Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WCE PPV - Our World 2012 - Oficjalna Dyskusja

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WCE Pay-Per View Presents: Our World 2012!

PLAKAT WKRÓTCE!

Partnerzy:

kfc-logo.png

thqkopia.png

sprite-logo.png

logo.png

3 Czerwca 2012r. (niedziela). Denver, Colorado

Oficjalna piosenka:

Oficjalna karta:

Shawn Michaels © vs. CM Punk vs. Dolph Ziggler - Gauntlet Match for Intercontinental Championship.

:arrow: CM Punk wejdzie do walki jako ostatni.

Destination Member - The Miz/w. Mr. Kennedy vs Team WCE Member - Sting - Money In The Bank Match

:arrow: Walka na zasadzie MitB Matchu. Nad ringiem będzie wisieć walizka.

1 Main Event - Randy Orton vs. John Cena - WCE Championship Match - 60 Minute Iron Man Match.

2 Main Event - The Rock vs. Batista - Ladder Match

:arrow: Walka na zasadzie MitB Matchu - wygrana również!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Mr. Underson

1

• fanfanfan

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No to może ja będę pierwszy :) Na razie czekamy na prace grafików, więc plakat i ew obrazki przy walkach ocenię kiedy dojdą. Muszę przyznać, że piosenka jest na plus. Rapcore nie jest zbyt popularny w świecie wrestlingu, ale ten kawałek w sumie całkiem pasuje do klimatu gali.

Shawn Michaels © vs. Sheamus vs. CM Punk vs. Dolph Ziggler - Naprawdę ciężko jest jednoznacznie stwierdzić, kto zostanie zwycięzcą tego pojedynku. Aktualnie konkurencja do pasa IC jest baardzo duża, a do tego jak widzimy wyrównana. Każdy z tych panów pokazywał klasę na BS, każdy zasługuje po części na zwycięstwo. Shawn Michaels - koleś któy na samym początku, nie oszukujmy się, pisał okropnie, no ale każdy od czegoś zaczynał. Od tamtej pory jednak Marcineq bardzo się wyrobił, w końcu nie bez powodu jest mistrzem i z powodzeniem broni pasa. Do tego jest aktywny, co również bardzo wpływa na push. Dalej, Sheamus który ma już na koncie Intercontinental Championship, stracił pas na rzecz Shawna, lecz nie poddaje się co moim zdaniem powinno być w pewien sposób zauważone. Kolejnym w kolejce do pasa jest Punk ... z którym feudowałem bardzo długo i IMO prezentuje całkiem niezły poziom i z pewnością może dużo namieszać. Pozostaje nam Ziggler ... Pietrek w ostatnim poście stwierdził że jeśli Dolph przegra na CD opuszcza federację. Tak się stało, ale jednak dostałswoja szansę, więc czemu miałby się poddawać, tym bardziej że ma spore szanse? Pojedynek na pewno będzie wyrównany i biorąc pod uwagę liczbę przeciwników, zmiana mistrza jest bardzo prawdopodobna

Destination (The Miz&Mr. Kennedy) vs Team WCE (Brock Lesnar&Sting) - Walka na zasadach MitB, podejrzewam że walizki na pas IC. Nie wiem z jakiej paki w walce umieszczono Lesnara którego nie widać na BS od czasu poprzedniego CD i coś mi się nie wydaje żeby wyściubił nosa. Sting sam walczyć nie może, także podejrzewam że zwycięstwo odniosą Destination.

Randy Orton vs. John Cena - Moja walka, więc cóż mogę powiedzieć - dam z siebie wszystko, patryniu mam nadzieję też, więc zapowiada się niezły feudzik.

The Rock vs. Batista - Walka również na zasadach MitB - więc poznamy pretendenta do pasa WCE. Mam nadzieję że nie wykorzysta walizki na samej gali bo się mogę ... zdenerwować :D Rocky się nie pokazuje od dawna, więc jeśli tuptuś nie ruszy dupy to fan bardzo szybko dobierze mu się do skóry, także obstawiam wygraną Batisty.