Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

RAW,Zawieszenie Chrisa Jericho,Cena na Smackdown i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: No więc, co wydarzyło się na RAW:

:arrow: Zmieniono stypulację walki Big Showa i Johna Ceny na No Way Out

:arrow: Dolph Ziggler zdecydował się na karierę solową!

:arrow: Podczas RAW zaprezentowano okładkę gry WWE 13'. Oto ona:

948wwe_13_cover.jpg

http://wrestleshare.com/images/948wwe_13_cover.jpg

:arrow: Przed RAW w Dark Matchu Dean Ambrose pokonał Tysona Kidda.

:arrow: Tak wygląda teraz karta No Way Out w związku z wydarzeniami z RAW:

Steel Cage Match

John Cena vs The Big Show

World Heavyweight Championship Match

Sheamus © - Alberto Del Rio

:arrow: W związku z zawieszeniem Chrisa Jericho, mówi się, że Randy Orton rozpocznie feud z Mizem lub będzie walczył o pas World Heavyweight Championship.

:arrow: Zostając przy Jericho, wielu zawodników nie zgadza się z jego zawieszeniem, gdyż Chris grał tylko swoją rolę.

:arrow: Najnowsze twwety Jima Rossa:

Na temat zawieszenia Chrisa Jericho:

Mała rada dla podróżujących za granicę, wiedzcie, że w innych krajach może być inne prawo i tradycje. Nie ryzykujcie takimi czynami, bo możecie być traktowani bez szacunku, dlatego nie łamcie prawa.

Na temat walki Bryan vs Punk:

Ktokolwiek, komu całkowicie nie podobała się walka Punka i Bryana w niedziele na PPV nie powinien być z tego zadowolony, bo to była naprawdę świetna walka. Ci co mówią, że waga zawodnika jest najważniejsza, niech popatrzą na tę dwójkę, bo mają jeden z największych talentów w tej generacji.

:arrow: John Cena zapowiadany jest na Taping następnego Smackdown. Miałby wystąpić w Dark Matchu.

:arrow: Natomiast znamy już jedną walkę, która odbędzie się na Smackdown:

WWE Championshup

CM Punk © - Kane

:arrow: Ponadto na tym samym Smackdown po długiej przerwie wróci Sin Cara.

:arrow: Mówi się, że WWE będzie starało się na Smackdown częściej ściągać Johna Cenę i CM Punka w celu podniesienia ratingów gali. Zabieg z przedraftowaniem Randy'ego Ortona z RAW na Smackdown nie przyniósł skutków.

:arrow: Pojawiły się plany, aby Main Eventem 1000 odcinka RAW była walka Handicap Match: John Cena vs The Big Show & John Laurinaitis.

:arrow: Oto najnowsze Backstage Fallout:

http://www.youtube.com/watch?v=a-snVLCWj_g&feature=plcp

:arrow: Dziś 26 urodziny obchodzi Hornswoggle, a 33 Brian Kendrick! Sto lat!

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Kotleten

1

• Deep

1

Top użytkownicy w tym temacie

Wreszcie Dolph odłączy się od Vickie i Swagger' a. Nie czarujmy się bo każdy z nas wie, że ta dwójka po prostu stopowała go. Teraz może zacznie się coś z nim dziać i oby odnalazł się w końcu w tym ME. Dobrze zrobiły by mu przenosiny na SD ! Czy czasem Dean nie załapał ostatnio przypadkiem kontuzji ? Teraz nagle się pojawia ? Wolałbym Orton' a walczącego ponownie o WHC niż feud z Miz' em, który oznaczałby kolejne poniżenia i joobnięcie Mizanina. Żeby naprawdę zwiększyć ratingi to powinni na stałe przedraftować Ceną lub Punk' a do niebieskich. Szczególnie tego pierwszego bo wiemy, że dzieciaki jarają się Jasiem. Gwiazda pokroju Punk' a spokojnie im starczy na RAW. Mogli postarać się z czymś lepszym na 1000 odcinek RAW niż wystawienie do walki Big Johnniego. Oby szybko uległo to zmianie i dostaniemy za to, no nie wiem np. jakąś świetną walkę Punk' a z Bryan' em ?

Dzięki. ;)

deathnotep.png

angle_02.gif

Dolph Ziggler wybrał karierę solową i to może być znak, że Dolph wkońcu zostanie doceniony w sensie dostania walki o pas. Byłem ciekawy kiedy ten teatrzyk z Vickie się skończy, nie myślałem, że to będzie wykonane w sposób łagodny, jednak myślę, że to nie koniec i Dolph stoczy kilka walk ze swoim byłym ringowym partnerem. Okładka gry WWE'13 wg mnie lepsza niż w poprzednim roku, a to może dlatego, że wcześniej był Orton.... W tym roku jest Punk i też to nie jest najlepsze co WWE mogło zrobić, ale to przecież nasz już długo trwający WWE Champ. Sumując to okładka na + i zobaczymy co będzie z grą :lol Cena i Punk na SD? Ciekawe rozwiązanie, jednak pamiętajmy, że powróci Cara co do którego mam wielkie ambicje.

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
    • Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
  • Dodaj nową pozycję...