Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Pomyłka sedziego, Lesnar zawieszony?, Twitty, filmiki i inne

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png

:arrow: Abraham Washington został dodany do rosteru Raw na stronie wwe.com! Dodatkowo ma on utworzyć stajnię z Epico, Primo i Rosą Mendes, a nie uniknione, że jeszcze z kimś o nazwie: "Abraham Washington's Enterprise"

:arrow: W związku z tym, że The Miz zagra w The Marine 3 nie będziemy go przez trochę oglądać. To właśnie dlatego CM Punk nie dostał tej roli, bo jest on za cenny dla Vince'a i nie ma takiej możliwości, żeby miał on przerwe na kręcenie zdjęć do filmu!

:arrow: Jeszcze co do The Marine 3 to zdjęcia zaczynają się 11 Czerwca w Vancouver i będą trwały 20 dni, nadal prowadzone są castingi na głównego bohatera, ktory miałby być "czarnym charakterem".

:arrow: Otóż Chris Jericho miał wygrać z Big Showem na Raw! W turnieju Beat the Clock sędzia doliczył do 9, kiedy skończył się czas! Otóż to właśnie gapiostwo sędziego zawiniło, bo Chris miał wygrać to na 1-2 sekundy przed końcem by liczyć się w tym turnieju. Jednak i tak nie miałoby znaczenia w ogólnym rozrachunku w którym Bryan wygrał z Lawlerem na 1:55 sek. przed końcem czasu.

:arrow: Nie ma mowy o zwolnieniu Reya Mysterio mimo tego, że naruszył on drugi raz politykę WWE! Potwierdzil to sam Kevin Nash, który mówi, że Mysterio po okresie 60 dni zawieszenia wróci do swoich obowiazków najpewniej promując federację.

:arrow: Kolejny wrestler Extreme Reunion, a tym razem Axl Rotten jest w szpitalu. Otóż zasnął on podczas jazdy samochodem i jest w szpitalu w Pennsylvainii. Ma on złamane 8 żeber oraz uraz mostka.

:arrow: The Bella Twins zostały zwolnione z WWE! To nie storyline! Kontrakty pieknych bliźniaczek wygasły w poniedziałek, a pierwotnie na koniec na Raw miała je zniszczyć Kharma! To samo nie wypaliło również na Extreme Rules, bo plany wyciekły do sieci i federacja postanowiła je zmienić na Laylę!

:arrow: Jeszcze co do sióstr sa one obięte przez 90dni klauzulą, przez które nie mogą występować w innej federacji. Koniec klauzuli mija w niedzielę 29 lipca!

:arrow: Na stronie wwe.com pojawił się artykuł w którym mowa o ewentualnych karach dla Brocka Lesnara za to co zrobił triple H'owi na ostatnim Raw. Mowa tutaj o zawieszeniu za pobicie COO, oraz o tym, że Lesnar opuszczał arenę w eskorcie ochroniarzy. Dodatkowo mowa o tym, że można mu wytoczyc proces sądowy... (Jak można go zawiesić skoro według tego co mówił HHH nie ma on kontraktu z federacją?)

:arrow: Oto co Jim Ross napisał o tym, że Jerry Lawler stanął przed szansą zostania pretendentem do pasa WWE na Twitterze:

Wspaniale było widzieć moje przyjaciiela, "The Kinga" w walce o pretendenta do pasa! Jednak @CM Punk vs. Daniel Bryan o pas WWE powinno być specjalnym wydarzeniem za 3 tygodnie na PPV!

:arrow: Oto co Evan Bourne napisał odnośnie swojej kontuzji oczywiście na Twitterze:

6 Tygodnii na antybiotyku aby zabić ból kości w kolanie, zostało zrobione w 90minut! Krok bliżej do powrotu!

:arrow: W Dark Matchu, który odbył się przed Raw Dean Amrose pokonał Alexa Riley!

:arrow: Za to w Dark Match Main Event'cie Chris Jericho przegrał z CM Punkiem!

:arrow: W 1 spoilerze 2 walki nagrane na SuperStars po Raw bez wyników, a w drugim z wynikami!

Mason Ryan vs. Dolph Ziggler

Zack Ryder vs. Michael McGillicutty

Dolph Ziggler pokonał Masona Ryana

Zack Ryder pokonał Michaela McGillicutty

:arrow: Wczoraj minęła 9 rocznica śmierci Miss Elizabeth. [*]

:arrow: Kolejny odcinek Backstage Fallout z Mizem Lawlerem, Epico i Primo!:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o0nU7LzGsXE

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=o0nU7LzGsXE

:arrow: Wczoraj Booker T obchodził swoje 47 urodziny! Wszystkiego Spóźnionego Najlepszego Sucka!

:arrow: Nowym nabytkiem TNA został Alex Silva, którego obejrzeliśmy w walce na Impact'cie 26 Kwietnia w walce z Robbie E!

:arrow: Kurt Angle na Twitter'ze zapowiedział, że jego walka z AJ Styles'em na Sacrifice będzie Walką Roku, dokładna treść notki:

Nie zapominajcie o dwóch najlepszych zawodnikach w dzisiejszym świecie! Są to Kurt Angle i AJ Styles! Mamy zmagać się na PPV Sacrifice! #MatchOfTheYear Obiecuję!

:arrow: A poniżej trwający równe pół godziny TNA Before The Bell promujący Sacrifice:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z-N6lPKhaqg

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z-N6lPKhaqg

:arrow: Filmik od MVP na temat jego walki z Mattem Hardy (Kiedy walka nie udało mi sie ustalić):

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cPo5Lx-fM6M

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cPo5Lx-fM6M

:arrow: The Miz przebywa obecnie w Brazylii gdzie promuje WWE. Jak go tu można niby zwolnić?!

:arrow: Justin Gabriel w tym miesiacu wraca po kontuzji i niewykluczone, że będziemy często ogladać w TV jego Tag Team z Tysonem Kiddem!

:arrow: A Kidd swój submission nazwał "The Dungeon Lock"! Jest to coś pomiędzy Hell's Gate, a Sharpshooterem.

:arrow: Jeszcze pare tygodni temu Main Event Extreme Rules wygrać miał Brock Lesnar przy obrazie walki takim jaki widzieliśmy.

:arrow: Do internetowego sklepu WWE zostały dodane wisiorki R-Trutha i Santino, nowa replika maski Kane'a oraz chyba opaska na głowę Zacka. Nieługo do sprzedazy ma wejść tez koszulka Mike'a Tysona związana z jego wejsciem do HoF, oraz pare "retro T-shirt'ów"!

:arrow: Na No way Out zapowiedziani sa tacy wrestlerzy jak: CM Punk, John Cena, Daniel Bryan, Alberto Del Rio, Randy Orton.

:arrow: Dark Match Main Event'em tapingu Smackdown była walka pomiędzy Ortonem a Kane'em, którą wygrał ten pierwszy.

:arrow: Poniżej filmik od Morrisona, który wciela się w jakiegoś negocjatora (WTF?):

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DzMjcvZjHuM

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DzMjcvZjHuM

:arrow: Yoshi Tatsu po Raw na Twitter'ze napisał, że nazwisko Lorda Tensaia jest obraźliwe dla Japonii, po czym usunął ten wpis i nie odzywał się w internecie.

:arrow: Oraz video od Matta Hardy, który mówi o swoim pojedynku z Coltem Cabana na event'cie Pro Wrestling Syndicate:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2sOuYk0h4DU

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2sOuYk0h4DU

:arrow: WWE nadal reklamuje Cenę do starcia z Markiem Henry na najbliższych house show'ach Raw, mimo, że na ER powiedział, że ma zrobić sobie przerwę. Dodatkowo na HS w tym tygodniu obejrzymy starcia o pas WWE pomiędzy CM Punkiem, a Chrisem Jericho!

:arrow: The Rock skończył dzisiaj 40 lat! Wszystkiego Najlepszego!

Zapraszam do czytania oraz komentowania, oraz udzielania się w dyskusji o pretendencie do pasa WWE: Danielu Bryan'ie: /viewtopic.php?p=266306#p266306 ;oraz czytania i komentowania WCE Real Talk Show i udzielania się na backstage'u! Crashday już w sobotę!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Kotleten

1

• fanfanfan

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Widać, że sędziowie w WWE nie są do końca "przećwiczeni" w tym co robią. Wiem, że to tak łatwo się mówi, ale to także sami zawodnicy muszą pozwolić sędziemu na odpowiednie zachowanie podczas walki. Ta pomyłka wg mnie 50/50 po jego stronie. Axl Rotten zasnął podczas jazdy samochodem. Wydaje mi się czy to głupota ludzka? Ok, mogę zrozumieć, że był zmęczony i najlepiej zasnąć w samochodzie, ale skoro wziął odpowiedzialność na jazdę pod wpływem zmęczenia to nie powinien pozwolić na wydarzenie się tego co miało miejsce. The Bella Twins :waving: , jednak na mojej twarzy nie widnieje uśmiech. Być może nie były najlepsze w walce, ale za każdym razem mogliśmy je oglądaj w jak najlepszej dyspozycji "urodnej" ;) Powodzenia dalej w modelingu oczywiście!. Lesnar pobił HHH, ale raczej jakiegoś zawieszenia nie będzie, bo to co się dzieje obecnie w WWE, a dokładniej z postacią Brock'a bardzo mi się podoba, jednak zawieszenia może być częścią jakiegoś storyline. Kurt Angle vs. AJ Styles będzie walką roku w TNA? Wątpię, ale to nie znaczy, że te słowa pójdą na spalenie. Zobaczymy czy Kurt dobrze gada :lol Sporo filmików.

Dzięki za porządne newsy! :t_up:

Gdy właśnie pisałem raport z RAW tak się zastanawiałem, że dziwne, że akurat na "9" kończy się czas. Potem małe zamieszanie , nie wiadomo co się stało no i Miz dalej prowadzi. I tak Daniel ma pretendenta, więc nie ma to jakiegoś wielkiego wpływu na story, a nawet gdyby miało, WWE jakoś podmieniłoby Chrisa zamiast Daniela... Abraham Washington długo czekał na swoją szansę od czasów ECW i jestem ciekaw, co z tego wyniknie. Myślę raczej, że nWo to z tego nie będzie. Rey zachował się bardzo dziwnie, ale nie chce mi się wierzyć, że nawet przy trzeciej wpadce, wyleci z WWE. Za duże straty, choć Mysterio powinien trochę czasem myśleć. Wiadome było, że Bellaski opuszczą WWE, dziwił mnie jednak pas dla Nikki, ale po Extreme Rules byłem pewny, że to ich koniec. Ja ciągle czekam na Deana Ambrose w TV, choć William Regal zapowiedział właśnie na NXT kilka nowych twarzy (ODSYŁAM DO RAPORTU Z OSTATNIEGO NXT!), więc może tam trafi Dean. Ten Dungeon Lock Kidda wygląda bardzo dziwnie. To takie Hell's Gate tylko zamiast łba, dźwignia jest na rękę. Kurt i AJ mają szansę stworzyć walkę roku, gdyż obaj sporo potrafią. Zresztą ostatnio oglądając Impact po polsku trochę się zaciekawiłem TNA, więc być może obejrzę :shock:

Dzięki :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grins
      No właśnie wystarczyło rozpisać dobrze do samego końca Drew-Cody dać im tą stypulacje i z pewnością byłoby zainteresowanie, bo ludzie lubią tego typu starcia co było widać na Bad Blood mimo że program Drew/Punk też był prowadzony dość długo, to wszyscy po tej walce zadowoleni i uznają to starcie za jedne z najlepszych Hell in a Cell Matchów w historii... Poza tym Cody już raz udowodnił z Rollinsem że w tego stypulacjach się odnajduję... Błędna decyzja, podobno wychodzą newsy że to sam Cody teraz
    • -Raven-
      Oczywiście.
    • Grok
      Autor: Ian McCord Pierwsza runda inauguracyjnego turnieju UNIVERSE CUP odbyła się na gali UNIVERSE MAGIC 2026 9 marca w legendarnym Shinjuku FACE w Tokio. Na karcie znalazły się 4 mecze pierwszej rundy z udziałem przedstawicieli federacji zrzeszonych w WRESTLE UNIVERSE: Pro Wrestling NOAH, DDT, Michinoku Pro, ZERO1, BASARA, Ganbare Pro, Uptown oraz MONDAY MAGIC. Pierwszy mecz turnieju UNIVERSE CUP zakończył się zwycięstwem Sanshiro Takagiego z DDT nad Great Mummy z MONDAY MAGIC po Stunnerze po
    • Grok
      Po występach w obu federacjach Swerve Strickland stawia na model wynagrodzeń w AEW, uważając go za lepszy od tego, co oferuje WWE. Strickland udzielił wywiadu dla Baller Alert przed galą AEW Revolution, zdradzając, że jego kontrakt obowiązuje jeszcze przez 3-4 lata. Podoba mu się podejście AEW i Tony'ego Khana do negocjacji z wrestlerami – traktują ich jak prawdziwych sportowców. Uważa też, że wypłaty w AEW są po prostu lepsze niż w WWE, bo są „gwarantowane”. Strickland został zwolniony
    • Grok
      Gwiazda Lucha Libre AAA podobno wyleciała po incydencie z fanem na niezależnym show. Bodyslam.net i Lucha Blog donoszą, że Nino Hamburguesa został zwolniony z AAA po tym, jak walnął fana łokciem w trakcie walki we wtorek. Wideo z incydentu obiegło media społecznościowe – nagranie pokazuje, jak Hamburguesa trafia fana trzema lżejszymi łokciami, po czym solidnie go praży. Według raportu Lucha Blog, inni wrestlerzy dowiedzieli się o zwolnieniu Hamburguesy w piątek. Hamburguesa z ciężk
  • Dodaj nową pozycję...