Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE 13 - Dyskusja Ogólna

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

WWE '13 jak narazie prezentuje się dobrze ,teraz czekać tylko na premierę :)

P.S Jestem nowy i witam!

Rejden: Skoro jesteś nowy to musisz wiedzieć, że to jest "dyskusja" więc taki post jak ten nie powinien się tu znaleźć, bo nic nie wnosi do dyskusji. Gdyby każdy dodawał taki post jak Ty to by się zrobił niezły spam, ale jako, że jesteś nowy to wybaczamy.

3930159675357f7ecdcc03.jpg

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kotleten

15

• kk1997

12

• patryniu

9

• FIZ

7

Top użytkownicy w tym temacie

Mnie drażnią tylko dwie rzeczy w poprzednich odsłonach gry. Po pierwsze, komentarze. Komentatorzy komentują walkę tak, jakby to były szachy, a nie wrestling. I druga sprawa, ruchy... włosów na głowie. Robię Michaelsem moonsaulta, a jego włosy są... przyklejone, a to psuje realność gry. Dzieny, to tyle ode mnie.

hbknasstowdokonczyckopia.png

WCE RECORD

7 wygranych - 2 porażki - 1 remis

WCE Continental Champion (21.04.2012- 08.07.2013)

00961d26dda1582220413f764d3f8845.gif?1312069593

Do mnie właśnie przyszła przesyłka, czyli SvR 2008. To jest znakomita gra! Jest GM Mode, Buried Alive, Season Mode... Czemu tego wszystkiego nie mogłoby być tutaj? Gdyby wszystkie te rzeczy przywrócono i dodajmy do tego możliwość niszczenia ringu i roster attitude, byłoby to najlepsze wydanie WWE w historii.

• 2 tygodnie później...

Ostatnimi czasy w sieci pojawiały się filmiki które ukazywały Mike'a Tyson'a co miało na celu promocję WWE'13 lecz nie było to nic pewnego. Dziś pojawiła się pełna wersja tego video i potwierdziła postac Mike'a w grze. Ma byc on dostępny tylko w DLC które ma byc bonusem do Pre-Order'u WWE'13. Oto video o którym pisałem.

http://www.youtube.com/watch?v=Cv3ciEWi9ls&feature=g-all-u

532814JWPERO.png

WCE Bilans:

Łącznie jako Wade Barrett:

8-4-0

scaled.php?server=842&filename=continental.png&res=medium

Mike Tyson w grze:

Nawet fajnie go THQ zrobiło, podoba mi się jego twarz i koszulka, ogólnie to dobra robota związana z nim;). A na niektórych screenach widać też Y2J który też jest niezły:D.

http://freeminecraft.me/?ref=481068 Wejdź, popierasz w ten sposób moją akcję "Dla Kumpla":).

• 1 miesiąc temu...

• Styl:  Jasny

Nowy filmik jest niby kilka nowych rzeczy, ale reszta to będzie to samo co w SmackDown vs. RAW 2007,2008,2009,2010,2011 i WWE 12 raczej nic SPEKTAKULARNIE nowego nie będzie, a szkoda :(

Jednak wydaję mi się , że realistyka jest coraz fajniej poprawiana , Svr 2011 i WWE12 serio nie widzę różnicy jak gram a nawet WWE12 jest dla mnie gorsza ale liczę na mocną poprawę w WWE13 bo jest masa błędów , teraz może Big Showy będą się różnić od takich the mizów bo to jest śmieszne , że takim kordupelkiem można robić z Showem co się chce. No i chyba będzie większy teren do walki po za ringiem i jego otoczeniem , rozwalane bandy itp. :lol

• 2 tygodnie później...

Dodano:

Ok. pół godziny temu na kanale WWEGames wrzucono kilka filmików z wejściami i finisherami potwierdzonych już zawodników.

Moją uwagę przykuło głównie wejście CM Punka. Oto ono:

Jak widać zostało zmodyfikowane i wygląda teraz o wiele bardziej realistycznie. Dziwi mnie tylko koszulka. Mam nadzieję, że zmienią ją na aktualną.

Aha, i mogliby pokusić się jeszcze o okrzyki "It's clobbering time!" (chyba tak) na początku i "Best in the world!" przy wchodzeniu na narożnik.

Jakby ktoś chciał link do kanału: http://www.youtube.com/user/WWEGames/videos

C'mon, przecież tę koszulkę "In Punk We Trust" nosi już chyba od TLC. A skan i zmiana tekstury to kwestia 10 - 15 minut.

Aha, gdyby ktoś nie do końca zrozumiał, o co mi z Mizem chodzi (chociaż tak to opisałem, że się nie dziwię):

mizjacket.jpg

Niby nic, a jednak mnie drażni.

Niby widać różnicę, lecz taki błąd cholernie ciężko wyeliminować (jak te włosy przy skokach, ale akurat to jest mało widoczne). Na pewno najpierw THQ skupi się na poprawie ogólnej grafiki, a takie szczegóły jak u Miza dopiero w kolejnych wersjach zostaną poprawione.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Myślicie że do trybu Universe czy kariery zostaną wprowadzone opcję twittera i touta? :8 Bo te wszystkie ramki typu "trending now" to uważam za oczywiste :D

A jeśli idzie o grafikę to nie ma się czego czepiac. Co prawda Jericho wygląda jak nie Jericho, ale powinni to porawic. A błędy jak skaczące włosy czy sztywny materiał są praktycznie niemożliwe do wyeliminowania, zbyt dużo zmiennych i zbyt dużo przypadkowości.

Po pierwsze chciałbym podkreślić, że to jest GRA!!!! Jak chcecie mieć wszystko idealne to piszcie do Vince'a i kupcie sobie takiego Cenę na zawsze. Może być kosztowny, ale korzyści z niego będzie masa :8

Widziałem na YT kilka wejść zawodników i ogólnie cała gra będzie taka jak poprzednika. Nad grafiką starają się najbardziej i to odniesie swój sukces, a co do komentarzy i tych innych dupereli to pewnie zostanie to samo, a może dojdzie kilka nowych zwrotów. Osobiście czekam na te nowe walki oraz karierę, bo to chyba jest najlepsze :roll:

Co wy gadacie o za dużej ilości zmiennych. Grałem ostatnio w UFC Undisputed 3 i tam fizyka włosów jest genialna. Tak samo z ubraniami.

Myślicie że do trybu Universe czy kariery zostaną wprowadzone opcję twittera i touta?

Jeżeli to wprowadzą, to znając THQ będzie to we wszystkich trybach i dostaniemy coś w stylu #RawIsWar. :8

Dodano:

Pierwszy odcinek Questions & Answers od deweloperów:

Gdyby ktoś nie chciał oglądać wersji 20-minutowej, streszczenie najważniejszych rzeczy można znaleźć

.

Widze ze niektorzy juz nie maja sie czego czepiac. Tak jak ktos juz napisal to jest tylko gra, FIFA jest uznawana za najlepsza gre pilkarska a tak samo ma pelno graficznych niedorobek. I tak w tym roku gra wyglada lepiej niz w zeszlym, poprawiono wejscia, teraz naprawde sa duze lepsze, zawodnicy nareszcie maja koszulki czy plaszcze jak Miz, gameplay wyglada podobne ale powrocila walka w publicznosci oraz Special Guest Referee, roster takze bedzie wiekszy wiec jezeli nie bedzie tak razacych bugow jak w zeszlej edycji i poprawia dzialanie serwerow to bedzie to solidna gra, nie mowie ze super ale solidna.