Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

REST IN PEACE

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Taaa... przyszykujcie się za kolejne 5 lat kolejnego jednodniowego odejścia WrestleFans i tym razem nie pękajcie ze strachu :>.

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• SixKiller

22

• Hartfan

7

• RazorR

6

• Przemk0

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Boryss lubi byc w centrum zainteresowania i tyle.
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Ja już zostawiam ten temat, kolejne gówno ze strony wiadomo kogo i dajmy już temu spokój, bo my nic nie zmienimy. Nikt nie zmieni...

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Windows

mój komentarz będzie krótki :

..co za łoś..

http://wiem.onet.pl/wiem/bmp/57823-646.jpg

5030302694ac1c2a0d14d2.jpg

Przemk0: ten los to Twoj ? :P Nie wiem czy w szczecinie mozna trzymac losie w domu ;)
The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Żubr żyje w puszczy, a łoś w Lublinie. Swoją drogą fajne jest to, że na WrestleFans zamiast pojawiać sie newsy i aktualki Boryss ciągle zmienia swoje zdjęcie na stronie głównej i bawi sie w promka.

niestety albo na szczescie na serwisie nic sie nie dzieje. w sumie na hydzie prawie nikt nie chcial powrotu serwisu (nie mowie o markach) ale jednak boryss zrobil po swojemu i nadal mamu Wrestlefans na ktorym nic sie nie dzieje.

14412508044c725aa0e19e.gif

Razor takie WrestleFans będziemy mieli aż do czasu kiedy ktoś wygra ten casting Boryssa na nowych pracowników. Jeśli ktoś nie wie o czym mówie to Boryss napisał, że jest nabór i jeśli ktos sie na czymś zna i okaże się dobry zostanie przyjęty. W tym, że "bycie dobrym" się wyrabia, a on chciałby już gotowych znawców, a jak znam życie żaden z tych już gotowych i znanych z pisania czegokolwiek nie będzie chciał z nim pracować. Wówczas coś na pewno się bedzie działo, ale dam nobla każdemu z tych nowych pracowników jesli tylko stworzą lepsze WF niż to, które praktycznie utrzymywali Stinger, potem Hartfan i inni, bo było jeszcze pare innych osób, ktore przyczynily się do stworzenia dawnej potęgi WF bardziej niz pan X. WF jest jak cesarstwo rzymskie, kiedyś potężne ale teraz mimo nowych filmików nie jest już czymś co może rywalizować z normalnie działającą stroną. Cesarstwo upadło i z WF stało się to samo...

SixKiller, a co według ciebie jest lepsze? Bo chyba nie ten wrestling-informer którym się podpisujesz?

Przemk0 - prawie uwierzyłem, ale po wpisie zauważyłem twoje wpisy, gdzie musiałeś się posiłkować podpisem Pytek. Skoro takie posiłki sprowadzasz, to chyba na grę słowną z Borysem jestes za cienki w uszach, żeby nie pisać po raz drugi, że głupi :)

Kunegund zrob cos sam a nie pierdolisz ze wszystko jest zle tylko WF dobre. WF ma tradycje. mialo lata swietnosci. nie mowie ze bylo zle. bylo zajebiste. BYLO. teraz nie ma nic oprocz newsow. jasne, pojawiaja sie jakies spotkania na irc, ale tam tez nic sie nie dzieje

14412508044c725aa0e19e.gif

Kunegund ja pisze newsy codziennie i w przeciwienstwie do Boryssa nie robie błędów, a to że już ciebie na nic nie stać to trudno, sam niczego nie robisz, niczym sie nie wyróżniasz i w świadomości każdego jesteś kolejnym boryssowskim markiem. Ty nie podpisujesz się niczym i jedyne co narazie potrafisz to obrażać Przemk0, ktory czegoby w tej kwestii nie powiedzial ma rację bo wiem jak sie żyje z Boryssem. A co do mojego WI to sie nie wpierdalaj też, bo ja prowadzę w nim politykę antygoldbergową, czego żaden mark rodem z wrestlefans nie powinien znosić. Skoro podoba się takim osobom jak np Zwiechu, Fuckhead, Stinger czy Raven to znaczy, że nie jest taki zly. W przeciwienstwie do WrestleFans, na ktorym nic się nie dzieje bo Boryss nie ma czasu. Swoją drogą ja to rozumiem, ale jak sie nie ma czasu to do prawidlowego funkcjonowania strony należałoby zatrudnic jakiegoś pomocnika. Boryss tego nie zrobil i nie interesuje mnie cyz zrobi, bo WF to jego sprawa. Podsumowując muszę stwierdzić, że... faktycznie jestem lepszy, aczkolwiek nie znaczy to że mam większy wpływ na popularyzacje wrestlingu w Polsce, bo to akurat ma Boryss. Ale od dnia wydania pierwszego WI jestem lepszy (cóż za skromność), bo ja COŚKOLWIEK robie i chyba nie robie źle, skoro wazne osoby polskiej sceny wrestlingowej wyrażały się pozytywnie (ich opinia w sumie najważniejsza, a poza tym jeszcze w chuj innych osob, ktore chcą wiedziec cos o wrestlingu wiecej niż raz na pół roku z WF). Na tym forum jesteś aż od dnia wczorajszego i już się wpierdalasz w tematy, ktore nie dotyczą w ogole ciebie, bo ani nie mialeś problemów z Boryssem ani nic tego typu wiec sie nie wtrącaj po prostu. Poza tym radze się uspokoić, bo najeżdżanie na Przemk0 czy kogokolwiek innego jest działaniem prymitywnym, a skoro wymagasz od niego wysokiego poziomu to sam taki prezentuj, albo chociaż podaj jakies argumenty za Boryssem, bo "Przemk0 jesteś głupi" nie jest argumentem ani niczym innym tylko normalna obelgą. Ot tyle jak to powiedzialby ktoś... :)

Dobra Razor daj spokój, z markami nigdy nie wygrasz. A jakiekolwiek rozmowy z kimś kogo nawet nie znamy uważam za bezsensowne, nie wytłumaczysz mu nic, a jedyne na co go stać to na "ale ty jesteś głupi". Gratulujemy!

Kunegund człowieku weź ty daj sobie spokój. Ja też mam pewne zdanie o działalności WF w ostatnim czasie ale go nie głoszę, dlaczego? Bo sam nic nie robie i wiem ,że nie mam prawa nadawać na kogoś kto robi cokolwiek. A ty ze swoimi tekstami na WI ,który jest regularnie i stoi naprawde na dobrym poziomie jesteś po prostu żałosny. Mógłbym powiedzieć ,że jesteś głupi czy coś takiego ale na samą myśl o zniżeniu się do twojego poziomu zimno mi się robi....

684699834088ea601d4d3.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Najnowsze posty

• MattDevitto
    • KPWrestling
      Wywiad z Chemikiem w Radio Gdańsk S.A.! 📻 W najnowszej audycji „Zoom na popkulturę” zanurzyliśmy się w świat wrestlingu – spektaklu na pograniczu sportu, teatru i widowiska kaskaderskiego. Rozmawialiśmy o jego obecności w popkulturze, od filmów po komiksy, a także o historii WWE i rosnącej popularności wrestlingu...Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.
    • MissApril
      Wiem, że pójdzie dalej, ale czas by wokół niej pojawiła się jakaś nowa postać, która wiązałby się z "potencjalną" "kolejną mistrzynią US". Czas zostawić za sobą trio Alba, Piper i Chelsea. 
    • Nialler
      Truth - fajny jako komediant (oglądam WWE regularnie (w sumie to non stop) od 2010 roku. Zawsze gdzieś był w moim sercu czy to jako komediant, czy jako jeszcze lata temu jako poważny w sumie wrestler. Szkoda mi go mimo wszystko. Nie za takie role i niesłusznie został potraktowany. Carlito - meh. Wyjebne mam bardzo bardzo w niego. Nawet w moim 2K universe nie mam go w rosterze bo typa nie trawię. W ogóle to już nawet JD u mnie nie istnieje tylko solówka. (Finn i JORDAN DEVLIN (!)) mistrzami tag team SD.  Czekam na więcej.
    • GGGGG9707
      Mi osobiście Carlito jest zupełnie obojętny, choć kolejny raz się dziwię że znowu w tym roku żegnają kogoś kto regularnie jest w WWE TV (nawet jako statysta). A przecież mają tyle ludzi (znowu pozdro Omos) którzy nic nie robią a trzymają ich dalej... Czyli Kross też zaraz poleci bo nie dość, że zaraz ma koniec kontraktu to WWE strasznie marnuje jego moment. Przecież ludzie tak na niego reagują, jak na antenie widać go w szatni to cała arena wiwatuje a ci nic, ani walki kwalifikacyjnej do MITB ani żadnej walki w ogóle... Marnować takie momentum
  • Dodaj nową pozycję...