Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Karta na No Way Out, Over the Limit, rating RAW i inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png
:arrow: Zaczynamy od walk, które być może zostaną dodane do karty na PPV No Way Out:

Randy Orton vs. Chris Jericho

WWE World Heavyweight Championship

Sheamus vs. Alberto Del Rio

WWE Championship

CM Punk vs. Daniel Bryan

WWE Intercontinental Championship

Christian vs. Cody Rhodes

:arrow: Oto krótkie video przedstawiające zbliżające się PPV.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gqNROeODBPY

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gqNROeODBPY

:arrow: Podczas PPV Over the Limit, Lilian Garcia zapowiadając wchodzące gwiazdy na ring popełniła sporo błędów tj. waga Sheamus'a. Krążą plotki, że podczas trwania show doszło do małej kłótni między nią, a Justin'em Roberts'em, jednak sam Justin ucina jakiekolwiek spekulacje.

:arrow: Ostatnie Monday Night RAW osiągnęło rating ok. 3.04 co jest minimalnym wzrostem z tygodnia.

:arrow: John Laurinaitis, który podczas PPV został uszkodzony stara się aby poza WWE też parodiować z kulami. Jak wszyscy wiemy jest to zrobiona dla picu.

:arrow: Skoro jesteśmy przy GM to po walce z Ceną podobno otrzymał oklaski na stojącą na BS.

:arrow: Ranking najseksowniejszych kobiet na świecie, wywarł w Kelly Kelly sporą radość. A oto wpis, który pojawił się na Twiterze:

I couldnt be happier to be #38 on maxims hot 100 list!!!! Such an honor!!!!! I want to thank all the fans for the support love you guys xoxo

:arrow: Christian zgodził się na pas IC, gdyż to była dla niego jedynie dobra "oferta". Zawsze gdy walczył o pas WWE czy WHC to kończył jako pretendent.

Słabo, ale zawsze coś. Za Hałsa ;)

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Kotleten

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zapewne karta na No Way Out jest znana od Over the Limit, gdyż większość to będą rewanże, które z góry wiadomo, kto wygra. Ratingi RAW bardzo mnie zawodzą, gdyż ostatnio na RAW dużo się dzieje, a przed telewizorami coraz mniej ludu. Ten wzrost jest małym wynikiem i jedynie powrót do TV Lesnara i konfrontacja z Hunterem mogłaby podnieść ratingi. Cena co prawda na Over the Limit się nie zmęczył, ale pozwolił się odliczyć swojemu "RYWALOWI", a przy okazji postarał się o jakość widowiska ze strony komediowej. Moim ulubionym momentem było przy stole komentatorskim udawanie Michaela Cole'a i Bookera T :) W tym roku Cena ma ciekawe programy, obecnie najciekawsze ze wszystkich obecnych. Pas IC to dobra decyzja Christiana, gdyż pas ma coraz większą wartość (Dzięki Cody'emu), a w Main Evencie Christian by długo nie zagościł.

Krótko, ale jak zawsze treściwie - Dzięki ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...