobie tego odmowic. Z tego co czytam to wynika ze obciagasz Boryssowi kutasa ile tylko sie da. Moze dlatego jest taki czerwony ?

Wrestlefans byl ciekawy gdy byl Stinger, Sweet Prince of pain, Fuckhead czy Clippler. ONI sprawiali ze bylo ciekawie. Piszesz ze sa ciekawe felietony Jakie ? Prosto między oczy: część 5 - "De Szót... prosto w ryj" czy moze Prosto między oczy: część 7 - "Boryss - człowiek konflikt" ????? Nie dzieki kurwa ale podziekuje za te felietony. Moim zdaniem felietony pisal Stinger na takim poziomie ze zaciekawily by debila ktory nie ma zielonego pojecia o wrestlingu. To samo FuckHead. TO SA LUDZIE, KTORZY UMIEJA SPRAWIC BY TO CO CZYTASZ O WRESTLINGU BYLO CIEKAWE.

Newsy :) Hehehe, po raz kolejny proponuje bys sie zglosil do Stingera. Newsy ktore pisze Boryss sa z www.wrestlingdotcom a ta strona to jedno wielkie gowno. Bledne informacje badz przynajmniej niedorzeczne. To ma zaciekawic ludzi ? Nie dzieki ale podziekuje za te newsy.

Jestes pewnie zielony w naszym swiatku i nie znasz calej "historii" wiec nie mow co jest najlepsze a co nie i jaka strona rzadzi i kiedy.

Amen

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

• Urządzenie:  Windows

a co do jego poziomu, to gdy przeczytal na hydzie moj wpis ze niepotrzebnie reaktywowal WF to mnie na gg zablokowal

nie to co za

http://kurde.pl/gfx/osiol.jpg

14412508044c725aa0e19e.gif

Geez! Ja robie newsletter, strona ma aktualizacje z maja, a codziennie do tych wszystkich kurwa ludzi których mam w subskrypcji przychodzą świeże newsy. Poza tym wszystkie biografie itp były robione za czasów świetności WrestleFans. Boryss pisze dobre felietony? Nie przecze, ale przeczytaj felietony Zwiecha i jego biografie, nie chwaląc się sam napisałem ponad 30 biografii i każdy był z nich zadowolony. Newsy pisane polszczyzną... OK, a tutaj Razor pisze źle? Ja pisze źle? Fuckhead pisze źle? Fajny dzial gry... dobra, a tutaj od chuja linków do walk, gry takze kiedyś były, themy i wszystko inne. Przemk0 nie został zjedzony tylko po prostu chce sie wypowiedziec na dany temat a to, że siada na niego Boryss i reszta marków to inna sprawa. Gry uploadowal Boryss, ale kto uploadowal gale? On? Nie... robili to Tony Rock i Razor, ten którego wyśmialeś na hydeparku WrestleFans. No kurwa człowieku... od kiedy ty na świecie jesteś? Nie znasz faktów, historii, a pierwszy post jaki dałeś to zjebanie Przemk0 za słuszne jechanie Boryssa! No kurwa tak sie zaczyna? Nie masz nic do mnie? To zobacz co pisałeś kilka postów wyżej... Przemk0 ma 5 gwiazdek bo jest administratorem, ja mam 3 po pisze dużo postów a co do tego że gówno robie. Tlumaczyć też trzeba potrafić, a Boryss sie nie zawsze tą umiejętnością wykazał, poza tym co on robi? Przecież on też nie stworzył tych gier. Ściągnął je z innych stron i tylko wrzucił na swój server. On przecież nie pisał biografii Lesnara śledząc jego kariere tylko ją przetłumaczył! No kurwa... znowu powiesz ze nic do mnie nie masz? Jesteś swietny, ledwo tu wlazłeś a już nikt Cie nie lubi. A przy Boryssie to my tu wszyscy jesteśmy bogami, bo to on tworzy konflikty. Czemu sie nie odwolasz do tego, że mnie opierdolil że powiedziałem "Goldberg nie nadaje sie na zwycięzce Elimination Chamber". No czemu? Gratulacje! Kto stworzył potege WrestleFans? Boryss je stworzyl, ale ok... kto zrobil z WF SERWIS? Ja tu powiem kto, koleś nazywa się Stinger i jak by nie było jest bodajże najwększym znawcą tematu w Polsce, pracował z Boryssem w chuj czasu i wie jaka to katorga. Kto pisal głównie biografie? SPoP! No dobra... Nie znasz historii wiec sie nie wypowiadaj! Ja bylem na WrestleFans po raz pierwszy w 99 i stwierdzam, że to było coś. Ale BYŁO i nie wypowiadaj się tu na temat tego kim jesteśmy przy Boryssie, bo rownie dobrze my możemy (czego nie zrobimy) powiedzieć kim ty jestes przy nas czy przy kimkolwiek innym. Dzięki za uwagę i odwal się wreszcie od wszystkich, bo cie w końcu zbanują na tym forum za oryginalny przejwa głupoty i braku kultury osobistej w stosunku do ludzi, którzy w środowisku są znani z jakiejkolwiek, choćby najmniejszej dzialalności. Aha... galerie na WF zrobił Bombel, a dzial o divach Radzio. Czy ja kłamie? Nie... to fakty, wiec to nie jest praca samego Boryssa. Kiedyś kiedy bylem markiem WF jak ty teraz uwielbialem Boryssa, myślałem że jest kimś a kiedy zacząłem miec pojęcie o wrestlingu, zacząłem stwierdzać fakty panujace na naszej scenie dowiedzialem się kim jest Boryss naprawdę. To samo pokazał, kiedy kradł #wcwfans. Dzięki za uwagę i cofnij się 5 lat wstecz. A każdy normalny czlowiek, który wejdzie na strone na których nie ma biografii pomyśli "skoro nie ma, to znajde i przetłumacze sam!" tak jak ja zrobiłem i co? I nic... ty chcesz mieć już gotowe. Na całe WrestleFans pracowali LUDZIE, a nie jeden Boryss, a ty zdaje sie tego nie wiesz. Nawet Razor dlugo byl osobą, ktora wrzucaniem gal przyciągała tam tlumy. A Przemk0 od zawsze nie potrafił znaleźć wspólnego języka z Boryssem... może stąd też po kradzieży #wcwfans narodzilo się pojęcie "Borshit"...

tzn gowno robi plaje sie wszedzie...

Znowu pokazujesz swój brak wiedzy, przeczytaj jeden z moich pierwszych postow w tym temacie i tam wyraźnie napisalem, że wygląda to na koniec ale nie wiem czy nie jest to kolejny chwyt pod publike Boryssa. Mialem rację. Poza tym czemu nie skomentujesz swoich niedociągnięć w poprzednim poście? Chyba napisaliśmy wyraźnie kto w rzeczywistości stworzył WrestleFans, skąd są newsy Boryssa, skąd są gry itp, czemu do tego sie nie odwołasz? Ja uważam, że nie zostało to zakończone...

Czy tylko ja nie rozumiem o co chodzi z tymi gwiazdkami? Poza tym co z tego że zapytaleś się Boryssa, on powie ci po swojemu, a prawdy nigdy nie poznasz, trzeba bylo sie obudzic jakies 3, 4 lata temu...

wlasnie. Napisal na hyseparku co zrobil ale zapytaj co zrobil w ciagu ostatnich 2 miesiecy :) napisal z 5 newsow zrobil omnibus na ktory przyszlo 5 osob i to wszystko poza zamieszaniem

i nie wklejaj textow stad na WF bo bana dostaniesz.

Hmmm ja bym polecał zapytac kto co robil we WrestleFans za czasów swietności, a nie w ciągu własnie ostatnich 2 miesięcy kiedy to wszystko sie wali i próbuje to podtrzymać Boryss, bo nikt z nim nie pracuje. Kiedyś tam było z 15 osób, które robily naprawdę świetną robotę, a Boryss był tylko jednym z tych 15...

...Ja wiedziałem, że tak będzie :]

2097541974d29f370d001a.jpg

Ale cos w tym jest, tematy z Boryssem zawsze wywołują burzliwe dyskusje ;)

• Reputacja:   24

Kunegund :

Stary i kto tu macha łapkami na oślep.. masz małe pojęcie co się dzieje i co się działo na tzw. scenie wrestlingowej.. ale spoko.. narazie jestes markiem Boryssa.. kiedys przejzysz na oczy..

Dac ci maly przyklad jaki jest Boryss :

RazorR uploadowal mu gale (Smacki) na serwer za ktore WF wychwalala masa ludzi. Nawet sobie kurwa nie zdajesz sprawy ile to czasu zajmuje.. sciagniecie gali w mpg (zalezy od lacza.. u Razora pewnie z caly dzien na 2CD).. przerobienie na WMV (w zaleznosci od procka, ale z tego co mi RazorR kiedys mowil to u niego schodzilo z 2godziny na 2CD) i uploadniecie na serwer (hmm.. ok.200MB zagaduje.. godzina ? dwie ? trzy ?).. Wiec widzisz ile to pracy.. a teraz gdy RazorR wypowiedzial sie przeciwko Boryssowi.. ten zablokowal go na gadu i oskarza o leecherstwo !!! To szczyt bezczelnosci !!

Dlaczego mam 5 gwiazdek ?

Bo jestem Adminem tutaj.. obok RazorR (glownego admina) i J-Ro.. Powiem ze moja dzialalnosc raczej kreuje sie w sprawach technicznych (tak jak kiedys J-Ro) i jak mam czas i cos ciekawego to zasilam MediaCorner (tylko wlasnymi uploadami.. a nie leecherstwem zeby byla jasnosc).. jak bede mial wiecej czasu to sie bardziej przyloze.. ale chuj ci do tego.. na poprzednim forum (gdy byla stara baza) bylem chyba 3ci co do ilosci postow co oznacza ze staralem sie uczestniczyc zywo w forum..

Aha.. rzeczywiscie chyba jestes mega laik bo wchodzac na Wrestling Informera nawet ci sie nie chcialo zajrzec do Regulaminu !! Zobaczyles ze ostatni news jest z Maja i jush wrociles tutaj i zaczeles strzelac z dupy !! No rece opadaja.. zanim zaczniesz cos bluzgac to sie najpierw z tym zapoznaj !!

a tak btw.. sprawdz czym jest forum.. o co chodzi w forach internetowych.. bo raczej na innych za to ze w PIERWSZYM swoim poscie bluzgasz adminow.. to byc banana dostal z miejsca.. to tyle !!

ot tyle :)

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
    • KPWrestling
      Wywiad z Chemikiem w Radio Gdańsk S.A.! 📻 W najnowszej audycji „Zoom na popkulturę” zanurzyliśmy się w świat wrestlingu – spektaklu na pograniczu sportu, teatru i widowiska kaskaderskiego. Rozmawialiśmy o jego obecności w popkulturze, od filmów po komiksy, a także o historii WWE i rosnącej popularności wrestlingu...Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • MissApril
      Wiem, że pójdzie dalej, ale czas by wokół niej pojawiła się jakaś nowa postać, która wiązałby się z "potencjalną" "kolejną mistrzynią US". Czas zostawić za sobą trio Alba, Piper i Chelsea. 
    • Nialler
      Truth - fajny jako komediant (oglądam WWE regularnie (w sumie to non stop) od 2010 roku. Zawsze gdzieś był w moim sercu czy to jako komediant, czy jako jeszcze lata temu jako poważny w sumie wrestler. Szkoda mi go mimo wszystko. Nie za takie role i niesłusznie został potraktowany. Carlito - meh. Wyjebne mam bardzo bardzo w niego. Nawet w moim 2K universe nie mam go w rosterze bo typa nie trawię. W ogóle to już nawet JD u mnie nie istnieje tylko solówka. (Finn i JORDAN DEVLIN (!)) mistrzami tag team SD.  Czekam na więcej.
    • GGGGG9707
      Mi osobiście Carlito jest zupełnie obojętny, choć kolejny raz się dziwię że znowu w tym roku żegnają kogoś kto regularnie jest w WWE TV (nawet jako statysta). A przecież mają tyle ludzi (znowu pozdro Omos) którzy nic nie robią a trzymają ich dalej... Czyli Kross też zaraz poleci bo nie dość, że zaraz ma koniec kontraktu to WWE strasznie marnuje jego moment. Przecież ludzie tak na niego reagują, jak na antenie widać go w szatni to cała arena wiwatuje a ci nic, ani walki kwalifikacyjnej do MITB ani żadnej walki w ogóle... Marnować takie momentum
  • Dodaj nową pozycję...