Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepsza walka PPV WWE Over The Limit 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

W tej ankiecie wybieramy najlepszą walkę PPV WWE Over The Limit 2012. A oto walki:

1.

Kane vs Zack Ryder

2.

No.1 contender for Intercontinental or United States Championship

Peoples Power Battle Royal

The Miz vs The Great Khali vs JTG vs Ezekiel Jackson vs Tyler Reks vs Curt Hawkins vs Michael McGuillicutty vs Yoshi Tatsu vs Tyson Kidd vs Uso Brothers vs Jinder Mahal vs Drew McIntyre vs Heath Slater vs Titus O'Neill vs Darren Young vs Alex Riley vs David Otunga vs William Regal vs Christian

3.

WWE World Tag Team Championship

R-Truth & Kofi Kingston vs Dolph Ziggler & Jack Swagger

4.

WWE Divas Championship

Layla vs Beth Phoenix

5.

WWE World Heavyweight Championship

Sheamus vs Randy Orton vs Chris Jericho vs Alberto Del Rio

6.

Brodus Clay vs The Miz

7.

WWE Intercontinental Championship

Cody Rhodes vs Christian

8.

WWE Championship

CM Punk vs Daniel Bryan

9.

Ryback vs Camacho

10.

No DQ Match

John Laurinaitis vs John Cena

Swój wybór sensownie uzasadnij postem. Ankieta potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

2

• Hacjend

1

• Kotleten

1

• kubarz99

1

Top użytkownicy w tym temacie

Ja wybrałem walkę o pas WWE pomiędzy Punkiem i Bryanem,ponieważ była ona bardzo długa i trzymała w napięciu.Spodobało mi się to,że Punk myślał,że stracił pas.Cieszę się,że Cm znowu broni pas :D.

WWE Championship Match - Niesamowity popis techniczny, pełno zwrotów akcji, bardzo dynamiczny pojedynek i zaskakująca końcówka, która raczej prowadzi do walki obu panów na No Way Out.

• Styl:  Jasny

Oczywiście WWE Title Match - fantastyczne widowisko dali nam Punk i Bryan, pełne świetnych ruchów i ciekawych akcji. Jak dla mnie akcją gali był Curb stomp w wykonaniu Punk'a :) Walka świetna, tylko niestety wszystko trochę zepsuła końcówka, która nieczym nowym nie jest, bo takie sytuacje już się zdarzały (Angle/Taker czy Benoit/Edge). Mimo tego i tak bezsprzecznie walka PPV, a na No Way Out ich walka to dopiero zapowiada się fantastycznie.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

Jeśli chodzi o poziom walki to oczywiście, że WWE Championship, ale czy ta walka była aż taka wspaniała? Lepiej oglądało mi się pojedynek Battle Royal. Ale do rzeczy. Myślałem, że Daniel nie podoła zadaniu jakie otrzymał, ale jestem mile zaskoczony. W zasadzie to w niektórych momentach Bryan podobał mi się lepiej niż Punk. Ogólnie to walka na duży +, z porównaniem do innych..

Ja oddałem głos na walkę o pas WHC a to dlatego że nie była to zwykła walka ponieważ wzięło w niej udział aż czterech zawodników ! Sheamus wygrał tą walkę i dla mnie to żadne zaskoczenie. Na początku myślałem że Orton wygra ale nic z tego. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Oczywiście mój głos leci na walkę Punk vs Bryan ! Walka była po prostu genialna. Oboje dali nam świetne widowisko jakie zapamiętam przez długi czas. Masa nearfalli, świetne spoty (najlepszy był chyba stomb od Punk 'a), technika, emocje - mimo, że raczej zwycięzca był wiadomy to i tak w pewnych chwilach mogliśmy spodziewać się zmiany posiadacza pasa. Walka podchodzi pod five star 'a... Końcówka dziwna, ale żadnej nowości tu nie było. Podobne sytuacje się już zdarzały (Edge/Benoit, Taker/Angle). Panowie pokazali czym jest prawdziwy wrestling.

deathnotep.png

angle_02.gif

Nie ma co się rozpisywac więc rozpisywac sie nie będę. Bryan vs Punk. Spodziewaliśy się wiele dostalismy dobrą walkę, nie wiem czy tak dobrą jakiej się spodziewaliśmy ale i tak było bardzo dobrze. Zakończenie hmm takie sobie chyba, niewiem czy to klepanie było potrzebna no ale ogólnie walka bezkonkurencyjnie była najlpesza mimo wcale nie słabej konkurencji bo WHC czy TTC też były na wysokim poziomie.

Tym razem tą najlepszą walką okazło się starcie... a nie powiem. Jedynie ujawnię, że był to pojedynek dwóch panów z indy. Ciekawe? Trzeba przyznać, że tak. Osobiście walki nie widziałem, ale uważam, żę WWE raczej nie pozwoliło im na jakieś mega akcje, ale zawsze coś zjadliwego mogliśmy dostać, i tak było i tym razem, a świadczą na to te 12 głosów, które oddaliście na tą walkę. No cóż, zostało mi jedynie polecić wszystkim nie oglądającym. Sam zapewne też obczaję ten zjadliwy produkt. Wybraliśmy:

WWE Championship

CM Punk vs Daniel Bryan

Zapraszam do tematu z wynikami:

viewtopic.php?f=228&t=26246

ahfo.png

luba_049.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...