Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Najlepszy wrestler PPV WWE Extreme Rules 2012

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.Nie będzie żadnych ankiet.

2.W tym temacie będziecie pisać jakiego wrestlera uważacie za "Wrestler PPV".

3.Do wybrańca musi być uzasadnienie.

4.Nie musi być ono długie, wsytarczą dwa argumenty.

5.Wybranego wrestlera którego napiszecie w poście proszę pogrubić, aby był łatwiej widoczny.

6.Dzięki za uwagę i liczę na sporą ilość postów.

Głosowanie potrwa 10 dni!

ahfo.png

luba_049.png

• Odpowiedzi 15
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Luba

3

• Turej

1

• Marcineq

1

• Housse

1

Top użytkownicy w tym temacie

John Cena. Dać się tak pobić przez Lesnara, nawet bardziej niż w niejednej walce MMA. Przez chwile myślałem, że Lesnarowi odbiło. Tak czy siak - wygrał, co nie było wcale łatwe do przewidzenia, + możliwe że nabawił się kontuzji poprzez nieudolność walki Lesnara. (który sam prawie się zabił)

CM Punk. Obronił pas przeciwko Chrisowi Jericho i jak zwykle pokazał się z dobrej strony w tej jakże niesamowitej walce.

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

Jak najlepszy wrestler PPV uważam, że powinien nim jak najbardziej zostać John Cena. Dał się nie źle skatować Brockowi i widać było że wszystko już wcześniej było ustalone i żadna krew w tej walce nie była failem. Walka na naprawdę wysokim poziomie, mile zaskoczyła i podobała mi się postawa Ceny w tej walce oraz jeszcze te kilka słów do kamery i mikrofonu po zakończeniu walki ^_^

John Cena - Mimo że dostawał baty, od Lesnara udalo mu się wygrać. Bardzo dobrze zobaczyć stary zapomniany obrazek zakrwawionego Ceny. To lubie !

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Co prawda Cena dał się nieźle obić, lecz ja wrestling zobaczyłem w wykonaniu CM Punka i to na niego mój głos. Wykręcił najlepszą walkę PPV (pod względem wrestlingowym, bo Cena vs Lesnar to zwykły brawl). W sumie wszystkie argumenty są już wymienione w moim poście w głosowaniu na najlepszą walkę PPV, więc powtórzę tylko to, że Punk złamał stół i według mnie ta akcja będzie uwzględniona w Slammy Awards pod koniec roku.

Zastanawiałem się między Ceną a Punkiem jednak wybrałem tego pierwszego czyli Johna Cena. Cena naprawdę pokazał klasę w tym pojedynku, pokonał Brocka chodź na początku dostawał ładny łomot. ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Mój typ to oczywiście CM Punk. Stworzył wraz z Jericho genialną walkę zasługującą nawet na five stara. Było tutaj wszystko co powinno być w takiej stypulacji czyli emocje, dramaturgia, masa przedmiotów i akcji z nimi związanych, jednak to Punk zasługuje na to miano. To Punk wykonał Elbow na stół, to Punk obronił pas WWE i pokazał się z fantastycznej strony udowadniając, że tytuł BEST IN THE WORLD mu się należy.

deathnotep.png

angle_02.gif

Zdecydowanie John Cena! Głównie za wygraną w walce, w której przed nią stał raczej na straconej pozycji i jego wygrana była niespodziewana. W dodatku po tym co przyjął od szalonego należy mu się szacunek, bo napewno jest mocno poobijany! John tamtej nocy naprawdę zyskał w moich oczach bardzo dużo i musi zostać wrestlerem tej gali! ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

Ja także oddaje swój głos na CM Punka. Jak dla mnie świetnie zaprezentował się na Extreme Rules. Pokazał on dużo fajnych akcji w swojej walce. Ogólnie wykręcił bardzo dobrą walkę z Jericho.

Pobłażliwość dla Ceny za to, że brał na siebie ciosy Lesnara, nie dziekuje. Ja jednak wolę zagłosować na Lesnara. Za co? Za połowinkowe poturbowanie Ceny, co z tego, że przegrał, ważne, że troche Jana w tej walce poszturchał, plus za to, że jednak czegoś nauczył się w tym MMA, a nie. :P

ahfo.png

luba_049.png

Ja popieram Lube i mój głos równierz leci na Lesnara. Może i przegrał ale co z tego, dzięki niemy zobaczylismy w WWE walkę jakiej nie widzieliśmy od lat. Co prawda nie wiem na ile tak miało byc a na ile Brock hmm stracić wyczucie ale wyszło jak wyszło czyli genialnie i za to głos na niego.

Hmm... Decyzja nie była łatwa, ale głos oddam jednak na CM Punka. Po raz kolejny wykręcił z Jericho świetną walkę, a może nawet 5-Star'a. A poza tym w tej walce była zachowana 'równowaga', w przeciwieństwie do walki Lesnar vs. Cena, gdzie ten pierwszy dominował praktycznie cały czas. I było kilka ciekawych akcji: slap od siostry (?) Punka, użycie gaśnicy, czy Flying Elbow Drop na stół komentatorski.

Walka Ceny z Lesnarem też wyszła dobrze, ale boję się, że niewiele to miało wspólnego ze scenariuszem.

Extreme Rules Match wg mnie najlepsza walka PPV, więc trzeba by było wybrać jakiegoś zawodnika z tej walki. A więc Brock? Raczej nie. John Cena. Mimo, że w tej walce za dużo do powiedzenia nie miał, jednak zaliczył kilka uderzeń, momentami porwał publiczność powrotami, by wkońcu wygrać walkę na PPV. Określenie został skopany przez Lesner'a nie jest trafne, gdyż Cena został przez niego zmiażdżony. Dominacja Brock'a potwierdziła jego obecną dyspozycję, ale to Cena się bronił i wygrał całe starcie. :)

Mnie tam jakoś bardzo ER Match nie porwał, był ot dobry, dlatego głos leci na CM Punk'a, który świetnie się zaprezentował w Street Fight Match'u oraz obronił pas WWE. Było sporo ciekawych akcji, jak Flying Elbow na stół komentatorski, który wyszedł świetnie.

akerdrugi.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...