Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Sport: IO nie dla siatkarek, Śląsk mistrzem i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

:arrow: Polskie siatkarki przegrały z Turczynkami 0:3 w finale turnieju kwalifikacyjnego do Igrzysk Olimpijskich. Oznacza to, że w Londynie wystąpi tylko kadra męska.

:arrow: Robert Lewandowski został uznany zawodnikiem sezonu Bundesligi! Pozostałe wyróżnienia przyznane przez władze Bundesligi:

Trener sezonu: Juergen Klopp (Borussia Dortmund)

Snajper sezonu: Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04)

Bramkarz sezonu: Marc-Andre ter Stegen (Borussia M'Gladbach)

Objawienie sezonu: Marco Reus (Borussia M'Gladbach)

Ratownik sezonu: Christian Streich (trener Freiburga)

Decydujący moment sezonu: niewykorzystany przez Arjena Robbena rzut karny w meczu z BVB

Rozstania sezonu: Raul Gonzalez (Schalke 04), Michael Ballack (Bayer), Lukas Podolski (Koeln)

Niespodzianka sezonu: trener Lucien Favre i Borussia M'gladbach

Wyczyn sezonu: utrzymanie FC Augsburg

Powrót sezonu: 31 punktów w rundzie rewanżowej VfB Stuttgart

Spadkowicz sezonu: FC Kaiserslautern

:arrow: Śląsk Wrocław pokonał Wisłę Kraków 1:0 i został nowym mistrzem Polski w piłce nożnej! Drugie miejsce zajął Ruch Chorzów, a dopiero trzecie Legia Warszawa.

:arrow: Do wyłonienia mistrza Anglii w piłce nożnej potrzebna będzie ostatnia kolejka, gdyż Manchester United i Manchester City mają po 86 punktów. W razie równej ilości punktów mistrzem będzie Manchester City.

:arrow: Chelsea Londyn zdobyła puchar Anglii po ograniu Liverpoolu 2:1.

:arrow: Mówi się, że John Terry ma zakończyć karierę reprezentacyjną, lecz sam zainteresowany zaprzecza tym plotkom.

:arrow: Valencia szuka nowego trenera, a największe szanse na zostanie nim ma Mauricio Pellegrino.

:arrow: Piłkarze Granady przegrali z Realem Madryt 1:2. Po meczu wściekli piłkarze przegranych zaatakowali sędziego, a oto film z całego wydarzenia:

http://www.youtube.com/watch?v=SH3G6R-cwWQ&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=SH3G6R-cwWQ&feature=player_embedded

:arrow: Roberto Soldado przyznał, że nie wyklucza przeprowadzki do PSG, jeśli jego klub się na to zgodzi.

:arrow: Fredrik Lindgren został pobity po meczu Betard Sparta Wrocław - Stal Gorzów. Nie wiemy jednak, kto był tego sprawcą.

:arrow: Bartosz Kurek zdecydował się opuścić Skrę Bełchatów. Jego nowym klubem będzie Dynamo Moskwa, gdzie Polak zarobi... 650 tysięcy euro!

:arrow: W związku z tym miejsce Kurka na przyjęciu miałby zająć... Atakujący Mariusz Wlazły! Z kolei w ataku grałby Aleksandar Anastijevic.

:arrow: Z kolei Michał Łasko przedłużył kontrakt z Jastrzębskim Węglem.

:arrow: Zostając przy JW, Zbigniew Bartman zdecydował się opuścić klub, gdyż sam chciał być atakującym, a Łasko mu to uniemożliwił.

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• FIZ

1

• Kotleten

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Polskie siatkarki i tak pokazały wszystkim, że potrafią grać. Przed tym turniejem kwalifikacyjnym mówiono, że one nie przejdą dalej, a tutaj niespodzianka, gdyż wygrały wszystkie mecze, a kryzys przyszedł w ostatnim meczu finałowym. Szkoda, bo momentami mogły pokonać Turcję, niestety stres i błędy własne spowodowały przegraną. Mam nadzieję, że Polscy faceci dadzą radę i że na kolejnych IO zobaczymy facetów jak i kobitki też :) Robert Lewandowski zawodnikiem sezonu i co warto dodać obok niego znajduje się także Łukasz Piszczek, lecz to jest 11 sezonu. Sukces polskich zawodników cieszy i na Euro muszą poprowadzić reprezentację chociaż do ćwierć finałów. Niezbyt cieszy mnie wygrana Śląska Wrocław. Na pewno zasłużyli na wygraną, ale jeśli chodzi o mecze międzynarodowe to ten zespół nie da sobie rady, ale czego ja oczekuję? Przecież to Polska. Inne newsy przeczytałem na onecie :D

Dzięki :t_up:

Właściwie to olewam siatkarki , siatkarzy i ten sport, po prostu nie przepadam to mało mnie interesuje czy odpadły czy są dalej no ale jednak szkoda dla fanów :) Brawo dla Roberta widocznie zasłużył teraz będzie się nim interesowało więcej drużyn i stał się bardziej popularnym zawodnikiem w lidze ogólnie europejskiej. Lepiej Śląsk niż Ruch tego tylko chciałem w tym sezonie :) oby ManCity a nie United bo nie przepadam za nimi ale chyba będzie tak jak chciałem o ile ManCity czegoś nie zdupi. Chłyba tyle do komentu dzięki za niusy ;)