Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Turek w WWE, John Laurinaitis, Barrett, Z! i inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: John Laurinaitis zaczął treningi do walki z Johnem Ceną na Over The Limit. Dla zainteresowanych odbywają się one w Conecticut w magazynie WWE (dafuq)

:arrow: WWE wydało koszulkę Takera ’20-0’

:arrow: THQ twórca WWE'13 nie będzie obecne na E3, pokażą tylko gry i będzie specjalne miejsce dla prasy. Nie będzie można pograć w WWE 13
Nie będzie naszego stoiska, aczkolwiek weźmiemy udział w E3. Pokażemy nasze gry oraz stworzymy specjalne stanowisko dla prasy oraz ludzi biznesu.

:arrow: Terry Taylor był na tapingach FCW w zeszłym tygodniu.

:arrow: WWE chce podpisać kontrakt z tureckim zapaśnikiem. Nie podano nazwiska, ale był on na obozie treningowym przed Igrzyskami w Londynie. Turek nie zna angielskiego, WWE dało mu czas na nauczenie się i wtedy ponowią rozmowy.

:arrow: Vince McMahon jest zdenerwowany na swoich pracowników. Kilka tygodni temu podczas zapowiedzi WrestleManii 29 wujek spotkał się z Chrisem Christie guwernatorem New Jersey, żaden fotograf tego nie uwiecznił.

:arrow: Batista walnął sobie ostatnio nowy tatuaż, może już niedługo pokaże go światu przed kamerami WWE ? Co wy na to ? :

199batista_marilyn_tattoo.jpg

:arrow: Husky Harris był zabookowany na walki z Alexem Rileyem na weekendowe live showy, możliwe, że niedługo zobaczymy go znowu w ringu WWE.

:arrow: Evan Bourne napisał na twitterze, że za dwa tygodnie zostaną zdjęte szwy z jego nogi.

:arrow: Sędzia Scott Armstrong obchodzi dzisiaj 53 urodziny, a Hall Of Famer Mr. Fuji 77. Hepi Berzdej 

:arrow: Manson Ryan został dodany do karty na dzisiejszy live event FCW w Eustis na Florydzie.

:arrow: Ledger pisał wczoraj o tym, że Jerry Lawler został zauważony przez kamery na meczu NBA. Było to zamierzone, otóż Lawler miał za zadanie promować WWE wśród fanów koszykówki.

:arrow: Na oficjalnej stronie WWE pojawił się artykuł o Kimura Lock, czyli submissionie Brocka Lesnara.

:arrow: Wade Barrett jest kontuzjowany, ale czynnie bierze udział w życiu aktorskim, był widziany na planie filmu Dead Man Down, który produkowany jest przez WWE Studios.

324barrett5.jpg

439barrett2.jpg

:arrow: Do końca marca WWE zarobiło około 123 miliony, w zeszłym roku do tego samego dnia, było blisko 199.9 milionów. Wszystko jest dokładnie rozpisane, ale myślę, że nie warto tego pisać. Taka ciekawostka, że do 31 marca zostało złożone tylko 66 tysięcy zamówień ze sklepu WWE

:arrow: WWE.com podało informację, że Abraham Washington wpisał Primo, Epico i Rose Mendes do jego All World Talent Agency.

:arrow: Następnym filmem Rocka będzie Fast Six, nagrywane w Europie!

:arrow: Mark Henry został usunięty z weekendowych eventów. Miał on stanąć naprzeciw Johna Ceny.

:arrow: Christian udzielił wywiadu dla Citizen Times, mówił między innymi o jego poczynaniach w WWE, i przyszłości w WWE

:arrow: Nowy finisher Tysona Kidda to The Dungeon Lock

:arrow: Chris Jericho mimo że był zapowiadany na SummerSlam nie będzie tam obecny. Ma koncert Fozzy.

:arrow: Nicole i Brianna Garcia mówi wam to coś ? To są siostrzyczkie Bella. Będą obecne na gali Northeast Wrestling 1 czerwca. !

:arrow: Na koniec 65 odcinek Z! True Long Island Story ! #WWWYKI

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• fanfanfan

1

• Vejder

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

John Laurinaitis zaczyna treningi, więc możemy na Over the Limit spodziewać się 5 Stara =)) Turek w WWE. W pierwszym momencie myślałem, że ten Turek to nasz Turek, ale dalsza treść wszystko wyjaśnia. Nauczyć się angielskiego nie jest trudno, jeśli chodzi oczywiście o podstawowe wiadomości, ale nie wiadomo czego oczekuje od niego Vince. Po co Batiście nowy tatuaż? On już jest stary i nowy malunek tylko postarza jego skórę... Ale czego nie mogą pieniądze? Tak jak już pisałem, specjalnie zawodnicy WWE chodzą na mecze NBA aby promować i nic więcej.. Jericho nie będzie na SS co mogło być oczywiste, ale do samego końca warto mieć nadzieję. Siostrzyczki Bella kończą z WWE, ale zaczynają z czymś innym. Oby pojawiało się dużo ich fotek oczywiście sexy :lol

Dzięki :t_up:

Człowieku tematem mnie zabiłeś - od razu po treningu kiedy to zobaczyłem ruszyłem szukać gdzie to info o Turku w WWE, ale jednak to jakiś inny Turek dostał angaż :P No nic, podpaliłes nas trochę, ale przechodząc do newsów to jeżeli Turek nauczy się angielskiego to może powiążą go jakoś z Mahalem, w końcu nikt rożnicy nie zobaczy :P Laurinaitis trenuje niczym bokserzy są przedstawiani - w starych opuszczonych magazynach. Napewno bardzo duzo mu da ten trening, moim zdaniem i tak go w walce nie zobaczymy albo w walce bez dyskwalifikacji w której wszystko za niego będzie robił Tensai. Zdenerwowanie Vince'a dosyć dziwne, jakies spotkanko nikt nie walnął foty a ten oburzony... Celebrytom to on nie jest więc co się dziwi. Batka tatuaż nowy mało mi się podoba, za to jego mięśnie w WWE zawsze spoko, czekaaam na to juz od długiego czasu! Husky znowu na galach - nigdy go nie lubiłem i jego braku jakoś nie odczuwam, to samo tyczy się Masona (nie Mansona) Ryana, który miał być następcą Batisty, jak dla mnie jest jednak zupełnie bezbarwny i jest totalnym niewypałem. Za to szybka regeneracja Evana cieszy, ostatnio na Raw brakuje jego skoków przynajmniejwedług mnie, ale po powrocie zapewne wyskoczy po to, abyśmy znowu na niego czekali, bo nie bedzie wykorzystywany. No i brak Y2Ja na SS, czyli to o czym jest moja dyskusja, do której mało kto zajrzał i zostawił coś po sobie ;) Napewno wielka szkoda, ale co zrobić skoro koncert umówiony... Dzięki za newsy.

Vince chciał, żeby wrzucić to na wwe.com :)/vdr

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Przemk0
      Plany dotyczące udziału LA Knighta na WrestleManii 42 wciąż nie są ostateczne. Według informacji podanych przez WrestleVotes, miejsce popularnego zawodnika w karcie gali może zależeć od tego czy Bron Breakker otrzyma zgodę lekarzy na powrót do ringu przed największym wydarzeniem roku. WWE ma obecnie wstrzymywać się z finalizacją kilku ważnych pojedynków, ponieważ układ części walk ma zależeć od rywala dla Setha Rollinsa. Jeśli Breakker będzie zdolny do walki, plan zakłada starcie Seth Rollins –
    • Przemk0
      Istnieje również możliwość specjalnego występu „Stone Cold” Steve’a Austina podczas Monday Night RAW, które odbędzie się 16 marca w Frost Bank Center w San Antonio w Teksasie. Data ta zbiega się z obchodzonym przez fanów 3:16 Day, nawiązującym do jednego z najsłynniejszych sloganów w historii WWE. Jak informuje WrestleVotes, w WWE panuje duży optymizm, że członek WWE Hall of Fame pojawi się na gali, choć jego udział nie został jeszcze oficjalnie potwierdzony. Według źródeł w firmie prowadzone s
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
  • Dodaj nową pozycję...