Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Triple H/Buff Bagwell/Johny Ace/Debiut HPW

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

newsyq.png

:arrow: Zaczniemy od tego że dziś w Smiths Falls, Ontario, Kanada, Hannibal Pro Wrestling prezentuje swoje debiutanckie show, które odbędzie się o godzinach wieczornych. Czy będzie jakaś transmisja? Nie wiadomo. Wiadomo jednak że headliner'em jest Scott Steiner a cała promocja HPW jest wspierana przez byłego pracownika WWE Devona Nicholsona oraz Lanny'ego Poffo. Więcej informacji o imprezie można znaleźć na stronie http://www.hannibalprowrestling.com

:arrow: Dziś o 19:30 czasu USA Amazing Red i Brian XL (?) zaprezentują się na show House Of Glory Wrestling School. Będzie to pierwsza impreza tej szkółki wrs. Event odbędzie się w Ridgewood, Queens a karta prezentuje się następująco: . Więcej informacji na temat imprezy można zdobyć na http://www.houseofgloryonline.com

Brian Kendrick vs Red

Jay Lethal vs Brian XL

The Young Bucks vs Azrieal i Bandido Jr

Quiet Storm vs Ricky Reyes

:arrow: Ring Of Honor wypuściło kolejne video promujące ich galę, która odbędzie się 12 maja w Toronto. Wideo można obejrzeć poniżej.

http://www.youtube.com/watch?v=2onUMrVRST0&feature=player_embedded

:arrow: Tutaj Damien Sandow w internetowym show WWE pt. "Backstage Fallout"

http://www.youtube.com/watch?v=-9FqA2Pt9CI&feature=player_embedded

:arrow: Przykra wiadomość dla fanów Triple H. Chief Operating Officer of WWE będzie musiał przejść operację lewej ręki po tym jak Lesnar założył mu kimurę na RAW. Kiedy już R-Truth i inni wrestlerzy dopadli do HHH a Lesnar zszedł poza kwadratowy pierścień dało się słyszeć głośno i wyraźnie "It's Broken". Na początku podejrzewano że to nic groźnego jednak po dłuższych badaniach wykazano uszkodzenie ręki. Wiele osób podejrzewa że to angle ze strony WWE a mecz Lesnar vs. HHH odbędzie się na Over The Limit jednak WWE jak na razie podobno wstrzymało się z tym matchem. Jakie konsekwencje czekają Lesnara? Nie wiadomo.

:arrow: W spoilerze podaję aktualną karte na WWE PPV Over The Limit.

WWE Championship Match:

CM Punk © vs. Daniel Bryan

World Heavyweight Championship Match:

Sheamus © vs. Alberto Del Rio

John Cena vs. John Laurinaitis

:arrow: !@#$%^&* Foley udzielił ostatnio wywiadu dla CBS na temat WWE jego Stand-Up'u oraz wspomniał troszkę o TNA. Cały wywiad można zobaczyć tutaj

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dkIJRJfMW3Y

:arrow: Mark Henry z nieznanych przyczyn został zdjętu z planu HS WWE na ten tydzień a w walce z Johnem Ceną zastąpi go nie kto inny jak Dolph Ziggler.

:arrow: Marcus "Buff" Bagwell jest już w domu i odpoczywa po swoim dość poważnym wypadku samochodowym. Jego dawny kolega z WCW Marc Mero napisał parę słów na ćwierkaczu na temat tego wydarzenia i uznaje to że Buff żyje za cud.

:arrow: Była gwiazda WCW Mark Sanders dołączył do tłiterowej społeczności. Można go znaleźć pod tym linkiem. http://twitter.com/AbovAverageMike

:arrow: Są plany aby były trener w programie Tough Enough Bill Demot pomógł w walce Big Johny'emu przeciwko Cenie. Jak na razie panowie trenują razem w Connecticut

Skromne newsy dziś.

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Tuptuś

1

• Deep

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Kolejna federacja rozpoczyna swoją karierę i pewnie marzy im się poziom federacji Vince'a, ale do tego trzeba przede wszystkim kasy. Powodzenia życzę :) Lesnar nie potrafi opanować swojej agresji i każdemu teraz łamie ręki, powoduje wycieki krwi. Normalnie zwierzak :lol Jestem ciekawy czy teraz Vince jest zadowolony z podpisanego kontraktu..

Newsy krótkie, ale są. Dzięki :t_up:

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Oczywiście życzę szczęścia nowej federacji na zaistnienie w tym biznesie. Do tego potrzeba mnóstwa kasy by chociaż trochę móc równać się z najlepszymi. Brock na prawdę musi się opamiętać bo to druga kontuzja, którą spowodował w przeciągu miesiąca ? Teraz mają pretekst by rozpocząć feud Nochala ze zwierzakiem. Czyżby o Henrym powoli zapominali skoro nie ma miejsca nawet na HS ? Rozumiem, że koniec kariery, ale to właśnie w takich momentach powinien być najbardziej zauważalny.

Skromnie, ale ważne, że jest. :t_up:

deathnotep.png

angle_02.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Jeffrey Nero
      Chodzi o to co trzeba zrobić by zdobyć poderwać Cece.
    • -Raven-
      Jakaś podpowiedź?
    • Grishan
      Trochę trzeba było na ten tekst poczekać, ale mam wrażenie, że było warto. Jest po prostu fajny. Hania też jest fajna. "Dziadzio Szakal" też jak najbardziej daje radę. Zastanawiałem się, jak podejdziesz do tego tematu i nie rozczarowałem się: to wszystko po prostu ma ręce i nogi. Ciekawy projekt, bez dwóch zdań. I udany erp.  
    • Bastian
      Konkretny opener na początek NXT. Szkoda tylko, że nie było żadnej stawki, a w ringu mieliśmy gości ze Smackdown w postaci Fraxiom, świeżaka Moreno i Dara, o którym wielu już zapomniało   Great American Bash za kilkanaście dni. Bookerzy postawili na najmocniejsze na ten momenty karty. Tony d'Angelo kontra Naraku u panów i Lola Vice - Kendal Grey u pań. Świeżaki, czyli Rook i Hendrix pójdą na siebie, a co do Kelani Jordan ciekawi mnie, czy prędzej zdobędzie jeszcze jakiś tytuł w NXT czy może
    • Przemk0
      Ja już swój RP ukończyłem. Nie chciałem też dopisywać za dużo tylko po prostu wykonałem swój plan na IV rozdziały, aby to było uczciwe wobec tych co napisali na czas.
  • Dodaj nową pozycję...