Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Cena, WWE w Azji, Nowy DiBiasie, Eventy po OtL i inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Plany co do walki Lesnara i Huntera ciągle się zmieniają, początkowo miałoby to być na Over The Limit lub na SummerSlam, a teraz No Way Out lub Money In The Bank ! Ciekawe czy pojedynek dojdzie do skutku.

:arrow: John Cena się rozwodzi ! Nie wiadomo jednak, kiedy dokładnie, ale media w USA cały zeszły tydzień o tym mówiły. Także w związku z tym zobaczyliśmy na RAW segment w którym Cena krzyczy LOOOOSER, zarząd obawiał się, że Jan nie będzie miał humoru żeby wystąpić przed kamerami.

:arrow: Big Show jest zabookowany na tour po Meksyku, oraz na każdy taping SmackDown w czerwcu

:arrow: Henry napisał, że jutro zaczyna rehabilitację po operacji. Przypomnijmy, że Mark mówił, że jeżeli nie uda mu się wrócić do dawnej formy odchodzi z WWE !

:arrow: WWE powraca do Chin, konkretnie do Szanghaju 11 sierpnia ! A 9 i 10 sierpnia będzie w Tokyo

:arrow: Wczoraj o 16.17 żona Teda DiBiasiego urodziła dzieciaczka.! Mały ma na imię McKinley DiBiasie. Gratulujemy i powodzenia w trenowaniu nowego wrestlera !

:arrow: A teraz zapraszam na mały relaksik przed dalszą częścią newsów. Kaitlyn w 5 epizodzie Superstar Toyz

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1CYiMqnjODc#!

:arrow: Na 4 czerwca na RAW Supershow zapowiedziana jest walka CM Punk vs. D Bryan.

:arrow: WWE wyda płyty poświęcone HBK’owi, Ortonowi, Mysterio oraz Kingstonowi. Będą to płytki z seri Superstar Collection

:arrow: Na live eventy po Over The Limit zapowiedziana jest walka handicapowa Cena vs. Tensai oraz John Lauri... wiecie o kogo mi chodzi

:arrow: A z rosteru SD na live eventy zapowiedziana jest walka Sheamus vs. Alberto Del Rio Last Man Standing

:arrow: 29 Maja wydane zostanie Extreme Rules na DVD, a 19 czerwca Over The Limit, 5 czerwca Biggest Matches in ECW, 24 lipca Undertaker:The Streak, The Best of WCW Clash of the Champions 22 maja, oraz 26 czerwca Falls Count Anywhere: The Greatest Street Fights and Other Out-of-Control Matches

:arrow: WWE postawiło na kolejny Pre Show przed PPV. Tym razem na youtubie obejrzymy walkę Zack Ryder vs. Kane !

:arrow: Kanał WWE na youtubie zyskał nowych sponsorów. Możemy dzięki temu oczekiwać na więcej filmików.

:arrow: WWE planuje tworzyć takie pre show przed normalnymi tygodniówkami, stąd plany rozpoczęcia 30 minut wcześniej.

:arrow: W lipcu WWE zaczyna nagrywanie nowych programów do WWE Network

:arrow: Prawdopodobnie Matt Morgan aktualnie pracujący dla TNA powróci wkrótce do WWE, kontrakt kończy się na początku października. Także czekamy :)

za Hałsa :)

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Deep

1

• Vejder

1

Top użytkownicy w tym temacie

Oj, w tym WWE to jednak nie mogą się na nic zdecydować. Jak baby, które są w sklepie, a między nimi same buty i ciuchy. Do walki Lesnar vs. HHH na pewno kiedyś dojdzie i do tego nie mam absolutnie żadnych wątpliwości, nurtuje mnie data. Czy warto tak wszystko przeciągać? Choć z drugiej strony nie wiadomo jak tam ręka HHH i samopoczucie Brock'a :lol To, że Cena ma zamiar złożyć pozew o rozwód czytałem w któryś tam newsach, ale to że to zrobił już mnie zdziwiło, chociaż dlaczego? Kilka kłótni i rozwód gotowy. Czekamy na następną "laskę" Jasia. Matt Morgan w WWE? Czeka nas masa nowych zawodników w tej federacji. Najpierw ten gość z UFC, a teraz on, jednak nie wiadomo czy takie jego życzenia mogą się spełnić. Najlepsze życzenia dla nowego tatusia DiBiasie'go.

Dzięki :t_up:

Szczerze to wolałbym zobaczyć walkę Lesnar' a z Hunter' em na PPV z wielkiej czwórki w tym wypadku SummerSlam jednak wszystko zmienia się jak w kalejdoskopie i może się okazać, że dostaniemy ją pod koniec roku. Tak czy inaczej walka powinna się odbyć. Podobno Liz (żona Ceny) wynajęła prawnika z Miami, tego który wynajęła Linda McMahon. Dzięki niemu Hogan został pozbawiony większej części majątku. Aż dziw, że John był w nastroju i pojawił się na ringu. Fajnie będzie zobaczyć Morgan' a w WWE, ale znając Vinca porobił by chwilę za dominatora po czym by o nim zapomniano. W TNA ma w miarę stabilną pozycję, jakiś czas kręcił się wokół pasa i myślę, że to nie koniec. U Dixie może być jeszcze w ME, a u McMahon' a może o tym zapomnieć. Gratulacje dla Teda. Dzięki :t_up:

deathnotep.png

angle_02.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...