Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Orton, RAW, Tatsu, Finlay, Siostry Bella i inne...

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

newsyq.png
:arrow: Zaczniemy od miłej wiadomości! High Flyer prosto z federacji VInce'a - Randy Orton ma w najbliższym czasie wrócić do walk o pas WHC.

:arrow: Wyniki z wczorajszego RAW:

Match 1

Beat the Clock Challenge

The Miz pokonał Santino Marella (4:18)

Match 2

WWE Divas Championship Match

Layla © pokonała Nikki Belle oraz Brie Belle

Match 3

Beat the Clock Challenge

Chris Jericho vs. Big Show - No Contest (Czas się skończył)

Match 4

Brodus Clay pokonał JTG

Match 5

Beat the Clock Challenge

Randy Orton pokonał Jacka Swagger'a (4:16)

Match 6

WWE Tag Team Championship Match

R-Truth & Kofi Kingston pokonali Epico & Primo ©

NOWI MISTRZOWIE TAG TEAM!: R-TRUTH I KOFI KINGSTON!!!

Match 7

Beat the Clock Challenge

Kane vs. The Great Khali - No Contest (Czas sie skończył)

Match 8

Beat the Clock Challenge

Daniel Bryan pokonał Jerry'ego Lawler'a (1:55)

:arrow: Wydarzenia z RAW:

- Nowym pretendentem do pasa został Daniel Bryan, co muszę skomentować. Nigdy nie byłem jego fanem, obecnie nastała era na jego "YES", ludzie porównują to z "WHAT?!" Stone Cold'a, Daniel wygrywał pasy bla bla, teraz ma bić się o najważniejszy, ale do torresa pana! Najpierw porażka w 18sekund, teraz zdobycie możliwości walki o pas WWE po pokonaniu komentatora, co ta postać sobą reprezentuje?? -.- --> viewtopic.php?p=266306#p266306

- Na RAW rozpoczął się nowy, dobrze prosperujący feud Lesnar vs HHH, który na pewno gwarantuje kilka dobrych walk.

:arrow: Agent Batisty mówi o tym, że jego klient jest w trakcie nowej, ciekawej umowy. Więcej informacji niedługo.

:arrow: Pisałem kiedyś o muzeum w Orlando... Muzeum WWE. Vince potwierdził, że cały czas bierze to pod uwagę.

:arrow: Finlay promuje pośrednictwem YT swoją walkę na Evolve z Jon'em Davis'em.

:arrow: Rated R Superstar nie przedłużył swojego kontraktu legendy - co więcej jest zapowiedziany na jakąś galę, która ma mieć miejsce 11.05.

:arrow: Cena ma się udać na jakąś przerwę. Napomknął o tym po swojej walce na ER. Przerwa ma być związana z filmem The Marine 3. A film związany też jest z The Miz'em, który też ma tam grać.

:arrow: W najbliższych tygodniach ma wrócić Sin Cara i jeśli dobrze zrozumiałem ten moment ma nadejść kiedy SD będzie w Meksyku, czyli 24-26 Maj.

:arrow: WWE planuje wmieszać Lorda Tensaia w program z Tatsu, osobiście podchodzę do tego dość pozytywnie jeśli Yoshi straci swój theme może być dobrze.

:arrow: Brie i Nikki Bella zostały zwolnione, ale prawdopodobnie tylko dla story - bowiem przez Eve.

- Zastępstwo mało - wiem. Przyznam, że wypadło mnie z głowy, ale obiecałem to jest.

• Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• patryniu

1

• Ulicznik Xeb

1

• Deep

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Randy Orton ponownie mistrzem wagi ciężkiej? Wszystko wskazuje na to, że tak. Jego feud z Kane'm praktycznie się już kończy, a przecież Randy podobnie co Cena nie miał dawno żadnego pasa, więc Randy vs. Sheamus jak najbardziej tak. Sin Cara powróci i znowu będziemy mieli niebieskie światła na niebieskiej gali. Nie jestem jego fanem, ale te ruchy w ringu mogą do niego przyciągnąć i liczę na to, że znowu głupich błędów nie będzie popełniał. Bella zostały zwolnione tylko dla story? No nie wiem. Podobno nie przedłużyły kontraktu, a teraz mówi się o jakimś programie dla nich. Zobaczymy co będzie dalej.

Dzięki :t_up:

Orton długo pasa już nie miał, więc po zwycięskim feudzie z Kane' m za pewne skupi się na Rudym i ich walkę możemy zobaczyć już na najbliższym PPV OTL. Mam tylko nadzieje, że nie zgarnie pasa choć wątpię czy z obecną pozycją Sheamus' a tak będzie. Batista miał startować w mieszanych sztukach walki, ale coś nie wypaliło i wątpię czy wypali. Będę ogromnie zadowolony jak powróci do czynnego wrestlingu. Oby Cara tą przerwę wykorzystał na doszlifowaniu stylu amerykańskiego bo nie chcę oglądać go w takich walkach gdzie co akcje mamy jakiś botch. Wątpię, że zwolnienie Bellasek to story. W takim razie jaki sens miało odbieranie pasa przez Nikki ? Zobaczymy co dalej. Dzięki :t_up:

deathnotep.png

angle_02.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland NJPW przeniosło New Japan Cup do Okayamy na start drugiej rundy. Pierwszy ćwierćfinał jest już potwierdzony – zarówno Yuya Uemura, jak i Shingo Takagi awansowali do kolejnej fazy turnieju. Takagi zmierzył się z Donem Fale w drugiej rundzie. Mimo różnicy w rozmiarach Takagi wykorzystał swoją moc przeciwko superciężkiemu rywalowi. Takagi musiał się też zmierzyć z House of Torture. Yoshinobu Kanemaru, Dick Togo i Gedo próbowali ingerować, ale Takagi przeciął ich plan
    • Grok
      Tragedia wstrząsnęła światem wrestlingu w czerwcu 2007 roku, kiedy Chris Benoit zamordował swoją żonę Nancy i syna Daniela, po czym popełnił samobójstwo. W weekend, w którym rozegrała się ta tragedia, Benoit miał zmierzyć się z CM Punkiem o ECW Championship na gali WWE Vengeance. Walka została zmieniona w ostatniej chwili – John Morrison zastąpił Benoit z powodu jego nieobecności na PPV. W swoim niedawnym występie w podcaście Insight with Chris Van Vliet, Morrison wrócił wspomnieniami do tamte
    • Grok
      Charlotte Flair uważa, że zły stan zdrowia psychicznego przyczynił się do kontuzji kolana, której doznała w grudniu 2023 roku. Flair zerwała więzadło ACL, MCL oraz łąkotkę w odcinku SmackDown z 8 grudnia 2023 roku i ostatecznie była poza ringiem przez ponad rok. Kontuzja przytrafiła się, gdy Flair nie była w dobrym stanie psychicznym, i uważa, że mogła jej uniknąć, gdyby była w lepszej formie umysłowej. Teraz skupienie na samoopiece i zdrowiu psychicznym to priorytet dla Flair. Zainwest
    • HeymanGuy
      Pozdrawiam z Dnia Mężczyzny  
    • Attitude
      Nazwa gali: NOAH Universe Magic 2026 Data: 09.03.2026 Federacja: Pro Wrestling NOAH Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Shinjuku FACE Format: Live Platforma: Wrestle Universe Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Independent Zone
  • Dodaj nową pozycję...